Jeg veit ikke hvor mange ganger jeg har sagt, eller skrevet dette, men idag er virkelig en ny start i livet mitt. Nå har både jeg og min mamma blitt enig om at nå er det på tide å slanke vekk noen kilo. Så fra å med idag, så har vi begynt på våres diett. 
En veldig enkel en som skal sakte men sikkert kile oss ned i "drømme vekten" våres.
Frokost så spiser vi knekkebrød med kjøttpålegg, frukt, youghurt/shake til mellom måltid. Sund middag (idag hadde vi fisk med stekt brokkoli og gullrøtter ved siden av), og til kveldsmat, knekkebrød.
Veldig kort fortalt.
Matintaket skal skje med ca 3 timers mellomrom, samtidig som det skal gå mye vann mellom kroppen. Noe som funker helt fint nå, siden sola står på fullt.

Neste tirsdag skal jeg også begynne på et frisklivs kurs her jeg bor, hvor jeg vil få mere info og hjelp når det kommer til kosthold og mosjon.

Jeg kommer til å veie, og måle meg en gang i uka, hvor jeg da skriver det ned i en matdagbok jeg har her hjemme.
Med en slik, kan man lett se hva man har spist iløpet av endag, og da følge nøyere med.

Jeg og mamma vil også begynne å trene på trenings studio 2 ganger i uka i begynnelsen, hvor vi seinere tropper opp til 3 ganger. Rolig start er bra! Vi er også heldig som har flotte stier i skogen ved jeg bor, så det kommer nok til å bli noen turer der også iløpet av sommeren. For å holde motivasjonen min oppe, har jeg finni fram favorittbuksa mi fra ifjor, som ennå er samma størrelsen jeg brukte, men den sitter noe strammere rundt både liv og lår.
Etter det målet er nådd, så henger det en shorts bak som er en strl mindre enn det jeg bruker nå. Så det er mål jeg går for nå i første omgang.

Der jeg står nå, så vil jeg helst ikke legge ut tall på kiloene mine. Men hvis dette går riktige veien, og jeg begynner å føle meg mere komfortabel, så vil jeg kanskje gi dere et litt større innblikk i min "reise".

 
Som dere vet så skal jeg begynne å blogge igjen. Jeg har jo selvfølgelig klart å faile allerede, men har vært litt mye fram og tilbake, så skal gjøre så godt jeg kan. Som dere sikkert vet, så har jeg en kategori som heter "The diet show". Der skrev jeg om mine trenings økter, og min diett. Men etter en stund mista jeg helt gnisten, og lysten, så det blei slutt på all trening, og dietten gikk helt skeivt. 
Nå har jeg brukt hele dagen min på å tenke og planlegge, og har bestemt meg for 100% at nå må jeg virkelig begynne igjen.
Jeg skal kjøre på med NOKA produkter, så da skal jeg begynne på kick start, der jeg spiser bare noka produkter i 2 uker. men vil mulig anna hver dag spise "vanlig" middag. Grunnen er fordi da føler jeg at det er lettere for meg å holde meg til dietten, enn å sprekke.

Jeg skal prøve å holde dere oppdatert, men jeg vil hovedsakelig konsentrere om meg selv, at jeg faktisk skal klare dette.

 

Hva syntes dere? Tror dere jeg kommer til å klare det? 
Wow. Dette er det første innlegget jeg kommer med på en uke eller noe slikt? Jeg må ærlig innrømme at det er utrolig deilig å ha en liten bloggpause. Jeg skal ta til meg tipsene til folk og legge inn et innlegg innimellom. Skjer mye med meg for tiden, så er deilig med pause da. Tid for bare megselv.

 

Men jeg tenkte jeg skulle dedikere hele dette innlegget til NOKA. Som dere fleste sikkert veit så er jeg sponset av dem. Jeg har i mange år prøvd å komme meg ned i vekt. Noen ganger har det funket, andre ganger har det gårr rett vest. Så jeg bestemte meg for å gjøre et tappert forsøk på å søkte litt rundt på nettet for åfinne noen fine "slankekurer". Jeg kom da over en blogg der denne personen hadde testet ut NOKA, og var kjempe fornøyd. Jeg har aldri hatt noe spesielt troa på slike kurer før, men tenkte at det vil ikke skade. Jeg sendte inn en mail til NOKA og blei sponset. Jeg fikk pakkene og testet ut alt som var. Shakene var fine, og veldig friske i smaken. Sjokoladene var himmelske, og crisp barene var utrolig gode.
Siden jeg er så ubesluttsom så viste jeg at jeg ikke ville klare "kick start" kuren der man bare skal spise NOKA produkter. Jeg bestemte meg for å prøve å leve så mest mulig "normal" i matveien som mulig. Så jeg bestemte meg for å: Drikke shake til frokost, ta et fullkorn knekkebrød hvis jeg blei småsulten midt på dagen, spise normal middag med familien og sjokoladen fra NOKA på kvelden når jeg blei småsulten. Når man gjør som meg, så skjer det ikke drastisk mye på vekta da. Å det hadde jeg forventet meg. Gått veldig mye opp og ned. Så jeg har veid meg litt innimellom, og måler meg hver dag.

Når det kommer til å skrive vekta mi, så er det uaktuelt, men kan skrive det halvveis.

Når jeg begynte på denne dietten så lå jeg på en *9,2. Nå ligger jeg på *6,2. 
Jeg har gått inn 5 cm rundt låret, 5 rundt magen og 1 rundt mangen. 
Det syntes jeg er veldig mye. Jeg ser store forandringer på meg selv allerede. Jeg har merker at noen av t-shortene mine og toppene mine sitter litt løsere og bedre på meg. Så dette skal jeg absolutt fortsette med.

Framover nå så skal jeg nok bli flinkere på å spise NOKA produkter. Shake til frokost, crisp til "lunch", middag og sjokolade bar til "kvelds". Så får jeg bare håpe på at det skal hjelpe meg litt mere.

Jeg Har også vært utrolig flink til å trene. Men denne uken her, har det gått rest vest. Grunnet et fysisk "plage/skade".

Så til alle dere unge slankere som meg, så anbefaler jeg dere NOKA. Det smaker godt, og det funker. Kan ikke bli bedre enn det! 
Jeg fikk inn en kommentar fra ei jente som heter Marlene, som jeg ville svare her på et innlegg slik at andre kan lese og se hva jeg gjør :)


Jeg syntes du virker kjempeflink!

Jeg er ganske overvektig, så må begynne å leve sunnere og trene. men trenhger tips!

Hvordan klarer du å gå på en diett? blir fristet til alt så har aldri klart det.. og det å trene får jeg aldri til..

Hjeelp :)?

KEEP UP THE GOOD WORK, DU VIRKER FANTASTISK :)

 

Mitt svar:

 

Hei Marlene.!

 

Tusen takk for kommentaren! :)

 

Jeg er egentlig ikke flink til å gå på diett selv. Jeg hater å gå på dietter, fordi jeg veit at det ikke kommer til å funke eller så sprekker jeg. Det jeg gjør er at jeg bytter ut noen matvarer. Som f.eks har jeg sluttet å spise brød. Jeg har gått over til fullkorn knekkebrød som inneholder bare 31 kalorir pr knekkebrød. Å det i seg selv kan hjelpe deg veldig. Jeg sier til meg selv at jeg skal klare å drikke 3 flasker med vann hverdag. (flaske som rommer 7 dl). På kvelden hvis jeg får søtsuget så tar jeg meg en appelsin, og en stor flaske som jeg fyller med funlight saft, og masse isbiter. Noe jeg også har lært er at hvis man har søtsug, så alltid ha med en sukkerfri tyggis med en herlig søt smak. Hvis du kjøper Stimerol sugarfree gum Fushion, så kan du velge mellom masse deilige smaker, og hver tyggis inneholder bare 3,6 kalorir. Noe du klarer forbrenne med å gå noen skritt.

 

Siden jeg er et vanlig menneske så selvfølgelig så sprekker jeg noen ganger. Sånn er det bare. Å da har jeg sagt til megselv at hvis jeg sprekker i en ukedag og spiser en sjokolade f.eks, så får jeg mindre "goddis" i helgen.

 

En anna ting som er kjempe smart er å alltid ha med deg frukt eller en gulrot i veska når du skal ut. Når du kjenner at du blir litt småsulten så er det bare å ta opp et eple ifra veska enn å gå innom en butikk der man fort kan ende opp med å kjøpe kjeks og masse anna man egentlig ikka skal ha.

 

Så noen viktige ting man alltid burde ha i veska:

 

  • Vannflaske!
  • Frukt og/eller grønnsaker.
  • Sukkerfri tyggis med en søt smak.

 

Jeg skal love dere at man kan komme langt med små endringer.


Å det med at du ikke får til å trene. Bare tull. Alle klarer det. Det har bare noe med innstillingen din å gjøre. Alle klarer å trene. Ta en gåtur på 20-30 min. DET er trening. Beveg kroppen din mest mulig. Når jeg er på jobb og kjeder meg litt, så kan jeg hoppe litt rundt i butikken. Veit det høres forferdelig teit ut. Men det er trening. Trener muskler, spenst og forbrenner fett. Så alle klarer å trene!Noe som også hjelper på motivasjonen min er å lese forskjellige treningsblogger. Min favoritt for tiden er: http://www.motivated.no/ .

 

Å til Marlene: Hvis du vil kontakte meg, og kanskje snakke litt om tilstanden din, motivasjon og litt mat tips så send meg gjerne en mail: Charlotte.Isachsen@hotmail.com.

Håper dette var lærerikt for noen av dere, og syntes dette var intressant å lese. Å jeg vil takke alle som støtter meg, og oppmuntrer meg til å trene og virkelig stå på.
Idag dro jeg igjen for å trene. Kjempe digg. Uheldigvis så har jeg pådratt meg en liten "skade" på beinet, så kunne desverre ikke jogge så mye idag. Men jeg klarte å forbrenne 400 kalorir idag, å er kjempe fornøyd med det!
Etter jeg kom hjem lagde jeg meg en utrolig digg middag. Litt fullkorn spaghetti, karbonadedeig, hakket paprikka i forskjellig farger, gulrot og litt bolognese saus. Utrolig digg. Skulle egentlig prøve å regne ut hvor mange kalorir som var i den middagsretten, men glemte det helt. men vil nesten tørre å si at det ikke var så fryktelig mye. Diggdiggdigg.


Jeg kjenner at jeg virkelig gleder meg til hver gang jeg skal trene. Jeg har trenet hver dag i 3 dager nå, og er 100% sikker på at jeg skal trene i morgen også.

 

Om ikke så lenge, så er det jobb på meg, og jeg må nesten si at jeg gruer meg litt pga beinet mitt. Kjenner at det absolutt ikke er godt. Så håper det blir i orden til i morgen. Hvis ikke kan det bli dårlig med trening for meg.

Skulle gjerne ha lagt inn noen bilder, men som jeg har skrevet før så er det noe galt med pc'n min. Den vil ikke laste opp "nye" bilder ifra kamera mitt, så sliter litt.

 
Igår dro jeg for å trene. Tok med meg venninna mi så jeg ikke var helt aleine. Jeg fikk ikke trent meg så mye som jeg håpet på, men var gøy. Blei latter og morroheter. Jeg gikk/jogga på tredemølla i ca 30 min. og resten av tiden brukte jeg på å trene muskler. Kjenner det litt i låra idag, men bare deilig det.


Idag så blir det nok enda mere jogging på meg, siden mine joggesko har kommet tilbake igjen. Det ene benet mitt er litt skeivt, så det er en type sko jeg må bruke når det kommer til joggesko. Så woop woop.
Å jeg føler at denne trenings timeplanen funker bedre når jeg har skrevet meg opp på trening anna hver dag, enn hver dag. Å jeg begynner å kjenne at jeg gleder meg til trening, så dette begynner å se bra ut.
En ting som er minus, er at jeg har vært veldig slurvete med maten. Men jeg lå igår og tenkte at nå må jeg skjerpe meg veldig hvis jeg skal få no resultater av dette. Så framover nå så kommer det til å bestå av nesten bare NOKA produkter. Hvis jeg får sugen på vanlig mat, så går jeg til knekkebrød med skinke, eller frukt.
Forgie gang jeg fikk en NOKA pakke i posten så fikk jeg med meg 2 pakker av suppene de også har. Jeg smakte på den ene igår, og den smakte faktisk godt. Noe jeg klarer å spise en skål av uten å bli kvalm. Å det er et kjempe pluss. Eller så skal jeg holde meg til vanlig middag vi har her i huset, eller med små forandringer fra min side. Vi får se. Mamma har iallfall begynt å bli flink og kjøpe fullkorn spaghetti og slikt. Er sundere og smaker enda bedre enn vanlig spaghetti :)

 

Så skal jeg se en episode av The biggest loser før jeg drar på trening.
Kanskje litt dumt å sitte inne å glo på pc'n når det er så fint vær ute, men men. Sparer solskinnet til en anna dag jeg.

 

Q: Ka ska dokke gjøra idag?
Jeg må være ærlig å si at forgie ukes treningsplan gikk rett i dass for å si det sånn. Jeg endte opp med å trene en gang. Dårlig dårlig.

 

Å fordi jeg bare trente engang, så har det kommet som et bevis på vekta. Jerg målte meg i dag tidlig, og nå har jeg gått opp ca 1,3 kilo. Noe jeg aldeles ikke er fornøyd med. Derfor nå så skal jeg gjøre så godt jeg kan. Siden mitt prosjekt er å se hvor mye jeg kan gå ned til 2 april, så må jeg virkelig jobbe for det. Jeg sliter veldig matmessig nå, for jeg er tom for knekkebrødet jeg spiste som inneholdt bare 35 kalorir pr knekkebrød. Eneste vi har igjen i huset er brød. Jeg har satt et stort X over brødet i denne perioden. Jeg veit at en av hovedgrunnene til at jeg gikk ned i vekt var fordi jeg kuttet ut brødet. Nå må jeg være ærlig å si at jeg lagde meg en toast igår kveld, så kan vel skylde på den, right?

 

Siden vi ikke har knekkebrød, så må jeg innprovisere. En ting som er kjempegodt, enkelt og lite kalorir i?
Riskaker med litt kremost på. Kjempe godt, og lite kalorir. Et fint alternativ hvis man blir lei knekkebrød, eller ikke har.
Men uannsett. Over til ukens oppdatering.

Vekt: Opp 1,3 kilo.
Mål-mage: Det samme. (som forgie uke)
Mål-hofter: Det samme. 
Mål-Bryster: Det samme.
Mål-lår: Ned 2 cm.

Har blitt kvitt noe iallfall på denne tiden. Men nå er det treningsplanen min denne uken. En av grunnene til at jeg skippa hele forgie uke er nok fordi jeg prøvde å presse meg selv for hardt. Så denne uken skal jeg sette opp noen faste dager, mens de andre dagene er valgfritt.
Sånn ser uken ut. Å jeg har en følelse av at dette blir litt mere riktig enn å tvinge meg selv dit hver eneste dag. 
Får håpe jeg klarer dette denne gangen.


Nå er det frokost, og jeg starter hele dagen med en NOKA sjokolade shake. En shake som har begynt å gå lettere ned hver dag, og som begynner å smake bedre og bedre faktisk.
Og etter frokost, og en episode av The biggest loser sesong 10, så er det tid for dagens trening.

 

Sounds like fun, yeah?
På treninga idag så valgte jeg tredemølle. Kanskje litt kjedelig, men jeg liker å gå, så funker helt fantastisk for meg. Pluss at det er en liten tv skjerm rett forran ansiktet mitt som følger med på mølla, så tiden gikk fortere enn det jeg regnet med. Jeg hadde en oppvarming, med en gåfart på ca 5 km/t. Hvor jeg etterhvert økte til 6. Etter en liten stund begynte jeg å småjogge på 8 km/t. Jeg kjenner at knærne mine og framsiden av leggene mine ikke er helt i orden, så når jeg først jogger, blir det lett jogging, eller over kort tid.
Forhåpentligvis klarer jeg å få trent opp bena mine igjen, slik at jeg kan klare å jogge over lengere tid, uten at de skal være vonde.

 Tilsammen så gikk/jogga jeg i 1 time og 15 min ca. Jeg gikk litt over 1/5 mil og klarte å forbrenne ca 350 kalorir. Det skal jeg absolutt ikke klage over. Da tar jeg meg en liten NOKA sjokolade som litt koseing når jeg skal sitte å se på film resten av søndags kvelden.
Jeg må være den eneste i verden som elsker søndager.

 

I morgen blir det mere trening på meg, noe jeg gleder meg til. Da skal jeg ha et mål med å jogge i ca 3 min i strekk.
(Jeg veit at dette ikke er lange tiden og kan virke kjempe lett for mange, men for meg er det ikke lett. Husk på at jeg jogger med ekstra vekt på kroppen, med vond rygg og knær, pluss en alt for dårlig kondis så kan det fort bli vanskelig. Man må sette seg små mål).

 

I morgen så er det offisielt måling og veiing dag, og jeg gruer meg. Jeg må innrømme å si at jeg veide meg igår, og tallene hadde ikke beveget seg mye. Forhåpentligvis så har jeg gått ned litt iallfall. Men tiden vil vise.

Idag er dert søndag, og en perfekt trenedag! Siden jeg har slumpa meg mellom hele uka uten en eneste treningsøkt (bortsett fra gå/joggeturen på onsdag) så skal jeg trene meg så hardt at jeg spyr. Neida. Men en treningsøkt på 1 - 1 1/2 time idag skal man ikke klage på. Å i morgen. Og på tirsdag! Må virkelig ta meg i skinnet nå.
Men jeg kan si en ting da. Jeg klarer å holde meg til shakene som frokost i ukedagene. På fredag så spiste jeg en NOKA caramell sjokolade, and that's it. Å i går blei det noen kjeks og 1/2 NOKA caramell sjokolade og litt brus. Er flink syntes jeg. Idag blei det desverre noen kjeks, men jeg knuste resten og kasta dem i søpla! Flink å greier! Så da føler jeg meg tvunget til å dra å trene! Forhåpentligvis er det ikke fult av mennesker der. Veit iallfall at på søndager er det greit mange kjekke brannmenn der. Woop woop.

 

Q: Hva skal dere idag?
Da er det offisielt første dagen på min tunge mnd vil jeg vell kanskje kalle det?
Fikk egentlig en stor dose med motivasjon sekundet jeg sto opp. Jeg gikk på vekta, og jeg har vist gått ned en hel kilo siden forgie mandag. Jeg har ikke kuttet ut på mye matvarer. Har ikke spist noe godis uken, spist mye flinkere på å spise frukt, og har kuttet ut all brød med knekkebrød. Det har gitt store resultater.

 

Men idag skal det hele begynne. Jeg har allerede startet dagen med NOKA sjokolade shake. Siden jeg ikke klarer å få i meg store mengder med shaken, så bruker jeg en liten kopp der jeg har i 1 dl med skumma lett melk og ca 1 kopp med shake. Det tilsvarer ca 1,5 dl ferdig mikset shake. Dette klarer jeg å få i meg med noen store slurker. Fin start på dagen. Seinere så vil jeg spise blomkålsuppe til middag med masse store blomkål biter i. Kommer sikkert en appelsin snikende inn i bildet idag. Og en Noka Eple crisp bar. Forså å drikke litt shake til kveldsmat. Det er sånn ca. Kan hende det kommer litt mere mat inn. Jeg skal også trene idag. Pleier som regel å ha en treningsøkt på 1 time, men tenkte idag så kunne jeg dra den til 1,5 time. Når jeg først trener, så kan jeg gjøre det ordentlig.
Jeg vil hver uke oppdatere dere alle åssen trening har gått, og spisinge min. Også fortelle dere hvor mye jeg har gått ned i kilo og cm.

 

Her er treningsplanen min for hele uka.

 

Det er sånn ca åssen jeg kommer til å trene. Jeg skal iallfall trene minst 3 ganger i ukene som kommer. Hvis ikke minst 4 ganger. For å få større utbytte av det. Å jeg liker å tenke at jo mere jeg trener, jo mindre sløsing av penger er det. Jeg føler at når man betaler litt over 400 kroner i mnd for å trene 2 ganger i ukene i mnd så blir det veldig sløsing med penger. Da blir det plutselig noen dyre treningsøkter. Siden min mor også liker å si at hun skal trene mere, så kan jeg klare å dra med henne ned for å trene litt. Win-win!

 

 

Så nå skal jeg laste ned enda flere sanger jeg kan legge inn på min "trenings mp3".
Hvis dere har noen bra musikkforslag, så skriv det gjerne ned i kommentar feltet.

 

Q: Syntes dere det er for mye trening?
Begynner jeg å virke som en gal "slanke dame"?
Som dere sikkert veit så prøver jeg tappert å få slanket meg. Eller iallfall gå ned i vekt. Liker ikke ordet slanking.
Men jeg har aldri klart å finne en bra motivasjon. Jeg har jo shortsen min som henger på døra, men det blir ikke bra nok for meg føler jeg. Så derfor er jeg overlykkelig at jeg blei spørt om å være daten til en kompis på firmafesten til Onkelen min.


Altså. Min onkel eier et firma som feirer 25 år iår. Derfor må det selvfølgelig feires. Jeg spørte mamma om jeg hadde mulighet til å komme selvom jeg ikke jobber i firma. Men det var hun ganske sikker på at ikke var mulig. Så derfor kom jeg på "ååh. Jeg har jo noen kompiser som jobber der". Jeg sendte melding til han ene å spørte om han hadde date for den kvelden. Han hadde ikke det så da meldte jeg meg frivillig. Å plutselig, så blir det firmafest på meg også gitt. Var i en liten "lykkerus" helt til mamma sa "men du veit dette Charlotte at de firma festene der er mere galla middager"? 
Galla? Blei vettaskremt. "Dere må gå i fine kjoler og høyhæla sko og gutta i smoking" Å det er her mitt problem kommer. Det er ikke mange fine kjoler jeg finner ute i butikker som passer meg, eller som sitter bra. De er enten for stramme et sted og litt for stor andre steder. Eller rett og slett for liten. Og da blir det for vanskelig å finne kjole. Spesielt når festen er om 1 mnd. Derfor tenkte jeg at denne mnd skal jeg bli hardbanka kvinnfolk. Fra å med i morgen skal jeg følge NOKA dietten til nesten punkt og prikke, og trene mest mulig. iøpet av neste uke skal jeg klare å få trent 5 ganger. De dagene jeg ikke trener på treningstudio så skal jeg tvinge med meg søstra mi på en gåtur her jeg bor. 
Noen av dere syntes sikkert det er ekstremt å gjøre det. Men jeg har veldig lyst til å prøve. Er egentlig mest for morroskyld. Lite eksperiment kan jeg kalle det. Sjekke hvor mye jeg klarer å gå ned på 1 mnd og hvor stor forandring jeg får til på kroppen min. Jeg tenker at hvis det gir store forandringer, så vil det være en større motivasjon enn den lille shortsen som henger på døra mi.

 

Jeg har faktisk "laget" noen bilder av åssen kroppen min ser ut nå, og hvordan den ca vil se ut til den 2 April. Selvfølgelig så er den ikke helt korrekt, men litt morsomt å kunne se hvor stor forskjell noen kilor gir.

Image and video hosting by TinyPic

 

For å være ærlig, så gleder jeg meg til å begynne.

 

Q: Syntes dere dette er å gå for langt, eller høres det spennende ut?
Jeg har vært kjempeslapp når det kommer til NOKA dietten. Men siden jeg har begynt å trene, så har jeg begynt på den igjen denne uken. 
Jeg skulle egentlig legge ut et innlegg på mandagen, men desverre så gikk det litt i glemmeboka.


Når det kommer til NOKA så er jeg kjempe fornøyd. Sjokoladen jeg fikk med smakte himmelsk godt. Og de mellom måltidene med jordbær smak var fantastisk gode. Nudlene var heller ikke så veldig ille. De hadde en litt rar lukt, men hvis man det blander det sammen med andre matvarer, så blir den ikke så ille. Jeg skulle gjerne ha testa ut "kickstart" ukene der man har mulighet til å gå ned alt ifra 2-8 kilo iløet av den første uken. Men jeg kjenner megselv så godt, at det blir litt for vanskelig for meg. Jeg har ikke satt opp en spesiell diett, men er enkelte ting jeg har begynt å kutte ut.


Jeg har kuttet helt ut brød. Spiser heller Revita knekkebrød som inneholder bare 31 kalorir i hvert knekkebrød. Som pålegg bruker jeg leverpostei, makrell i tomat og kjøtt pålegg. Minimalt med smør.
Jeg har kuttet helt ut brus i ukedagene. Istede så drikker jeg Fun light hvis jeg får søtsug.
Jeg hart også vært flink på å ikke kjøpe sjokolade, eller noe anna godis. Hvis jeg vil ha noe å spise på om kvelden, tar jeg meg en gulrot eller en appelsin eller to.
Når jeg er på jobb og blir litt sulten, så spiser jeg NOKA sine mellom måltider. Med engang jeg kjenner jeg begynner å bli sulten, så tar jeg noen biter fra den, og plutselig så blir sult følelsen borte. En bar kan holde helt opp i 3 dager. Å det sparer meg for masse penger, og ikke minst masse kalorir.

Jeg jobber i en klesbutikk på et senter med Eurospar rett rundt hjørnet. Der har de alt av boller, kyllinglår og sjokolade. Enkle ting man kan dra med seg når man er småsulten. Men hvis det skal bli sånn flere ganger i uka så blir fort pengene borte, og kalori inntaket økt. Derfor digger jeg NOKA sin sjokolade og mellom måltid.

 

Når det kommer til "dietten min" og treningsplanen min, så vil det nok ikke bli noe PANG forandring. Men er egentlig det jeg vil. Eller det er et viss mål jeg vil nå innen sommern. Å jeg vil gjøre alt for å nå det. Men at jeg fortsatt føler meg glad, sunn og frisk. Jeg veit at dette høres teit ut, men jeg vil helst ikke gjøre store forandringer i spisemåten min. Hvis jeg selv skal begynne å måle innhold, nekte meg selv masse mat, og bare spise suppe til middag hver dag, så vil motivasjonen dale rett ned.

 

Så det jeg egentlig lurer veldig på er om dere har noen super tips når det kommer til diet, slanking og trening?
Jeg har vært kjempe slapp denne siste uken ang noka dietten. Jeg har holdt meg til mellom måltidene, og det er egentlig det eneste. De er sinnsykt gode, så jeg må bestille meg flere snart.
Men når det kommer til shakene så er jeg veldig skeptisk. Jeg blir utrolig kvalm av dem, og får ikke i meg alt jeg skal ha i meg. Så jeg fant på noe smart igår. Tror det er smart iallfall. Siden jeg ikke får i meg all shaken, så tenkte jeg skulle lage "shake shotter". Jeg lager shaken, men at jeg lager de i mindre mengder slik at det blir lettere for meg å få de i meg. Jeg skal begynne med det fra å med i dag, og skjerpe meg veldig.
Jeg skal også melde meg inn i et treningsstudio i dag med ei venninne, så da blir det masse trening framover.


I går kveld satt jeg å laget meg en liten treningsplan. Jeg tegna opp og ordna timeplanen for treningsstudioet og hengte det over pulten. Da vil jeg lett kunne se hva som er når, og det er en fin påminnelse på at jeg må trene. Jeg har også fått skrevet ned i min kjære avtalebok alle dagene jeg jobber og når, OG skrevet ned når og hva jeg skal trene 2 uker fram i tid. Føler at jeg var veldig effektiv og smart. Så forhåpentligvis så vil jeg klare dette og fort se resultater.


Jeg har hengt opp en shorts jeg har bestemt meg 100% på at jeg skal passe til sommern.
Det er shortsen jeg brukte når jeg var på Kreta, sommern 2009. Da satt den helt perfekt. Var ikke stram rundt låra og hofta mi. Helt perfekt med andre ord. Nå så får jeg ikke knappen igjen, og den sitter like klistra fast til kroppen som latex. Så der har jeg motivasjon nr 2. 
Har tenkt mye på å lage noen motivasjons "plakater" å henge det her ved pulten min, men er ikke helt sikker ennå. Jeg får se åssen det går i begynnelsen, så kanskje det kommer opp seinere.

 

Er jeg ikke flink?


 

Jeg skal gjøre så godt jeg kan med å komme med en ukentlig oppdatering hver mandag om jeg har gått ned noe kilo, og hvor mange cm rundt magen, hoftene og låra. Jeg skal også legge ut en hel ukes treningsplan her på bloggen slik at det også kan motivere meg litt.Som dere kan se så er den ikke helt i orden, men det kommer seg etter en stund. Nå i første omgang så vil jeg starte med å trene 3 ganger i uka. Etter det har gått en stund, så vil jeg nok øke det med 4 ganger i uken. Av egen erfaring så har jeg lært at det ikke er bra å begynne med 5 ganger i uken. Da blir man fort lei, og ender opp med å ikke trene noe i det hele tatt. Så for alle som skal begynne å trene eller gjør det: Begyn i det minste, og legg på en dag til etter en stund når du kjenner at du kan klare det.

 

Q: Trener dere?
Hva liker dere å trene?
Idag er det offisielt første dag på NOKA dietten. Til frokost valgte jeg jordbærshaken. Jeg smakte på den, og syntes ikke den var noe for meg, så tilsatte fryste bær og gjorde den om til smoothie. Man kan ennå kjenne konsistensen, men ellers veldig god. Det blei veldig mye, så veit ikke helt om jeg orker å drikke/spise opp alt. Det er fortsatt første dag, så jeg har flere shaker å smake på. Jeg kan også blande de sammen og mikse litt så jeg klarer nok å finne meg en favoritt.


Idag så var jeg nede å henta pakka jeg hadde fått fra NOKA. med engang jeg kom hjem reiv jeg opp pakka for å se hva som var inni. Har gleda meg lenge til dette. Å blei overraska over hvor mye jeg faktisk har fått.


Ikke verdens beste tryne, men what the hell.

 Som dere ser så fikk jeg to store pakker med Sjokolade og jordbær shake. 4 nudlerpakker. 2 med kylling, og 2 med biff smak. 4 sjokolader. 2 med banan smak, og 2 med karamel. og mellom måltids snacks med smak av sjokolade, eple og jordbær hvis jeg husker helt riktig. Og en shake flaske.

 

Jeg smakte på sjokolade shaken ista, og jeg må virkelig si at det er den beste jeg har smakt hittil av alt det andre. Den smakte ordentlig sjokolade og var ikke like kvalmanes som alt anna jeg har smakt. Men mna kjenner konsistensen, men jeg likte den veldig godt. Skal smake jordbær etterpå, og gleder meg veldig :)
Jeg skal begynne å drikke shakene i helga, og begynne for fullt på Mandagen med NOKA middager og alt. Gleder meg veldig.

 

Ellers idag, så skal jeg sette meg ned for å planlegge de 2 første ukene på denne kuren. jeg har lest så utrolig mye positivt om dette, så jeg har store forhåpninger.
For dere som har fulgt med, så veit dere kanskje at jeg har en egen kategori som jeg kaller for, "the diet show". Det er en kattegori der jeg vil poste innlegg om min "kamp mot kiloene" når det kommer til trening, og mat. Jeg var flink og posta innlegg i begynnelsen, men så ga deg seg lett. Jeg mista lysten. Så var jeg innom min venn Benedicte sin blogg for noen dager siden, å så at hun hadde fått seg en ny sponsor. En sponsor som hadde vært mitt i blinken for meg. Så idag så jeg at jeg hadde fått en mail fra NOKA. De skreiv de gjerne ville sponse meg med shaker, middager og alt. Kan godt si at jeg er super happy nå. Så iløpet av kort tid så vil jeg motta en pakke fullt av NOKA produkter. Gleder meg sykt til å begynne på dietten. Så da vil det bli mere posting i kategorien, slik at dere kan følge bedre med. Jeg vil (prøve) å oppdatere hver uke åssen uken har gått. Om jeg har fått spesielt sug på noe, om åssen formen har vært, og for å skrive om jeg har gått opp, eller ned i vekt. Forhåpentligvis så vil vekttapet være stort hver uke.


Siden jeg ikke har penger ennå til å melde meg inn i et treningsstudio, så skal jeg gjøre så godt jeg kan med å trene her hjemme på sykkelen, og gå turer.

 

Jeg gleder meg fryktelig til å begynne på dette.

 

Q: Har dere hørt om NOKA før?
Har dere prøvd noen slike produkter før?
Som dere veit så har jeg bestemt meg for å få en ny livsstil. Begynne å trene, og spise sunt. Jeg kan si at iløpet av de siste ukene, så har jeg tenkt mere på hva jeg spiser. Jeg føler selv at jeg kan begrense maten jeg spiser, og hva. Jeg har blitt flinkere på å drikke vann, og drikker minst 1-1 1/2 liter hver dag. Jeg veit at jeg sa jeg skulle sykle på sykkelen min 20 minutter hverdag. Men det jeg ikke tenkte over, er at når man trener svetter hodebunnen din også, så da må man vaske håret etter hver trening. Å vaske håret hver dag sliter veldig på håret, og det blir tilslutt dyrt hvis man skal gjøre det hverdag. Så siden jeg vasker håret ca 2-3 ganger i uka, så sykler jeg heller 20-30 min hver gang før jeg skal inn i dusjen på morran. Føler at det er litt smartere. Å når snøen går bort så blir det mere gå/jogge turer oppi i skogen som er rett ved meg. 
Jeg tror dette blir bra! Jeg føler meg mye bedre. Jeg føler selv at det kan vises på kroppen min, men er ikke sikker. Jeg føler meg iallfall bedre og sunnere.

 

16. Kvitt deg med dansehåndtakene - 16 (Colourbox)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Q: Syntes dere det hørtes ut som en bra plan?
Trener dere? Isåfall hva og hvor ofte?

 

 


 

 

 

JEG VIL OGSÅ MINNE DERE ALLE OM AT JEG FORTSATT HAR EN KONKURRANSE GÅENDE, OG EN SPØRSMÅLSRUNDE. SÅ KLIKK DERE INN, OG DELTA.


 

 
20 min sykling. spurt de siste 5 min. SLITEN I BEINA.

Distance: 5,58 km

Calories: 63,2.

 

Stolt.
Nå sitter jeg å mekker sammen en spilleliste jeg kan ha på når jeg trener. Består av mine favoritt sanger, og sanger som gir meg litt energi og som på en måte "pusher" meg litt. Å når jeg trener så klarer jeg ikke å høre på techno, trance osv. Jeg må høre på sanger og band som jeg liker. Kan være alt ifra Johnny Cash til Britney Spears. Bare det er sanger som jeg liker som jeg kan synge litt med på, så går alt bra! Listen er ennå kort, så om dere har noen sang forslag så kjør på. Hadde vært kjempe fint å fått noen tips.
Etter denne uken jeg gikk på dietten så som sagt så fant jeg fort ut hvor mye usunt jeg spiste/drakk iløpet av en uke. Jeg gir meg lett når det kommer til fristelser og kjøper det jeg selv vil ha. Men etter denne uken og at jeg idag fant ut at iløpet av en uke gikk ned ca 2,5 kilo. Som jeg skreiv i et innlegg idag tidlig så var jeg egentlig litt skuffa. Men jeg har sitti i hele dag å tenkt å spørt meg selv "hvorfor er jeg så skuffa". Å jeg kan ennå ikke skjønne det. Hvordan kan jeg egentlig være skuffa? 2,5 kilo er egentlig ganske mye. Å nå har jeg sett på The biggest loser og jeg sitter her å tenker for meg selv "hvorfor skal jeg deppe over 2,5 kilo? det er egentlig veldig mye". Så nå har jeg bestemt meg. Nå skal det bli sunnere mat og drikke. Bli litt mere opptatt av hva jeg spiser og drikker. Skal virkelig forandre meg. Bli et sunnere menneske med mere energi. Heldigvis så er jeg heldig som har en trenings sykkel her hjemme i huset som for øyeblikket blir brukt som "kleshenger" for mamma på hennes rom. Så i morgen så skal den bæres ned på rommet mitt, og bli satt på den lille perfekte plassen som er på rommet mitt. Den sykkelen kommer til å bli det første og det siste jeg ser før jeg våkner og legger meg. Så jeg skal sette meg et lite mål for hver dag som går. Jeg setter meg i begynnelsen små mål, for da veit jeg at jeg kan klare det. Å da blir gleden større. Når jeg veit at jeg kan klare mere, så setter jeg meg større mål. Så mitt minste mål nå er å sykle minst 20 min hver dag. Jeg har som mål å kunne gå i shorts og bikinitopp til sommeren uten å føle meg ekkel og at jeg vil gjemme meg bort hver eneste sekund. Å jeg veit at dere som kanskje er fast leser av bloggen eller som bare stikker innom random tenker "herregud å teit å skrive dette på bloggen. Who cares?". Vel grunnen til at jeg poster det her slik at dere kan lese det er fordi da har jeg en påminnelse av at nå har jeg fortalt dere dette. Nå har jeg lovet dere og meg selv hva jeg skal klare. Hva jeg skal oppnå. Og det gir meg større grunn til å faktisk klare dette å pushe meg selv. Å bare en liten kommentar som "lykke til" eller "stå på", det varmer hjertet mitt og får meg til å tenke før jeg skal på sykkelen "ok Charlotte. Idag så skal du sykle 5 minutter ekstra. Poste det på bloggen, og være stolt av deg selv". Det er grunnen til at jeg gjør dette. Dette kommer til å være en påminnelse til meg hver eneste dag. Så om dere vil skrive stygge kommentarer så hver så god. Men for dere som kommer til å støtte meg så vil jeg på forhånd si tusen hjertelig takk.