Sitter på jobb med hodet i henda og merker at jeg har mest lyst til å slepe meg hjem med bamsen i handa og stupe i senga mi mellom putene og dynene mine. Slukke lyset, og se stjerner i taket, mens ole lukkøye spilles i bakrunnen. Å så herlig livet hadde vært da. 
Pga ALT FOR MYE øvn i helga, så lå jeg våken til kl 03 inatt og stirret enten i taket, på mobilen eller ugle sengetøyet mitt. Fantastisk sengetøy fra HM. Billig og søtt, og ikke minst DEILIG. Å herre, jeg føler meg som et spebarn sveve på en sky i senga mi.
Men for øyeblikket sitter jeg med telefon til øret, øynene på dataskjerm og finga på tastaturet. Det er Mandag.
Hva kan jeg si? Min helg i bilder. Bortsett fra eventyret jeg og min kollega opplevde etter en nattvakt hvor ingen hadde nøkkel til å låse bygget. Vell da går Charlotte ut ei dør, kollega låser, klatrer ut vinduet, går til terrasen, over taket og nei ei trapp ved søpple bøtter. Litt irritert når jeg kom hjem, og skrev et litt sinna innlegg på jobbens facebook side. Dagen etter, TADA så fikk jeg utdelt nøkkel gitt. Måtte bare jobbe der i 1 1/2 år før jeg fikk nøkkel, men det kom tilslutt.
Jeg har sovet masse. ALT for mye. Både på Lørdag og idag, Søndag så sov jeg til 4. kl 4 på dagen ja! nå er kl  23.21 og jeg finnes ikke trøtt. Iløpet av dagen har jeg strikki ut 3 garn nøster, og klart å dra på meg en blemme på lillefingern. Merker at da er man gira på å få ferdig gensern. Etter ufattelige mange strikke prosjekt jeg har hatt iløpet av mine år, så har jeg endelig klart å komme ordentlig igang. Jeg strikker min første genser. Å jeg gleder meg til å få den ferdig (veldig kjapt forhåpentligvis). Gleder meg til å ta den på meg for første gang å se hvor kul den er. 
Selvom jeg ikke har kommet halvveis, så har jeg allerede bestemt meg for at dette kommer til å bli den kuleste genseren som noen gang har blitt strikki.  Imorgen er det Mandag igjen, og en ny uke er ved mine føtter. Det som står på min agenda om dagen er å strikke. Sove, komme meg opp på jobb og strikke. Finne fram brillene mine så blir jeg ordentlig bestemor. Så fort den er ferdig så skal jeg selvfølgelig poste bilde om det. Både på bloggen og instagram.
For dere instagram avhengige mennesker, følg meg.
CharlotteIsachsen
Hvis dette ikke er den beste måten å få fram et smil på om morgenen, så veit ikke jeg.


Leiligheten har kommet seg. Jeg kan si nå at jeg endelig har flyttet tl Drammen. Deilig å bo i byen med alle barene, restaurantene, jobbene og vennene mine. Deilig å tenke på det at hvis jeg føler meg alene så kan jeg gå nøyaktig 17 skritt til naboen, eller 10 minutter til sentrum. Jeg har det som plomma i egget. Det man pleier å kalle det, right?
Jeg har ofte fått en følelse av ensomhet, men det gir meg tid og rom til å være kreativ. Jeg har endelig begynt å ta bilder igjen, har mere tid til å skrive på boka mi, og lese tusen bøker. 
Jeg har endelig fått ut fingern, og kommet så langt at jeg har sendt inn manuset mitt til et forlag. Krysser fingrene for at jeg får tommelen opp. For meg så hadde det vært en drøm å gått forbi en bokbutikk og sett min bok i hyllene. Jeg ønsker, jeg ønsker, jeg ønsker. Kanskje hvis jeg ønsker hardt nok så går det i oppfylelse?

Vi har alle drømmer vi ønsker skal gå i oppfyllelse. Dette er en av mine. I mange år har jeg holdt dette tett inntil brystet. Men iår lettet jeg endelig på skjørtet og fortalte det til familie og venner. Å kjenne den responsen jeg fikk var fantastisk. Flere har spurt om å lese det jeg har skrevet ned, men det er noe jeg låser inn i safen. Hvis noen skal lese dette, så er det etter de har vært i deres bokbutikk og kjøpt boka mi. Så nå ser jeg fram til noen urolige uker hvor jeg vil sjekke postkassa mi hver dag etter svar ifra forlagene. Jeg ønsker, jeg ønsker, jeg ønsker.

 


Etter en ganske fin helg med pils med venner og jobbing, så våknet jeg opp idag med verdens verste magesmerter. Kramper og stikking. Ble liggende i fosterstilling hele mårran. Jeg beit tenna sammen og begynte å ordne meg til jobb. jeg satt i soffan med klær og ferdig sminket og kjente smertene komme og skjønte tilslutt at jeg ikke kunne dra på jobb idag. Jeg tok smertestillende å la meg i senga igjen. Smertene ga seg ikke. Jeg tenkte for meg selv at jeg er glad jeg er nabo til sykehuset. Så nå ligger jeg i senga mi å håper jeg blir bedre til i morgen. Det for meg å være borte fra jobben endag er ille nok, men 2 dager? Skjer ikke. Ligger med dårlig samvittighet fra før av.
Jeg får bruke resten av tiden idag på å bli bedre, og skrive ferdig manuset mitt før jeg sender det inn til forlager. Yes folkens, jeg skriver bok. Første gangen jeg går offentlig ut å sier det, men er det jeg har gjort siden sommer, å det er å skrive på bok. Får se hva som skjer de nærmeste mnd med boka og forlager. Krysser fingrene og håper selvfølgelig på det beste.

Nå er det på tide å lage seg litt frokost og en kopp te fr skrivinga begynner for fullt. Skal prøve å få skrevet flere tusen ord idag så jeg kan sende det inn i morgen, så her skal det jobbes. Både med sykdommen og skrivingen.  
Jeg har sikkert sagt dette en million ganger, men føler at jeg har startet et nytt kapitel i mitt liv nå som jeg har flyttet til en helt "ny" by. Jeg bor for meg selv midt i Drammen, og starter på egenhånd. Da føler jeg det er riktig for meg å starte å blogge igjen og ta det derfra. Blir nok en litt mere "seriøs" blogg fra nå av, men det skal komme ut flere og bedre bilder fra nå av. Aldri noe mere mobil bilder. Eller kanskje noen ganger.
Jeg har endelig klart å finne en liten løsning på internett problemet i leiligheten, så er jo greit fornøyd med det. Bare jeg slipper mobil blogging så er jeg evig takknemlig. Nå så sitter jeg midt i et flytte kaso "enda" men om en uke så har nok alt kommet seg på plass, og leiligheten ender med å se fantastisk ut. Gleder meg til å legge ut bilder av den ferdige leiligheten min.

 
Da begynner leiligheten å ta form. Endelig. Ordentlige bilder kommer ut når alt er fiks ferdig, å som det ser ut nå så blir det ikke så lenge til. Nye senga har kommet inn, klærne er hengt opp, kjøkkenet er ryddet og ordnet, sofaen står fint forran tv, og duft lysene mine er på plass.
For øyeblikket så ligger jeg i sofaen å blogger ifra iPhonen min, men det er det beste jeg får til nå. Som dere vet så er jeg avhengig av instagram, så hvis dere vil følge min hverdag så følg meg: CharlotteIsachsen.
Da har jeg endelig flyttet ut av mors rede. Jeg flyttet fra et lite dødt sted til Drammen by. Jeg bor 10 minutter unna sentrum og kan gå til matbutikken. Jeg kan dra på meg jakken og dra ned til byn når jeg vil for å ta en matbit, kaffe eller en øl uten å måtte tenke på bil og parkering. Jeg bor alene i en søt leilighet med et stort og fint bad, åpen kjøkkenløsning med 2 trappetrinn ned til en hvit stue, og et lite rom med plass til senga mi og småtteri. Jeg har satt opp min egen Get dekoder, og hengt opp gardiner. Reier opp senga hver dag, og lager middag til meg selv. 
Har bodd der en uke, og ting ligger ennå i esker, men det skal vekk fortest mulig. Jeg har ennå ikke bord, så bruker gulv til å sette glass og tallerker for øyeblikket. Men jeg skal ikke klage. Jeg bor fortsatt alene hvor ingen kan klage på at det står et glass på gulvet i noen timer. Noen fridager nå skal bli bra for både meg og leiligheten. 
 

Norges offisielle bloggawards vil bli arrangert på Norefjell Spa & Resort. 
2-4. November vil alle landets blogger hylles med en weekend med fagdag, prisutdeling og fest.

Under BloggAwards 2012 vil de inkludere alle bloggerne, uannsett sjanger. Om man er rosablogger, bedriftsblogg eller en ivrig meningsytrer, er uvesentlig. Alle bloggere skal feires.

Man kan allerede nå begynne å nominere sin favorittblogg og jeg hadde blitt så ufattelig glad hvis dere ville gi min blogg litt oppmerksomhet med å nominere den :)
Det tar bare noen sekunder. Bare klikk inn på DENNE linken og skriv inn navnet mitt og min bloggadresse i høyre felt. Så er man ferdig. De 30 sekundene vil sette et stort smil på mitt ansikt.

En ting som også kan glede dere stort er: Alle som nominerer en blogg er med i trekning av en MacBook Pro.
Så nominer meg å vær den heldige som kan vinne en MacBook Pro. Win win.
Igår tok jeg meg en bloggfri dag. Hadde møter å gå på, og var rett og slett ikke i form til å legge ut happy innlegg med humor, søte og morsome bilder. Men det kommer seg. 
Jeg føler absolutt ikke for å gjøre noe i hele dag. Skulle helst vært hjemme hele helgen under dyna og se sex and the city men jeg må være sterk nok til å dra meg selv på jobb. Jeg skulle mest ønske jeg kunne dra med meg en stor bag, fylle den med klær og bare sette meg på det første flyet jeg ser. Uannsett hvor det skal, jeg vil dit.
Jeg vil komme meg vekk fra alt dette tullet, dette stedet her og alle vanene man legger seg.
Kan vell si at jeg vil ta meg en lang ferie der jeg bruker tiden på å koble ut og ikke på å sole seg og shoppe. Hva skal man gjøre? Tørr jeg det? Er vell det som surrer oppi hodet mitt. Er det en ting jeg virkelig tørr å gjøre helt alene? De sier at man må jo bli voksen en gang, men er jeg klar for det? Er det min tid nå til å bli voksen? Jeg er ikke så sikker. 


Today is the day:
Nå står masse kaffe koking for tur, samt å skrape sammen litt frokost. Så får jeg besøk av en som kommer til å hjelpe meg med å drikke opp all kaffen. Så skal vi sladre og og le.

Senere idag så skal jeg på et jobb inntervju nr 2 på den samme butikken, men hva og hvor vil jeg ikke si :) Eneste jeg veit er at jeg er absolutt bestemt på å få den jobben!
Så skal jeg være litt sofistiskert å dra til drammen for å sitte å drikke litt mere kaffe og lese en bok og kanskje spise litt før jeg skal gjøre Drammen by utrygg. Åå herlige Onsdag.

Hva skal dere idag? 


inspo til sommeren.

 Ååh som jeg elsker hippie stilen. Det skriker sommer, sol, øl og frihet. Jeg kan ikke beskrive med ord hvor mye jeg gleder meg til sommern hvor jeg kan piffe opp hele min garderobe med flotte plagg som utstroler "peace".
Inspirasjons bilder


   

 Jeg leitet lenge, men endelig så fant jeg det igår. ENDELIG!! 

H&M/29,50,-


Det ser selvfølgelig ikke like fashion ut på meg som det gjør på inspirasjons bildene, men jeg skal klare det tilslutt.

For alle dere som leste at jeg skulle på Vixen blog awards. Jeg måtte desverre melde avbud. Har liggi sjuk siden søndag, og klarte ikke å bli frisk nok til å dra meg inn til Oslo. Får håpe neste år er mitt år. 
Ironisk nok så henger ikke hodet så mye etter som det har gjort de siste dagene, men halsen har blitt værre. Hoster mye og har fått en funky hes stemme. Men det får gå.

Idag skal jeg møte en venninne for å ta en litt sein lunch, så skal jeg på jobb intervju. Iih. Får håpe alt går etter planen da. 

Wish me luck. 
Å jeg håper virkelig at jeg blir frisk til i morgen..
De siste to dagene har jeg ligget rett ut på soffan og hosta, harka, brukt opp alt av papir vi hadde i huset og knaska litt paracet og ibux. Dagen idag har gått bedre, men merker det nå jo nærmere kvelden jeg kommer jo værre blir jeg.
Så jeg håper jeg kan bli bedre til i morgen. I morgen er jeg bedt med på vixen blog awards. Noe jeg MÅ dra på. Hva jeg skal bruke har jeg aldeles ikke aning om, men skal klare å finne noe awesome å bruke :)

Resten av kvelden skal jeg bruke på å pleie meg selv og ønske meg selv god bedring!!

Skal du/dere på vixen blog awards? :)
akkurat i dette øyeblikk her jeg sitter så absolutt elsker jeg håret mitt. Høres jo fantastisk teit ut, men når man har halvlangt hår som meg som henger såvidt over skuldrene (noe det har gjort i ca 4 år nå) så er det vansklig å faktisk elske sitt hår, føler jeg. Jeg har ikke valgt selv å ha så kort hår. Jeg føler jeg har spart i 5 år nå, men det blir ikke lengere enn til skuldrene mine.  

Flott man har extension!

Men over til den barnslige overskiften. Jeg elsker håret mitt idag. Det er rufsete, volum,litt bølger og ja. Det man kunne ønske deg med så kort hår. Fantastisk! Føler at dette gjore dagen min så mye bedre! hah!..

 

Dream..

 Reality..


haha ser hvit ut. 
VIXON BLOG AWARDS!!

hihi kjempe gøy! Sendte melding til min søster med engang å spurte om hun ville bli med. Tenker at det kommer til å super gøy å se/møte andre bloggere, så supre mennesker med awesome outfits, hår og sminke. Blir jo en bombe aw inspo når det kommer til outfits som sagt, men også for blogging. Har lovet meg selv og alle dere om at jeg skal begynne å blogge igjen, men har ikke akkurat gått etter planen! Skal virkelig ta meg i skinnet nå. Sitter å pønsker ut litt planer og ideèr for tiden som kunne ha blitt en kjempe suksee, men trenger å drøfte og planlegge litt mere før jeg kan gå videre med saken! Er ufattelig spennende... for meg.
Så forhåpentligvis vil det bli masse gøy å lese om her i framtiden! yey!

Etter mye fram og tilbake så skal jeg atter engang teste meg ut på å bli en hyppig blogger igjen. Mye fram og tilbake med det, men siden jeg har mye fritid så tenkte jeg "hvorfor ikke?". Enten så fller det veldig i smak igjen, eller ikke. 
Nå har jeg en unnskyldning til å ta ibruk kamera mitt igjen som egentlig bare har ligget i støvet ned på rommet mitt det siste halvåret.

Iallfall. Som dere veit så er det veldig snart jul, og jeg som mange andre er så absolutt ikke ferdig med å kjøpe inn julegaver. Mangler gave til min søster, venninna mi og flere andre. Men hva skal jeg finne på å kjøpe til dem? Jeg har virkelig ikke peiling for å si det sånn. Men jeg burde skynde meg, for jeg har bare noen dager igjen. ååh jeg kan kjenne lukta av mølje, ribbe og øl. Gleder meg til all den gode maten. Blir fantastisk :D

 

Har dere tips til hva jeg skal kjøpe til søstra mi og venninne?
Finnes dere ferdig med julegavene? 
.

maxsample
I love blue nail polish.

Av alle ting så skal jeg på Iron Maiden konsert idag. Blei vekt av en venn som ringte meg å sa han hadde en billett til over, og ville ha med meg. Først så svarte jeg NEI med engang, men så tenkte jeg at dette kommer til å bli den eneste sjangsen jeg får til å se dem, så hvorfor ikke? Pluss at min mor var på konsert med de på 80 tallet, så må nesten følge i "hennes fotspor".
fun fun fun.
Livet kan alltids ta en usving. Man kan alltids komme i mørke perioder. Man kan alltids føle seg sliten og lei. 
Livet kan virke ubetydelig til tider. Alt rundt deg vil ikke virke så viktig lengere.
Well. Just smile. Why? Because you can

For dere som kjenner meg veit at jeg er en stor fan av tattoveringer! Jeg skulle helst ha tattovert hele kroppen min, men det er en ting som stopper meg å gjøre det. Meg selv. Det er så mye jeg vil ta, og jeg drømmer meg bort hvert eneste sekund, men det som stopper meg er at jeg tenker "tenk om jeg gifter meg. Er ikke pen med en stor tattovering på armen". Slike ting stopper meg. Jeg har nå 5 tattoveringer på kroppen, og ingen av dem syntes. Dere alle skulle bare vist hvor sjokka folk blir når jeg forteller hvor mange jeg har, og hvor og hva. Jeg har tidligere lagt ut bilde av alle tattoveringene mine. Å for meg så er ikke det nok! Nå i sommer så skal jeg farge den store påfugelen jeg har på låret (WUHU) noe jeg gleder meg ekstremt til. Jeg ville egentlig ha den på ryggen eller armen faktisk, men det var meg selv som stoppet det. Jeg veit at jeg ikke kan tenke slik hele tiden. Vi lever i en helt anna tid. 

Hvis man hadde tattoveringer før i tiden, blei man sett på som badass. Ofte kriminell eller bare rett og slett skummel. Hvis man møtte på noen som hadde tattoveringer, burde man løpe som bare faen. Men idag så har alle tattoveringer. Til å med min mor har tattoveringer. I den tiden man lever i nå, så er det "unormalt" å ikke ha tattoveringer. Å som oftest så er det synlige tattoveringer man ser. På jenter ofte noe på håndleddet, eller nakken/skulderen. På gutter er det armen eller bein. 
Men mine er det ingen som ser. Jeg syntes det er veldig kjedelig at jeg ikke har tørt å ta noen synlige. Er vell mest redd for hva jeg selv vil syntes. Jeg er redd jeg vil bli lei den, eller rett og slett angre seinere. Er dette den riktige måten å tenke på?


Hva syntes dere?  
Jeg og denne bloggingen min! Blir serriøst kvalm og sjokkert over meg selv. Før så kunne jeg ikke se for meg en dag uten et blogg innlegg, mens nå tar det meg en mnd før jeg klarer å komme meg inn på blogg.no.
Ikkje bra.

Å som alltid så skjer det mye. Jeg har fått ny jobb som servitør på en super resturant i Drammen. Stor-koser meg. Er noen fantastiske mennesker som jobber der. Kjempe snille, hjelpsome og morsome. Klarer å presse meg selv litt mere for hver gang jeg jobber, og er deilig å kunne allerede nå se fremgang. Jeg ser virkelig fram til hva tiden vil bringe.

Ellers så lova jeg meg selv og alle andre for en mnd siden med å blogge om min helse, og min "resie" ned i vekt. Vell det som iallfall er bra er at jeg har gått ned 2,5 kilo på 1 mnd. Istede for å sette meg store mål, så setter jeg meg selv små mål, slik at jeg ikke mister gnisten. Jeg har egentlig en shorts som henger på døra som jeg så gjerne ville inn i denne sommern, men tror jeg kan glemme det! Men jeg fant igjen min favoritt bukse som er i den samme strl jeg bruker nå, men som er strammer litt for mye når jeg har den på. Mitt mål nå er å kunne ta på meg buksa, og kneppe den igjen slik at det ikke strammer for mye på hoftene mine. Vil nok ta en liten stund før den sitter perfekt, men som jeg sier. Små mål.
Jeg påsto også for 1 mnd siden at jeg skulle begynne på NOKA dietten. Det kunne jeg bare glemme. Men fra å med i morgen, blir det ornings på det. Da blir det shake til frokost, protein rik middag med lite kalorir, litt frukt til mellom måltid, og noe lett på kvelden.

Har vært flink å klart å komme inn på den gamle sporet jeg kjørte i før. Jeg har kutta ut brus i ukedagene. Nå så sier jeg til meg selv at helgene er greit. Fredag-Søndag. Ellers så blir det lite med goddis og potetgull i ukedagene. Litt merkelig at jeg gjør det med tanke på at jeg var i sverige forgie Mandag. Men så "heldig" som jeg er, så blir jeg fort kvalm når jeg spiser litt goddis, så da klarer jeg fint å holde den dealen med meg selv. Tommel opp!


Nå så står høy musikk, og rydding av rommet på planen! Etter det er ferdig skal jeg sette meg godt ned i senga og kose meg med supernatural. Fått max dilla på serien! Utrolig bra serie!

 

Jeg prøver fortsatt å finne ut feilen med pc'n min hvorfor den ikke vil laste opp bilder jeg tar, så nå så kommer det bare gamle bilder ut, eller ifra random sider på nettet! Irriterer meg max at jeg må gjøre det, men bedre enn ingenting!

  
Endelig så er jeg tilbake igjen. For fullt forhåpentligvis. 
Jeg har vært borte i nesten 2 hele mnd. Stille og kjedelige mnd. Men nå er jeg tilbake. Grunnen til pausen var fordi jeg virkelig trengte det. Jeg fikk en ny jobb, hvor jeg dedikerte mye tid til det. Jeg var utbrent og orker rett å slett ikke å blogge. Men nå har gnisten min komme tilbake, å jeg skal bli bedre enn det jeg var før.

 

En liten oppdatering.

Jeg fikk meg en ny jobb som sagt. Å jeg trives veldig. Morsomt å lærerikt.
Jeg bestemte meg for å gå ifra mørkebrunt, til blond. På 3 dager. Endte opp med platina blondt hår på 3 dager. Men jeg mistet mye av håret mitt i prosessen, og det blei veldig slitt. Jeg bestemte meg for å klippe meg. KORT. Ikke gutte kort, men kortere. Jeg sa til frysøren hvor mye hun kunne ta av, å jeg så hvor sjokka hun blei. Så nå er jeg kort og blond, og veldig fornøyd med det. Jeg elsker frisyren min. Om ikke så alt for lenge, så skal jeg tynne ut litt av det nederste av håret slik at det ikke ser ut som en palme.

 

Desverre så har jeg det samme problemet, der jeg ikke kan laste opp bilder jeg har tatt med mitt kamera opp på bloggen. Det er noe jeg skal prøve å fikse fortest mulig, slik at jeg kan begynne å dele livet mitt med alle dere igjen.


Ellers enn det så bor jeg fortsatt hjemme, men har begynt å titte etter leiligheter. Forhåpentligvis kan jeg snart fortelle dere alle at jeg skal flytte ut av mitt rede. 


Jeg håper dere er like psyched som meg for å være tilbake.  

Kisses
Det er noe som har surret i hodet mitt en stund nå. Vurdert lenge å kanskje slutte, men klarer ikke tanken på å gi det helt opp, så kanskje jeg bare skal ta en liten bloggpause, og komme tilbake seinere?
Hva tror dere?

 

Det er sikkert endel som kommer til å spørre og lure på hvorfor, og det er egentlig fordi akkurat der jeg er nå, så må jeg bruke all tiden og energien på megselv. Jeg er i en tid der jeg vil bruke mest mulig av min energi og tid utenfor jobben til å trene så mye jeg kan. Men jeg veit ikke. Jeg veit at det gir meg litt motivasjon til å poste her åssen mine dager går, men jeg bruker også tid og energi til å gjøre det. Så jeg er egentlig veldig usikker på hva jeg skal gjøre.

 


Når det kommer til trening/dietten så har hatt en fin uke når det kommer til vekta. Iløpet av de 3 første dagene gikk jeg ned 2 kilo og var stor fornøyd, helt til helga der det blei en bytur på lørdagen, og ikke så veldig sund mat på søndagen. Så endte med at jeg gikk opp 1 kilo. Når man går på en "diet" å trener så mye jeg gjør så kan jeg se bedre hvor fort man kan gå opp. Så derfor må jeg bruke tiden på megselv for å klare målet mitt til den 2 April. Akkurat der jeg står nå, så kan det virke klin umulig. Hadde jeg ikke gått opp i vekt for 2 uker siden, og denne helgen, så hadde jeg hatt 5 kilo til målet, men nå er det 7 kilo. Noe jeg veit jeg ikke kommer til å klare hvis jeg ikke skjerper meg veldig, og hever meg på en streng NOKA diett. Noe jeg har vurdert lenge på, og tror jeg skal gjøre så godt jeg kan. jeg har skrevet opp en treningsplan over alt jeg skal gjøre, slik at jeg har et mål. Jeg har også bestemt meg for at 2 eller 3 dager i uka så tar jeg meg en gåtur rundt her jeg bor istede, for å spare på den bensinen jeg har fram til neste lønning. Så jeg skal prøve så godt jeg kan, og prøve mitt beste med å holde dere oppdatert.

 

Q: Syntes dere det er på tide med en pause?
Dette er nok den eneste sangen i verden som kan beskrive hva jeg føler.
(bortsett fra alt det kjærlighet greiene)Slik ser min morgen ut. Jeg våknet og sto opp for ca 15 min siden, og kjenner at det frister veldig å legge meg igjen. Men skal klare å holde meg oppe denne gangen. Igår kveld jobbet jeg fram til kl 8, så dro jeg til en kompis og var der hele kvelden og spiste popcorn og så på film. Kjempe koselig. Å ikveld skal jeg bli med ut på byn med folka og egentlig si hade til kompisen min som skal inn i forsvaret, så han drar på tirsdagen. Bestekompisen min. Å gud å jog kommer til å savne han. Jeg gleder meg aldeles ikke til det. Sitter å tenker på åssen jeg skal klare meg uten han. Han er den som alltid redder meg. Han er den jeg kan komme å snakke med om alt uten å bli dømt. Han er den som kommer på byn for å møte meg hvis jeg kjeder meg. Han er den som begynner å råkline med meg på byn for å gjøre noen visse mennesker sjalu. Det siste har faktisk skjedd, og personen som så på blei syykelig sjalu. Men ja dere skjønner? Han er min bestevenn. Å jeg veit at jeg sikkert kommer til å felle en liten tåre ikveld. Å jeg kommer nok til å ha en slik fin "alvorsprat" jeg alltid har på slike fine kvelder. Dette er nok den første gangen jeg virkelig gruer meg til å dra på byn. 

Men jeg veit at det ikke er siste gangen jeg kommer til å se han. Jeg skal se han helt til siste sekund. Veit at han ikke blir borte for alltid, men det er vanskelig å ta farvell med en som du snakket med nesten hver dag og ser ofte. Hele hverdagen min kommer til å bli forandret. Så jeg må overleve med det at jeg ikke kommer til å se han ofte. Det jeg er helt sikker på er at den dagen han kommer hjem fra perm, så skal jeg løpe til han og gi han er stor bamseklem som han alltid gir meg.
Er ikke rart jeg er glad i han.
Igår skulle jeg være flink å trene. Dro rett fra jobb for å møte bestevenninna mi, forså å trene. Jeg kommer på treningsstudio, og finner ut at jeg har glemt sportsbhn min. Just my luck. Men litt deilig med en fridag. Så nå skal jeg slappe av litt før jobb og se på the biggest loser selvfølgelig. Så etter jobb er det rett på trening. Planen var egentlig å trene nå før jobb, men like greit å ta det etter jobb. Like deilig å trene på kvelden. Å se at alle kaloriene du har fått i deg iløpet av dagen blir borte mens man jogger litt.

 

Men over til meg personlig nå. Jeg har merket at den siste tiden har jeg bare begynt å skrive om trening og slikt. Noe som er fryktelig kjedelig. Men det er liksom det jeg driver med for tiden. Det blir dårlig med bilder siden de ikke vil lastes opp på blogg.no. Merkelig for venninna mi fikk lastes opp akkurat de samme bildene på sin blogg som jeg har prøvd å laste inn her. Så da må det være noe galt med pc'n her. Tror det hadde vært lurt for meg å restarte hele greia tror jeg. Denne bare begynner å klikke, og jeg må ærlig si at jeg syntes det er deilig å få igjen en helt "ny" og rein pc. Tror nok dette er det smarteste jeg har kommet på på lenge. Tommel opp.

Edit: INGEN av bildene jeg har tatt med kamera kan lastes opp her! fuck.

 

Men ellers i livet så jobber jeg mye, og når jeg har fri så trener jeg, eller sitter hjemme i kroken på senga mi og ser på the biggest looser. Jeg må ærlig innrømme å si at hvis dere der ute som trener og trenger mitovasjon og inspirasjon, så ta en titt på the biggest loser. Det må være den største og beste inspirasjonen jeg noen gang har vært borti. Jeg rett å slett elsker det showet. Å se forvandlingen dems uke etter uke, og se de pine seg gjennom forskjellige konkurranser og se at de aldri gir opp. Er rett og slett fantastisk.

 

Men nå skal jeg få i meg frokost som består av litt sjokolade shake. Å jeg må si at jeg gleder meg skikkelig til å gå på vekta til mandagen. For jeg veit at jeg har gått ned i vekt. Jeg kan se små forandringer på megselv. Dette er første gangen jeg faktisk har gledet meg til å gå på en vekt. Men det skal bli morsomt. Føler at all treningen og spisingen begynner å gi gode resultater.

 

 
Igår og idag har jeg merket at det ikke har tikket inn noen mailer til meg. Noe som er sinnsykt uvanlig. Så jeg leita litt på hotmail konton min og titta litt på innstillinger. Å der fant jeg ut at det tydeligvis har vært noen som har hacket seg inn på hotmailen min og forandret på innstillingene slik at all mailen jeg får vil bli videresendt til en anna mail. Fikk helt panikk, så jeg fjerna adressen hans, og forandret passordet mitt. Og tenker nå hardt imellom om jeg har hatt noe personlige opplysninger om meg i noen av mailene. Jeg er veldig sikker på at det ikke er noe viktig som er på min mail, men man veit aldri.

 

Å når jeg skulle logge meg på facebook igår, så hadde det også vært noen som hadde prøvd å komme seg inn på profilen min. En fra Texas. Litt morsomt, men skummelt. Så nå er alle bruker profilene mine på nettet bytter passord på. Så forhåpentligvis så er det ingenting som jeg vil svi for seinere.
Vi har alle våre dager, right? Noen gode, noen vonde. Livet og dagene går opp og ned som en berg og dalbane. Som en ungdoms humørsvingninger. Vi har alle våre gode dager man kan snakke om til venner og bekjente. Vi har alle våre vonde dager man aldri deler. Nå har jeg mine vonde dager, som jeg deler med dere. Den tiden jeg er mest sårbar er når jeg er åpen. Når mitt hjerte og mitt hode et vid åpent. Dere er alle velkomne til mitt hjem der dere alle kan se min flotte utstilling av alle mine hemmeligheter. Og hvis vi beveger oss litt lengere inn så kan dere få en titt på tankene jeg har samlet på i mange mange år. De vil aldri bli borte.

 

Gir det noe mening? Gir dette dere noe som helst mening?


Jeg har levd i 20 år. I 20 lange, tunge, vanskelige år. Allerede som ei lita jenta viste jeg at dette livet ville bli langt ifra perfekt. Jeg ville aldri bli den jenta andre mennesker så opp til. Jeg var alltid personen dem så ned til. Hva gjør det med et menneske? Hva gjør det med ei lita jenta som veit bedre? Positive hendelser, kommentarer og snillhet klarer jeg å snu om til noe negativt på 5 sekunder. Men hvorfor? Hvorfor er det en så stor og viktig del av livet mitt? En del jeg ikke kan gi slipp på. En del jeg ikke klarer å gi slipp på. Mitt liv. Mitt dyrebare liv. Det består av et hjerte som er fylt med hemmeligheter og tanker som jeg ikke klarer å glemme. Som jeg aldri kommer til å klare å glemme.
Hvis jeg finner verdens høyeste fjelltopp, klatrer opp, og slipper alt løs. Vil det hjelpe? Vil det hjelpe meg å glemme, å gi slipp og få slutt på en avhengighet som sagte men sikkert vil knuse meg til slutt?
Nå begynner jeg å bli sykelig lei blogg.no. Et eller anna har skjedd, så alle de nye bildene jeg overfører ifra kamera mitt til datan, vil ikke lasta seg opp på blogg.no. Står no feil melding om at filen ikke er ordentlig eller noe slikt. Helt dustete. Jeg får jo ikke lagt inn noen nye bilder.

Jeg vil legge inn bilder ifra shooten jeg var på med Stina her om dagen, men det får jeg ikke gjort.
Jeg fikk meg en ny seng igår, og jeg ville legge inn bilder av den, men det får jeg heller ikke gjort. Hva har skjedd? Hva er galt?
Det kam umulig være kamera. Har ikke gjort noe som helst med det helt siden jeg fikk det. Så jeg aner virkelig ikke. Jeg begynner å bli frustrert når det skal skje sånn.

 

Noen av dere som veit hvorfor det er sånn?

 

 
Våknet opp i dagtidlig at min mor sendte meg melding og fortalte at avisa hadde kommet. Jeg hoppet opp av senga, og henta posten. Løm hjem og satte meg i senga for å lese den når. Jeg åpner opp avisen så ser jeg et giga bildet av meg, med dobbelthake. Ikke særlig pent bildet av meg, men wth, right?

Jeg leser litt og ser at hun har skrevet "på fritiden liker jeg og lese aviser". Nja. Jeg leser aviser når jeg kommer over det, men ikke en ting jeg glor i dag inn og dag ut hjemme. No I'm sorry.
Men ellers så var intervjuet veldig fint skrevet. Er litt stolt av meg selv. Kjenner det på meg at jeg føler meg litt ekstra kul idag siden det er en egen side om meg. Om lille meg.


 Litt kult å bli skrevet om syntes jeg. 

For å lese hele intervjuet så klikk HER.

 

Nå må jeg løpe, eller kjøre veldig fort ned til jobb. Blir deilig å få jobbet igjen. Etter jobb så skjer det noe spennende jeg skal fortelle dere alt om seinere.

 

Q: Hva syntes dere om intervjuet?

Hva skal dere idag?

 
Jeg er faktisk våken. Påkledd, sminkefri og mine tenner er pusset. Grunnen til at jeg faktisk er våken kl 09.00 på en fridag er fordi min bestefar ringte for å si at jeg kunne komme med bilen min for å fikse litt på den. Happy day. Det gleder jeg meg til. Jeg har levd med at den bilen rister hver gang jeg trykker på bremsen i 7 mnd nå, å det begynner å bli veldig kjedelig. Så forhåpentligvis så får de fiksa det. Så da skal jeg trasse litt rundt på et verksted med masse mannfolk og spise opp all frukten og grønnsaken de har. Happy happy!

 

Nå må jeg ordne meg, sminke meg, drikke litt NOKA shake, som jeg fikk ned overraskende lett igår. For håpe det går like bra idag!

 

JEG HAR KLART Å KLÆ MEG SELV VELDIG HARDT I BANNA INATT, SÅ JEG HAR TYDELIGVIS BLØDD LITT. KJEMPE KULT MED ET RØDT SÅT I PANNA HELT OPPE VED HÅRFESTE. YESDAH!Da sier jeg ADIOS bloggen.

 

Q: Hva skal dere idag?
ETTERVEKSTEN!Lol. Oh yes. Jeg skreiv faktisk lol. Hvorfor?
Jeg gjentar. SJEKK DEN ETTERVEKSTEN. Helt forferdelig. Forhåpentligvis så slipper jeg å vente i en hel mnd før jeg får farget håret. Håper jeg på. Hvis ikke så veit jeg ikke hva jeg skal gjøre.


For dere som sikkert ikke skjønner eller har skjønt det, så får jeg max fnatt av ettervekst. På andre og spesielt megselv. Ser jeg snev av orginal fargen min så pleier jeg å farge det med engang. Men grunnet lite penger, så har ikke det kunne være første prioriteringa mi. Utrolig surt, for denne etterveksten tar livet av meg.
Nå har jeg nettopp kommet hjem ifra et intervju med lokalavisen her jeg bor. Var kjempe gøy. Var veldig nervøs, men syntes det gikk veldig bra. Litt vanskelig å snakke og se bra ut på bilder når man har halve kjeften bedøva og man får kramper i kinna, men ellers tror jeg det gikk bra. Håper jeg. Tror avisen kommer ut neste uke, så blir gøy å se resultate. 

For dere som lurer så var det et intervju om blogging, og blogg mobbing. Jeg selv har gjennomgått det i stor grad over lengere tid, og grunnen til at jeg takka ja til intervjuet var fordi jeg vil snakke om det slik at andre blir beviste på det. Jeg fortalte også om når jeg selv gjennomgikk det på det værste. Vi snakket litt rundt det og jeg fortalte hva jeg følte, tenkte og gjore. Vi snakket litt om personene som faktisk sitter på andre siden av pc skjermen og kommenterer. Hun spørte meg: "Men hva tror du vil skje etter detter kommer ut i avisa"? Jeg svarte: "Jeg aner ikke. Jeg har ikke peiling på om det kommer til å bli værre, eller om det kommer til å være helt stille. Jeg aner ikke. Men det er en sjangse jeg vil ta". Å det er sant. Om det blir værre og alt begynner igjen så har jeg bedt litt om det selv. Så spørte hun: "Går det ikke personlig inn på deg når du får kommentarer som er rettet på deg som person"? Jeg svarte: "Nei egentlig ikke. Jeg tar ikke ting til meg så lett. Det er ikke slik at jeg blir lei meg. Men jeg har kjent at motivasjonen og lysten til å blogge synker. Men jeg rister det av meg og tenker jeg er mye bedre enn dem".Hello haters.

 

Vil mest av alt takke alle mine søtere lesere som kommenterer og er innom bloggen min hver eneste dag. Takk for alt. All støtten. Everything. I love you.
Idag hadde jeg den vellkjente tannlegetimen min. Jeg har alltid vært flink til det når det kommer til tannpuss, så jeg trodde jeg skulle ta dette på strak arm, men neida. Her blei det bedøvelse, borring og litt fylling. Så nå sitter jeg å sutter på min egen leppe, uten at jeg selv kjenner det såklart. Å jeg tenkte "jaja like greit at jeg får det unnagjort" MEN etter sprøyta var satt kom jeg på "oh no. Jeg skal på et intervju etterpå". Å jeg tror det kanskje er litt kjipt å komme på et intervju med en avis med leppa hengende og suttanes. Jeg var heldig å fikk flytta kl slettet, men bare en halvtime seinere. Er jeg heldig, så hjelper nok det.

Jeg har nå sitti å søkt på nettet på forum der andre mennesker spørr om bedøvelser og hvor lenge de virker. De fleste sier 2-3 timer. Så jeg får bare håpe på 2 timer jeg da. Liker selv å tro at bedøvelsen går fortere ut hvis jeg beveger leppa mest mulig, men tviler på at det er til stor hjelp. Jeg får bare håpe på det beste.

 

Ang intervjuet. Jeg vil skrive litt nærmere om det etterpå.

 

Nå hadde jeg håpet på å kunne få spist frokost. Men siden man skal vente en time etter borring, så får jeg vell bare nøye meg med kaffe imens.

 

God morgen Charlotte!
Nå er kl 04.02, å jeg får ikke sove. Jeg la meg rundt kl 12 og regna med at det ikke kom til å ta så veldig lsng tid før jeg skulle sovne. Tiden gikk, og kl blei fort halv 1, 1, halv 2, 2, halv 3. Så sovna jeg en liten stund, men våkna fort igjen. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Siden jeg åpner butikken i morgen/idag, så trenger jeg virkelig litt søvn inatt.

 

Q: What to do?


Idag har vært en rolig og avslappa dag. Sov lenge, så litt på ski VM og fikk med meg sølv og bronsje til Norge, og jobba noen timer. Nå skal jeg straks hoppe til sengs for å sove litt og pleie den støle ryggen min. I morgen skal jeg jobbe tidlig, og åpne butikken og jobbe aleine noen timer for første gang. Det blir nok bra. Etter jobb, så er det rett på trening. Kjenner at det å jobbe i en klesbutikk er noe som virkelig er no for meg. Gleder meg til hver gang jeg skal på jobb. Og nå som jeg har begynt å trene igjen, er jo forferdelig deilig. Sikkert mange som ikke tror jeg når jeg sier dette, men jeg elsker å trene. 

Nå gjenstår det å finne pysjen min, og krype meg til sengs. Eller vent. Krype meg til madrassen min som ligger på gulvet som et slakt. Oh yes people. I have no bed. I Only have a madras. Lucky me, lycky me.

 

I natt skal jeg drømme om sommerferie, is og sol.

 

Q: Hva skal dere drømme om?
Igår var jeg heldig og fikk 2 av mine sponsorpakker fra Figurstrikk og Fargedelinser. Jeg har venta en stund på de, så var super happy når jeg fikk dem.

 

 

Jeg fikk 4 pakker med Silly bandz. Digger dem :) Utrolig søte og kule. De blir brukt av kjendiser verden over. Kardashian søstrene har faktisk kommet ut med sin helt egen pakke. 
Noen vil kanskje se på dette som barnslig, men jeg syntes disse er helt utrolig tøffe, og kan lett "sprite opp" et antrekk mener jeg.

 

Jeg fikk også de grønne linsene jeg bestilte for en uke siden ca. Morsomt å ta på linser igjen etter så langt tid. For mange år siden hadde jeg noen farge linser jeg brukte hver dag. Men de blei gamle og jeg måtte kaste dem. Så det var veldig uvant å sette på linser igjen. Jeg sleit veldig med å få de på, og gjore vondt når jeg tok de på. Men det er en vane ting man blir vant til seinere. Jeg digga fargen. Syntes den var kjempe bra.

 


Usminket og en liten trutemunn.

 

Syntes linsene var sinnsykt kule. Har alltid ønsket meg grønne øyne, og nå kan jeg få det iløet av 2 minutter. I'm in heaven.

Planene for resten av dagen nå er å se på den nyeste episoden av Gossip girl, ordne meg, og dra på jobb. Kanskje jeg klarer å gå av meg stølheten jeg har fått av gårsdagens treningsøkt?

 

Q: Hva skal dere idag?


 


En pakke med silly bandz blir lagt til i premien av konkurransen jeg har på bloggen. Les mere HER.


 


Kim Kardashian.
 

Nei fy f. Nå gir jeg snart opp. Er klin umulig å lasta opp noen nye bilder.... Alle de gamle bildene får jeg lasta opp. Men ikke de nye bildene mine. Flott. Åh jeg elsker livet mitt.

 

Idag var det min første dag på jobben. Jobba i 8 timer. Flinke meg. Så jeg har grisevondt i beina mine nu. Skal gå minst mulig resten av dagen veit jeg. Men jobben syntes jeg var kjempe morsomt. Gleder meg virkelig til jeg har fått satt meg ordentlig ned i alt der. Da kommer alt til å gå på skinner. I morgen så jobber jeg ifra 12-20, å kjenner jeg ikke helt gleder meg til det. Ikke pga menneskene eller jobben, men av erfaring så er "sein" vaktene alltidseige. Men man får alltids tiden til å gå når man jobber i en klesbutikk.

 

 

Men jeg fikk også det etterlengtede kjedet mitt idag fra H&M. Var døds kult. Men skulle ønske det var litt lengere. Siden blogg.no er fucked up så får jeg desverre ikke lagt ut noe bildet idag. Men forhåpentligvis snart. Resten av dagen nå skal jeg dedikere til min pc med masse serier å se på.

 

 

Q: Hva skal dere ikveld?
Hva har dere gjort idag?
Jeg lovet dere et outfit bilde før jeg dro på jobb. Å her sitter jeg med frokosten i kjeften og har overført bildet over på datan. Men vil blogg.no lasta det opp? ehneeei!

Så desverre blir det ikke noe outfit bildet akkurat nå! Det er ca 20 min før jeg skal kjøre ned til jobb. Alt er ferdig. Jeg er ferdig sminka, kledd på meg, spist frokost. Så det eneste som mangler da er å se dagens episode av How I met your mother!

 

Q: Skal dere på jobb idag?
Jeg rett og slett hater blogg.no idag. Jeg har prøvd å logge meg inn i hele dag, og ingenting har skjedd. Helt til nå. Nå endelig. 21.30 så kommer jeg meg inn på blogg.no. Så hvis det er noen som lurer så er det grunne til null blogging idag.

 

Dette kommer nok også til å bli det eneste innlegget idag. I morgen er første dagen min i den nye jobben, og jeg gleder meg helt sinnsykt. Gleder meg til bare det å jobbe. Å stå opp om morgenen å vite at "idag skal jeg jobbe". I 5 mnd har jeg gått rundt og rett og slett kjeda meg. Jeg har ikke hatt noe av sosialt liv. Har ikke kommet meg mye rundt pga mangel av penger. Uten penger, kommer man seg ikke mye rundt.

En ting jeg gleder meg enda mere til, er første lønning. Blir så deilig å få penger igjen. De siste 5 mnd har jeg levd på nesten ingenting. Har brukt minimalt med penger, fordi jeg ikke har hatt noe. Jeg har vært heldig å hatt en snill mor og venner som har lånt meg penger. Så selvom det hadde vært deilig å dulla meg litt med penger, så skal jeg betale tilbake alle menneskene jeg skylder penger med engang. Å jeg tror det kommer til å bli enda mere deilig å få "slettet" de låna før jeg begynner å bruke penger på megselv.


Nå skal jeg sette på en klesvask før jeg skal titte litt på pc'n, før jeg legger meg. Jeg gleder meg nesten litt til å stå opp 08.30 i morgen.

 

Outfit innlegg i morgen tidlig. Stay tuned.
Jeg har tatt en liten bloggfri helg kan jeg kalle det. Må si at det var fryktelig deilig egentlig. Å jeg fikk masse tid til å tenke litt. Å jeg har lenge sitti nå å tenkt om jeg kanskje skal slutte å blogge? Jeg veit ikke helt. Er veldig usikker. Har mistet all av inspirasjon for tiden. Å jeg syntes det blir for teit om jeg skal blogge og poste innlegg uten betydning bare for å gjøre det. Jeg selv gidder ikke å sitte å lese side opp og side  ned om... ingenting. Har hatt tid til å tenke litt på mitt eget liv. Jeg har aldri blottet meg eller åpnet meg for dere lesere her på bloggen. Kan vell si at jeg har ett kort innlegg der man kan se et snev av blotting av mine tanker og mine følelser. HER kan dere lese det.
Grunnen til at jeg holder alt av slike ting for meg selv er fordi jeg er redd. Redd for at andre skal vite om alt jeg tenker og føler. Hva som svirrer rundt i mitt hodet dag inn og dag ut. Vi alle er sårbare. Noen sår kan leges, men ikke alle. Ikke mine.

Jeg har en stund tenkt på å slutte å blogge. Men også tenkt på å bli mere åpen om mitt liv og meg på bloggen. At jeg blogger om meg, og bare meg. Hva jeg tenker, føler og være helt åpne mot dere. Men jeg veit ikke om jeg tørr. Jeg har mistet helt inspirasjonen til å blogge. Hva gjør jeg da?

 

Q: Hva vil dere at jeg skal gjøre? Slutte, eller fortsette?

Hva vil dere at jeg skal blogge om, blogge mindre/mere om?


Idag skal jeg ha det morro med gutter, øl og viva la bam. GOD HELG.
Satt på pc'n, og plutselig så var det en katt som var på rommet mitt. Feil katt! Dette er min mor sin katt, og hu er aldri på rommet mitt. Dette tror jeg er 3 gangen på 5 år jeg ser hu er på rommet mitt. Hun hoppet på fanget mitt med engang og kosa. Gammal tjukk katt som egentlig kan være veldig slitsom i lengden.
Hele dagen idag endte ikke sånn som den skulle egentlig. Jeg skulle egentlig noe helt annet idag. Skulle være en støttespiller for min bestevenn som gjennomgår noe veldig tungt for tiden, men pga lite med bensin og penger og alt så endte alt en helt anna vei.


Som dere sikket alle veit så hadde Fam Irvoll et fashion show som åpna hele BY:alarm idag. Så alle som ville kunne komme å se barne og voksenshowet. Å når det kommer til dette så gikk ikke planen sånn den skulle. Vi hadde skrevet oss opp på en gjesteliste som gjore det slik at vi kunne få sitteplasser.
Siden vi var på lista så gikk vi til inngangen der vi skulle. Venter der i over 30 min i kulda. DET BLÅSTE MYE i Oslo idag. Og snødde. Ikke minst. Men når de først får lista, så sier hu kjærringa (ja jeg sier kjærring. Er ennå forbanna) at jeg ikke står på lista. Det skulle stå mitt navn + 1. Men det gjorde det plutselig ikke. Jeg har på mail der hu skriver "da setter jeg opp deg +1 på gjestelista". Men nei. Ifølge henne så sto ikke mitt navn på den dritt lista. Så vi endte jo da selvfølgelig med dustete stå plasser der man ikke kunne se noe som helst. Men iallfall av det vi så, så var det en helt fantastisk visning.


Meg, Fam Irvoll og Stina Bakken.

 

Men jeg skal ikke klage. Var en morsom og KALD dag. Fikk møtt en venn jeg ikke har sett på ufattelig lenge. Og når man er i Oslo så ser man masse rare mennesker. Kan vell kalle det en selvfølge?

 

Så heldige som vi er så fikk vi gratis seigmenn pakker. Nomnom.
Heia!

 

Q: Hva gjorde dere idag?
Nydelig video.
 

 

Marilyn Monroe. 1926-1962.

- "What do I wear in bed? Why, Chanel No. 5 of course"

 Nå skal jeg koble helt ut med duftlys, te og costume i den deilige senga mi. Eller madrassen som ligger på gulvet....


I know. I look like a dead person.
Jeg er vell en av dem som ikke bryr meg så mye om denne dagen. Jeg klarer ikke å se grunnen til at personen skal bli dulla bort 1 gang i året med goddis, gaver og blomster av sin kjære. Hvorfor ikke gjøre det litt oftere? Kan ikke skjønne at folk syntes det er en så koselig dag. Er man i et forhold så er det en dag man kan si tvinger deg til å bruke penger på bamser, blomster og alt. Å hvis man kommer hjem uten så blir det bråk. Hvorfor bry seg? 
Som jeg kan huske så har det aldri vært no stort oppstyr rundt den dagen når jeg hadde kjæreste. Dagen kom, og dagen blei borte. Enkelt og greit. Det kommer en ny dag der man kan få sin kjære til å føle seg spesiell og elsket.
Man kan nesten si at jeg har tatt litt bloggfi denne helgen. Noe som er utrolig kjedeligt for meg vil jeg si. Men jeg kan iallfall fortelle dere hva jeg har gjort i helgen. 

På fredagen fikk jeg en tlf der jeg blei spørt å bli med på beerpong med 2 kompiser. Jeg takket nei å sa jeg ikke kunne. Som da endte med at jeg satt å så på sex and the city. litt etterpå kom min søster hjem, og vi var greit rastløse og ville finne på noe. jeg sendte en melding for å spørre om de ennå hadde begynt med beerpong. det hadde de ikke, og de ville at vi skulle komme over. Bli med på morroa. Vi kom.
Første gangen jeg og søstra mi har spilt beerpong. Men shit å morsomt det er. Lo ganske mye kan jeg si. etter det så blei det guitarhero, forså litt kortspill, og dansa på bordet med Kaptein Morgan.

Dagen derpå. Hva mere kan jeg si? Jeg blei ordentlig dårlig. Lå rett ut på soffan mens de 2 kompisene mine spilte spell. Jeg sovna pent og pyntelig på soffan jeg. Våkna opp til at vi skulle bestille pizza og se på film. Var masse godt på bordet da. 2 pizzar, sjokolade, smash og pepsi max. Vi storkoste oss.

Desverre så blei det ikke noe bilder. Jeg klarte å glemme kameraet hjemme. Kjedelig, I know.Siden det er søndag så skal jeg fortsette med Sex and the city. Finnes ikke noe bedre enn det.
Legge meg ned i senga med littebittegranne godis, og starte med sex and the city sesongene. Igjen.

Tumblr_legtthtwtr1qb6qyro1_500_large

Q: Hva skal dere ikveld?
Jeg må virkelig legge meg flat, og beklage på det sterkeste for lite og dårlig blogging idag.

Idag har jeg tilbringet hele dagen men min besteste venninne. Er så glad for at hun er min venn. Og som venner gjør, så støtter man hverandre i vanskelige stunder. Hva som har skjedd, vil jeg virkelig ikke legge ut her pga henne og hennes familie. 
Så hele dagen har jeg vært med henne. Titta rundt og tatt en kaffe. Så dro vi hjem til henne for å bruke tiden vi har sammen. Til å se på sex and the city. Det morsome med meg og henne er at det er da vi bruker tiden på å ha jentesnakk. Bevis på at vi klarer å gjøre flere ting samtidig.

 

Å når jeg kom hjem så lå det en hentelapp fra posten i gangen. Den er fra NOKA. Som jeg har nevnt tidligere så blir jeg sponset derfra. Å jeg må virkelig si at de får sendt ting fort. Så i morgen skal jeg stå opp tidlig for å hente pakka. Jeg har gledet meg til å begynne med dette. Så i morgen så er det rett på NOKA dietten. Gleder meg veldig. Lest på masse blogger om folk som har brukt den, og er stor fornøyde. Ikke rart jeg gleder meg da.

Føler ikke for å ta noen bilder idag, så da endte det opp med dette.

 

Å jeg beklager virkelig for at det ikke blei noe "dagens blogger" idag. Men jeg kan si at påmeldingen er åpen nå hvis dere vil være med. Som sagt så vil jeg publisere det rundt kl 22.00 i morgen.

 

Q: Hva har dere gjort idag?
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Audrey Heppurn. The big fashion icon that still lives in our closet.
Jeg trenger virkelig noen flere og nye blogger jeg kan lese. Trenger mere inspo i hverdagen. Vil ha flere venner på blogg.no.
Å jeg vil få flere blogger jeg kan lese.

Så det store spørsmålet er dette:

SKAL JEG BEGYNNE Å LESE BLOGGEN DIN?


Skriv bloggadressen din i kommentar feltet. Hvis jeg finner en jeg virkelig liker, så poster jeg et eget innlegg om det her på bloggen.


Som jeg har helt glemt å nevne, så har jeg lest ferdig denne boka. Jeg klarte det akkurat. Det endte da opp med at jeg satt i senga i 3 1/2 time å leste i strekk for å bli ferdig med boka. Å jeg må si. En helt fantastisk bok. Blei helt oppslukt av boka. De 3 1/2 blei borte iløpet av noen sekunder føler jeg. Jeg blei så oppslukt av boka at jeg virkelig glemte både tid og sted. Kjenner jeg megselv så kommer jeg nok til å lese den igjen om en stund. Muligens år? Men den boka er helt fantastisk. Og slutten var helt sinnsykt. Slutten fikk meg til å tenke. Jeg måtte til å med lese de siste sidene om igjen for å skjønne at det faktisk var det som sto der. Utrolig bra bok.

 

For dere som følger med på One tree hill så gjenkjenner dere sikkert igjen sangen fra når Brooke danser i butikken sin. Og på bryllupsdagen.
Mens jeg gjenkjenner igjen sangen fra den fantastiske filmer "The breakfast club". En absolutt alle må se.

 

Q: Har dere lest denne boka?
Har dere sett "The breakfast club"?


Blake lively. The fashion icon we will remember for a long time.
Jeg blir så utrolig inspirert når jeg titter innom alle sminkebloggene som er ute å gå nå. Det får meg til å dra ut på butikken og kjøpe masse sminke. Jeg elsker å sminke megselv og andre. Morsomt å se hva man får til. Men uannsett hvor mye jeg digger det, så får jeg det aldri helt ordentlig til føler jeg. Men som de alle sier Øvelse gjør mester.

Her er 2 av bloggene jeg leser:Linda Hallberg - Make up artist.

 Iselin Pettersen.

 

Siden jeg har mye med fritid, så er det stor mulighet for at jeg setter meg ned for å teste ut litt. Men først så trenger jeg et bra lys jeg kan bruke. Uten bra lys, går alt dårlig. Kanskje jeg faktisk tørr å legge ut noen sminke bilder etterhvert?

 

Q: Leser dere noen sminkeblogger?

 


Blir nesten litt flau når jeg legger ut dette bildet. Sjekk å bleik jeg er. Er helt forferdelig. Slik ser jeg ut året rundt. Bortsett fra når jeg møtern sommern. Da er jeg så heldig at jeg får litt farge, som blir like fort borte som den kom. Når pengene begynner å strømme inn, så har jeg bestemt meg for at jeg skal steike kroppen min. Dra på solarium, å ligge der å koke. Kan ikke gå rundt å være så bleik som jeg er nå! Er helt.. ja. Har ikke ord lengere.

 

For første gang på lenge så har jeg brukt rouge idag.

For dere som leste det forgie innlegget, så dro jeg ned på biblioteket. Fant fram boka jeg ville lese og satte meg ned. leste 20 sider, så blei jeg rastløs å brukte resten av tiden på å titte på andre bøker. Endte selvfølgelig opp med at jeg lånte med meg 2 filmer istede for bøker! Bra Charlotte!

 


 

Som alle har fått med seg (håper jeg) så har jeg en konkurranse pågående på bloggen. Å her kan alle delta. For å være med så må dere gjøre 2 enkle ting:

1. Lik meg på facebook med å trykke på ikonet oppe i sidemenyen.

2. Kommenter bloggen min.


Det trenger ikke å være dette innlegget.

Førstemann til 1000 vinner :) Jo mere du kommenterer, jo større sjangse er det for at akkurat

 

Vanskeligere er det ikke :)


Den som vinner vil få tilsend en liten pakke med premier fra meg. Siden jeg har blitt sponset av figurstrikk så vil vinneren få en pakke derfra. Å resten vil bli avslørt jo nærmere slutten vi kommer :)

 

Å jeg vil annbefale dere om å kommentere så mye dere kan. For med engang denne konkurransen er ferdig så starter jeg opp en ny konkurranse i sammarbeid med nettsiden Pilus. Hva premien vil bli har jeg ikke fått vite ennå, men det er noe de kommer til å bestemme. Så kommenter masse masse.

 


Så da er det bare for meg å si LYKKE TIL.

 

 

 


Kan man kalle et annet menneske for nerd hvis man bestemmer seg for å dra ned på biblioteket for å lese en bok? I deilig stillhet. Helt for seg selv. I sin egne lille bobble?

 

Siden jeg ikka har begynt å jobbe helt ennå, så er det jo ingenting jeg gjør om dagen. De siste to dagene har jeg sitti forran tv og sett på endel filmer. Men som nå f.eks? Hva skal jeg gjøre i hele dag? Sitte å glo?
Så derfor vil jeg dra ned på biblioteket for å lese litt. Jeg har skrevet i nyttårsforsettet mitt at jeg skal lese minst 10 bøker iår. Så kanskje greit å begynne da?

 

Q: Syntes dere det er nerdete å dra på biblioteket for å lese?
Er dere mye på biblioteket?
Den nye sangen jeg har fått dilla på.

Ikveld så skal jeg virkelig kose meg. Poppe masse popcorn, finne fram de beste filmene, og glo i flere timer. Rigge til med tepper, puter og alt i senga og legge meg godt tilrette. Man trenger virkelig noen sånne dager i året. Der man bare kan slappe helt av, og ikke bry deg om noe anna enn bare filmen og at du skulle ha kjøpt med mere snacks på butikken. Man burde alle bruke tid på å glede deg selv engang iblant med kos. Å det skal jeg bruke denne kvelden på. Kose meg masse på en lørdags kveld. 

Q: Har dere ofte kosekvelden?
Hva skal dere gjøre ikveld?


Jeg elsker å ha langt hår. Jeg mener selv at jeg kler det mye bedre enn kort hår. Så jeg sparer å sparer så mye jeg kan.

 

 

 

Men igår så hadde ikke jeg, eller venninna mi den beste dagen i livet våres. Ting skjedde. Triste ting. Vil ikke snakke om alt dette her på bloggen. Men håper dere alle skjønner hvis jeg ikke poster like mye innlegg idag som jeg gjør til daglig. Jeg kommer tilbake for fult i morgen.
Så da vil jeg legge ut denne sangen til alle som ikke har det så bra. Jeg elsker denne sangen over alt. Å jeg mener selv at den hjelper meg i triste eller tunge stunder. Pass godt på vennene deres.

 


Så absolutt ikke det beste bildet av meg, men nå er jeg så glad at jeg rett og slett driter i åssen bildet jeg legger ut av meg selv. Jeg kom for ca 1 time siden fra mitt "andre intervju" med butikken jeg skreiv om for 2 dager siden. Og etter ca 30 min med snakking så måtte jeg spørre. "Har jeg fått jobben?" "Ja" sa han. Å jeg kjente hjertet mitt hoppa over noen slag. Herregud så glad jeg blei. Å er like glad nå også. Er helt forfjamsa nesten :D
Deilig å tenke på at snart skal jeg begynne å jobbe. Tjene penger slik at jeg kan gjøre ting jeg vil. Dra steder. Kjøpe ting jeg ønske meg, og ikke gå rundt å tenke på "nei jeg kan ikke dra til Drammen å møte venninner for jeg må spare bensinen jeg har på bilen". Å det blir så fryktelig deilig. Jeg gleder meg som en unge til å begynne. Gleder meg fryktelig mye.

 

Det er forresten en kles butikk, så det gjør jo også saken enda bedre :D

Dagen idag så har jeg ikke helt følt som om jeg har vært meg selv. Hele dagen har føltes som en drøm. En drøm der du svever rundt, og man ser seg selv. Ser seg selv, løpe, snakke og gå rundt. Som om alt var normalt. Men hva om det ikke er slikt. Hva om alt ikke var normalt? Så absolutt ikke. Jeg prøver å lege mine sår, men jeg kommer ingen vei. Jeg står stille. Alle kan se. Alle kan se mine åpne sår. De stirrer. De kan ikke forstå hva som skjer. De kan ikke forstå hva som har skjedd. De kan ikke forstå hva som foregår. De kan ikke forstå hva som foregår i dette øyeblikk. Ingen kan. Ikke engang jeg. Så åssen skal jeg kunne da klare å lege mine sår?
Endelig langt og deilig hår.  Syntes nok ikke så bra på bildene, men jeg har vært nede å henta pakka mi fra Butterfly Hairextension som jeg vant for noen dager siden. Å det er utrolig deilig å endelig ha langt hår igjen. Sparer som bare det nå. Langt hår er best.

 

Jeg har også fått ny sponsor. Fargedlinser som har alt mulig av linser. Farge linser med og uten styrke, linser man kan bruke til halloween å alt. Å jeg har fått lov til å velge et par linser som jeg får tilsendt. Men jeg er ikke sikker på hvem jeg vil ha. Jeg er egentlig veldig glad i blåfargen jeg har fra før av, men vil ha de enda lysere så kunne ha valgt noen lyseblå. Men har også kjempe lyst til å prøve grønne linser. Hva syntes dere jeg skal velge?

Blå eller grønne?


Keira Knightley.
Jeg har alltid vært glad i disney filmene. Spørr dere meg en dag idag så kan jeg si med hånda på hjerter at det er noen av mine yndlings filmer. Å for å være helt ærlig så syntes jeg at det rett og slett suger at disney har gått over på "ekte" filmer med ordentlige skuespillere. Jeg syntes det rett og slett suger. Også så mye dårlig som blir lagd. 
Greit. Pirates of the caribbean er noen sykelige bra filmer, men jeg skulle ønske at det blei laget utenfor disney. Hvorfor? Fordi disney er disney. DIsney er eventyr filmene med prinsesser og onde hekser, i animasjon. DET er disney. Men det er mitt synspunkt. Uansett om dere liker det eller ikke.

 

Men iallfall. Nå har jeg funnet noen bilder fra mine favoritt disney filmer. Eller egentlig så kan jeg si at alle disney filmene er mine favoritter, men her et noen.I love it.

 

 

Q: Hva syntes dere om disney?
Hvilke disney-filmer er deres favoritt?
ENDELIG så har jeg fått et jobbintervju. Jeg har gått hjemme i 4 mnd nå og ikke hatt noe å gjøre. Nesten ikke noe penger. Alt gikk bare rett ned. Også idag så fikk jeg beskjeden at en kles butikk i Hokksund her jeg bor ville ha meg inn til intervju. Dette er virkelig lykkedagen min. Jeg er super glad. Helt oppi skyene. Jeg bare krysser fingrer og alt som kan krysses for at morgendagen går bra, og at jeg får jobben. for å være ærlig så gruer jeg meg max. Syntes det er flaut og ubehagelig. Grunnet at jeg er så redd for å si noe feil og rett å slett drite meg selv helt ut. Men jeg får håpe på det beste. At jeg får jobben Da skal jeg feire. Da skal det virkelig feire.


Nå skal jeg gjøre ferdig med å vaske klær, og ordne alt ferdig til i morgen med antrekket og alt!


Q: Har dere vært på jobb intervju før?
Jeg våkner opp å finner ut at jeg har vunnet extension.

 

Jeg ligger som nr 3 på topplista over bloggere fra Øvre Eiker.

 

Jeg fikk et jobb intervju på butikken jeg vil begynne å jobbe i.

 

Å jeg lagde middag som endte opp med å smake døds godt.

 

 

Dagen kan nesten ikke bli bedre.


Verdens største kaffekjede er endelig på vei inn mot Norge. Starbucks som finnes i over 50 land, og med ca 17.000 butikker så var det på god tid at de kommer til Norge.Men dessverre nok så må vi nok vente muligens opptil 3 år før de er å se på flyplasser og jernbanestasjoner.

Jeg veit at jeg gleder meg sinnsykt iallfall. Jeg er en stor fan av starbucks. Drakk det når jeg var på Kreta, å jeg må si at det er noe av det diggeste jeg har vært i nærheten av.

 Q: Gleder dere til starbucks kommer til Norge?
Har dere noen gang smakt kaffe dra Starbucks?
Kat von D. Kuleste dama i hele verden.
Hair extension fra butterfly hair. Hvor morsomt er ikke det? Jeg har aldri vunnet noe i hele mitt liv. 
Deilig følelse. Jeg sto opp av senga drit trøtt og sliten. Setter meg på datan for å sjekke på facebook, og der får jeg helt tilfeldig øye på navnet mitt som sto på et bilde ifra butterfly hair. Jeg måtte titte nærmere på hva det var, å der står det farin meg at jeg har vinni. Det var random trekning mellom 2213 personer. Å DET VAR JEG SOM VANT.Woop woop woop.

 

 

Å så måtte jeg titte litt på hvor på lista jeg ligger når det kommer til kommunen jeg bor i. Å der ligger jeg på en tredje plass. Kjempe morsomt. Dagen kan ikke bli bedre. Forhåpentligvis så er dette en av de dagene der ingenting kan gå galt. Karma maybe?

 

Ikke vet jeg. Eneste jeg vet er at starten på denne dagen kan nesten ikke bli bedre :)

 

 

Q: Har dere noen gang vunnet noe?

 


psssst: konkurranse på bloggen. Lik meg på facebook med å trykke på linken litt lengre opp i sidemenyen, kommenter bloggen  min. Kanskje du er den heldige vinneren?

knis.

 

Nå legger jeg meg. Snart
Mary kate olsen
Nå bestemte jeg meg for å teste ut bloggshout for første gang iløpet av snart de 2 åra jeg har hatt bloggen. Å jeg må si at det hadde virkning. Iløpet av noen sekunder så har jeg gått opp med ca 15 lesere, og akkurat når jeg skriver nå så er det 4 mailer som varsler om kommentar som kom inn samtidig. Morsomt.

 Jeg tror nok ikke at dette er noe jeg kommer til å fortsette med framover i tid, men morsomt å prøve det en gang iallfall.

 

Q: Bruker dere å bloggshoute innleggene deres ofte?
Jeg veit jeg posta denne sangen for noen dager siden. Men jeg elsker denne sangen for øyeblikket. Hvis noen lurer så er det Tïesto ft Tegan & Sara - Feel it in my bones.

 

Iløpet av dagen har jeg levert jobb søknad, møtte ei venninne på jobben hennes, og sitter nå her. Men selv om livet mitt høres max kjedelig ut, så er det noe som skjer om dagen. Som dere sikkert fikk med dere igår så har jeg fått en ny sponsor, og mere er på gang. Har vært i kontakt med flere firmaer, og det kommer til å skje forskjellige saker og ting iløpet av den nærmeste tiden. Så stay tuned everybody.

 

 

 

 

JEG VIL OGSÅ MINNE DERE ALLE OM AT JEG FORTSATT HAR EN KONKURRANSE GÅENDE, OG EN SPØRSMÅLSRUNDE. SÅ KLIKK DERE INN, OG DELTA.


 

 

 


Min søster sier jeg ikke kler briller, men jeg tror hun tar feil. I look good.

 

Nå er det breakfast time. Not at tiffany's, but in bed. 
Brødskiver og egg. Finnes ikke noe bedre start på dagen enn det.

 

Q: Hva er deres beste start på dagen?
Diggeste frokosten dere veit om?
Dette må være en av mine favoritt sanger når det kommer til Norsk musikk. Jeg har lenge vært en stor fan av Lars Vaular, å jeg må si at denne sangen falt jeg pladask for første gangen jeg hørte den. Utrolig fin.

 

BTW. Jeg må le. Jeg har prøvd greit mange ganger idag med å komme meg inn på blogg.no, men neida. Det har ikke funka idag. Å når jeg nå endelig kom meg inn på blogg.no så måtte jeg titte på statistikken. Å jeg lo! Falt med en god del lesere og sidevisninger. Jeg må bare le av det jeg. Idag og de siste dagene har jeg ligget på 6 plass over den mest leste bloggen i Øvre Eiker. Å jeg tørr ikke å tenke på hvor langt ned jeg kommer til å havne i morgen! 
Morsomt.

 

Men uannsett. Idag så dro jeg og min søster til Gulskogen senteret for å handle litt. Jeg trodde jeg ikke hadde handla mye, men vips å der var 400 kroner borte! Jeg skal legge ut bilder av alt jeg kjøpte, men må ta det en smule seinere ikveld eller i morgen. Kamera lader, så får ikke gjort mye akkurat nå. Men som dere veit så dro jeg ut igår med gode venner. Jeg koste meg noe helt sinnsykt meg god drikke, og godt selskap. Venner jeg ikke har sett på lenge og andre mennesker. Kjempe gøy. Heldigvis så våkna jeg ikke fyllesyk idag. Kanskje en smule skallebank, men ikke noe mere enn det. Det passer meg ypperlig siden jeg skal på min, min søster sin og en kompis sin bursdagsselskap. Så jeg gleder meg kjempe masse. Så ikveld skal jeg til gode venner, med venner og kose meg gløgg ihjel. Glad for at hele morgendagen så skal jeg bare ligge på soffan å glo.

 

Q: Hva gjore dere igår?
Hva skal dere ikveld?


Da venter jeg på å bli henta. Koser meg med gode gode aass pils. Måtte være copycat, og skrive og ta bildet at jeg drikker for det er kjempe kult..


Leika litt med Picasa igår kveld. Jeg veit at jeg ikke er verdensmester, men det begynner å komme seg iallfall.
Som jeg sa i det tidligere innlegget så skulle jeg ta med meg kamera til Drammen for å ta bilder. Men slik blei det dessverre ikke. Jeg glemte det helt bort. Må begynne å bli flinkere til det når jeg drar ut. Ta med meg kamera, og ta bilder. Jeg klarte selvfølgelig å svi av litt penger idag også da. Et skjerf og armbånd fra Bikbok og en utrolig fin film som heter hachiko a dog's story. Nydelig film. Har faktisk sett den engang før. Å da kan jeg nesten med handa på hjerte si at jeg gråt mellom halve filmen. Den er så utrolig nydelig. Virkelig en film alle må se :)

 

Q: Hva har dere gjort idag?
Har dere sett denne filmen?
 

Nå skal jeg til drammen for å møte min nydelige venninne Tonje. Skal ta med kamera, så kanskje det blir noen bilder. Jeg har ikke sett henne på en liten stund nå, så jeg gleder meg veldig. Etter det så skal jeg ha et nytt møte, forså å møte ei anna venninne igjen for å dra på kino. Vi skal se Love and other drugs, og gleder meg veldig. Er det noe jeg elsker, så er det romantisk komedie klisjeer.
Så beklageligvis så blir det lite blogging. Men på den positive siden for min del, så drar jeg til til Drammen for å møte venner. Noe som er en god stund siden sist, siden jeg ikke har hatt nok bensin. Men idag så skjer det. Bensin koster penger. Masse penger.

 

Q: Hva skal dere idag?

 


 

 

JEG VIL OGSÅ MINNE DERE ALLE OM AT JEG FORTSATT HAR EN KONKURRANSE GÅENDE, OG EN SPØRSMÅLSRUNDE. SÅ KLIKK DERE INN, OG DELTA.


 
Som dere ser så er jeg samarbeidspartner med nelly.no. Eller jeg har egentlig vært det veldig lenge. Kanskje noen av dere husker at jeg annonserte for de før på bloggen min? Er en stund siden. Hadde det gamle og kjedelige designet da. Men iallfall. Nå er det SUPERSALG på nelly.no. Jeg har vært å titta imellom og allerede lagt til masse i shoppingbagen min. Trykk på annonsen i side menyen, og bli forbløffet selv. 70% rabatter på en masse varer! Man kan ikke gå glipp av det :)
Jeg beklager virkelig hvis det har vært lite blogging i det siste. Har vært litt fram og tilbake i det siste. Så jeg håper virkelig at dere kan være tålmodige, og fortsette å lese bloggen min. Er så glad for alle leserne jeg har, så jeg vil ikke at dere skal gi opp på meg helt ennå. 

Nå så skal jeg og søstra mi ordne oss for å dra ned til Hokksund på polet for første gang som 20 åringer. Gleder meg til det. Så blir det å planlegge uka, og helga litt idag. Tror jeg skal dra ned å kjøpe meg en avtale bok også. Slik at jeg kan begynne å ha peiling på hva jeg gjør til enhver tid. Smart, right?

 

Blir dessverre ikke noe bilde akkurat nå. Men kanskje jeg får tatt noen bilder ute med Christine etterpå. Da skal dere selvfølgelig få lov til å ta en titt.

 

Q: Hva skal dere idag?

 


 

 

JEG VIL OGSÅ MINNE DERE ALLE OM AT JEG FORTSATT HAR EN KONKURRANSE GÅENDE, OG EN SPØRSMÅLSRUNDE. SÅ KLIKK DERE INN, OG DELTA.
Etter som jeg skreiv ista, så er ikke formen helt fin idag. Og den er ennå ganske ille. Så denne bursdagen blir en helt vanlig, rolig og stille dag. Skal snart ned på butikken for å kjøpe meg litt eplejuice og fylle litt bensin på denna lille bilen min :) Så skal jeg nok bare sitte hjemme idag og slappe av med en god film. Kanskje flere gode filmer. Orker ikke å dra noe steder idag eller noe. Deilig å bare slappe helt av egentlig. Har jo blitt så gammal nå at jeg har ikke energi eller ork til å gjøre sånne ting lengre.

HEHE. Sånn ser jeg ut idag...

Iallfall. Nå skal jeg høre litt på musikk, og lese litt nyttig stoff på Internett og sende takke meldinger til venner og bekjente :D

 

Q: Hva skal dere idag?
Idag har jeg bursdag. ENDELIG 20 år. Å jeg føler meg super gammal.

Som jeg skreiv igår så tok vi en spontan tur ut på byn i drammen igår med noen venner. Å jeg koste meg veldig. Ved midnatt så blei det spandert tequila shot og øl. Jeg hadde en kjempe fin kveld, og uten å gå alt for ned i detaljer så blei jeg full. Rett å slett. 

Men før denne byturen så var det familie selskap her med da hele familien og masse god mat. Endte med masse penger som gaver, og kunne ikke blitt mere fornøyd. Idag så skal jeg slappe helt av, og kose meg. Kanskje få i meg en ibux eller to for å få fjerna denne hodepinen som jeg våknet opp med idag tidlig.

Men er nesten sånn at jeg ikke bryr meg om det, fordiii JEG HAR BURSDAG IDAG :D :D
Jeg og søstra mi blir snart 20. Vi fant ut at vi skulle dra på byn med venner. Heisansveisan her blir det liv!

HA EN FIN KVELD :D
Nå har håret mitt tørket etter at jeg skylte ut hår kuren ista. Jeg lot håret mitt luft tørket, for da får jeg litt fall i håret. Å når jeg kjenner på håret mitt nå, så må jeg si at det er utrolig bløtt. Det er glansfullt, bløtt og lukter veldig godt. Så alt i alt så er jeg egentlig veldig fornøyd. Kuren hjalp veldig på tuppene mine også. Jeg har veldig slitte tupper, men kuren roa det veldig ned. Så nå ser det penere ut, og det er ikke like tørt og sprøtt.
Så alt i alt så vil jeg faktisk anbefale denne kuren til dere andre som leiter etter den perfekte kuren.
Men jeg må innrømme å si at jeg har vært borti bedre, men når det kommer til produkter man kan kjøpe i vanlig butikker og h&m så er den veldig veldig bra.
Siden jeg og min søster har bursdag i morgen, så skal vi feire bursdagen våres idag med en lite selskap med den bitte lille familien jeg har. Så derfor så er det stor sjanse for at det ikke kommer så mange innlegg idag. Jeg har lovet dere en del 2 på produkt testingen min, så den kommer nok om 1-2 times tid. 
Jeg har sitti her lenge nå og tenkt "jeg blir 20 år i morgen" så føler jeg egentlig ingenting. Når jeg var yngre så satt jeg med sommerfugler i magen, og kunne ikke vente til dagen kom. Men nå så veit jeg ikke lengre. Jeg har gledet meg lenge til å bli 20 år. Gleder til å få den følelsen at jeg er eldre, klokere og forhåpentligvis ikke like naiv. Jeg tror og håper jeg blir tatt mere seriøs av både venner og familie nå som jeg blir 20 år. Jeg tenker sånn at når man er over grensen på tallet 20, så er man ikke ungdom lengre. Når man blir 20 så skal man ta mere ansvar, og ikke drive "dank" som man gjør når man er ungdom. Tror nok det er bare meg som tenker sånn, men jeg håper virkelig at jeg blir sett på som et ordentlig menneske av alle rundt meg. Jeg er tross alt 20 år. Eller i morgen er jeg 20 år. 

Litt rart å tenke på. Tiden har gått så fryktelig fort. Husker fra når jeg var lita, og løp rundt og ante fred og ingen fare. Savner den tiden. Det var ingenting å bekymre seg over. Ingenting å være urolig for. Ingenting viktig å tenke på. Men nå, så består hele hverdagen min av akkurat det.
Så nå så skal jeg muligens begynne så smått å ordne meg til alle menneskene kommer. Skal ta noen bilder veit jeg, og jeg kommer nok til å legge de ut iløpet av kvelden. Jeg håper dere alle får en fin dag.

 

 


 

 

 

JEG VIL OGSÅ MINNE DERE ALLE OM AT JEG FORTSATT HAR EN KONKURRANSE GÅENDE, OG EN SPØRSMÅLSRUNDE. SÅ KLIKK DERE INN, OG DELTA.

 
Jeg har alltid vært en stor fan av musical's. Så at Chicago og Phantom of the opera er blant mine favoritt filmer kommer nok ikke som et sjokk da. For en stund siden så fant jeg ut at Chicago filmen min er borte, så da endte det med at jeg lasta den ned. Satt nettopp å titta på den, og jeg går aldri lei den filmen. Kan sangene ut og inn, og satt med å sang for full hals. Favoritt sangen min fra filmen må være "The cell block tango".


 

Å som jeg skreiv istad så leiter jeg desperat etter en inspo side, eller noe slikt så jeg kan få idèr. Å mens jeg så på filmen så fikk jeg så mye bra ideèr jeg tror hadde blitt bra foran kamera. Jeg har skrevet alt ned, og vil nok sagt men sikkert teste det ut. Den dagen det skjer, så kommer nok dere alle til å få en smugtitt.

 

Q: Hva syntes dere om musical filmer?
Har dere en favoritt film innen den sjangeren?
Som jeg skreiv, så skal jeg nå teste Sunsilk minerals - Mineral hårkur. Det står: Styrker, gir fuktighet og reparerer tørt og slitt hår.

Jeg selv på denne tiden av året sliter med tørt og slitt hår. Får lett tørr hodebunn, og håret blir sprøtt. Så på vinteren trenger håret mitt mye fuktighet. Når det kommer til hårkurer man kjøper i matbutikken eller h&m så pleier det å stå på flaska/krukken "la det virke i noen minutter". Hvis dere masserer inn hår kuren og bare lar den virke i noen få minutter så vil det nesten gi den samme effekten som en vanlig balsam. Kjøper dere hos frisøren så vil de gi deg tips når det kommer til kuren. Jeg selv som har gått frisørlinja kan litt om dette. Og jo lengre kuren sitter i håret, jo bedre resultat. Så det jeg pleier å gjøre når jeg kurer det, er å ta det i på kvelden, sove med det, forså å skylle det ut dagen etter. Da blir håret kjempe fint, glansfullt og mjukt.

 
Jeg sitter nå med kuren godt massert i hodebunnen og i resten av håret. Det jeg kan si nå er at kuren luktet utrolig godt. Jeg kommer med en update i morgen etter jeg har vasket det ut og tørket håret.


Q: Har dere testet ut Sunsilk sin hårkur?
Har dere noen favoritter når det kommer til hårkur?
Siden det skal være selskap her i morgen, så blir det en helt vanlig og stille kveld idag. Sitte å titte på film, og slappe helt av. Her om dagen lastet jeg ned filmen Blue Valentine med Ryan Gosling og Michelle Williams, og jeg bestemte meg idag for å se den etter søstra mi sa at den var så sinnsyk bra. Jeg er nettopp ferdig med å se den, og jeg må si at jeg blei litt skuffa. Den var bra, men det var det eneste. Kan ikke si noe anna eller mere om filmen. Er ikke film jeg absolutt ha i hylla mi i framtiden. Den var bra. That's it.

 

 

Nå skal jeg nok fortsette med film tittingen og bare slappe helt av ikveld. Kanskje jeg skal slenge i en super kur i håret mitt, slik at det blir glansfullt til i morgen? Jeg har litt forskjellig kurer her hjemme, så jeg kan teste ut Sunsilk sin som jeg fikk tilsendt? Ha en liten "test runde"?


Q: Hva skal/gjør dere ikveld?

 

 


 

 

JEG VIL OGSÅ MINNE DERE ALLE OM AT JEG FORTSATT HAR EN KONKURRANSE GÅENDE, OG EN SPØRSMÅLSRUNDE. SÅ KLIKK DERE INN, OG DELTA.
Image and video hosting by TinyPic

 

Blei en smule mere ryddig gitt. Alt er bedre med et rydda rom.
For dere som kjenner meg eller har lest på bloggen min, så har dere fått vite at jeg er VERDENS STØRSTE TWILIGHT FAN. Jeg forguder twilight over alt på jord. Flaut nok. Men jeg hadde aldri den fjortis perioden der jeg var helt oppslukt av noe som man alle har. Jeg hadde aldri det. Men så kom twilight. Har filmene som har kommet i special edition bok, de tre første bøkene og masse anna småting. Jeg ser først filmen, også leser jeg bøkene. Derfor jeg ikke har flere. Å når det kommer til bøkene, så kjøper jeg de det er bildet av karakterene på, og ikke de andre. Skjønner ikke helt hvorfor. Men bare noe jeg ha. Jeg har alle 3 cd med soundtrackene. Jeg sitter faktisk å hører på den ene cd'n nå mens jeg rydder rommet mitt på stereo anlegget mitt. Ja jeg har faktisk det på rommet mitt. Og når den første sangen kom på, så fikk jeg automatisk utrooolig lyst til å se filmene igjen. For knapp 1 uke siden så jeg Eclipse, men nå har jeg max lyst til å se den igjen. Eller alle filmene? Lite twilight maraton maybe? Nei jeg må virkelig le av meg selv. Jeg veit at det er flaut. Jeg er flau over det. Vennene mine er flau over det. Men sånn er det bare. Man har alle en ting man blir helt oppslukt av, og dessverre så falt jeg for twilight.


Q: Er dere twilight fan?

 

Må ærlig innrømme at jeg følte meg som en fjortiss når jeg skreiv detta innlegget. Så IKKE DØM MEG.
Våknet nå for ca 20 minutter siden. Jeg har sovet ALT for lenge idag. Jeg skulle egentlig opp lit tidlig idag for å blogge litt, og begynne på rommet mitt. Som sagt så skal det være middagselskap her i morgen, å da må det se ordentlig ut i hele huset. Blir fort litt seint når man sitter å tegner, og snakker med småfulle mennesker på facebook. Vips så var kl 03.15. Jeg løp nesten til senga når jeg så hvor seint det var. Jeg kan aldeles ikke sitte så lenge oppe. Etter jula så fikk jeg endelig ordna på døgnrytmen min. Helt ifra september til desember sleit jeg max med søvnen. Kunne helt fint sitte klin våken til halv 7 på mårran uten å kjenne at senga ropte. Men når jula kom, så blei jeg nesten litt tvingt til å legge meg tidlig siden det var julefrokost vi skulle på, og litt sånt. Så for engangs skyld så er jeg takknemlig for jula!
Men jo. Nå blir det nok ryddings, hvis jeg klarer å tvinge meg selv til det. Jeg må jo innrømme at jeg elsker et helt ryddig rom. Alt ser så ordentlig og fint ut. Kan ta før og etterbilde jeg så får dere se.

 

Men. Tørr jeg å legge ut bilder av det rotete rommet mitt a??

 


Som dere ser så tørr jeg faktisk å legge ut bilde av meg selv usminket. Med bare bitte bitte litt maskara da.

 

Q: Hva skal dere idag?JEG VIL OGSÅ MINNE DERE ALLE OM AT JEG FORTSATT HAR EN KONKURRANSE GÅENDE, OG EN SPØRSMÅLSRUNDE. SÅ KLIKK DERE INN, OG DELTA.

 
Herregud å jeg lo når jeg fant denne video'n på youtube. Å han er jo så søt også da ♥
 

Da har jeg klart å mekke sammen en helt ny header jeg faktisk er utrolig fornøyd med. Alt er gjort av meg. Er iallfall den beste jeg har hatt hittil. Nå utover kvelden kommer jeg til å fortsette med å redigere bloggen min. Sitter å prøver å få forandret farge på overskriften og alt det som er rosa. Er ganske lei den baby rosa fargen nå, så prøver å finne ut hvor i den milen av koder man kan redigere det. Noen av dere som veit det som kanskje kan hjelpe meg?Q: Hva syntes dere om header'n?
Nå er jeg i full gang med å redigere bloggen sånn at den bli slik jeg vil. At den viser litt mere "meg" i den. Kommer nok til å bytte header iløpet av dagen, eller i morgen. Den passer ikke inn føler jeg. Har byttet ut, og lagt til noen flere bilder i sidemenyen, og skal prøve å forandre litt farger her inne. Tror ikke at rosa er heeelt passende? Vi får ser hvor langt jeg kommer iløpet av dagen. Kommer nok til å rydde litt også (håper jeg). Selskap her på søndagen, så må se pent ut da. Nå er det 3 dager til jeg blir 20 år. GLEDER MEG.


Utsikten ut vinduet over senga mi.

Q: Hva skal dere idag?
Jeg kjedet meg litt ista, så jeg tok noen bilder, og lagde meg en ny header. Jeg er absolutt ikke flink til redigering av bilder og slikt, så jeg er ikke super fornøyd. Men jeg syntes den blei litt fin til tross for at det er "den første" ordentlig header'n jeg har laget.

Her er iallfall noen av de gamle headerne jeg har hatt opp imellom tiden. 

Har vært glad i det enkle jeg da. Å det blir fort slikt når det er deg selv som lager de. Er ikke spesielt stolte av de over, men det får gå.

 

Q: Hva syntes du om den nye headern?
TIL JEG BLIR 20 ÅR.
God morgen. Eller god dag? Sitter her ennå i joggebukse og kose genser og surfer litt på nettet. Etter litt inspo kanskje?

Idag så blir det en utrolig kjedelig dag tenker jeg. Det kommer nok muligens 2-3 nye innlegg idag. Lover dere det. Men innimellom innleggene blir det nok mest rydding, og lesing av bok for meg. Det er snakk om den samme boken jeg lånte for over 1 mnd siden. Jeg har ennå ikke fått rota meg til å lese den ferdig. Har kommet over halvveis, så er bare å lese så mye jeg klarer da. Har 7 dager på meg til å bli ferdig.

Siden jeg ikke føler meg så utrolig fresh i dette sekundet, så legger jeg ut et bilde som er tatt for en liten stund siden. YEAH!Som jeg skreiv tidligere så dro jeg og venninna mi på senteret for å leite etter kjole til henne. Fant vell 1 kjole. 1 kjole på et stort senter med masse butikker. Så for dere som skal kjøpe kjole nå, så er det vell egentlig ikke mye vits. Alt er solgt. Borte borte. Så endte opp med ingenting. Vi dro derfra med en brownies toro pose som vi skulle kose oss med. Vi lagde, å nå er vell halvparten borte. 3 jenter med brownies er ikke bra. Så det var den treninga idag sier jeg bare! Må nok plusse på ekstra 10 minutter i morgen da. Men nå så skal jeg nok sette på en film jeg lastet ned igår som jeg desverre ikke husker hva heter.

 Q: Hva har dere gjort idag?


Jeg veit det er gamle bilder. Men jeg hadde ikke ork til å ta noen nye bilder akkurat nå. Kommet ut av dusjen etter den fine lille treningsøkta mi. Var utrolig deilig å sykle i 20 min før dagen starter helt ordentlig. Må virkelig gjøre dette til en fast vane. Nå så sitter jeg å venter på tlf fra venninna mi. Hu drar med meg på kjoleshopping. Siden hu ikke har no peiling på kjoler. Hennes ord, og ikke mine. 
Så mens jeg venter tenkte jeg å fortsette med den sunne dagen min, og woke noen grønnsaker. Ouch for et kjedelig innlegg. Kommer mere oppdateringer iløpet av dagen.

 


Vil ennå minne dere om at konkurransen ennå er gående. For mere informasjon så les i menyen ----->

 


Når kjedsomheten kommer inn, så setter jeg meg ned med en stor gammaldags glassflaske jeg kjøpte på søstrene grene og lar stearin renne nedover flasken. Blir utrolig nydelig når man får litt forskjellig farger. Har brukt rød og svart lys som dere kan se, og skal nå begynne på lilla. Er utrolig pent å se på. Og det gir et litt spesielt særpreg over rommet syntes jeg.

 

Q: Hva syntes du om det?
Å herregud å glad jeg er for at denne dietten er over nå. Man kan vell egentlig si at jeg begynte å "feire" litt tidlig igår med popcorn. Men jeg spiste ikke så mye, så da gjør det ingenting. Sånn ca. Nå har jeg vært å veid meg for å sjekke hvor mye jeg har gått ned i vekt. Jeg har gått ned 2,5 kilo. Er egentlig ikke fornøyd med det i det hele tatt. Håper på at jeg skulle gå ned litt mere. Men som sagt så har ikke jeg trent ved siden av. Hadde jeg gjort det så hadde nok vekttapet vært større. Men nå skal jeg ha en vanlig uke, fram til neste mandag. Eller bortsett fra Mandagen da, for da har jeg BURSDAG. Da blir jeg 20 år! Så akkurat på den dagen skal jeg unne meg noe godt. Men etter det skal jeg nok bli litt strengere med meg selv når det gjelder mat veien.

Nå så skal jeg opp å lage meg frokost. Er egentlig ikke sulten, men nå har jeg hatt lyst på arme riddere hele uka, å da skal jeg farin meg også lage det. Med masse syltetøy.


Veit ikke om dere har hørt om den nye filmen med Natalie Portman og Mila Kunis kjent fra tv serien that 70's show. Filmen heter Black swan, og er en thriller, drama hvis jeg ikke husker helt feil. Den kommer ikke ut på kino før i Februar, men da er det fint med noe som heter Piratebay og torrent. Yes jeg veit det er ulovlig, men sånn er verden. Søstra mi er oppe å popper popcorn nå som vi skal kose oss med. For dere som veit det så har jeg gått på en 7 dagers diett nå som er offisielt ferdig om 2 timer og 11 minutter akkurat NU som jeg skriver. Men jeg tenkte siden jeg har vært så flink så kan jeg faen meg kose meg med litt popcorn nå. 
Jeg har store forventninger til denne filmen, så jeg håper virkelig at den er så bra som jeg håper den er.

 
Q: Har dere hørt om filmen?
Skal dere se den på kino?
Stort spørsmål jeg må stille meg selv før sommeren. Skal jeg gradvis begynne å ta sol slik at jeg har en gylden og fin brunfarge til sommeren? Eller skal jeg forbli bleik?
Jeg er naturlig veldig bleik. Så når sommeren kommer så går jeg gradvis ifra bleiking til litt gylden brunfarge. Men har begynt å tenke på om jeg kanskje skal møte sommeren iår med å være gylden og brun fra før. er ikke helt sikker. Da blir det en god stund i det flotte solarium et vi har her i Hokksund og bruke opp noe penger der. Men er usikker på hva jeg skal gjøre. Jeg syntes det er pent å være litt bleik på sommeren. Men hvert år klager jeg på hvor bleik jeg er. Usikker. Får tenke litt mere på det. Men hva syntes dere?

Pale VS tan
Men jeg vet ikke hvorfor lengre. Går ikke på skole. Jobber ikke. Gjør ingenting. So why do I hate mondays?
Frokost: en stor kopp med te i starbucks koppen min og og 2 store gulrøtter er på menyen idag. Å til middag blir det brun ris med grønnsaker. Skal også spise suppa minst en gang idag. Jeg kan si at jeg begynner å bli rimelig lei suppe nå. Jeg lagde en ny kjele igår. Å jeg kan si at den blei ikke så god som jeg håpa på. Men men. Bare jeg får trøkt det i meg så er jeg fornøyd. Jeg har faktisk gledet meg til denne dagen ganske lenge. For idag så er det siste dag på dietten. Og idag så skal jeg ned på butikken og kjøpe meg inn litt godt til i kveld. Hver tirsdag har jeg en litt kose kveld. Sjokolade og brus. For da går Grey's anatomi på tv'n. Og da må jeg ha noe å kose meg med. 
Min store svakhet når det gjelder goddis og den slags er sjokolade. Jeg kunne ha spist en million plater iløpet av en dag. Men etter denne uken så har jeg virkelig fått opp øynene og sett hvor mye usunt jeg spiser til vanlig. Så jeg har bestemt meg for å "bli et nytt menneske". Endre livsstil. Har begynt så vidt. At jeg holder meg nesten helt borte ifra alkohol. Jeg har drikki 4 ganger iløpet av 4-5 mnd så er stolt av det. Så derfor når det kommer til ikveld. Så istede for å kjøpe freie melkesjokolade, så kjøper jeg en mørk sjokolade, som da ikke er så usunt. Og når det kommer til meg så har jeg sjokoladen mye lengere. En liten plate kan jeg ha helt til dagen etter. Men er det en ting jeg IKKE gir opp, så er det pepsi max. Aldri i verden. Jeg må si at den personen som fikk meg avhengig er søte søte Martine mor jeg gikk i klasse meg ifjor.


Meg og søta på ski sprinten ifjor.

Nå skal jeg fortsette med å kose meg med The twilight saga: Eclipse. Jeg er en skikkelig nerd når det gjelder twilight fan. Jeg er en STOOOR fan. 

Q: Hva skal dere idag?
Er dere også twilight fans?
Som overskriften sier. Har alltid hatt en svakhet for ganske kjekke gutter med tattoveringer på kroppen.
Jo mere, jo bedre.Selv er jeg en tattoverings fan, og har 5 stk på kroppen min for øyeblikket. Den siste jeg tok i sommer er jeg ennå ikke ferdig med. Mangler farger så er det perfekt. Kan legge ut et eget innlegg i morgen med alle tattoveringene mine. Iallfall. Det siste jeg skal slutte med, er å ta tattoveringer. Jeg har en stor kjærlighet for old school rose. Muligens på armen litt seinere.
Men for dere som kjenner meg så har jeg en påfugl tattovering på det venstre låret. Hvorfor en påfugl? Jo fordi jeg alltid har vært veldig fascinert. Og det er noen utrolig fine skapninger med de lange flotte fjæra, og de utrolig fargene. Å siden jeg også har en stor kjærlighet for ugler, så sjonglerer jeg litt med tanken på å ta en ugle tattovering på mitt høyre lår. Men veit ikke ennå. Venner av meg ler å syntes det er søtt. Samtidig som det er litt fjernt.Her er det et bilde av meg og min tvillingsøster. Som dere ser så har vi like tattoveringer. Det var hennes første, og min 4. Tenkte at det ville bli morsomt så når jeg var med ei venninne i Drammen så stakk vi innom tattoverings studioet, og blei tattover. Kan innrømme å si at hu blei litt forbanna når jeg viste den, men kom på gli etterhvert.
Søstrene sisters.

Inspo her og weheartit.
Nå har jeg akkurat ferdig med å tørket håret mitt. Jeg orka rett å slett ikke den stygge rød fargen noe mere, så jeg bestemte meg for at jeg skulle farge det. Kjøpte farge, og fikk mamma til å farge det. Det endte opp med "lysebrun" som det står på pakka, men den er nok litt mørkebrun på meg. Siden håret nettopp er farget, og er mørkt på rommet mitt så får jeg ikke tatt noe ordentlig bilde ennå. Etter du farger håret ditt så sitter det alltid igjen "litt for mye". Så etter noen vask så vil det bli en litt mere stabil farge på det. Men dere får iallfall et dårlig bildet nå. Er egentlig litt fornøyd. Syntes det er ennå litt for rødt. Men jeg får vente noen dager å se åssen det blir da.

Før:

 

Etter:

uten sminke å greier. 


Q: Hva syntes dere?
For noen uker siden satt jeg å titte på The Ellen Degeneres show. Jeg skulle akkurat til å switche kanal når hun introduserte 3 gutter fra New York om en film de hadde laget. Jeg la fjernkontrollen ned bare for å titte i 2 min. De snakket om at de hadde laget en dokumentar med facebook som "hovedrollen". Å jeg som liker dokumentarer, og spesielt når det er laget slik at menneskene i filmen filmer selv, og ingenting er innøvd blei sittende å se på dette. De fortalte om denne filmen, eller dokumentaren de hadde laget kalt Catfish. Ettersom de snakket litt lengre inn i historien blei jeg mere og mere nysgjerrig i denne filmen. Jeg gikk inn på nette og lastet den ned. Igår bestemte jeg meg for å ha et lite film maraton for meg selv. Etter 2 andre lange filmer, satte jeg på Catfish. Kom halvveis før jeg la meg. Det første jeg gjorde når jeg sto opp idag var å sette meg godt til rette i stolen min foran pulten, og trykke på play. 

Jeg vil ikke snakke så mye om handlingen for det avslører veldig. Men man får virkelig sannheten i ansiktet om at man skal være forsiktig her i livet. Med hva man gjør, sier og alt. Jeg anbefaler virkelig denne filmen til dere alle. Jeg syntes det var utrolig bra. Å når du har sett ferdig filmen sitter du igjen med en følelse av at "det er akkurat slik verden er idag".er ikke helt med meg om dagen. Vil ikke laste opp bilder. Når den først har lasta opp så kommer ikke bildet fram osv osv. Så blir nok bare en enkelt lite innlegg med kjedelig skrift. Yeah I know. I'm sorry.
Men. Nå har jeg nettopp spist middag. åh. Var fantastisk. Biff på 217 gram (skulle egentlig hatt 300) og 3 store tomater som jeg kutta opp og hadde ved siden av. Det var så utrolig godt. Beste jeg har spist hele uka. Å jo mere jeg tenker på det, jo mere fornøyd blir jeg av denne dietten egentlig. Så er det bare morgendagen da. Med biff da også. Jeg gleder meg utrolig mye. Så er det mandag igjen, så er jeg ferdig.


Siden jeg ikke har så mye annet å gjøre idag, så avslutter jeg herved dette innlegget, for å titte mere på How I met your mother. Drit fet serie.
-Barney out.
Som dere har fått med dere så har jeg begynt å skrive om dietten jeg går på. Dere syntes kanskje det ikke er så sinnsykt interessant, men det hjelper meg veldig, og motiverer meg når jeg skriver det på bloggen min slik at dere kan lese det og følge med. Det gir meg litt ekstra energi til å fullføre dette, og klare det. Sånn som igår. Da dro jeg og Christine til noen, og jeg blei tilbudt øl. Hadde veldig lyst på men takka nei. Måtte takke nei uannsett egentlig for jeg kjørte. Så blei jeg tilbudt brus. Pepsi max. Min store kjærlighet. Og min store svakhet. Men jeg takka nei, og sa jeg ville ha ett glass vann. Var kjempe stolt av meg selv. 
Når vi kom hjem lagde Christine seg pizza med hjemmelagd dressing, mens jeg spiste to skåler med suppe og to bananer som "dessert". Så hadde jeg kjøpt inn appelsinjuice som jeg kunne sitte å kose meg med. Å jeg må si. Jeg kjente egentlig ikke noe fristelser når Christine satt over meg å spiste pizza. Det eneste jeg tenkte på var "i mårra og på Søndag er det biff til middag. I mårra og på Søndag er det biff til middag" Og jeg må si at det hjalp veldig. Deilig følelse å kjenne at jeg er så bestemt når det gjelder denne dietten. Jeg håper at dette gir store resultater når jeg er ferdig. Jeg som har vært så flink også fortjener det.
Frokost kan jeg kalle dette her. Veit det er seint, men sånn blei det bare. Kan vell også kanskje si at sulten har ikke vært tilstede idag med tanke på at dagen består av bananer, så mye melk du kan drikke, og suppe. Har brukt 20 min på å tvinge i meg et glass med melk, og en halv banan. Det går sakte, men det komme ned tilslutt. Som sagt så har jeg allerede gått ned 1 kilo, og ifølge oppskriften så er det etter idag, altså i morgen, søndag, så skal jeg ha gått mye mere ned i vekt. Så jeg gleder meg til å se det. Men må holde meg til tirsdag med å veie meg. Sånn for å gjøre det litt mere spennende for meg selv. I morgen OG på søndag så blir det biff til middag. Å herregud som jeg gleder meg. snakk om helge-kos.
Oh yes det gjør den! Våknet opp idag, og bestemte meg for å veie meg for morroskyld. Jeg startet dietten på Tirsdag. Så ifra den dagen å til idag så har jeg gått ned 1 kilo. Utrolig deilig følelse. Veit mennesker der ute tenker "herregud, bare 1 kilo? det er jo ingenting". Men faktisk så er 1 kilo ganske mye, og jeg er stolt av meg selv. Tror det var bra for meg å veie meg idag, for jeg kjenner at jeg virkelig er gira nå. Dette her skal jeg klare! Så jeg får bare vente i spenning til Tirsdagen å se hvor mye jeg ente med å gå ned i vekt. Å siden jeg bestemte meg for å gå på den helt til neste lørdag, så regner jeg med at dette kommer til å funke som bare det.

 

TOMMEL OPP!


Jeg får vann i munnen, og begynner å sikle som en gærning når jeg ser på dette. Som dere sikkert har lest så går jeg på en diett, og det sier seg selv at mat som dette er fyfy! Idag så har jeg kunne få spise både frukt, grønnsaker og grønnsaksuppe. Begynner å bli utrolig kjedelig, og jeg kjenner at humøret har sunket fryktelig. Har vurdert å fortsette med denne dietten til neste lørdag. Altså 22.Januar. Da skal vi feire bursdagen til meg og min søster, og da har jeg bestilt pølse og potetmos. Selv om jeg blir 20 så er det vell lov til å ha på bursdagen sin? 
Å da kan jeg skeie ut. Da blir det pølse og potetmos, mamma sin hjemmelagde sjokolade kake som smaker forferdelig godt, og brus. Å gud som jeg har savna brus. Så jeg gleder meg veldig. Må nesten si at dette er morsomt, for jeg syker meg selv ut veldig. Er ganske stolt av meg selv som har klart å holde meg til denne dietten i 3 hele dager nå, uten å jukse et sekund.


Er det noe jeg ikke gleder meg til så er det hva som står på meny'n for morgendagen. Da er det 4-5 bananer, og så mye skumma melk jeg kan drikke. Det jeg kanskje hater mest i verden er erter, mais, rosenkål, bananer og melk. Så med andre ord så gleder jeg meg ikke fryktelig mye. Får forresten også spise suppe, så blir nok mye av det i morgen. Får håpe ikke humøret mitt synker noe mere. Tror faktisk det ikke er mulig engang.


Nå skal jeg kutte opp litt frukt og kose meg med serien How I met your mother. It's Awesome.
-Later

 
Jeg sitter nå og grubler og tenker noe skinnsyk hardt på hva jeg skal gjøre til våren-sommer'n. Skal jeg bare tusle hjemme som jeg gjør nå? Eller skal jeg prøve å komme meg ut i jobb? Eller skal jeg begynne på skolen igjen? Og hvis jeg begynner på skolen, hva skal jeg gå? Jeg har tenkt mye på Danvik folkehøyskole i drammen på forfatterlinja. Har også utrolig lyst til å begynne på skole i Oslo for å bli motekonsulent. Eller begynne på videregående igjen på design og tekstil. En linje jeg ville inn på istede for å gå frisør. Jeg grubler så mye. Er så mye jeg må få gjort før 1 februar. Sende inn søknad for Danvik, vanlig vgs og noe annet jeg tenker mye på. Å jeg sitter nå å skriver en søknad på en jobb her jeg bor. Men jeg tenker: Hva vis jeg sender inn søknad på Danvik, og kommer inn? Og jeg allerede har sendt inn søknad på den jobben, og får den? Da ender det opp med at jeg må velge mellom de to. Og det er dumt hvis jeg har fått begge, så må jeg si opp jobben med engang jeg har begynt. Å herregud nei nå går det helt rundt for meg. Jeg aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre. Skulle ønske jeg kunne trykke på en pauseknapp som stoppet hele livet mitt, slik at jeg kan sitte for meg selv å tenke 10 minutter på hva jeg skal gjøre videre i livet mitt. Jeg trenger virkelig hjelp nå.
Man finner fort ut at man har søvnproblemer, når man legger seg halv 2 på natta, og våkner ikke ordentlig før kvart på 1 dagen etter. Er rett å slett helt forferdelig. Men på en anna måte, egentlig litt deilig, for jeg er ikke sulten! 
Høres utrolig rart ut, men jeg har begynt på en diet som sier at jeg skal spise masse grønnsakssuppe, frukt og grønnsaker. Så igår var det heldigvis en baktpotet med smør til middag, og resten av dagen bare grønnsaker. Noe som blei ganske kjedelig når jeg sitter med venninna mi å ser på sex and the city, så sitter jeg å gomler i meg kålrot!


Men heldigvis idag så kan jeg som sagt spise både frukt og grønt, så skal nok bli mye lettere idag. Jeg kjenner at jeg har blitt utrolig slapp i kroppen, og litt vondt i hodet og svimmel. Så denne dietten er nok noe jeg kommer til å bare gå på den ene uka her å se åssen resultatet blir. For håpe den funker :)

 

Jeg kommer med mere idag, men nå må jeg i dusjen og ordne meg for denne dagen.

 


Q: Hva skal dere idag?Btw. Kom på nå at det er 11 dager til jeg blir 20 år :D


Dette her er da bilde av meg for litt over 2 år siden. Mørkhåra, piercing i nesa (på begge sider faktisk) og plugs hvis du kan se det. For dere som ikke veit hva det er, så hvis dere tar en litt nærmere titt på øret mitt, så har jeg utvidet hølene jeg har i øra. Å jeg har ikke gjort det på den grusomme måten, men den enkle og greie. At jeg tar i plugger jeg har laget selv, og setter inn en større etter som dagene går. Det dere ser bildet av er første gangen jeg gjorde det. Etter en god stund blei jeg lei, og tok de ut. Etter 1 år, så tok jeg de inn igjen, og da tok de ut igjen etter en stund. Dvs at jeg har gjort denne prosessen 2 ganger før. Og for dere som kan litt om dette og muligens har gjort det selv, så ja jeg veit at øre hullene blir ødelagte. Det blei mine etter første gangen. Etter dette bildet blei tatt, så fikk jeg kjøpt feil størrelse på pluggen, så jeg endte opp med 14 mm i ørene, og det da endte ekkelt opp med at de spjæra på en måte. Men ikke på samme måte som en bukse spjærer opp. 

Det jeg skal fram til er at jeg da igjen nå har veldig lyst til å ta det inn igjen på nytt, men ikke utvide de så sykt mye jeg gjorde første gangen. Andre gangen jeg gjore det, så gikk jeg opp til 8 mm hvis jeg husker riktig, og jeg syntes det egentlig var en veldig fin strl å ha. Men jeg er veldig usikker på hva andre kommer til å syntes. Jeg veit at slike ting automatisk blir knytta med "emo kids" og "sceene kids". Men grunnen til at jeg har hatt det, vil ha det igjen er fordi jeg rett å slett syntes det er grisekult. Så derfor poster jeg dette her og bare vil spørre dere:

Q: Syntes dere jeg skal ta det igjen?
Q: Hva syntes dere om utviding av ørene? Hot or not? (klisjé) 

without you
life does not make sense
without you by me
why did you go
without you
all my lines will bend
I fall without you

like dirt above and sky below like this you turn me why did you go like all my lines will bend you break my fall.

 


Ser at jeg bruker den genseren min veldig mye. Er på de fleste av bildene mine. Flaut. 
Men, som jeg sa igår så skulle jeg stå opp litt tidlig idag for å få noe ut av dagen. Jeg sa til søstra mi at når hu våkner sånn ca rundt 11 så skulle hu komme for å vekke meg. Håpa på at hu skulle vekke meg rundt den tiden. Men 10 over 12 kommer hun traskanes inn på rommet mitt. I det sekundet hu åpna opp døra, våkna jeg opp fra en drøm. Eller jeg ville ha kalt det et mareritt. I drømmen så var jeg høygravid, nettopp blitt sendt til sykehuset for jeg trodde vannet mitt hadde gått, og alt mulig anna rart. Så jeg var ganske glad når jeg våkna. 
Men dagen i dag kommer nok til å bestå at jeg lager meg litt frokost. Arme riddere, så skal jeg nok legge meg i senga igjen eller soffan for å lese ferdig en bok jeg lånte for utrolig lenge sia. Har bestemt meg for at nå må jeg få lest den ferdig.


Q: Hva skal dere idag?

 


 

Vil minne dere alle om at konkurransen jeg har, er fortsatt. Kommentar nr 1000 vil få tilsendt en liten premie i posten. For å være med i konkurransen så må dere bli fan av meg på facebook (trykk på det søte ikonet  --->) og kommenter bloggen. Jo mere dere kommenterer, jo større er sjansen for at akkurat dere vinner.

 
Ista sa jeg at jeg skulle lage meg noe frokost (spennende), men fant ut at vi egentlig hadde så veldig mye av mat her i huset, så da drar jeg ned på butikken for å kjøpe inn noe man kan eta på her i huset.
Verdens mest spennende innlegg.
Jeg har nettopp våknet. Eller sånn nesten da. Våknet for 30 min siden. Fikk sjokk at jeg sov så lenge idag. Siden jeg sov så lenge, så må jeg å mest mulig ut av dagen føler jeg. Rydde litt mere her hjemme, og få mere orden på ting. Har lovet dere å legge ut før og etter bilder av rommet mitt, men jeg må få rydda det ordentlig først før jeg legger de ut.

Nå skal jeg opp for å lage meg litt deilig frokost.

 

Q: Hva skal dere idag?
Dette skal jeg ikveld.Q: Hva skal dere ikveld?
Jeg sto opp halv 12 idag. noe jeg syntes er helt utrolig. Jeg henta søstra mi på stasjonen, dro innom vinmonopolet, og kjørte hjem igjen. Jeg begynte å rydde rommet mitt igår kveld, etter en lang tenkepause på hva jeg skulle gjøre. Jeg begynte selvfølgelig igjen idag. Mens jeg rydda det, fant jeg ut at jeg rett å slett er drit lei rommet mitt, så jeg bestemte meg for å ommøblere. Har kasta ut "senga mi" som består av en simpel madrass, og flytta soffan. Veit ikke helt om jeg er så veldig fornøyd med hvor den står nå. Planen var bare å flytte madrassen og senga, men er frista til å ommøblere alt nå :) Når jeg er ferdig skal jeg legge ut før og etter bilder.

 

Q: Hva skal dere idag?
Jeg er så dritt lei av såkalte bloggere som skal blogge om mote, og trender, og alt mulig som er nytt. De skriver om moten som blir sett på gossip girl, nyårets trender, 15 kule vintersko og om de 10 beste plaggene man burde investere i. Dag inn og dag ut ser jeg sikkert millioner av bloggere som skriver om akkurat dette. Som gir oss lesere tips om hvordan man passer på huden sin i vinterkulda. Og det samme med håret. 10 gode tips for å bevare håret sitt i fint stand denne vinteren. Å man kan begynne å lure når sikkert 30 bloggere har akkurat det samme bildet, og så å si samme tekst. Sikkert mange som lurer på <<å så smart. Hvor fant hun dette?>>.
Det kan jeg si dere alle sammen hvor de fleste bloggere finner det. Gå inn på www.minmote.no så får dere svaret. Det er så fryktelig tragisk at folk ikke klarer å finne på noe å skrive selv. Greit. Jeg skal ikke bli en skikeklig bitch her. Ja jeg kan innrømme at jeg har gjort det samme selv... 2 ganger iløpet av de snart 2 åra jeg har hatt bloggen. Men smart som jeg er så brukte jeg muligens et av bildene, og skrev teksten helt selv. Men jeg tenkte. <<Dette er min blogg. Her er det JEG som skal skrive, ingen andre>> så da bestemte jeg meg for å aldri gjøre det igjen. Hvis dere kopierer teksten som andre har skrivi så blir det plutselig ikke DITT innlegg. Og pluss så er det ulovlig å gjøre.

 

Jeg syntes det faktisk er nesten litt flaut når jeg går inn på blogger og ser at folk har kopiert det fra en anna side. Jeg selv har venner her på bloggen som har gjort det mange ganger. Det er idiotisk å på en måte ta "æren" til noen andre som faktisk posta det først. Å jeg kan ikke helt skjønne hvorfor folk gjør det? Er akkurat sånn at jeg skulle ha gått inn på en blogg, lest et innlegg, og posta det på min blogg. Jeg syntes heller at hvis du ikke har noe å skrive, så ikke skriv noe i det hele tatt. Bedre det enn å stjele andre sine innlegg, eller gjøre det så enkelt å gå inn på minmote.no og late som om det er ditt innlegg.

 

Som jeg veit nå så kommer jeg sikkert til å få kommentarer om atte "å herregud så barnslig." og "ja du har jo gjort det selv da". Ja jeg veit. Men jeg tørr faktisk å innrømme det. Så da kan jeg bare si kjør på.
Jeg bestemte meg for å ta en rolig helg. Da får jeg masse av tid til å rydde rommet mitt, nerde kamera, og prøve å skjønne meg på redigering. Redigering av bilder, redigeringsprogrammer. Skjønner rett å slett ikke et bær. Sitter nå her å prøver å få redigert et bilde av meg og min søster slik at de "duser" inn i hverandre hvis dere skjønner. At jeg er litt over henne da. Men får jeg det til? Nope. Blir utrolig stressa her jeg sitter. Jeg hadde kommet så mye lengre med bildene mine hvis jeg bare kunne forstå meg på slike ting. Noen som kan hjelpe meg?
Sushi.


oh yeah. It's only me. Ja jeg veit. Jeg ser helt jævli ut. Usminka. Brillete (?), og med en hånd som viser tommel opp. Skulle tro den hadde blitt slått en million ganger, og hovna opp. 
Endte opp med en pangstart på dagen når jeg blei ringt halv 10 av min mormor som lurte på om jeg kunne låse døra hennes mens hun var ute. Så snill som jeg er så satte jeg meg inni bilen å kjørte.
Jeg hadde store planer om å legge meg igjen når jeg kom tilbake, men tenkte siden jeg først er oppe og våken nå, så kan jeg jo like greit lage meg litt frokost, og ordne meg. Fant ut at jeg tydeligvis har endel ting å gjøre idag.


Q:Hva skal dere idag?

Den nydelige pusekatten min.

Kjøpte meg en buddha for noe uker siden. På en eller anna måte så tenker jeg at den kan hjelpe meg med å stå ved siden av pc'n min. Kan vell kalle det "religiøs-på-min-måte-ting". Så får bare om det funker for meg, eller ikke.

 

Q: Har dere en "dingseboms" hjemme dere ser på som noe "religiøst for dere"?
Som jeg skreiv så sto jeg opp grytidlig idag. Og grunnen er at idag så kom den flotte Lefdal avisen med super duper tilbud på ting. Og til jul så ønsker jeg meg det pene kamera Canon EOS 500D ♥

 

Forrige uke var det super duper tilbud på forskjellige ting, som drømme kamera mitt. Å uheldig som jeg er så fikk jeg ikke tak i et. Men når jeg ringte inn å hørte at de skulle få igjen flere første uka i Januar nølte jeg ikke et sekund med å gjøre alt for å få det kamera. Så når jeg titta på nettavisen i går kveld så lyste øynene mine opp når jeg fikk øye på kamera mitt til super tilbud. For dere som har litt peiling så ligger dette kamera på 5000,- og opp.
Så jeg sto opp halv 6, dro til gullskogen senteret og så ut som en nerd når jeg stelte meg i en mini kø med ca 10 stykker som sto utafor senteret og venta trippende på at dørene skulle åpnes. Vakten kom å låste opp, og alle begynte å trippe fort inn i butikken. Og jeg tenkte "jeg skal faen meg ha det kamera", så jeg tok tak i beina å løp. Jeg fikk tak i det. Fikk betalt etter mye surr. Og sitter nå med hjerter i øynene og føler at nå er livet mitt perfekt.


stolt eier av speilreflekskamera.

 

Så kom jeg hjem. Satt på datan for å slappe av litt. Så fikk jeg melding av Stina med spørsmål om å hjelpe henne med å sette inn slike micro loop extension. Reiste opp, og satte igang.

 

Før
EtterSyntes det blei kjempe fint. Første gang jeg har prøvd det ut og virka som det var noe bra saker. Skal følge med og snakke med Stina framover og høre hva hun syntes.

Så er det morgendagen da. Da skjer det ting. Stay tuned.

Q: Hva har dere gjort idag?


for dere som kan se klokkeslettet, så viser min kl 06.07 akkurat nu. Jeg har vært våken siden 05.45. På en mandag. Helt sinnsykt til å være meg. Er overraskende ganske våken nå etter klokka tikka litt framover. For dere som lurer på hvorfor jeg er våken så tidlig så får dere vite det seinere. Muligens rundt kl 9 tiden, hvis ikke seinere. Å hvis det faktisk er noen som er våken på denne tiden?

 

Q: Når våknet dere idag?
number 2.

Read at least 10 books.

number 1.

find love ♥ 
Igår var det selveste nyttårsaften, og jeg tilbringte den i drammen med god mat, gode venner, og godt med drikke.
Noen lagde mat, og vi kom og spiste oss gode og mette på kalkun, fløtegratinerte poteter, god saus, og potetgull. Vi blei mette, og tok opp drikkinga igjen. Jeg må ærlig innrømme at dette må være en av mine "verste" nyttårs aften hittil. Ikke at det har noe med menneskene jeg var med eller selskapet. Alt lå på meg. Har sliti veldig med halsen og nakken, ryggen og musklene mine den siste tiden. Og har da endt opp med en utrolig vond nakke og en døds vond hals. Hadde/har vanskeligheter for å svelge, og sliter veldig med å snu på nakken, og slappe av. Så jeg hadde det ikke så utrolig morsomt med det. På et tidspunkt så hadde jeg lyst til å dra hjem, dope meg ned med noe tabletter, og bare sove i et helt døgn og håpe jeg kunne våkne opp igjen frisk og helt normal. Men sånn endte det ikke. Det blei til at jeg fikk noe tabletter som var litt sterke, og de funka helt fint på meg. Smertene gikk bort, og jeg blei full. Jeg og venninna mi tok taxi hjem til henne, og titta litt på mad men mens vi snakka i kjeften på hverandre om både det ene og det andre. Hun sovna fort, mens jeg lå å sleit noe helt utrolig. Jeg lå å vridde meg, og fikk ikke sove noe godt med nakken. Halsen blei så ille at når jeg skulle svelge så måtte jeg manne meg opp for å gjøre det. Kjørte negla mine inn i låra for å fokusere smerten på et anna sted på kroppen. Etter å ha vridd i 3 timer, sovna jeg i 1 times tid, og våknet fort igjen. Vekte venninna mi, og fortalte henne at jeg ville dra på legevakta for å finne ut hva det var, for det er så store smerter, at jeg selv kjenner at det er noe som ikke er helt i orden. Etter å ha brukt 5 min og sliti med å komme meg opp av senga så kledde jeg på meg, og kjørte hjem. Noe som ikke var noe spesielt digg.

 

Men skal ikke være utrolig kjip. Det blei en kjempe fin kveld. Var sammen med min søster, og noen gode venner. Blei liv, og å få oppleve nyttårsaften midt i drammen sentrum var nydelig. Sto å holdt rundt venninna mi, titta opp på de fine rakettene og høre henne si hu er glad i meg, og glad for at hun feirer nyttårsaften med meg er nydelig ♥


weheartit.comQ: Hvor feiret dere nyttårsaften, og med hvem?
Dagen idag så våknet jeg med at min mor vekte meg. Kjørte henne ned til stasjonen. Dro hjem. Satte meg ved spisebordet med min søster for å titte mellom posten. Fikk kasta et fort glimt på Lefdal sin avis rett før jeg skulle kaste den. På forsiden så var det bildet av kamera jeg serriøst har sikla på døds lenge. Var super tilbud på det til 3500,-. Å det koster egentlig nesten 5000,-. Jeg ringte til venninna mi, overførte penger, dusja, kledde på meg, og satte meg inn i bilen for å kjøpe inn drømmekamera mitt. Å som jeg gleda meg til å ta i kamera, og fortelle hele verden at jeg eide det. Jeg løp nesten inn på lefdal, og jeg leita. Jeg gikk bort til en ganske kjekk herremann, og spørte etter kamera, mens jeg smilte og hoppa. 
"Desverre så har vi ikke flere igjen." sier han. Smilet forsvant, og jeg hadde lyst til å legge meg ned for å grine. Vi sto og snakka litt, og han fortalte meg at de får inn flere med samma tilbudet i Januar. Så jeg håper virkelig at jeg kan bli en stolt eier av det kamera da. 
I morgen så skal jeg ringe til Sandvika senteret for å høre om de muligens har noen igjen der. Har de det så kaster jeg meg inn i bilen, og kjører fort som faen. Jeg krysser både fingre og tær og håper jeg er heldig, og kan bli eier av et nytt kamera i morgen.

Skulle ha lagt inn bilder i dette innlegget, men blogg.no har bestemt seg for å ikke samarbeide, og vil ikke laste opp bildene mine. Sorry lovers.
Bare begynn å gjett på hva det kan være.
Jeg absolutt digger denne reklamen. Så den nettopp på tv, og følte jeg måtte dele den med alle andre.
Kos dere ♥
Idag dro jeg, min søster, og min bestevenn Tonje på gulskogen senteret for å svi av noen penger nå i romjula. Masse salg overalt. Happy face.
Jeg endte opp med et utrolig digg, svart skjerf fra bikbok.
Oversize strikke genser fra Cubus.
Kokebok fra Ark.
dere leste riktig. Jeg har faktisk kjøpt meg en kokebok. Falt pladask for den. Den er helt fantastisk. Den er utrolig søt. Masse fine oppskrifter. Enkle. Og det ser jo utrolig fantastisk ut. Så framover nå så blir nok jeg sett oftere på kjøkkenet her hjemme!

Fås kjøpt på ark for 99,-.
Vi holder oss til tradisjoner, å idag er det 1. juledag, så da er det tidlig opp til mormor og goffa for å spise julefrokost. Blir godt med masse god mat i magan.
Hadde en ganske fin julaften med god mat, og godt øl, og fine gaver og penger. Veldig fornøyd med gavene. Skal legge ut bilde seinere.

Tumblr_lcvdqtj74k1qzkfbpo1_500_large

Q: Hva fikk dere i julegave?

GOD JUL
kl viser nå 02.10, og jeg rydder ennå rommet. Siden det nå er offisielt lille julaften så dro jeg fram goddiset jeg har kjøpt, og koser meg litt med det mens jeg rydder. Her finnes det surt, søtt, salt og selvfølgelig sjokolade ♥.

kjøpte litt for mye goddis, så har sikra meg fram til nyttår. Blir mye julekos da!
Har vell en "tradisjon" med å ha en skål med goddis på morgenen på lille julaften. alltid like bra.

 

Q: Har dere tradisjon med å spise goddis på morgen kvisten på lille julaften?
Nå rydder jeg rommet mitt som hakka møkk kan jeg si. Og jeg begynner nesten å bli litt fornøyd. Pulten er rydda, og jeg har satt datan min på den. Noe jeg ikke har hatt på ca 1/2 år nå! Får håpe den holder seg her, og ikke blir flytta til soffan igjen! Jeg bestemte meg for å ta ned alle bildene jeg har hengende på rommet mitt, og få bytta de ut. Å jeg må si at rommet mitt vokste en størrelse større etter de blei borte. Endelig så kan jeg se litt vegg her inne.

Det som gjenstår nå er å rydde vekk alt dritte som ligger på bordet mitt, og i soffan. Ohyes. Jeg må rydde soffan! Ligger julegaver, poser, genser, flasker og kaffe kanne på gulvet. Så er det skapet som står for tur. Der flyter det klær ut av skapet, så greit å få hengt det opp, eller lagt det på lofte. 
Planen min er å bli ferdig idag/kveld, så jeg har mye å gjøre. Kjenner at beina mine allerede verker etter at jeg har satt på min 3 klesvask nå, og flydd rundt, og hoppa over esker.

I morgen, eller om litt over 1 time så er det offisielt lille julaften, og jeg gleder meg sinnsykt. Da blir det opp til mormor med hele familien og la de små pynte juletreet som en tradisjon vi i familien har hatt i alle mulige år, forså å spise mølje, og kose meg med øl.Q: Har dere noen spesielle tradisjoner på lille julaften, eller julaften?
1) Sov lenge.

2) Dro på gulskogen senteret med min søster, og min gode venninne, Tonje, og kjøpt litt julegaver.

3) Lage middag - Taco.

4) Rydde det jævli rotete rommet mitt. Har drivd av i ca 20-30 min nå, og er fortsatt masse rot igjen! Gir meg ikke før jeg er fornøyd :)

 
Q: Hva har dere gjort idag?

Hadde ikke sagt neitakk om jeg får noen harde pakker på julaften som inneholder noen killer sko.


Rart å tenke på at det er bare 4 dager til julaften, og det finnes ikke en eneste julefølelse eller julestemning i meg eller rundt meg. Så vi får se åssen denne jula blir. Jeg veit at jeg gleder meg utrolig mye til nyttårsaften. Nytt år, nye muligheter, nye sjanser. Får håpe det blir et bedre år.

Q: Hvor/Hva skal dere på nyttårsaften?
Q: Hva håper dere får på julaften?
Denne helgen vil jeg ta meg litt fri fra bloggen. Mangler inspirasjon.
Men en ting som hadde hjulpet meg utrolig er hvis alle dere kommenterer på dette innlegget hva dere vil jeg skal blogge om framover. Om det er noe dere vil jeg skal blogge mere, mindre om. Noe jeg skal droppe, eller muligens noe dere vil jeg skal gjøre, forså å blogge om det. :)

Så da skal jeg sitte denne helgen å vente på å få masse tips fra dere lesere.

GOD HELG.
1) Grine over at jeg bruker de siste pengene jeg har på kortet til å fylle bensin på bilen.

2) Hente Tonje.

3) Dra på gulskogen og BARE kikke, ikke kjøpe.

4) muligens rydde rommet, og bare slappe av hele dagen.Q; Hva skal dere idag?

 
Jeg har nå fått fikset meg et nytt design på bloggen min! :)
Er ikke et jeg kommer til å ha så alt for lenge håper jeg. Er mere midlertidig design til jeg får tak eller hjelp til å lage et anna :) Men til nå så er jeg veldig fornøyd med det. Bloggen er fortsatt under "oppbygging". Så hvis det er noen der ute som kan koder og slikt, hadde det vært veldig fint om dere kunne hjelpe meg.

 

Vil veldig gjerne fått fikses slik at jeg kan ha et hjerte under profilbildet mitt som jeg kan skrive ved siden av, og det samme med en musikknote.


Q: Hva syntes dere om designet?
For en uke siden fikk jeg en kul mail som handlet om at jeg har vunnet et års forbruk av sunsilk minerals produkter. Bildet jeg sendte inn var dette. Så jeg dro ned på posten å henta en liten pakke, men tung, som var stappa med produkter.


Som dere ser så har jeg fått to av hvert slag. Perfekt.

Så gårsdagen så var jeg og min søster, Christine på Buskerud Storsenter for å handle litt. Det var nattåpent, så var endel gode tilbud der. Happyface. Først kjøpte jeg en genser og en ramme fra Bikbok. Syntes det er døds kult at de har begynt å selge toalett mapper, lys, rammer.Så måtte jeg innom citybag får å titte litt. Og jeg fikk øye på en veske jeg har hatt lyst på lenge. å med 50% avslag så er det nok å tenke imellom 1 gang. Så da ender det opp med å koste slett og ingenting. Happyface.

Fant også noen utrolig cute sko til 99,- Kommer til å bli brukt mye fram i tid. Enda bedre er at skoa er fora inni.

Langt innlegg med masse bilder, og lite tekst. Forresten. Jeg ler av bildet med veska. Sjekk skapet mitt. Ser ut som det har vært krig der. Men det er bare rot ♥

 

Q; Hva syntes dere om innkjøpet?
cute, right?
Ultimate julesang. Digger julereklamene som går på tv for tiden. Er så i begynnelsen, at jeg ikke har gått lei de sånn heelt ennå. Men er vell ikke så alt for lenge til.
Igår kveld så fikk jeg endelig fart på veaomen min på rommet, så kosa meg med masse varme, og god film på tv. Kommer nok til å gå i masse ved denne vinter'n. Blir deilig å ligge ved siden av veaomen og kose seg med boka jeg leser på.

Igår som sikkert mange veit, så var det bok signering med Kat von D i oslo og selvfølgelig så var jeg sånn ca den eneste i hele verden som ikke viste om det før 2 timer før det hele starta. løp inn i dusjen og funderte leenge på om jeg skulle dra innover. Jeg hadde vært aleine. Måtte stå drit lenge i kø. Var sikkert helt stappa. Det var nok lite sannsynlighet for at det var noen bøker igjen, så med et surt ansikt bestemte jeg meg for å droppe det, og si til meg selv "Null stress. Hun kommer nok tilbake en anna gang". Smilet mitt blei verre når venninna mi sa "Hvorfor spørte du ikke meg? Jeg hadde lett blitt med!". Å hele min verden braste sammen.

Vell. Jeg får bare håpe på det beste om at hun igjen kommer tilbake til Norge som hu er så glad i.
For alle dere som muligens lurer på hvor jeg finner alle de flotte, og nydelige bildene jeg legger ut her, så finnes de på nettsiden http://weheartit.com/. Her finner dere utrolig mye inspirasjon og flotte bilder dere kan bruke. Jeg har virkelig forelska meg i denne nettsiden.

Den dagen vintern kan se slik ut der jeg bor, så blir jeg boende her.

Som dere veit, så begynte jeg å lese på den nye boka mi igår kveld. Og må si at selvom jeg ikke har kommet langt, så må jeg si at den virker veldig bra. Jeg tenkte for meg selv at hvis jeg skal klare å lese den ferdig så må jeg sette meg på et stille sted der jeg kan være for meg selv å lese, så hvorfor ikke biblioteket? Men kjenner jeg meg selv, så kommer ikke det til å skje idag. Men kanskje jeg klarer å tvinge meg ned neste uke?  har 3 uker og 6 dager på å lese den ferdig, så må virkelig stå på da!

 


Q; Hva er deres favoritt bok?
20 min før biblioteket stengte var jeg ferdig med å lese boka. Nydelig og fin bok. Slutten er veldig annerledes fra filmen, men utrolig fin. Anbefaler dere på det sterkeste å lese denne boka. Den var på 175 sider, så man blir ferdig fort hvis man setter av tid til det. 
Jeg har vært å lånt en ny bok som jeg gleder meg fryktelig til å begynne å lese på. Yann Martel er forfatteren, og boka heter "Historien om Pi". Jeg har sett og hørt om boka før, men som mange andre bøker helt glemt. Jeg kom over boka igjen på Internett, og bestemte meg for å lese den.boka er på 347 sider, så skal sette meg et mål med å lese den ferdig innen 30 desember. Må nesten også, for det er forfall datoen. Gleder meg. Siden det er nyttår om ikke så alt for lenge, så skal jeg være flink å skrive ned nyttårs forsettene mine, og holde de, fullføre og klare de.

 

Q; Har dere noen spesielle nyttårs forsett?
Nå leser jeg som hakka møkk for å bli ferdig med boka jeg lånte for 1 uke siden "Høytleseren". Utrolig bra bok. Det har kommet en film som er basert på boka. "the reader" heter filmen,  med Kate Winslet i. Liker å lese boka veldig godt. Den er lettlest, detaljert og utrolig fin. Boka er bedre enn filmen må jeg si, men det pleier som regel å være slik. Kjenner jeg megselv godt nok, så kommer jeg til å dra ned på biblioteket å låne en ny bok jeg kan kose meg med i jula. 
Hadde vært koselig å lånt en ordentlig jule bok, så kanskje jeg hadde kommet i litt jule stemning?

 

Q: Har dere noen bra boktips?
Jeg rett å slett hater håret mitt for tiden. Vil skaffe meg extension, ny hårfarge, muligens en hårklipp, og nyte det nye året, med nytt hår. Så jeg sitter å vurderer hva jeg skal gjøre med det, når det gjelder farget. 
Jeg står splitta mellom 3 farger. brunt, blondt eller rødlig som jeg har nå (bare litt bedre).

 

Q; Hva syntes dere jeg skal gjøre?
Hver dag i hele desember så skal jeg legge ut en av mine favoritt julesanger.

Please legg igjen deres favoritt julesanger så kanskje den dukker opp iløpet av 24 days.

så her kommer spørsmålet;

Q; Hva er deres favoritt julesange?
jeg håper og tror at sommern 2011 kommer til å bli uber awesome. Store planer. Hovefestivalen er et must. Masse soling, bading. Beer drinking 24/7. Drømme sommer. Bare kose seg utrolig mye med gode, og nære venner, og slappe av og ta livet helt med ro. Jeg har alt nå begynt å planlegge mesteparten av sommeren min, fordi sommern iår blei a total disaster, så derfor skal jeg slå håret ut, og gjøre det beste jeg kan neste år.

 

Q; Hva skal dere sommern 2011?
 

 

 

 

 

 

 

 

Ikke at jeg har allverdens med penger for tiden, men jeg får alltids skrapa sammen litt så jeg får kjøpt noe fint til meg selv inni mellom. Fortjener det nå syntes jeg, etter at jeg har vært syk og jobba hardt med noe her hjemme, jeg holder hemmelig inntil videre.

 

Q: Hva skal dere idag cupcakes?


Blir bra.
passer utrolig dårlig at jeg har blitt sjuk nå,

Flott at jeg har masse bøker hjemme jeg kan lese i.
Eller se imellom alle filmene mine igjen? Ikke at det frister så veldig. 
Jeg har klart å drikke opp nesten all av teene vi har hjemme, så må vel ned på butikken for å kjøpe mere. Og slenge på ca 100 appelsiner når jeg først er ute av huset.

Q: Har dere noen filmforslag?


kom på at det er 61 dager til jeg blir 20 år.


Forfatter; Bernhard Schlink
-Høytleseren.
Mine favoritt bloggere jeg leser hver dag;

Thea Ukkestad.

En blogg jeg kom over når hun lå som "ukas blogg" på blogg.no sin forside. Jeg digger bloggen hennes. Utrolig pen jente, men super fete bilder. Hennes blogg er den første jeg stikker innom når jeg åpner pc'n.

 

Ulrikke Lund.

Har lest bloggen hennes helt siden jeg selv begynte å blogge. Liker at hun klarer å balansere fint mellom litt "person blogg" og fashion, og produkter hun prøver og anbefaler. Er er blogg for mennesker som er intressert i mote og sminke.

 

Anna Edwin.

Leser den fordi hu er ei lita og søt jenta :) morsom blogg.

 Benedicte Haugaard.

Benedicte er ei venninna av meg som har en søt personlighet. Er morsomt å lese bloggen for å se hva hu gjør til hverdags.

 Christine Isachsen.

Fordi hu er søstra mi.

 Marie Amanda.

Jeg har lest bloggen hennes lenger. Å det vil ikke si fra når OsloGirls begynte å gå på nett. dvs ca 1 år FØR hun var med på den teite mini serien. Hun har en fin og enkel fashion-personlig blogg som jeg liker. Vi får et innblikk i livet hennes av hva hun gjør, og liker. Anbefales å ta en titt på bloggen hennes.
Min største drøm er å kunne skrive, og gi ut en bok.
Morsom morgen. Jeg våkna kl halv 9 av at mamma vekte meg. Jeg skulle kjøre henne ned til toget, for hun skal på julebord i sverige. Da blir det frihelg fra mamma! Kommer til å bli en spennende helg ;)

Men det første jeg gjør er å gå på datan. Msn stikker opp, facebook åpner seg, og jeg bare MÅTTE sjekke topplista over øvre eiker. Det morsomste jeg ser er at jeg ligger nå på 5 plass, Igår var det 22 plass, idag 5 plass. Kanskje det blir 4 plass imårra? :)
Jeg tester det ut! :) Men det hadde gått bedre om alle dere lesere kunne ha begynt å kommentere bloggen min! Da hadde jeg blitt super glad, og det hadde gitt meg et lite kikk med å blogge mere i framtiden. 

Q: Jeg har spurt dere før, men spørr igjen. Hva syntes dere jeg skal blogge mere/mindre om?

 

Gleder meg til helgen :) Da kommer det til å skje mye morro. For dere som har lest bloggen min tidligere har fått med seg at jeg har inngått en liten business arrangement med en anna blogger, så følg med for å finne ut hva det er!
BLI FAN AV BLOGGEN MIN PÅ FACEBOOK VED Å TRYKKE HER HER HER HER HER HER HER!

 

Det bildet var så søtt at jeg måtte ha det med.
Swedish House Mafia - One

 

Kan ikke akkurat kalle meg et bloggmenneske om dagen. Jeg har blitt en skikkelig huleboer. Lover dere.Jeg er arbeidsledig for øyeblikket. Noe som suger hvis noen var nysgjerrig på det! Jeg har snudd HELT om døgnrytmen. Jeg ser på serier, filmer og suser på datan helt til mårrakvisten, så legger jeg meg og sover til langt uttpå dagen. Idag (torsdag. teoretisk sett fredag) så sov jeg til kl 5 på dagen. eller kvelden eller hva dere vil kalle det. Helt tragisk. Å som dere kan se på kl slette på innlegget så er kl 03.34 og jeg sitter fortsatt oppe lys våken. MEN jeg har en god grunn til det. Jeg skriver jobb søknader som hakka møkk. Jeg sitter med min 4 jobbsøknad nå, Så vi får krysse fingra for at jeg får en av de jobbene. Hadde vært super bra :)

Hurra!

Å idag har jeg inngått en liten avtale/opplegg med en anna blogger. Så tiden vil vise hva det går utpå :)

Hurra igjen.
Visdomsord;

Some people believe in God, I believe in music. Some people pray, I turn up the radio.

 

Q; Hva syntes dere jeg skal blogge mere om?
morsomt å se hvor fort man raser ned på "mest leste blogg i din kommune" ting. Jeg har liggi greit på 5,6 plass og siden jeg ikke har blogga på en stund så har jeg rast ned på 45 plass. Gud å jeg lo når jeg så det. Jeg er ikke personen som blogger bare for å få masse masse lesere (men jeg må innrømme at det hadde vært kult). 
Jeg trakk på smilebåndet da.
Grunnen til at jeg ikke har blogga er rett å slett fordi jeg ser på One tree hill dag og natt. Derfor har det ikke blitt blogging. Kan vell kalle det for ladetid. Men jeg lover dere alle at jeg kommer snart tilbake for fullt.

-Love
Dagens plan: Koke meg tusen kopper med te. Lage pannekaker, og se sesong 8 av Project Runway ♥


 

Akkurat nå for øyeblikket så hater jeg blogg.no. Det er KLIN umulig å forandre en bitte liten ting på designet uten at hele siden rett og slett fucker seg opp! Er det forresten noen som veit om en anna og kanskje litt mere blogg side? begynner å bli lei alt detta surret..
 

Kisses
I love her ♥

 
Siden facebook er noe av det største som finnes nå for tiden, og det samme med Moods of norway. Derfor har jeg lagt til Moods of norway til sånn "jeg liker" side. Å der tikka det inn noe jeg falt her for igår kveld/dag tidlig eller noe slikt. 
Moods of Norway vaffelgjern. Tenk så kult. Nå er det ikke lenge til jul heller. Tenk dere å få et rosa Moods of Norway vaffelgjern til jul? Give me.

 

 


Nice and pink.


Tenk å kult det hadde vært å spist slike vaffler til frokost?

Vaffler ruler.

For dere som fikk veldig lyst på vaffler, så legger jeg ut et oppskrift her.

 

ENJOY
my dream house
 

Litt morsomt å tenke på at når jeg har så mye fritid som jeg har, så blogger jeg så å si aldri på dagen. Bare på natta. Jeg må ærlig innrømme at ikveld/natt så kommer det til å bli det tidligste jeg har lagt meg på ganske lenge. I morgen så skal jeg ut å søke jobb. Kanskje jeg er heldig og får "napp" noen steder. Er det 2 ting denne jenta her virkelig trenger så er det penger og jobb. Og av jobb så blir det penger. Jeg krysser fingra for meg selv. Juhuu!

 

-Good night my sweet friends.

 uannsett hvor fjortiss dette er. Han er drømme-mannen min ♥
Kort og greit. Farga håret mitt rød brunt. Det ser helt rødt ut på bildene, men er en grei blanding av brunt og rødt. Jeg er kjempe fornøyd til at det er kjøpe hårfarge. Noe jeg er helt imot. Men man ty til dårlige ting når man er en liten fattig lus. 
Som jeg sa så var det ikke helt sånn farge jeg var ute etter. Men er fortsatt veldig fornøyd.

 

Dette var egentlig fargen jeg var mere ute etter. Men man kan alltids forandre hårfarge.


Er det en ting jeg elsker å gjøre er å plutselig bestemme seg endag. "Idag skal jeg klippe meg kort". feks. Å få innfall. Være spontan. Man lever bare en gang. Gjør noe ut av det. Gjør ting man kan sitte å le av seinere og angre på at man gjore. Når jeg sier det så mener jeg ikke å drepe mennesker eller noe slikt. Men som f.eks å farge håret sitt rølig som jeg har gjort.
Jeg pleier å si til vennene mine "Jeg vil heller angre på noe jeg har gjort, enn å angre på noe jeg ikke gjore"

Veit ikke om det gir dere veldig mye mening, men det gir meg veldig mye mening. Og den regelen har jeg følgt så lenge jeg kan huske, og har store planer om å fortsette å følge. Det er min lille personlige gylne regel kan jeg kalle det.

Å jeg må innrømme at jeg gleder meg til å se reaksjonen til familien og venner når de ser fargen.

Idag var jeg på Buskerud storsenter på en utrolig liten shopping runde med Søstra mi. Kjøpte noe småting. Men siden jeg ikke finner digitalkamera mitt nå, så gidder jeg ikke å ta cam bilder eller med mobilen min. Når jeg ser på alle innleggene mine så er det nesten alltid cam bilder. Stakkars dere som må leve med det.

 

Idag var jeg forresten på "gamlejobben" å trygla om å få den tilbake. Kanskje noe av det flaueste jeg har vært med på. Men vi får håpe jeg får den tilbake. Greit å ha en jobb jeg kan fordrive tiden min på. Å penger er jo ikke noe å klage på. 
I morgen skal jeg møte Tonje snuppa. Shoppe litt, og ta et glass vin. Blir kos.

-Have a nice day.
 

Overskrifta sier seg selv egentlig. Som dere alle veit så dro jeg til Stavanger, Madla på tirsdag for å begynne min tid innen forsvaret. Rekruttskola. Men etter 2 dager der nede og i snakk med 2 leger så blei det en enighet mellom oss alle at jeg skulle dimme, forså å komme tilbake i Mars. Å jeg tror ikke alle skjønner helt det med å dimme. Det betyr ikke at jeg ga opp, blei kasta ut, eller kom til å klare det. Pga søvnproblemer, hodepine og litt mere som kan komme av stress eller noe slikt er ikke lurt å ha når man skal inn. Der inne er det ordentlig hardtrening hver dag, og hvis jeg hadde starta med dette så hadde alt blitt mye værre for meg selv, og hadde gått ut over de rundt meg. Så derfor fikk jeg valget "bli igjen for å prøve, eller å dimme og komme tilbake igjen når jeg er "bra" igjen." Å da tok jeg det valget.

Dette tror jeg er det peneste senga jeg noen gang har sett som JEG har reid opp. Å jeg lover dere. Den senga der hadde ALDRI blitt godkjent på rom inspeksjon. never... Men litt morsomt å se at jeg faktisk klarer å reie opp en seng sånn nogelunne.

Jeg selv syntes det er kjipt selvfølgelig, men er fortsatt det beste for meg. Så når jeg kom hjem halv 7 på morgene på fredag så var det deilig å slenge seg i sin egen seng og sove godt ut. Seinere den kvelden så dro jeg ut på byn med min gode venninne Tonje, og hennes kjæreste som for tiden er i forsvaret. Så mens Tonje og de andre snakka jobb, så snakka jeg og Pål om forsvaret, militære og slikt. Gøy. Kvelden gikk som den gikk. Ikke min beste kveld.

Men livet går videre. Nå er det hardtrening som står for tur. Må få smiske meg til å få tilbake jobben min, skrape sammen penger forsååå å begynne med hardtrening. Målet mitt er å gå ned 10-15 kilo og få bygd på musklene mine før jeg skal inn igjen. Oppdateringer kommer selvfølgelig. Dette tror jeg og håper jeg kommer til å bli et høydepunkt og vende punkt i livet mitt.

<<Alt orna seg>>
Herregud. jeg klarer ikke å få det trøkt inn i hodet mitt at jeg skal inn i forsvaret. Herrejesus! Mennesker spørr meg om hvorfor jeg svarte ja å det beste svaret jeg kan gi er "Jeg har NULL peiling". Jeg aner serriøst ikke. Nå sitter jeg å pakker litt småting og skriver en meter lang huskeliste på ting jeg må få kjøpt inn. Men gud jeg kommer til å savne vennene mine. Har brukt de to dagene nå på å si hade det venner og familie. Og jeg fikk en fin overraskelse istad. Det viser seg det at jeg må ta buss til stasjonen, tog til kongsberg, vente ca 1 time, forså å ta toget til Stavanger ALEINE. Hvor kjedelig er det? min mor er på jobb. Min søster er på jobb. Bestefar er på jobb. Mormor er ute med venninne sine å går tur i skæven. Så det kommer til å bli kjempe gøy regner jeg med.

Jeg lover dere at det kommer til å bli blogging på veien til Stavanger. Skal tross alt sitte på toget i  6 timer & 56 minutter. Tiden kommer til å gå til at jeg ser på Prison Break og blogger. Og facebook og msn.

Men nå begynner kl å nærme seg 2, og jeg må virkelig få fiksa alt ferdig og få sovet ut i den nydelige senga mi som jeg kommer til å savne max.


flaut som det er, så måtte jeg legge ut bilde av noen av de kjekkeste menneskene jeg veit om.
 

Jeg kan virkelig ikke la være å gå inn på det ditt distrikt, blogg-tingen. Blir nysgjerrig på åssen plasseringa ligger ann. Jeg lirka meg inn å så at jeg har kommet meg opp på en 7 plass, mens min søster har hatt et hopp fra 9 plass, til 20 plass. Så for å få henne litt opp på plasseringa, så kan dere gå inn på bloggen HER.Syntes det egentlig er litt morsomt at det har kommet en sånn liste. Da har jeg mulighet til å gå på bloggene å titte å se hvor mye dårlig og teit skriver om. Unnskyld, men noen ganger blir jeg så oppgitt. Anyways over til noe anna.

Med handa på hjerte så kan jeg si at jeg faktisk sto opp for ca 15 min siden. dvs ca 13.30. Å hvorfor sov jeg så lenge? Because, jeg satt å så på prison break til kl var 5 idag tidlig. Det er et desperat tegn på at jeg virkelig ikke har noe å gjøre om dagen. Bortsett fra å pakke. Det er 5 dager til jeg færar te Stavanger. Eller Madla mere bestemt. Rommet mitt ser ut som et bomba horehus. Alt ligger strødd rundt. Veggen min er halv ferdig malt. Jeg begynte på den for døds lenge sia. Kanskje 1 mnd eller nærmere 2.


Jeg liker paint.

Nå er det frokost.

Have a nice day ppl
Jeg kan virkelig ikke la være å gå inn på det ditt distrikt, blogg-tingen. Blir nysgjerrig på åssen plasseringa ligger ann. Jeg lirka meg inn å så at jeg har kommet meg opp på en 7 plass, mens min søster har hatt et hopp fra 9 plass, til 20 plass. Så for å få henne litt opp på plasseringa, så kan dere gå inn på bloggen HER.Syntes det egentlig er litt morsomt at det har kommet en sånn liste. Da har jeg mulighet til å gå på bloggene å titte å se hvor mye dårlig og teit skriver om. Unnskyld, men noen ganger blir jeg så oppgitt. Anyways over til noe anna.

Med handa på hjerte så kan jeg si at jeg faktisk sto opp for ca 15 min siden. dvs ca 13.30. Å hvorfor sov jeg så lenge? Because, jeg satt å så på prison break til kl var 5 idag tidlig. Det er et desperat tegn på at jeg virkelig ikke har noe å gjøre om dagen. Bortsett fra å pakke. Det er 5 dager til jeg færar te Stavanger. Eller Madla mere bestemt. Rommet mitt ser ut som et bomba horehus. Alt ligger strødd rundt. Veggen min er halv ferdig malt. Jeg begynte på den for døds lenge sia. Kanskje 1 mnd eller nærmere 2.


Jeg liker paint.

Nå er det frokost.

Have a nice day ppl
Jeg gikk inn på det "ditt distrikt" blogg-tingen som har dukket opp på alle sine blogger nå om dagen. Å jeg var innom igår å så at jeg lå på 17 plass, men min søster lå på 14.
Så gikk jeg innom det nå for moroskyld, og der sto det at jeg ligger på 8 plass, og min søster på 9. Litt morsomt med et så stort hopp på bare noen få dager.


tenk på det. eller det er vell noe jeg kan si til megselv. er 6 dager til jeg drar til Stavanger på rekruttskole. Er 6 dager til jeg skal inn i forsvaret. Hva var det jeg tenkte med når jeg svarte Ja? jeg sitter her å tror at det kanskje er det dummeste valget jeg har tatt hittil i livet mitt. Jeg veit ikke ennå. Veit iallfall at jeg begynner å kjenne på megselv at jeg virkelig gruer meg.

Dette blei beklagelig nok bare et lite skrive innlegg. Et kjedelig et. For akkurat nå så sitter jeg å sminker meg, spiser OG skriver dette. Så jeg skal ha litt creds for det.

 

Nå er det jobb.

Ha en fin dag
Jeg var innom bikbok forgie uke, og fikk kapra denne utrolig gode, varme og fine jakka fra butikkhylla. Siden jeg nå sitter i soffan min og klokka viser 03:50, så må jeg si at den er utrolig god å kose med.Som jeg skeiv i forgie innlegg, så har jeg begynt å se på prison break igjen. Å siden jeg ikke har noe å gjøre om dagen enn å være med venner, så  bruker jeg hele natta på å se på kjekke mannfolk som sitter i fengsel. Livet er herlig.

Livet er herlig.
Nå har jeg endelig klart å lage meg en "fan side" ting på facebook :)

 
Etter en hel helg med flotte, nydelige Tonje snuppa mi, så bestemte jeg meg for å fortsette med litt kosekveld.

Siden jeg har begynt å bli utrolig dårlig på å ta bilder, så må jeg nesten bare fortelle hva jeg har gjort i helga. Enkelt og greit

Fredag; Bytur med noen venner.
Lørdag; Var hos søte Tonje. Var i drammen å hadde en deilig lunch og en go kopp kaffe. Lå over hos søta.
Søndag; Lå i senga hele dagen å begynte å se på True blood sesong 1 igjen.

Jeg har kjøpt meg noen shit gode kose-sokker på Cubus.

Nå skal jeg kose meg med te og kjekke mannfolk.

Love
Jeg sitter nå å redigere bloggen min. woho

Dette er min nyeste tattovering!
Denne er tatt av Mikael "Kula" Jensen som jobber på Starlight Tattoo i Drammen. Han er utrolig dyktig og en jævla alright kar! Dette er min første, men absolutt ikke den siste tattoveringa han kommer til å ta på meg.
Anbefaler alle å gå inn på linkne på hjemmesiden dems å titte litt. 

Som dere kan se så blei det bare streking igår. Farge kommer seinere! Å det gleder jeg meg sinnsyk til. Tattoveringa kommer til å bli tusen ganger bedre med alle fargene. Skal være masse sterke farger, så den kommer til å bli helt sjef når jeg er ferdig.

For å snakke litt om hverdagslivet mitt så har jeg endelig fått jobba litt idag. HAr jo gått dag inn, og dag ut og ikke gjort noe som helst de siste 2 ukene ca. Så å endelig komme tebake til jobb var deilig. Bortsett fra at jeg sitter hele tiden. med tanke på at jeg har en stor, flott, fin, hoven og sår tattovering på mitt venstre lår så er det ikke så deilig.

Men nå er planen mine å sette meg i soffan, sette på en film og glo litt, MEN så kom jeg på at jeg ikke har mere vin. Hadde vært så bra å hatt litt god vin. :( Jeg sov litt for lenge idag så jeg rakk ikke innom polet før jeg skulle på jobb. Så dette blir en vinfri kveld :(
Livet mitt raser sammen </3Nå sitter jeg å koser meg med et stort glass med vin.

Jeg fikk en ny og flott tattovering som jeg skal legge ut bilde av litt seinere. Muligens i mårra.
Nå gidder jeg ikke å skrive mere, fordi jeg skal kose meg med masse vin, snaks og film.

Adiostenkte jeg skulle poste et lite, utrooolig kjedelig innlegg, fordi jeg ikke har noe å gjøre for øyeblikket! Jeg venter på at min mor skal bli ferdig med å dulle med seg selv, sånn at jeg kan kjøre henne til toget.
Så skal jeg på butikken å kjøpe masse usundt som jeg kan kose meg med ikveld, og ta livet helt med ro.

btw. Fant en shit vute nettside;
http://wasuki.com/store/index.html

TTYL
hva det nå enn betyr..I forgie uke engang så prøvde jeg meg ut på eBay. fant fort ut at jeg skal holde meg unna det. iallfall for en stund. selvom det er en helt utrolig gøy nettside. test det ut ♥
Nå sitter jeg å beundrer pakken jeg har venta en liten stund på. En utrolig søt ring jeg bestilte fra ebay.


 
Cute?

hadde en utrolig kjedelig dag. Var innom jobben for å se på folk jobbe, dro å kjøpte oppbevaringsbokser. Juhuu! ryddings skal bli. Så dro jeg til Onkelen min for å besøke han, forså en kompis. Egentlig en utrolig kjedelig dag.
Nå skal jeg kose meg med vin og kjedelig tv titting.
Kjempebra!Jeg har ennå ikke klart å fordøye den boten jeg fikk igår. Å jeg som var så bestemt på å ikke få bot. det tok meg 2 uker og 3 dager før jeg fikk den! Men jeg kan trøste meg med at jeg kjenner andre som har fått en værre sum.
men 700 kroner svir greit i lommeboka når man ikke akkurat driter penger for å si det rett ut.

jeg sto nesten opp og føler meg overraskende nok veldig våken. ikke at det ser ut som det, men føler meg det iallfall.


morgentryne

Idag er en dag der jeg har nullplaner og ender opp med å sitte hjemme å gjøre dank regner jeg med. Fin tid til å få rydda rommet mitt. Spørs bare om jeg faktisk klarer det!

Å for dere andre intresserte så er det ikke lenge før jeg har avreise til Stavanger noe jeg begynner å grue meg litt til. Jeg sier heletiden til megselv at det kommer til å gå bra men har på en følelse at det kommer til å bli hardt. Forhåpentligvis så overlever jeg de 2 første mnd, så skal jeg klare resten. Å som jeg har sagt før, jeg vil lage en egen kategorimappe her på bloggen der jeg kommer til å skrive så ofte jeg kan, hva som skjer, hva jeg gjør og litt forskjellig. Så for folk som er nysgjerrig så burde dere følge med framover.

Nå er det frokost tid.

Adios
ikke mye å si.
Var i drammen å møtte martine. parkerte bilen min og betalte for parkering til 19.30. jeg kom tilbake til bilen min 19.40. Der lå en bot på 700 kroner som venta på meg. Takk skal du ha!
:(
Mandag, 16.August så besto jeg oppkjøring på bil :D
Super happy! Har kjørt rundt konstant i 3 dager nå, og er utrolig deilig å kunne kjøre aleine. Så that's why det har vært lite blogging! har gjort alt mulig anna i det siste. Jobba ræva av meg for å si det rett ut! Nå har jeg fri, men bruker all tidne min på å bare kruse rundt :)
men må løpe. lover mere blogging seinere :)

Har fått max dilla på denna sangen de siste dagene. Ny sang av Keri Hilson. Eller kanskje ikke ny, men den siste iallfall! Nå sitter jeg å koser meg med pepsi maxen min, og sletter ALLE sangene jeg har på mobilen min, som for øyeblikket er ca 1400 sanger! er så utrolig lei de sangene jeg har, og HATER at mobilen min har klart å legge inn den samme sangen 3,4 ganger. Så dette kommer til å bli torsdags (?) koset mitt.

For å komme med litt syting som alle gjør, så klarer jeg virkelig ikke å holde styr på dator og dager lengere. er ferie, å jeg jobber hver fuckings dag. 7-3. Thanks! jada blir cash ut av det, men herregud. satt med venninna mi her om dagen og vi bare "holy fuck det er allerede august". Hvis jeg ikke skulle ha jobba, så hadde jeg finni på så mye gøy i ferien og bare loka rundt. Men har funka dårlig. Men skal ikke klage på en ganske NICE lønning. Jeg gidder ikke å være så ekkel å legge ut beløpet på lønninga mi bare for å virke bedre enn andre!!

-----

Igår så var jeg i drømmen for å møte ei go venninne av meg med navnet Gabriella. Når jeg møtte henne så hadde hun nettopp vært å tatt sine siste 3 stjerner. (hun har 13 stjerner på kroppen).tøff dame!


Siden hun nettopp hadde tatt tattovering blei jeg inspirert og bestemte meg for å ta en selv. Når jeg kom bort så spørte jeg på om de kunne ta en tattovering jeg har hatt lyst på lenge. Men neida. Det gjore de ikke lengere! Bah! Jeg har drømt lenge om å tattovere en lite hjerte innefor leppa. Men neida. Så da gikk jeg og venninna mi for å spise, så kom jeg på at søstra mi har en tattovering i nakken der det står "love" (som det engelske ordet kjærlighet, og ikke som at "jeg lover å hjelpe deg" shit). Så vi gikk tilbake igjen, valgte skrifta på 2 min, og satte meg ned. For å gi meg selv creditt så hold jeg kjeft mellom hele tattoveringa! for dere som ikke viste det så har jeg 3 fra før av på føttene og på ribbeina, så den i nakken kjente mere ut som myggestikk egentlig. Så det var gjort på mellom 5-10 min, så gikk jeg glad og fornøyd for å ta meg en iskaffe med venninner! 

jeg veit jeg er shitti dårlig til å ta bilder av hva jeg gjør til dagli, men etter planen skulle jeg kjøpe kamera til den hardcore kjærringa på bildene, men hennes mor hadde lånt kamera, så planen er flyttet til lørdag. Så skal love dere etter det å ta mere bilder.

Nå er endelig alle sangene mine på mobilen slettet (lol. klarte å skrive hele innlegget på den tiden den slettet sangene). nå skal jeg drikke brus.


Hvis dere ikke har fått med dere det, så er faktisk masterchef Australia verdens beste søndagsprogram. Heldigvis så går det 3-4 episoder på rad og rekke, så jeg har nok med å kose meg med denne dagen.
Å det som er enda mere merkelig er at jeg får nesten lyst til å lage mat når jeg ser på det. Noe som er utrolig merkelig for alle dere som kjenner meg, så hater jeg å mate lag. Og attpå til så klarer jeg ikke å lage mat for en 5'er. Noe som gjør meg nesten litt redd når jeg ser på dette programmet. Men jeg vil sterkt ambefale det for dere som syntes at mat er gøy, osv osv.Denne helga har vært helt konge. Først så var det bursdagsfesten til Nicolay shekkasen som var virkelig noe for seg kan man trygt si! pilsing, husking, gåtur for enkelte og piercing stikk.

BURSDAGSBARNET.Søte Julia


Ole Martin sitter på gulvet fordi? svar: bomma på stolen


Awesome fucker.

Oh yes. Christine var også der.


foshooEtter en heftig kveld der, så sovna jeg i stolen forran en varmeting (jada hat meg for at jeg ikke kommer på hva det heter). Blei vekt med at SIMEN knipsa meg i panna. Men kom meg helskinna hjem og slang meg rett i senga når jeg kom hjem. fant ut at det blei passe seint, så like greit det da.

Dagen etter, eller dagen derpå kan man si så blei den en aldri så liten Sverige tur med goddis og øl shopping. Så blei det ein hei dundranes fest i Geithus (SØK DET OPP) med masse awesome folk, og pils så langt du kunne se.

Gutta boys slår til. igjen


Smørbukken & bursdagsbarnet
Kan trygt si at jeg har hatt en fantastisk og døds kul helg. Og denne uka kommer til å bli enda bedre bare ved å si "jeg har ferie" en uke ferie fra jobbing for å bare slappe max av og forhåpentlig tilbringe litt tid med venner. Kan også si at det ikke er lenge til jeg skal inn i forsvaret. Hvis jeg ikke har nevnt dette før så skal starter et år med førstegangs tjeneste for meg 29. september i Madla ved Stavanger. Så det kommer til å bli døds kult.
 
For å si det så kan dere som er intressert i å vite litt om det å se åssen jeg kommer til å ha det der, lese litt på bloggen min når jeg er der nede. Skal lage en ny mappe når jeg har kommet inn og fått fiksa alt som skal fikses. Kan bli spennende.

Nå er det soffa tid og goddis tid.
Forgie torsdag hadde vi i klassen avslutning på lizzi's i drammen :) kl 11 gikk vi innenfor dørene på en pizzaresturant- Jeg syntes det høres helt teit ut, men go pizza har de iallfall.
Martine hadde tatt med seg kamera, så blei mange flotte bilder :)


Som sagt,. God mat :)

x 2

Rikke og meg stappmett etter 1 time med spising :)

JEG HAR LOMMER! Intern

Dino

søte DinoMeg og Martine mor ♥

Tonje, Malene, Caroline og Paulina :) go'jentene.

Etter vi hadde spist bevegde vi oss til Bowling 1 i drammen for å bowle litt å ha det morro. Jeg har ikke hatt det så morsomt på lenge, men tror vi alle kjente det på oss at etter hver runde blei vi mer alvorlig og gjore alt for å vinne. Det var så utrolig morsomt. Mista kula, klarte å gjøre den klassiske feilen med å glippe den når man skal kaste eller skyyve den bortover bane shiten :)

Bowlingting maskot

Tonje digga skoaKanskje det bringer lykke å kyssa bowlingkula?

ingen kommentar

malene var ikke særlig glad i å bli tatt bilde av.

Når jeg satt på lizzi's å så på klassen og jentene mine fra klassen så tenkte jeg. Jeg kommer virkelig til å savne folka. Får bare gjøre det beste ut av de få dagene vi har igjen.

fått max dilla på denne sangen :)Gårsdagen er glemt!!
Sommertider. er da jeg pleier å gå amokk når det gjelder å bestille ting på nette. Nå har jeg nettopp rota meg til å bestille en beauty blender. Har sikla på en slik en utrolig lenge, å har endelig klart å bestille en. Nå er det bare å få penger (noe jeg virkelig trenger) så jeg får betalt for den og andre ting. Det eneste som er utrolig kjipt er at jeg ikke får lønning før 1 Juli. Så jeg må leve med alt for lite penger i en mnd. Det er utrolig kjipt siden jeg skal på hove. Men man klarer alltids å skaffe seg penger. derfor det er fint at jeg har en konto som er tilgjengelig med litt penger liggende.

Beauty blender fås kjøpt her
                                                                                    

Men det som er fint med lønninga er at jeg får ferie penger samtidig å mens hove foregår. Å jeg gleder meg kjempe. Men en ting som ødelegger veldgig er den årlig sverigeturen. Min onkel kjører rallycross og nå er det en ny EM runde får tur. Og det foregår i sverige fra 2-4 Juli. Å hove varer til 2 juli. Å jeg sitter her å lurer veldig på åssen jeg skal klare å komme meg dit. Rallycrossen i sverige er noe jeg SKAL oppleve iår. jeg skal få dette til å gå. er ikke spørsmål om det.

Nå blir det en liten filmkveld på meg som jeg også hadde igår. så da legger jeg fra meg datan å synker ned i soffan. Gleder meg til i morgen. Klasseavslutning med pizza. Skriver et nytt innlegg om det i morgen med bilder.
til å la være å blogge. Nå er det ikke russeshit. ikke eksamen shit. ikke foreløbig iallfall. Nå sitter jeg på nettet å leiter etter inspo. så tenkte jeg. Det er sommer og sol. Det er inspirasjon i seg selv! Jeg er så glad for at det endelig er sommer! Snart er det sommerferie! Da blir det utepils, soling, festivaler og bare kos.

Har allerede hatt utedager med Martine og RIkke som besto av bading for dem, grilling og håp på at sola skulle stikke fram for fult slik at det kunne bli litt soling, men så dårlig ut. Å nå som ferien nærmer seg med stormskritt så tenker jeg " YES! snart siste skoledag" så tenker jeg "ånei. snart siste skoledag." jeg kommer til å savne klassa. eller for å være veldig ærlig så kommer jeg til å savne noen i klassen! Syklubb-jentene mine, og de andre skrullene.
Ser mellom bilder fra året og det eneste jeg kan tenke på er "detta har vært et utrolig fint år.


Meg og Martine på skisprinten i Drammen.

Jeg og Martine har det gøy med webcamenBunad girls

Sliten rikke og glad charlotte

Rikke som kom løpende

vinflaske på 15 min.

fin utedag med martine og rikke

peneste i hele verdenSuperglade badekar sittere :) her satt jeg å koste meg i 6 timer.

Det er så masse flere bilder jeg vil legge ut, men føler det kommer til å bli alt for masse bilder.
Poenget er at jeg kommer til å savne Martine, rikke og noen andre småjenter :)Denne mnd har vært så utrolig stappa at jeg ikke har hatt tid til dette. Å det er så utrolig kjedeligt at når jeg virkelig brenner for dette, så har jeg ikke tid eller ork til å gjøre det. men skal prøve å fortsette nå i go fart opp :)

men herregud. samtidig som jeg skriver dette innlegget så failer jeg. denne siden har vært oppe på pc'n min i 2 dager... men kan skylde på teori. nerder som svarte faaarin til teoriprøva på bil :) fått litt motivasjon nå som jeg var å besøkte den nyydelige bilen min idag :D legger snart ut bilder!
Jeg er serriøst helt støl i arma fordi jeg har skrivd så mye på datan! støl etter en ivrig gymtime med slåball i solsteka :) nydelig!

I morgen skal jeg og Martine snuppa nyte sola i drammen by og bare slikke sola og prøve å få litt farge på den bleike kroppen min! Kjøpe en pils og en is og bare nyyte det fine været :)

nå hopper jeg i senga. nattaJeg har lenge ønsket meg å få det savnede lange fine bølgete tjukke håret tilbake. Jeg var dum og bestemte meg for å klippe en kort bob for nesten 2 år siden. men etter den dag har jeg begynt å spare til langt hår. Men det vil ikke bli langt. Har ikke vokst mye iløpet av den tiden og jeg tenker "hvorfor har ikke håret mitt blitt lengere når jeg har prøvd å spare i 2 år?"
Håret mitt har ligget på en skulderlengde alt for lenge nå! Å jeg ønsker meg så inderlig å få langt hår igjen. Jeg kler mye bedre å ha langt hår og jeg føler meg mye bedre med det som de fleste jenter gjør.
Jeg elsker å ha langt hår jeg kan dulle med. Flette, krølle, lage fine frisyrer som er kledlig for meg. Nå har jeg bare et utrolig kjedelig hår som er kort og bare veldig stusselig. Med litt lengde på håret så forandrer jeg meg helt når det gjelder utseende messig. Langt hår former mere mitt ansikt og ser finere ut!

Dette er egentlig ikke en unnskyldning, men jeg skulle gjerne ha kjøpt meg extension før, men jeg er en blakk og fattig student. Så jeg har rett å slett ikke råd til å kjøpe det.
Så kom jeg over en konkurranse som det står at man kan vinne extension fra Butterfly HairExtension å jeg tenkte "dette passer meg perfekt"

Så siden jeg er fattig student så håper jeg virkelig at de vil finne denne teksten bra, og kanskje vinne hele shiten!
alle vennen mine veit at nesten det eneste jeg snakker om er at jeg savner det lange håret mitt. og alle sier at jeg kler langt hår mye bedre!

Så jeg får bare sitte å håpe på at de ser på denne teksten som en vinner!

http://www.butterflyhairextension.com/.Idag så fikset jeg og Rikke Gajda mor noe morsomt på skolen som er super hemmlig :D
om eksakt 8 dager så skal jeg vise dere alle sammen hva det er :D
Gleder meg super mye :)


verdens diggeste genser.


Jeg og Martine satt i norsk timen og så på drømmebikkjene våres. Og jeg har hatt en klar favoritt i mange år.
Pembroke Welsh Corgi


Verdens nydeligste hund.
Gi meg?

Nå skal jeg slappe av i soffan med en kopp te og glede meg til frustrerte fruer :)Jeg blei nettopp medlem her som gjør at man får flere lesere :)
Allerede nå så har jeg fått endel som har vært innom siden!
Skader ikke å teste.


The fratellis - Chelsea Dagger

som gjør at folk blir gira på å lese bloggen. Jeg tenger inspo føler jeg. Noe veldig.

Men igår så var jeg på bursdagsfest til en god venn av meg med masse andre mennesker. Var kjempe koseligt. Så kjedelig som jeg er så har jeg desverre ikke noen bilder fra kvelden! Er så opptatt med å gjøre alt anna.
Men det var en veldig morsom kveld. Blei kjent med nye mennesker. Blei bedre kjent med mennesker :) så jeg hadde en veldig fin og koselig kveld!

Nå skal jeg sitte å slappe av hjemme. Ikke gjøre noe som helst idag er planen min :) fortsette med russebuksa mi og bare storkose meg :)
TRENGER VIRKELIG IKKE Å SI MOE MERE FØLER JEG!
CAPS LOCK IS ON FOR 24 HOURS.kl er 06:53 og jeg er så å si ferdig med å pakke sammen, ordne meg og alt! Litt deilig å tenke på. Men også litt kjedelig, for det betyr at jeg kunne ha sovet litt lengere!
Er jeg heldig så sovner jeg på bussen :)
Sitter å ser på svampebob å storkoser meg. "det var bare en hyssing hele tiden"
Eneste jeg har igjen er å sminke meg.. Greit å bryke lang tid på det vanskligste. hehe
Idag så skal det bli tatt bilder, så jeg satt lenge igår bare for å finne en genser jeg kan bruke. Hvor teit er ikke det?
Fant iallfall noe å bruke! Nå skal jeg sminke meg så jeg slipper å tenke at ansiktet mitt ser sånn ut


Ha en fin dag :)dedigere dette innlegget til alle mine venner jeg har rundt meg.
For å bli utrolig klisje så vil jeg ærlig si at; Uten dere så hadde ikke jeg klart å være den jeg er.
Uten dere hadde jeg ikke hatt noe grunn til å bruke energi eller idet heletatt stå opp av senga på morran.
Dere får meg til å glede til å komme på skolen. Glede meg til å tilbringe en kveld med helt utrolige gode mennesker. Glede meg til å ha en kjedelig tur. Å bare fordi det er dere, mine venner jeg kommer til å være med når jeg gjør og opplever alt dette.

Her er det noen få bilder av meg og noen venner.
(har tusen flere, men ligger på en anna hard disc)


Meg og Martine søta på skolen :)

Meg og Martine. Jeg er varm, hu er kald.

Thomas, Daniel og jeg som prøver å se mest serriøs ut.

Daniel og Meg på Halloween.

Hansiboy og Meg.

Meg, Caroline og Paulina søta :)

Martine og Meg :) Nice!


Kl har runnet 04;45, så jeg føler det er på tide å legge seg.
Der jeg kommer ifra så sier man ikke "harry å dra til sverige" ånei. Her så er man harry hvis man IKKE drar til sverige. Så herfra kan ingen si at jeg er harry for idag var det min 2 dag i sverige. Å gud som jeg elsker det landet :)
etter jobb igår fikk jeg meg en overraskelse når de som satt i bilen kjørte å sa "sverige here we come".
Det blei goddis, øl og alt mulig anna man ikke trenger.
Idag blei jeg vekt av min søster kl 10 når hun kom med at hun plutselig litt før hun skulle bli henta fikk beskjeden "du kan ikke være med"
En mld til en anna person å vi var på vei til sverige :)
Vi kom inn. Blei mere øl, goddis, brus. Å jeg er blakk!
Så nå sitter jeg å gomler goddis og kikker på all den ølen jeg har kjøpt. (for dere som lurer. Ja jeg er veldig glad i øl)
Morsomt å finne ut av tollen tydeligvis har tatt seg ferie :)

Å jeg er lei av header'n min så jeg lagde en til som er utrolig kjedelig, men enkel :)
Kl er 01.21 (når jeg begynte å skrive) og jeg får absolutt ikke sove.
Jeg la med halv 12. Jeg har liggi i senga mi i 2 timer og glodd. I løpet av den tiden har jeg laget en egen "sove musikk" spille liste for å få meg til å sove men neida. Har hørt mellom den 2 ganger allerede. Å her er jeg. Utrolig våken, og absolutt ikke trøtt!
Er akkurat som om jeg ikke klarer å slappe av. Kjennes ut som om jeg ligger i senga å stresser. Spenner alle musklene mine, og at jeg har 4 tonn som presser på skuldrene mine. Jeg ligger å vrir meg, kniper sammen øynene og tenker "hver så snill la meg sove"
Å det blir enda værre siden ejg må opp tidlig i morra (07.00) for jeg skal på jobb. Kan trøste meg med at det kommer til å bli stille siden 90% av norges befolkning er oppi fjellet langt borte ifra ting som heter maxbo og byggvarer, så kommer det til å bli en stille dag på jobben.
Men jeg sitter her å bare ønsker at jeg snart får sove.
Jeg er sliten. Rett å slett sliten i hele kroppen min. Skulle nesten ønske jeg var en mobil tlf. Bli lada opp når jeg går tom for batteri.
Men jeg prøver igjen å gå å legge meg. Jeg håper virkelig jeg får sove nå.
God natt søtinger.jeg har ikek blogget på lenge. hvorfor? har glemt det.
Jeg har rett å slemt glemt at charlotteisachsen.blogg.no eksisterer.
Jeg har de siste dagene vært med i Drammen treater og hjelpet til Musikk, dans og drama linja med sminke og hår til en forestilling de hadde i gårkveld og idag.
Vi var heldig og fikk sjangsen til å være med på generalprøva å sjekke ut operan. Å jeg er ikke mye fan av opera, men dette var helt sinnsykt bra! Jeg og noen andre fra klassa satt bakerst og blei helt mål løs. det var så utrolig fint å se og høre på!

Jeg oppdaterer dere snarest mulig :)

-Sister mister.
Er en enkel grunn til at jeg ikke har blogget på en go stund.
er en enkel ting pga det; Datan min hadde fått virus (woho) så alt bare slutta å virke. Men nå er pc'n oppe igjen for fult :D
Så nå er det kamp om hva som blir årets russelåt.
Prøver å finne russeknuter te folka mine :)
Jeg skal delta på buskerud mesterskap på søndagen i frisørfaget.
OG
det beste tilslutt.

På fredagen fikk jeg brev fra Forsvaret der det sto at jeg er innkalt til forsvaret for førstegangs tjeneste i september.
YEAH :D
Jeg som har gleda og venta i spenning på detta blei jo selvfølgelig utrolig glad.
Hvert menneske jeg møter som jeg kjenner sier jeg det til. Jeg er så gira og utrolig glad for det :D
gleder meg noe helt utrolig. Så nå blir det lagt opp til hardtrening.
Kan bli morsomt å mixe russetid med masse alkohol drikking og max trening :)

Siden jeg restarta hele pc'n så har jeg ikke en shit av bilder her så må nok desverre vente på at bilder skal begynne å tikke inn her :)Idag kom klærne, så det blei hyling, snoking og prøving av klær i lunchen :)
Siden Caroline og Paulina er så glad i denne sangen skal jeg legge den inn :)

 

Drita, sa du? (må le av den)

Meg, Caroline & Paulina.Jeg har en tvillingsøster som mange veit.
VIl bare legge til en link til bloggen henens slik at dere kan lese det siste innlegget hun skreiv. Hun skreiv litt om meg og henne. Veldig snilt og morsomt :)

http://christineisachsen.blogg.no/er noe jeg hater over alt på jord. spiller ingen rolle om det er 2 min forsinka eller 2 år. Like irriteranes hver gang det skjer.
Så jeg sitter på en krakk som er full av snø på et lite sted som heter gulskogen (gullskæven som vi kaller det) 00:59 å ventet på mitt tog i en smålig beruset tilstand vil jeg kalle det.
toget var selvfølgelig forsinka. duste snø. vil ha sommer.
Å til alles informasjon;  forsinkelsene har INGENTING med nsb å gjøre, det er all snøen og jernbaneverket. Så hvis dere skal være forbanna på noen, så vær forbanna på dem!!
Nå kommer mamma til å bli glad :)

Som dere leste i det forgie innlegget så skulle jeg ut på byn (XL) med noen venner. Men de planene blei endra når vi fikk vite at hele suppa blei avlyst.
vi fikk vite dette av xl; "Det blei surr i papira, så de viste ikke at noen skulle ha arangemang igår. Vi kunne ha det, men da blei det uten alkoholservering"
den ORDENTLIGE grunnen; http://dt.no/nyheter/skjenket-18-aringer-uten-lov-1.4239513

Ikke bra å juge.

Iallfall. Nå sitter jeg på jobb og kjeder meg max ihjel. er en smuuule redusert etter igår og tenker bare på feit mat, potetgull, cola, en god film og seng. Alt det mixa sammen i en stor bolle så får man ordet; -Fantastisk!Siden jeg sitter på jobb, så blir det et random gammalt bilde jeg slenger inn.

salat frista også max nå.

fint smil og nydelig **** sprekk xDNå gjør jeg meg klar for å dra ut på byn med alle mine venner og kose oss max. Så blir det jobbing i morgen tidlig fra 07:30 til 12:00. Vi tester det ut :)

nydusjen og ... pen?


pent


savner det mørke håret litt.Jeg har vært så utrolig lite aktiv her på bloggen nå, og det beklager jeg virkelig.
Det blir litt kjedelig å blogge når man ikke får lagt inn bilder fra mobil. Den har jeg med overralt, der ligger det bilder.

Det er igjen søndag. Hater søndager. Grunnet det aldri skjer noe. Har absolutt ingenting å gjøre. kl er 18;34 og jeg har ennå ikke gjort noe "viktig".- bare sitti å lest. Rydde rommet? pff.

På fredagen så fikk jeg endelig det jeg har ventet ¨på lenge.
Mary Kate & Ashley Olsen boka - Influence.
etter 2 mnd ventetid.

Så jeg har iallfall mye å gjøre i ferien.
lese

for alle dere som kjenner meg, veit at jeg er 3/4 halling, og kommer ifra Ål. Et bitte lite sted med.. ingenting i. nesten. Jeg, Min gode venn Martin tog toget til ål for å møte tøffeste Ådne for å dra på en go gammaldags hyttetur.
Den samme som skjedde i september (tidligere innlegg). Men denne gangen var det ikke sol, gress og sauer. Det var vind, kalt og masse snø. Jeg vil ikke vite hvor lang tid jeg brukte på å komme meg fra bilen og ned til den lille hytta. Var skikkelig jobb for å si det sånn. Kom inn i hytta som forøvrig var veeldig kald, så da var det fyring for harde livet. Credz til martin som fikk fyr på den, i motsetning til meg. Blei en liten romantisk forestilling med at jeg satte meg på teppe forran peisen med martin, og øl. Godt og varmt. Lå der å slappi av med god musikk og snakk og bare loking.

Dagen etter var det å komme seg til ål for å ta de siste innkjøpa og hente ådne. Vi kom oss te hytta etter mye pes og slit og fikk fyra opp jæver'n "peisen". Vi drakk og hadde det gøy sammen med userriøs og ulogisk snakk med øl og go gammaldags Jägermeister, blandet ut med battery. No som forresten er super godt.

Etter myyye snakk om syke drømmer om drager, lastebiler og alt mulig annet endte den ulogiske snakken med at vi skulle ut for å snøbade. Vi alle sto klare i døra og telte til tre. Vi alle løp ut og hoppa i snøen. Første sekundet vi lå der tenkte vi "ååh dette var deilig" så begynte hodet og jobbe for så å si "kaaldt" jeg prøvde å komme meg opp av snøen. Og når jeg var halveis oppe, komme løpende martin og dytter meg neddi snøen igjen. Dobbel dose med snøbading for meg. Løp inn igjen og planta meg pent og pyntelig forran peisen. Resten av den kvelden endte i masse masse snakk.

Så nå sitter jeg hjemme, døds sliten etter 2 t og 30 min med tog ifrå Ål og tenker tilbake på en morsom helg.

Dette er helger man aldri kommer til å glemme.


ps; Desverre blir det ikke noe bilder fra denne turen pga dødt batteri på mobilen min.Billy talent konserten på sentrum scene i Oslo var awesome.
Det skal mye til før noen klarer å slå den konserten!
Å med det legger jeg meg i senga for å fortsette å være sjuk, og drømme søtt om Billy Talant.
Natta!Dette er et bilde av meg og min tvillingsøster på bursdagsfeiringa våres på søndagen.


www.christineisachsen.blogg.no 
the baseballs - umbrella


dette kommer til å bli et innholdsrikt innlegg.

på skolen; vi så på en lærer sminka i 3 timer, forså å sminke hverandre. jeg blei sminka, fikk bølger i håret og stakk på jobb. <3
nå skal jeg til anette jenta mi for å proppe i oss pizza, brus, sjokolade, chillinøtter og goddis :D
i morgen blir det oslo med sindre vennen :)


Ifølge mennesker i klassen så får jeg IKKE lov til å gå i mere svarte klær.
dvs. innkjøp av en helt ny garderobe. Thanks.

Kos dere ikveld :)

ps; http://www.djbenjaminbeck.com/
sjekk ut ;)Vil først bruke litt tid på å si; tusen takk for kommentare i innlegget mitt "kreativitet kan læres?"

Vi alle har forskjellige synspunkter på ting og er veldig fint for deg om du mener det. Men det jeg mener må jeg få lov til å mene. Om du er den kællen på plakatene så fint for deg. Søt er du også. Men det jeg mener er som sagt; har man ikke rytme i kroppen så kan man ikke vinne verdensmesterskap i dans. Man kan bli flinkere, men ikke i den forstand at man går ifra strektegninger til mona lisa. Slike egenskaper er noe man er født med. Jeg selv mener at en lærer ikke kan lære mennesker å være kreative. Det er noe man er født med.

OG da begynner nytt innlegg.
Jeg har nå nylig blitt kjent med en utrolig hyggelig og søt gutt som går under navnet benjamin beck. Vi har snakket litt fram og tilbake, og smarte meg fant ut at han er Dj. Å jeg klarte da å snoke meg fram til siden hans. Med masse musikk. hans musikk. Jeg må si at jeg ikke er menneske som hører på slik musikk, men kan ikke nekte på at dette hørtes jævla bra ut i mine ører :)

Annbefaler dere alle til å ta en titt på siden hans og høre mellom.
http://www.djbenjaminbeck.com/Jeg vil også fortelle dere hvorfor det ikke blir lagt ut noen nye bilder her på bloggen.
Tadaa; mobilen min vil ikke sammarbeide med kabelen til pc'n. Siden jeg ikke er data smart så skal jeg få noen til å finne tu av dette fortest mulig slik at jeg får oppdatert dere litt med bilder.

Nåå skal jeg kose meg med popcorn og film. Kom meg aldri så langt igår.

Kos dere ;*jeg har skaffet meg verdens kuleste t-shorte som jeg har blitt alt for glad i.


ohyes, I am soo blogging this.
god morgen

kisses.Dagen min har vært fin, med slitsom lærer, med fine folk, og mye latter, fra min side selvfølgelig.
Dagen har gått ut på å planlegge mere av københavn turen min med gode venner, og lagt planer for året som kommer.

Jeg sitter nå å dagdrømmer inn i det nye året på jobben min, som alle vet er;
MAXBO


mens jeg spiser;
SNICKERS

og planlegger kvelden min som skal bestå av;
POPCORN

og filmen;
PHANTOM OF THE OPERA


Dett blei et veldig stort bilde-innlegg, men mere kreativitet får jeg ikke til når jeg sitter her.
uuh. Slutter om 46 min.
Kos dere

trenger ikke å si mere; God morgensitter hjemme nå med verdens største bolle med salat som jeg skal kose meg max med. Har en dårlig rygg om dagen så liker best å ligge hjemme i soffan med film. Skulle gjerne ha lagt ut bilde, men tror jeg dropper det. Er 19 år og har en rydd til en 90 åring. Føler det på kroppen at jeg begynner å bli gammel.

Nå skal jeg kose meg mere med salaten min og legge ut bilde for å friste dere så mye jeg kan.
NAM


kisses.Igår hadde jeg bursdag.
Blei hele 19 år. tenk på deg. Jeg begynner å bli voksen. Gammal kan man heller kalle det. Om 1 år blir jeg 20. Herregud. er så rart å tenke på det at om 1 år så blir jeg 20.
På lørdagen feira jeg bursdag med mine gode venner. Blei mye tulling, bursdagssang, klemmer og øl overalt. Kvelden endre opp med at vi måtte kjøre ei venninne til legevakta. Gikk kanskje litt hardt for seg?
Jeg hadde iallfall en utrolig fin dag. Kom hjem. la meg ikke før kl 9 på morgenen (shaise) og sov til kl 4. Våkna opp til middag. Fløtegratinerte poteter med skinke. namnaam! Så var det å kle på seg og dra til drammen for å møte Rinosaurus Awesome for å spise litt og drikke kaffe. Sovna pent og pyntelig på bussen hjem og la meg når jeg kom hjem. Hadde en fin og rolig dag.

Kjenner at jeg gleder meg veldig til dette året. Jeg føler meg eldre og klokere nå som jeg er 19 år. Har store forventninger til dette året. Det eneste dumme er at jeg må begynne å betale for tannlege besøk :(Nå sitter jeg på jobben og dagdrømmer max. på maxbo (morsom). sitter å tenker mye på hva jeg skal gjøre ikveld. Ta meg ein skikkelig fest? eller være med de nærmeste vennen mine og bare kjøre rundt, som vanlig? aner ikkje et sekund. Min tanke er å dra til byn jeg elsker så mye (liten hvit løgn) å be de nærmeste folka på en kaffe og en pils for å feire litt. Kanskje jeg spanderer et lite kakestykke på meg selv?
Isåfall vil jeg ha en slik en;

Noen som vil gi det til meg? (A)
I morgen blir det også det kjente "feire-bursdag-med-familien" ting som består av god mat, og gode kaker. Drømmer om en hjemmelagd iskake. "bestilling sendt til tante"

Man får mye tid til å tenke litt når man sitter i kassa, helt i enden av maxbo bygget med en data som har sperra facebook og vg (?) av en stygg grunn.
*en liten gutt stirrer intenst på meg. skummelt*
Det eneste jeg gjør i hverdagen min er; skole, jobb, sove, data, slurpe kaffe i drammen dagen lang, og bare gjøre dank.
Er det dette jeg vil tenke tilbake på når jeg sitter aleine, overvektig med 58 katter skrikende katter, mens jeg sitter i go stolen min? ( er sånnn jeg forestiller livet mitt kommer til å ende opp som)
vil jeg da sitte å tenke "den beste tiden av ungdsomstiden min var når jeg var 17,18,19 år. Satt i drammen by og brukte opp alle pengene mine jeg tjente opp ¨på å sitte i kassa på maxbo med å drikke kaffe? jeg har aldri oppnådd noe stort i livet mitt. Er ikke rart når jeg bare er 19 åt gammel, men uannsett. jeg vil sitte å tenke tlbake på den tiden jeg gjore noe stort.
Men jeg sier ikke at jeg ikke liker hverdagen min. jeg elsker den. Å være i drammen å bruke opp alle pengene mine på kaffe er helt greit for meg. For jeg sitter ikke der aleine.Jeg sitter der med mine gode venner. Med noen kort i handa.
:)Salute Your Solution

Hands

Steady, As She GoesFant en flott side som går ut på "verver du venner, få du poeng, som gjør seg om til gavekort"
Hvor flott er ikke det? :)
Meld dere inn og verv venner.
http://KupongKode.com/promo/3586Satt på bussen til skolen en morgen og fikk øye på en mini plakat på bussen. Bilde av en gutt med et kamera i handa og som overskrift sto det "Kreativiet kan læres" fra Norges kreative Fagskole. Er det sant? kan kreativitets læres på en skole med lærere? som forteller deg/dere hva dere skal lære, hva dere skal gjøre? er det å lære å være kreativ? Jeg mener at at kreativitet er noe man er født med. Noe man har i seg. Ikke noe man kan lære. Er akkurat som synging, dansing og tegning. Jeg mener man ikke kan lære seg å bli bedre. Man kan bli flinkere, men ikke bedre. Synger man surt, synger man surt. Har du ikke rytme i kroppen, har man ikke rytme i kroppen. Klarer man ikke å tegne, så burde man holde seg til strekmennesker.
jeg sier ikke at hvis man er dårlig så er det umulig å bli bedre. Jeg mener at man kan bli flinkere, men ikke bedre. Kreativitet og evne er noe man er født med og ikke noe man kan lære seg på en skole med slitne lærere. Fortsett med det du selv er flink i. Sat på det! Det er mitt råd. Go for it.
snow patrol - crack the shutters


Idag cræsha (oh yes. cræsha med æ) pc'n min. Den ville liksom bare være i hvilemodus. ikke av eller på. Bare hvilemodus. Så jeg reinstalerte pc'n min. OG det beste av alt. Alt blei redda! Miste ingenting OG alt blei oppdatert på pc'n OG jeg har kabal. Verdens beste dag.

Når jeg kom hjem så kom jeg til den fine overraskelsen med å finne en H&M pose i gangen. TIL MEG.ogsååå. er det å åpne opp for å se hva som er inni...

Leopard sengetøyet mitt jeg bestilte natt til 1.januar (en smule full kl 5 på morran)
Jeg elsker det.

Nå sitter jeg å koser meg forran peisen på rommet mitt med sex and the city :)


Denne helgen var jeg og min gode venninne ute på byn i Hønefoss. Utestedet har navnet Alfreds. Jeg hadde aldri vært der før, og kommer nok heller aldri til å dra dit igjen. er et greit sted for de som liker å danse og slikt.
blei masse dansing på meg og venninna mi (som hadde drukket en smule mere enn meg).


yes anette.

etter bytur så blei det slikt vi bygdefolk gjør i helgene. Kjøre rundt og drekke. Vi kjørte fram og tilbake mens jeg og andre mennesker i bilen blei mere og mere beruset. Jeg kom meg heldigvis hjem tilslutt.
jeg sov og sov og våknet at fyllesjuke anette ringte meg. Kvart på 4. da var det å ture opp til henne for å ha en kose kveld.

Nå skal jeg ture til bs med anette å se på henne svi av penger. I love my life.

Blogges.

kisses ♥Hellu!

Nå er jeg (endelig?) på twitter. Skjønner ikke en damn shit, men tenkte jeg skulle prøve det ut en liten stund før jeg uttaler meg noe om siden.
Nå er det er tappert forsøk på å legge ut linken til "profilen" min.
http://twitter.com/frkIsachsen

Å igår når jeg var på vei hjem fra Drammen så jeg noe merklig på en måte når jeg gikk inn på bussen. Buss-sjåføren hadde på seg sæla. Første gang i hele mitt liv jeg faktisk ser en buss-sjåfør har på deg sæla når han kjører bussen. Blei faktisk veldig overraska når jeg så det. er det teit å syntes det? hvor mange har opplevd det å se buss-sjåføren bruke bil belte?

Å jeg skal legge til en ting til. Hva skjer med denne kulda? nærmer seg 30 minus der jeg bor. den dagen den blir 30 minus hos meg så tar jeg på meg dressen og drar til skolen i den. Den er ikke mye fin, men den er VARM. jeg vil heller være varm enn å bry meg åssen jeg ser ut (når jeg venter på buss) hehe.


kle deg etter været.

kisses ♥


Jeg elsker denne videon.
Fant den på min søster sin blogg.
www.christineisachsen.blogg.noWhite lies - To lose my lifedød over meg og godt nyt år til alle andre.
Jeg har blitt dårligere og dårligere til å blogge og jeg hater meg selv for det. Idag som alle hvet er det nyttårs aften. Hipp hurra for det. Å det blir andre år på rad jeg får en ræva nyttårs aften. eneste som kan hjelpe er å bli beruset i høyeste grad og litt mer føler jeg. Grunnen til dette er personlig og bestemmer å holde det hemmeligt.

her om dagen så jeg den siste filmen til heath ledger. The Imaginarium of Doctor Parnassus. en helt utrolig film. Veldig spesiell. Men helt utrolig. Jeg anbefaler alle til å dra å se den!
Og jeg har sett Sherlock Holmes. Døds kul film! Kino er gøy!


Jeg gidder ikke å gjøre som alle andre å legge ut masse bilder av seg selv gjenom hele året. det har jeg ikke ork til faktisk for å si det på godt norsk. Nå skal jeg fikse meg til i kveld og kose meg.

Og jeg vil benytte denne sjangsen til å gratulerer min gode venninne Tonje med en liten gutt som kom til verden i går :)

Jeg ønsker meg selv faktisk og alle dere andre en fin kveld og godt nyttår :) ♥Michael Bublè - Feeling good.

En utrolig nydelig sang.Idag var det den vanlige tradisjonen der hele familien drar opp til mormor for å spise go gammaldags mølje. Å for dere som ikke veit hva mølje er, så har dere gått glipp av noe stort. Det er go kraft med møljebrød oppi (flattbrød). det anbefales på det sterkeste :)

Hva er jule tradisjonene deres?

"hva er et innlegg uten bilde?"jeg er uber glad fordi jeg sitter å ser på sex and the city sesongene.

kisses ♥
Denne uken har vært helt fantastisk syntes jeg. I helgen var jeg i mjøndalen og hadde en helt utrolig morsom helg (berusende) helg.
Jeg har ENDELIG fått Kat von D boka mi og stor koser meg når jeg sitter å leser i den.
Jeg har fått litt mere penger.
Jeg fikk kjøpt billy talent konsertbilletter.
Jeg har endelig blitt blond igjen. Mere bleika blond, men er man blondine, så er man blondine.
sist, men ikke minst
DET ER FERIE.


Kat von D ♥


Billy talent billett ♥


Er super glad for at det er siste skoledag i morgen før ferien.
Så blir litt feiring i morgen kveld på byn i drammens gater.

Nå skal jeg fortsette med Kat von D boka og bli mere og mere inspirert for hvert ord jeg leser.

Ha en fin kveld.
kisses ppl ♥jeg hater mandager av mange grunner.
1) jeg forsover meg nesten alltid
2) føler meg som en dritt hele dagen og spesielt på skolen
3) det skjer aldri noe på mandager

Å selvfølgelig så forsov jeg meg idag. Kom på skolen og føler meg som en dritt. På mandager så får jeg den følelsen at ingen vil snakke med meg eller at jeg ikke vil blande meg inn. Men finner alltid ut tilslutt at det kommer av at det er meg som trekker meg unna ;P

MEN. idag så skjer det faktisk noe på en mandag. Skal møte kjell, BANJO idag i drammen. Kul kæll fra Oslo.

Nå fortsetter dagen på skolen med en uber kjedelig dag. Føne krøller. Woppi for det.

kisses ppl ♥nå er det over 1 uke siden sist gang jeg var her. Det har vært så mye å gjøre i det siste at dere ikke skulle trodd. Å derfor har jeg på en måte skyvi bloggen litt vekk. Har vært skole, jobb, juleshopping osv. Veit alle muligandre folk skriver i innleggene sine "omg. jeg var på juleshopping med bestissen min og vi fant mye fint osv osv" men for alle de som virkelig kjenner meg veit at jeg absolutt ikke liker jula. Jeg har aldri pyntet til jul på rommet mitt, syngi julesanger eller vært begeistra for det. Når julaften kommer er det en helt vanlig dag for meg. jeg sover lenge, kler meg i vanlige klær og tenker ikke noe mere omm det. Jeg sitter ikke å rister av spenning når jeg åpner opp julegaver. Det er en ting jeg faktisk glemmer på julaften. Mange tror jeg er en gledesdreper eller gjør meg til, men nei. Sånn har jeg vært i mange år. Jeg liker rett å slett ikke julen.  Mange tror det ikke er mulig, men det er faktisk mulig.


Meg og Martine


Martine krøller håret mitt på skolen :) I love school


På XL torsdagskveld. Ohyes. TORSDAG. kom på skolen fredagsdag i
liten fin form


ZEBRA STRIPER i håret mitt etter selvpleie dag. Elsker skolen som har
selvpleie dag og vi kan klippe og fargehåret våres for nesten ikke no peng.


Jeg skal love dere alle at jeg skal fortsette å blogge ofte. Gi meg tilbakemeldinger. Jeg elsker å få høre hva dere syntes om bloggen min. om den er bra eller suger. ;P

Jeg avslutter innlegget med en banda som ligger mitt hjerte nært.

Bloodhound gang - Foxtrot Uniform Charlie KiloNå legger jeg meg. Lang dag i morgen.

kisses ppl ♥
allerede etter 1 uke klarer jeg å faile. blei desverre ikke noe musikk-fredag igår. Hvorfor? fordi jeg var ute å "Lufta snøen" som man kaller det sier her. dvs å kjøre rundt å leike seg i snøen. Møtte venner og bare surra rundt. så når jeg kom hjem så jeg noen episoder av Viva la bam. "BAAAAAAAAAM ♥"  også la jeg meg halv 1-1. Var så utrolig trøtt at jeg gikk å la meg. Å sovna på sekundet. Så derfor blir det en sein musikk fredag.


The Strokes - Heart in a cage

The 96 eyes - Lost boys

btw. Bam ♥ kan ses i filmen. 1:19 og 2:42. LOVE

Cradle of filth - temptation

Apocalyptia feat. Ville valo & Lauri Ylönen
 

Have a nice day ♥Robert Pattinson's neste film. Trenger ikke å si noe mere.Bestemt meg for at hver fredag skal jeg legge ut noen sanger som jeg digger og sanger av band som er vært å sjekke ut :) en m usikk-fredag :) helg musikk vil jeg vell si.
Siden jeg har en hjemmedag idag så skal jeg bare kose meg med film og rote litt innpå youtube :)

enjoy ♥


Carpark North - Human

Mew - Special 

Lydia - Always Move Fast

The Pierces - Secret

The all-American Rejects - Move Along

Plain White T's - Hey There Delilah

Boys Like Girls - The Great Escape


Kommer nok mest til å legge ut sanger som jeg hørte mye på før, og noen "nye"
Musikk fredag ♥

Ha en fin helg.

kisses ppl ♥I går fikk jeg min nye mobil, levert på jobb. DET kaller man service.Jeg er SUPER happy:) Elsker den skikkelig. endelig så er det min tur til å få en ny mobil :D

picture 273
My phone in my nose ♥

Jeg elsker den. Bildekvaliteten er helt utrolig. 12,1 megapixel kamera! Å det er ganske bra :D

Nå sitter jeg å tenker på brownies og drømmer meg litt borte. å det skal jeg fortsette med.

Kisses ppl ♥Kompisene mine blei DØDSFLAUE over meg på twilight premiera. Jeg var gira. Jeg skalv og pusten min steig no jævli. Jeg var så utrooolig gira. Når noe skjedde så skreik jeg, lo eller bare sukka. Kan jo da trøste meg med at det er plass til flere hundre i kinosalen, den var stappfull og jeg satt bakerst!

Filmen var helt utrolig. Jeg har så lyst til å se den igjen, så spørr alle folk jeg kjenner. Kjenner jeg megselv riktig, så kommer jeg sikkert til å spørre alle mulige folk jeg kjenner opp til flere ganger. Vil så veldig se den. I'm in love.

Å så fan som jeg er så har jeg selvfølgelig cd'n og musikken innpå der er sinnsyk! Elsker sangene. Legger ut mine personlige favoritter så dere andre kan høre litt.

Death Cab For Cutie - Meet Me On The Equinox
The Killers - White Demon Love Song
 
Black Rebel Motorcycle Club - Done All Wrong
Anya Marina - Satallite Heart

Muse - I Belong To You

Sea Wolf - The Violet Hour
 Det var jo nesten hele cd'n det. jeg rett å slett ELSKER CD'N.
Enjoy

kisses ppl ♥denne dagen har jeg ventet på lenge. Idag er endelig Twilight; new moon premiera! å som jeg gleder meg! Er helt vilt. Våkna opp flere ganger inatt og bare tenkte for meg selv "twiliiight" alle vennene mine og meg selv har klart å innse at jeg er en alt for stor twilight fan. Litt sånn fjortiss fan. Hadde jeg sett robert pattinson hadde jeg nok hyla og skrika på det høyeste. Men er ganske sikker på at dere andre også hadde gjort det. For han er niiice.

Men nå må jeg sminke meg og gjøre meg pen til skolen. Skal ha min første betalende kunde idag som jeg ikke kjenner, så kjenner at jeg gruer meg mere enn jeg gleder meg.

Ha en fin dag twilight fans.

kisses ppl ♥


4 dager igjen til twilight; new moon premieren :D gleder meg som en liten unge. Har kjøpt den nye twilight cd'n og hører på den 24/7. Er jo uber glad for at the killers er med (favoritt bandet mitt for de som ikke veit) og sangen er jo kongebra. Veldig dem!
Men anyways. Jeg tror jeg aldri har hatt det morsomere på skolen enn det jeg har hatt det hittil. Er så utrolig ålright folk som går der, og jeg kommer jo fryktelig bra overens med de. Er utrolig kult å være med de på skolen, og fritiden av den grunn :)

I forgie uke var jeg på kino med Martine å så A christmas carol. Den var helt sinnsyk bra. Var en utrolig koselig dag/kveld med kaffe på favoritt stedet mitt Pigen i Drammen som er kaffè og resturant! Blir nok mange flere sånne kvelder iløpet av året.

caroline og charlotte
Caroline og meg i timen etter vi hadde sitti i tusen timer å rulla hår.


Kiss kiss ♥Jeg elsker den nye låten og musikkvideon til Lady Gaga. Den er spesiel ja, men er DET som gjør musikkvideor kule :)
enjoy.Jeg har stått i hele dag og tenkt "er det virkelig dette jeg skal drive med hele livet mitt? er det dette jeg har valgt å drive livet mitt med?" å det betyr å bli frisør. Jeg er en person som tenker alt for mye, og funderer for mye. Å det er akkurat det jeg gjør nå. Tenker. Skal jeg vaske hår, klippe, stripe, føne hele livet mitt? Dag inn og dag ut?
Jeg kan jo trøste meg med at jeg ennå er ung, selvom jeg føler meg gammel. Jeg er 18 og har hele livet forran meg så jeg har hele livet forran meg og kan når som helst bytte yrke. Begynne på skolen igjen og tilåmed gå på universitet.

Føler meg kanskje litt alene når det gjelder detta, men er jeg egentlig det?

picture 252
måtte legge inn et korny tenke bilde.

Ha en fin kveld ♥
for dere som var nysgjerrig så var jeg infeksjonssyk. Fikk bronkit. masse slim i lungene og hoster hele tiden. Er ikke til å ambefale hvis du vil beholde halsen sin i fin stand.
Er heldigvis over nå, og jeg lever et veldig fint liv. gjore ikke mye i sykeuka mi. Lå i senga og soffan og glodde og så på tv. Var ikke sånn veldig mye mere enn det jeg fikk gjort. Blei frisk til en ny skoleuke (yey?) og jobb. YEY.

Å jeg jobber da på MAXBO! Å etter jeg har begynt der, så ser jeg maxbo OVERALT! på biler, reklame på bussen, reklame i posten, i drømmene mine å. Elsk på maxbo I guess?
picture 242
oink oink. Vet jeg har lagt ut dette bildet før, men skader ikke å ta det ibruk igjen.tittelen sier egentlig alt. Å det er grunnen til at jeg ikke har skrevet. Jeg så ista atte lesere har gått DRAMATISK ned så uannsett å dårlig jeg er så måtte jeg skrive dette innlegget for å fortelle dere dette.

Jeg har vært senge liggende siden tirsdag og vært rett å slett helt jævli. Jeg håper på at formen og humøret ikke minst kommer seg litt etterhvert, men det får tiden vise.
Jeg håper at dere fortsetter å lese bloggen min (og reklamere for andre). For er det en ting jeg bryr meg om så er det lesere. Jeg syntes det er drit fett at folk kommer opp til meg å sier "hei. Blogger ikke du? lest bloggen din" ogyes. That's happend. Å det syntes jeg er drit fett. Her om dagen opplevde jeg at samboern til onkelen min kommer til meg "Er det du som blogger? Nina (søstern hennes) har lest bloggen din" å jeg bare "wow". kanskje litt klisje men jeg tenkte. Har henne ikke på msn (ofc) eller facebook. jeg tekster henne ikke. så jeg tenkte "åssen har hu fått tak i bloggen min?" sikkert på et enkelt hvis men jeg syntes fortsatt at det er drit fett. Jeg bare smiler av det. Så derfor betyr det så mye at dere leser bloggen min. Er dere jeg blogger for. :)

Men nå stuper jeg til sengs før jeg begynner å se dobbelt.

Natta. ;*
jeg satt her på rommet mitt å tenkte litt for meg selv "faen å lite jeg blogger for tiden" å jeg veit. er helt ræva rett å slett (hvis jeg får lov til å snakke rett fra levern) å det er min skyld. virkelig. jeg har så lite kreativitet for tiden. mye stress med skolen, jobb, sosial liv. Eller. Ikke stress men må jo prioritere det også. OG jobbe for å få no peng til å leve på. Men dere får nøye dere med det dere får. har iallfall ikke fått noen klager så jeg bare fortsetter. Blir forhåpentligvis oftere utover i mitt liv.

idag har det vært en tung og ekkel skoledag følt med verdens beste jobb. MAXBO ♥ Åja. dere leste riktig. Maxbo. MEN jeg er ikke en av de handi menneskene som kan ALT om skruer. Er mere den jenta som smiler 24/7 og sitter bak en datamaskin og en ting som sier "pip" oh yes. Kassa. Passer meg perfekt. Å. knis. det er mange kjekke gutter som kommer innom *blush*

men nok maxbo. mere varm saft og CSI:NY.
oink oink.
Min mors favoritt kopp. Drikker kaffe i den hver morgen. Fikk den av meg for ca 500 år siden.
er den ikke søt?
picture 242
Å BTW! Mamma hadde bursdag igår. Gratulerer ♥


adios ♥


PS: komenter mere. hallo? Når jeg skriver blogg vil jeg få komentarer. Mener ikke at jeg få millioner på hvert innlegg. Men iallfall noen! folk leser og stikker. still spørsmål, komenter, fortell meg hva dere syntes er dritt og bra med bloggen. og hvis dere vil (igjen) spørr meg spørsmål så skal jeg komme med en vblogg med spørsmålsrunde :)
jeg har alltid drømt om krøller. Vil ikke leve med rett hår. er ikke mye morsomt. mye styr å fikse. tenk å enkelt det kunne blitt om man hadde krøller hele tiden. VIlle man ha rett hår, ja da tar man fram rettetangen. er enklere å bruke en rettetang enn krølltang. å håret blir så fint om du setter det opp når man har krøller. Vurderer sterkt å ta permanent. Å! det er hot nå!

Jeg skriev i forgie innlegg (som blei skevet for 100 år siden) at jeg skulle klippe meg litt og få noen striper i håret. Det skjedde desverre ikke. Så jeg får nok bare vente lengere på det gitt.

Da er det skole i morgen, og jobb. Jobber på verdens beste sted. MAXBO - Klart du kan!
Så tror det er på tide at jeg legger meg nå.

picture 230
for å være litt selvdigger. Jeg syntes jeg ser flott ut med krøller.

Natta ♥En liten stund siden sist nå. beklager.
for dere som veit, så går jeg på frisørlinja, og denne uken så er jeg utplassert på haarcompagniet i mjøndalen. en veldig veldig fin frisørsalong.
glad jeg fikk utplassering der. Har drømt i flere år om å ta lærlingtia mi der, men desverre så har de ingen ledige plasser.
men da er det bare å gå videre.

Men jo. Det jeg skulle si var at siden jeg er utplassert denne uka så blir det desverre ikke mye blogging. Men prøver så godt jeg kan. virkelig. Så håper dere lesere ikke gir opp.

I morgen skal jeg ha med med hårmodell til frisørsalongen for klipp og striping. Helt gratis :) å til fredagen er det 3 stk som har meldt seg på. Lyder bra for meg :)

jeg skal legge ut før og etter bilder av alle sammen så kan dere selv vurdere :)
Jeg skal også få fikset meg på håret i morgen. litt stussing og mere blondt i håret :D

picture 199kos dere ikveld. 

adios ♥dette innlegget handler egentlig bare om dere leserne mine.
ser på statistikken at det er folk som leser bloggen min ofte og hyppig. og det syntes jeg er drit kult!
Jeg skal fortsette med bloggen. selvfølgelig. har bare hatt 1 ukes pause nå, pga mye stress denne uka. men skal komme seg etterhvert. dere alle ute som leser bloggen min. TAKK. jeg får ikke sagt noe annet enn det.

når jeg sitter i klasserommet på skolen (helt bakerst selvfølgelig) så kikker jeg ut over rommet og har sett at noen leser bloggen min, og da blir jeg døds flau. jeg forteller ganske mye om meg selv ut til dere lesere. det er helt greit for meg. Men når det først er noen som kommer bort til meg å fortelle det jeg har skrivi så blir jeg med engang dødsflau og vil helst ikke snakke om det.

Den eneste tingen jeg savner er komentarer. Hva skjer med at dere ikke kommenterer?
vil jo ha tilbakemeldinger, ris og ros. og ikke minst spørsmål.
har sagt det før, og sier det engang til. Samler dere opp spørsmål så lager jeg en videoblogg. Noe jeg har veldig lyst til å gjøre.

Men eller ut ifra det.

TUSEN TAKK ALLE SAMMEN ♥Fikk vite idag på sesjon at jeg er tjenestedyktig. Å kult er ikke det?
så til høsten av kan jeg få innkalelse til førstegangs tjenesten å komme i forsvaret. Kjenner nå at jeg blir gira bare med tanke på det!
kunne aldri tenkt meg at det var noe for meg, men når jeg var der idag så virka dett alt for kult til at jeg kunne la det slippe unna.
Så jeg håper å ber at jeg blir kalt inn :)

picture 165
I ♥ FORSVARET.Jeg syntes at dere som leser bloggen min kommenterer ALT for lite. Syntes dere kan kommentere litt jeg.
Komme med noen spørsmål så kan vi klinke til med en spørrerunde med en vblogg.

Adios ♥Sitter med datan i senga og nå og gruer meg nesten til å legge meg.
Siden jeg kvinne i norge, kan jeg selv bestemme om å dra på sesjon. 2 gangen jeg fikk invitasjon takket jeg ja. Tenkte "javell?" kan ikke skade å dra på en sesjon. Få mere informasjon og finne ut av om det er noe for meg. Er så utrolig mye å velge mellom innen forsvaret. Har sitti å lest litt i brosjyra jeg fikk og har kanskje fått en viss liten aning.
Finner mere ut i morgen om hva som kommer til å skje.

Nå må jeg legge meg. Kan iallfall IKKE forsove meg i morgen.

Ønsk meg lykketil!

Adios ♥
jeg har finni ut at hver eneste fredag. Den dagen jeg slutter halv 2 på skolen, så sovner jeg ALLTID på bussen heimover. alltid like skummelt. våkner opp på bussholderplassen min, hopper ogg og skriker "STOPP BUSSEEEEEN!" mens allt glor på meg. Lite flaut.

det er endelig helg. noe de fleste regner jeg med, sikler etter hele uka.
denne helgen skal jeg tilbringe masse tid med mine gode venninne Anette som har flyttet for seg selv, og trenger litt selvskap.
pizza baking ikveld, jeg på bursdag til søskenbarna mine, så åker det rett ut på fest :)

jeg har merket at jeg er utrooooolig dårlig til å legge ut bilder av livet mitt som når jeg er i byn, på fest osv osv. Skal bli flinkere til det. LOVER.

nå skal jeg endelig få rota meg til å rydde det rotete rommet mitt. trenger virkelig det nå.

picture 134
fake a smile?kos dere i helgen småbarn.

Adios ♥


Herregud. jeg skjønner virkelig ikke åssen det er MULIG å klare å lage en så morsom reklame film. Eller. Det er mulig siden den faktisk er lagd. Men jeg må ærlig si at når jeg sitter nede aleine på rommet å den reklamen kommer, er det vanskligheter for meg å holde kjeft.Hvor mange elsker å forsove seg? not me.
Selvom jeg ikke skal grine over "ååh. deilig å få sove 1 time til" så er det døds irriteranes å forsove seg.
den irritasjonen graver seg innover. så. 07.30 så skal "moa" stå på bussholder plassen. 07.27 VÅKNER jeg.
bummer :(
(men skal ikke nekte for at det er deilig å slappe av litt på morran :P )

picture 126btw. Jeg har endelig fått rota meg til å kjøpe meg webcam! I love it! Syntes det er mega bra. Webcam er kult!

nå skal jeg opp å koke meg kaffe (og kanskje få sjansen til å drikke av koppen før jeg drar) og en fin fin frokost.

Adios ♥
sto opp 08.00 idag tidlig for så å dra kl 09.10 ifra meg med venninna mi, retning sandvika, Sandvika senteret. vi var der kl 10.00. På morran. Masse butikker som ennå ikke var åpne. Var så utrolig latterlig. der trassa vi rundt og skulle være kjempe kjappe for å kjøpe tingene vi trenger og fyke ut igjen. Funka ikke greit når de brukte 100 år på åpne butikkene.
Fikk iallfall kjøpt noe;

dscn1392
ELLE. thebest ♥, Depend french look, Isadora foundation,
øredobber gina tricot, sløyfe kjede H&M.


nå skal jeg kome meg med å prøve å ta på løsnegler.

Ha en fin dag.
Adios ♥Denne helgen har jeg vært i Ål på et sted som heter Vats, med min utrolig gode venn Martin som har perm fra forsvaret.
Fredag kveld dro vi til ål og skravla og lo hele veien. Kom til et utrolig vakkert sted med gårder, hus og masse sauer i skråning. Dro til hytta dagen etterpå. På et sted som var enda finere (åssen er det mulig?) på en bitte liten hytte. Vi lagde grill, eller strengt talt, Martin gjore det mens jeg sto å klappa sauer.

Utover dagen henta vi resten av folka, og den minneverdig kvelden kunne begynne. Tror jeg aldri har hatt det så morsomt før. løpet av kvelden bestemte 2 karer seg for at de ville badet, så ut vi dro alle sammen, gode og fulle og skulle gå i mørket uten å se noe. Jeg trassa i sump/myr, nesten plompa i en liten dam og tryna rundt mens jeg snakka i tlf (er ganske sikker på at det hørtes utrolig bra ut når jeg ramla over gjerdet og tryna og alt) menmen. noen må jo gjøre det.

Var utrolig glad for at jeg fikk møtt Martin igjen. Hadde ikke sett han på nesten 1/2 år. Verdens koseligste kar altså. Kan ikke finne noe bedre enn han altså.

94322421132952618312352618511276282305n
Også så kjekk som han er da.

hehe :)!


Blogges seinere. Nå er det tid for å rydde rommet og late seg.

Adios <3Har ikke blogget på tusen år følelses det ut som. Har ikke hatt inspirasjon føler jeg. Tester ut nå om jeg klarer å få til noe.

13.september blei min onkel Sverre Isachsen Europamester i rallycross. Noe jeg syntes er dritt fett. Kanskje ikke alle helt aner når det gjelder den sporten. men jeg er født og oppvokst med den sporten rundt meg, så jeg syntes detta er dritt rått.
Flere venner av meg har kommet og gratulert meg og det syntres jeg er kjempe kult.
http://www.vg.no/sport/motor/artikkel.php?artid=589822
for de som vil lese :)

idag har jeg hatt et kurs om hårprodukter fra Cutris, Ref. Likte det produktet utrolig. Har en følelse at jeg kommer til å kjøpe MASSE fra den serien.

tenker jeg kanskje burde legge meg snart, men siden jeg sovna som en stein i senga rett etter skolen og sov noen timer, så kommer ikke jeg til å sovne ikveld.
Men da blir det tid til i kose i senga med katta mi, en kopp te og boka mi.

picture 110
jeg er kjempeglad på kvelden.


God natt.

Adios ♥
the city
29 september begynner kanskje en av favoritt seriene mine igjen. The city. for alle dere som ikke har sett the city før, burde absolutt gjøre det. Handler om alt det girls loves. så vi alle gleder oss til.


Over til noe annet.
Helga har vært .. spennende. Masse moro heter og masse tull. Men helger er alltid sånn, right? Jeg dro på en fest i jevnaker hos en god venn av meg. Blei dårlig iløpet av kvelden (ikke full) og ringte etter mine reddende engler, Laila og Tom Andrè som kjørte helt ifra Hokksund til Jevnaker som er litt over 1 time å kjøre. Med en sølv volvo med turbo. Alltid like kult.
Vi kjørte og var sammen hele natta og bare koste oss.

Nå idag ligger jeg hjemme småsyk så jeg håper på å bli bedre. Bare det ikke er svineinfluensa.

Jeg var også heldig og fikk meg jobb igår kveld. Så alle som er i nærheten må stikke innom Gro's gatekjøkken i Mjøndalen. Åja! JEG jobber på et gatekjøkken. Blir iallfall penger ut av det :)

Adios ♥
dette er mitt 2. videoblogg innlegg. Jeg ser HELST at jeg ikke får noen
komentarer slengt til meg. Jeg vil helst ikke slette dette innlegget også fordi
jeg får så mye slengt til meg.


Å se på denne søte jenta daaa :D ♥Caroline søta.
Blogg; http://caul.wordpress.com/


Natta. ♥Jeg blir så irritert når folk kommer å slenge til meg "herregud å du har fritidsproblemer når du lager videoblogg" kanskje vbloggen var teit, ja hva så? Peace merke og det teite halloet var ikke serr. Det var en venn av meg som sa jeg skulle gjøre det så fjortiss. Men siden ingen hadde noe fint eller morsomt å si om det så bestemte jeg meg for å slette det innlegget.

Neste gang jeg legger ut en ny videoblogg så forventer jeg andre kommentarer. Det handler om å respektere andre mennesker.
En ny uke med skole slit. Forsov meg 1 time idag :O holy. Men rakk skolen. Så flink som jeg er.
Jeg har hatt en liten tenkestund og finni ut at jeg har lyst til å bli russ :D charlotteruss. russecharlotte. Blir phett.
føler at frisørlinja er meg. Er dette jeg har lyst til å drive av med. Er en utrolig deilig følelse når jeg står der og klipper og styler håret. Du får verdensbeste følelse. "dette her er meg"

Jeg har min lille kosestund med miami ink som jeg har hver kveld. the best of the best :)
discovery love «3

Slenger inn et trutemunn bilde av meg. enjoy.

Adios ♥

dscn1358
Jeg har tenkt lenge på å få en ny header. eller en ordentlig kul header. Jeg spørte min gode venn, Tor Arne om han kunne lage en header. og så søt og snill som han er så sa han ja :)
Er den ikke kul?
www.torarnenjaamo.net
Verdens søteste dude ♥

Tusen Takk Tor Arne.


Skolebilde imorgen. wish me good luck.
natta.

Adios ♥kl er 23.02, og jeg skulle egentlig ha lagt meg 22.00. Siden jeg går på skolen langt vekke, så må jeg opp kl 06.00 i morgen tidlig.Jeg har brukt dagen på å daffe og ikke gjort noe som helst. Siste halvtimen har jeg brukt på å skrive jobbsøknader. Spennende? no..

For alle dere som ikke viste det. JEG ER BLOND IGJEN. ikke helt blond, men nesten helt blond, hvis det ga noe mening? forgie uke satt jeg 2 timer i frisørstolen og bleika og farga masse masse striper i håret mitt. Etter litt så blir det enda mere striper i håret mitt. Så jeg blir en Blond Charlotte igjen. (orginalfargen min er blond)

å nå begynner livet mitt å gå framover. Eller. Selvfølgelig så gjør det det, men mine planer begynner å lage bane nå. Dere får vite mere seinere. Dette er en liten hemmlighet.

Nå laller jeg. Natta ppl.

Adios ♥


dscn1285
Blond Charlotte. taffel sticks ♥ og masse sminke.dscn1292
er alt for mørkt til å se blondfargen ordentlig. Slenger inn et bedre bilde
i morgen.onsdag for ca 2 uker siden så slo lynet ned ikke langt fra meg, så nettet blei borte. kjempe lenge. Så har ikke fått muligheten til å blogge :(
men nette er tilbake nå og jeg er super duper glad. endelig kan jeg blogge igjen. Har fått mark i fingra.
Så blir masse blogging framover i tiden. Så dere lesere skal ha noe morsomt å lese på. Jeg har også hatt lyst til å fikse en spørrerunde så kanskje få lagt ut en vblogg. Å jeg tenkte "hmm. får jeg masse lesere så skal jeg slenge ut en liten konkuranse" Å det er ikke noe jalla stuff. Skal få til noe fett.

Skolen har begynt igjen som alle veit. Tror dette kommer til å bli et utrolig kult skoleår men kommer nok til å bli slit.
For alle dere som ikke veit det, så går jeg Frisørlinja på st.hallvard skole. For dere som veit at jeg bor i hokksund og st.hallvard er i lier så tenker dere "damn hu må opp tidlig" ja det må jeg. må stå opp kl 6 hver dag. reisetiden min til skolen er på ca 1 time og 15 min 1 vei. Så blir super deilig når jeg får lappen :D (btw. Skal ha glattkjøring i begynnelsen av september)
Jeg er så gira. Tenk å deilig det blir å få lappen?

Jeg har også lagt noen store planer for livet som jeg håper kommer til å gå akkurat som jeg vil det. Jeg skal blogge om det seinere om mine drømmer går i oppfylelse.

Den siste tiden av sommerferien så hart jeg sitti hjemme å tenk "jeg må få til noe stort i livet mitt" jeg vil ikke gå et helt liv uten å få til noe skikkelig. Slå imellom som et eller annet. Gjøre noe, gjennomføre noe som andre mennesker kan se opp til meg for. Jeg har aldri vært et englebarn. Jeg har vell vært den værste ungen man kunne få. Men jeg tenker. Om jeg får til noe stort i livet mitt. Så kan folk se opp til meg som "den jenta der var et null før. hu fikk ikke til noe. Hun var bare en av de andre umulig kidza. Men nå ser jeg opp til henne. jeg vil være som henne" tenk å deilig og fint det hadde vært? jeg vil være en person som kan inspirere andre mennesker med å si "selvom andre sa du var et null og umulig, så betyr det ikke at du kan ikke kan bli stor når du blir eldre"
Dette er kanskje noe som virker veldig fjernt. Men dette er noe jeg vil gjøre. Jeg vil inspirere andre menneske. Jeg vil gjøre noe stor med livet mitt. Jeg vil oppleve nye og store ting i livet mitt.


Dette blei utrolig mye skriving til å være meg i et innlegg.

Jeg legger ut bilde senere for jeg er døds sliten. Blei vekt av min fulle tvillingsøster kl 4 inatt og noen som ringte på døren kl 11. så jeg legger meg litt i senga igjen og legger ut et bilde senere. Natta.

Kisses ♥Fredagen fikk jeg besøk av en veldig go venn fra Oslo som kom for å ligge over. (derfor jeg ikke har fått blogget før nå)
jeg brukte hele dagen på å rydde. bestemte meg for å bli veldig kreativ med senga mi. Jeg har en stor dobbeltseng. Men ikke en dobbeltseng madrass. dvs at jeg har 2 forskjellige madrasser i senga. Jeg fant ingen dobbeltmadrass laken igjen så da satte jeg meg i det kreative hjørne.

dscn1256
søtt, right?


dscn1264
Ole Brum er et must.

dscn1266
Jeg er veldig glad idag for nå skal jeg snart ha glattkjøring. DVS lappen
er på go vei inn i mine hender. Å jeg får kanskje kjøpt meg bil kjempe fort :D

adios ♥
idag blir det party i. bærum.
av alle steder så måtte det bli bærum. pub i sandvika. resten av drikkinga skjer i bærum. Kommer ikke over at JEG skal til bærum for å drikke. Første gangen jeg var i bærum var på mandag.

I morgen skal jeg til Oslo til en god kompis på bursdagsparty hans. Gleder meg sykt! Jeg og han var nesten som søsken før. Selvom han bor i Oslo og jeg Hokksund. Når vi først var sammen så skulle vi helst gå OPPÅ hverandre. Husker så godt første gangen jeg møtte han. 19. August 2007. Husker det så godt. 5 minutter etter vi hadde møttes så blei det første bilde av meg og han sammen tatt. Etter den dagen snakka va med hverandre konstant. Møttes veldig ofte og hadde det best sammen.

Savner den tiden.

Men er veldig glad jeg har han. Tor arne beste ♥


Nå skal jeg inn å ta en lang varm dusj og begynne å pakke litt.

Adios ♥

img1127
long long time ago.I går dro jeg til drammen for å ta tattoveringa mi. jeg satt der å grua meg noe sinnsykt. Herregud. Tror jeg aldri har vært så nervøs før. Snakka med han ene jeg kjenner der og han bare lo av meg. WTF? jeg er ei 18 år gammal jenta som skal ta tattovering på ribbeina. Rart jeg er nervøs?
men anyways. Når jeg først kom inn etter forsinkelser og tull så la jeg meg ned og blei tattovert. Det var ikke SÅ jævli som jeg trodde det var, men skal ikke nekta på at det var vondt. Det var veldig vondt. når han kom til skygge legginga så var det ikke så ille. som tattovøren sa hele tiden til meg "ååh. Er det ikke deilig?" han lo godt av meg der jeg lå og småhyla for meg selv.

etter ribbeina var det igang med foten. det er 3 gangen jeg tar på foten så var ikke sånn kjempe ille. vondt, men ikke ille.

Nå er det gjort. det gror. Jeg er nesten blakk. og planlegger min neste tattovering.

Adios ♥


dscn1249ok ok ok. Jeg sitter nå på rommet mitt før jeg skal løpe til bussen. DRIT REDD. jeg skal ta min 3 tattovering idag og er drit nervøs. fordi jeg skal ta den på ribbeina. å ja. Jeg er kjempe kvalm. Jeg skjelver. og er bare rett å slett kjempe redd :O
jeg har 2 fra før av. en stjerne på vær fot så jeg skalfikse på den ene. dvs. auau smerte i 15 min på foten. så AUAU smerte på ribbeina i maybe 30 min elns. Jeg gruer meg :O jeg veit jeg ikke har noe å klage over for jeg har valgt dette selv, men er lov til å være redd, right?

Men jeg tenker det heller sånn her. Jeg har på føttene. Etter jeg har tatt på ribbeine så har jeg tattovert de stedene som er de VONDESTE stedene å tattovere seg på. tenker det sånn. etter det. finito. Da er de stedene tattovert.

Lover dere at jeg skal legge ut et bilde ikveld :D

må løpe til bussen
adios ♥jeg beklager mye for at jeg ikke har klart å surret meg inn git før nå. Har gått langt over 1 uke nå.
pga: kreta. Blei mye farting de siste dagene at jeg ikke lenger hadde tid til å stikke innom i noen få min. Beklager.
Når jeg har kommet hjem til kalde, regnende norge så har jeg vært mye fram og tilbake. Vært mye borte. og når jeg først er hjemme så ligger jeg i senga å ser på en film.

For Charlotte har blitt litt syk. Min mor er redd for at jeg har fått innfluensa. Jeg vil ikke ha innfluensa. Skal ta tattovering på tirsdag og på bursdagsfest til min gode venn Tor Arne; http://www.torarnenjaamo.no/ på fredag i Oslo. Så jeg KAN ikke få innfluensa. Skal også til Sandvika for å møte en venn jeg blei kjent med på hove. Under slipknot konserten faktisk. Passa på meg så jeg ikke blei borte. :)

For å fortelle litt mere om hva som har skjedd den siste tiden.

For dere som kjenner meg veldig godt kommer ikke til å le av meg om dette og dere som ikke kjenner meg så godt, eller ikke kjenner meg 1 sekund må ikke le.
Jeg elsker å skrive. Å helt siden barneskolen har jeg drømt om å gi ut en bok. Å endelig nå har jeg klart å starte på boka mi. Etter jeg var på kreta og leste en storartet bok jeg har lest for 2 gang nå.  HYPER av: Pernille Dysthe (moren til en veldig god kompis av meg)
Så har jeg klart å få meg igang. Jeg elsker måten hennes å skrive på. Dere burde lese den. Den er fabelakti.

Så nå veit dere det. Forhåpentligvis innen 40 år så har jeg klart å gi ut en bok.

name blogg

 Jeg beklager veldig for at jeg ikke har blogget på en go stund.
Hvorfor? Har ikke hatt noe nett, eller hatt tid til å blogge. Men har det nå :)
Har desverre ikke mye bilder herfra. Jeg glemmer helt å ta bilder når jeg er her nede. Men han ene kompisen min som er med, har none bilder. Så når vi har kommet hjem, så skal jeg love dere å legge ut noen bilder.
Nå hamrer jeg på tastaturet for å bli fort ferdig, slik at jeg kan gå ned til bassenget å bade og sole meg :)

dscn1059
Soler meg på ballkongen. Er ikke skille dere ser, men skygge.

dscn1110
vaffel med is :D namdesverre for at jeg ikke har skrevet på ca 2 dager. strømmen på hotellet har gått 3 netter på rad nå, og i 2 dager var nettet nede. Lite nervesammenbrudd?
men nå er det tilbake.
kl er halv 2 (snart lunch time) og jeg sitter på hotellrommet aleine. jeg våknet av at folka sa "vi går ned på stranda, hadebra" så gikk de, og jeg lå aleine i senga.
Har egentlig ingenting å klage på. Er utrolig deilig å få være her aleine noen timer. Ha på musikken så høyt jeg vil, og gjøre litt sånn akkurat som jeg vil.

Jeg beklager mye for at jeg nesten ikke har lagt inn noen bilder. Jeg glemmer helt å ta bilder når jeg er her og ute på kvelden. Men ikveld skal vi inn til The big city, Chania, så da blir det noen bilder. Lover dere alle sammen. Vil at dere skal se akkurat det jeg også ser her.

stopper innlegget her slik at det ikke blir alt for kjedeligt for dere å lese. Jeg legger inn noen bilder nå.

name bloggdscn1020
litt av utsikten fra min lille væranda. (den øya er freda. masse geiter på
den. Det er IKKE lov å gå på øya for å se som en turrist. er 1 dag i året
det faktisk er lov til å være der. FACT)

dscn1026
verdens beste frokost? loff, med go ost (mc donalds ost) og cola light.

dscn1024
en veldig trøtt og VELDIG ufresh meg på morran.

les overskriften. yez. 45 grader sitter jeg i nå! Har kommet en hetebølge. dvs. VARMT. er ca 40 grader i skyggen. Er nesten litt flaut å si, men savner norge. Savner rommet mitt. Tinga mine. Senga mi. og været. Er nesten umennsklig å gå her ute i gatene. I norge er det. Ja. Uannsett hvor man er så klager man. er man i norge er det for kaldt. er man i kreta er det for varmt. Anyways. DEILIG MED FERIE :D Iløpet av denne lille skrive tiden har jeg klart å pimpe 1 liter med vann. VARM.
Jeg har desverre ikke fått tatt så mye bilder ennå som dere kan sitte å le av, men er ennå 2 uker igjen, så ikke få panikk.

Skal legge ut noen få bilder, så tenkte jeg at jeg skulle legge meg litt i senga og slappe av. Blir så sinnsykt trøtt og sliten i denne varmen. Ettermiddags lur er godt :)

Adios.
name blogg
dscn0993
ute 03:40 på natta/morran.

dscn1001
stooooor Heineken glassflaske. Hva skal man si? ELSKher fant jeg på flotte gardemoen en pc som er til alles bruk :D nydelig,
står nå på gardemoen å venter på flyet til flotte flotte varme kreta :D
jeg skal ha en fin fin ferie.

Q: Hva skal dere i ferien?

Ha en flott ferie mine småbarn :D<i morgen drar jeg til gode gamle kreta. gleder meg utrolig mye. Blir deilig å komme seg vekk fra kalde, gråe norge. Mye bedre å komme til sol, varme og milevise lange strender.
Jeg har pakka en god stund, men føler jeg ALDRI blir ferdig.
føler dere det også sånn?
dscn0957
det lille jeg har klart å pakke ned hittil.


siden jeg er geek så kommer jeg definitivt til å ta med meg pc'n til kreta for å blogge litt og legge ut koselige, søte feriebilder. Og noen dirty natt party bilder. (ikke ta det på en pervers måte)

Så for now. Adios.

name bloggendelig kommet tilbake hjem igjen. til senga mi. til pc'n (geek) til tv'n min. til ordentlig middag. Til en varm dusj. til en do MED dopapir. å. maaaaaat.
buss fra arendal kl 3. skulel være i drammen kl 6. buss drit forsinka. var ikke hjemme før halv 9. noe som var kjedeligt siden jeg skulle ta tog til oslo 21.20. hadde bare 30 min på meg å dusje, fikse meg og pakke på nytt. stress.
sov hele veien til oslo. kom dit. sovna på sekundet når jeg la meg hos kompisen min. opp 05:15 dagen etterpå. dusj, t-bane, buss 07:30 til sverige, BAM sovna med engang. sov hele veien til sverige. deilig.
kom til sverige. kjempe kjempe varmt.
metaltown var bra. Bring me the horizon var konge. Manson var konge :D yeah.
cover charlotte
yeah. Venstre hjørne :D oli var dritsøt og hyggelig.

oli
cute cute.
manson
sry for drittbilde. litt kjipt å måtte skrive på bildet for at ingen skal rappe det.


skriver mere om hove seinere og med flere bilder. har ikke energi nå. skal drikke brus, høre på bring me the horizon og slappe av.

kisses! <3;*


Q: HVA HAR DERE GJORT HITTIL I SOMMER?