Modell: Stina Marie Bakken
Fotograf: Remi Salievski
Sminke & Hår: Meg

 


Favoritt bildet mitt er bilde nr 3.


Q: Hva syntes dere om bildene? Hvilke bildet er deres favoritt?

Igår fikk jeg spørsmål om å style Stina til en photoshoot hun skulle ha i Oslo idag. Siden jeg ikke har mye å gjøre om dagen, sa jeg ja med engang! Jeg har gått frisørlinja så er endel jeg kan når det gjelder hår, og sminke har jeg gjort utrolig mye på fritiden, så morsomt å få bruk for det selvom jeg ikke går som lærling.
Jeg gjorde den samme sminken jeg gjorde på hennes forrige shoot. Heldigvis siden jeg har gjort det engang før, så gikk det mye fortere nå enn det jeg brukte forrige gang. Siden hun hadde sovet med flette, så var håret hennes bølgete. En liten vri fra forrige gang, men  endte opp kjempe kult. For å få håret til å se litt "rocka" ut, så tok jeg håret, tupperte det og la det bakover. Blei kjempe stilig alt sammen.Q: Hva syntes dere?
På søndag dro jeg tidlig opp til Stina for å sminke henne og fikse håret hennes før hu skulle på shoot i Oslo :)
Hvis dere har lest bloggen min, så er det dette jeg kommer til å drive med framover i tid. Jeg sendte mail til Stina en morgen og rett å slett lurte på om hun vill ta meg inn som stylist. Noe hu gjore. Siden jeg ikke har mye å gjøre om dagen så passa det meg perfekt. Også fordi at det er kanskje noe jeg har lyst til å drive av med seinere.

 

Uannsett. På søndagen var hu på shoot, og igår blei bildene lagd ut. Har sitti lenge å venta på de. Jeg syntes de blei super kule.


Fotograg; Remi Salievski. Modell; Stina Bakken. Styling; Me.

 

Q; Hva syntes dere?