Favoritt sangen min for tiden.


Det er noe spesielt med denne sangen som får meg til å føle en viss ro i kroppen min. Stemmen hans er helt fantastisk, og hvordan den går opp i refrenget får meg til å dagdrømme. 

Det skal også sies at dette er favoritt bandet mitt. 
Helt fantastisk.Dette tror jeg må være en av mine ultimate favoritt denne sommeren. Nydelig og inspirerende sang. Både tekst og videon oser av inspirasjon. Denne sommeren kommer til å bli fin.Min nye favoritt sang. Den er sunget av skuespiller Amanda Seyfried som har spilt i blandt anna Mama mia og Dear John. Hun har en fantastisk stemme, og denne sangen passet henne fantastisk.
 

Konserten igår må være noe av det mest fantastiske jeg noen gang har opplevd i hele mitt liv. Christine, min søster maste på meg at jeg skulle bli med. Jeg hadde egentlig ikke sånn veldig lyst. Jeg er ikke noe blod fan av meg. Jeg hadde hørt 2,3 sanger og kunne 2 av dem. Men jeg blei overtalt, så da gikk turen til Oslo. Vi, eller Christine venta spent på at konserten skulle begynne, mens jeg egentlig bare sto der. Etter et ganske "ok" oppvarmingsband var ferdig, så kom gutta i Hurts på scenen. Jeg hadde egentlig ikke helt fått med meg åssen de ser ut, men danm å de var lekre. Spesielt pianisten. Som jeg fant ut seinere het Adam. Adam in my heart.

 

Men de begynte, og jeg blei overrasket hvor utrolig bra live de var. De var helt fantastiske. Jeg kjente på meg at når jeg sto der å hørte så blei jeg forelsket. Trollbundet eller hva jeg skal si. Sangene var fantastiske. Følte at jeg gikk i en eller annen transe.
Jeg og min søster var veldig heldige. Vi fikk plass helt forran, og rett forran kjekke kjekke adam. Nydelig.
Men som de spilte så kom jeg i en eller annen transe. Jeg blei nesten helt borte. Sangene var så vakre. Og plutselig så titter Adam på meg rett i øynene, og bare ser på meg lenge mens hans spiller piano. Jeg smilte, og han smilte, blunka og fortsette å spille piano mens han smilte og flirte for seg selv. Fantastisk øyeblikk. 
Å jeg veit at det er utrolig fjortis, men sånn er det bare. Jeg kan fort bli litt sånn når det kommer til slike øyeblikk. Å dette er en sann historie. Just ask my sister.

 

Jeg tørte selvfølgelig ikke å ta med meg speilrefleks kamera mitt, så blei dårlig bilder med mobil kamera. Skal ikke klage så mye når man har mobil kamera på 12,1 megapixel. Men er ikke lett å ta bilder når folk ikke vil stå/sitte stille.

 

Men jeg fikk noen bilder som ikke var så halvgærne. Lucky me.


Det eneste jeg har gjort i hele dag, er å høre på Hurts. Jeg veit 100% sikkert at den cd'n skal få en fin plass i hylla mi. Jeg virkelig elsker dette bandet. For alle dere som ikke har hørt så mye på dem, så anbefaler jeg dere på det sterkeste å gå inn på spotify og høre mellom albumet. Helt fantastisk.

 

Nå tenkte jeg å prøve å mekke meg en liten havregryn vaffelrøre vil jeg kalle det. Et forsøk på å lage en litt sundere vaffel variant. Om det er noe sundere vil jeg tro. Men åssen det kommer til å smake, er jeg virkelig ikke sikker på. Må bare prøve det ut for å finne ut av det.

 

Q: Er dere fan av Hurts?
Syntes dere "havregryn vaffler" hørtes godt ut?
Musikkvideon er klin ny! Kom ut for ca 15 min siden.


Jeg veit ikke helt hva jeg skal si om den. er ikke sikker på om jeg liker den eller ikke. Den er voldsom må jeg si. Men på en kul lady gaga måte. 


Q: Hva syntes dere om videon?
Five O'clock heroes ft Agyness Deyn - Who.
Verdens beste band.
HIM - The path P.S Version


For dere som ser denne videon, så yes. Det er Spice Girls. Jeg var en suuuuuper fan av dem når jeg var lita. Jeg levde for Spice Girls. Å Victoria Beckham// Posh var mitt store idol. Å denne sangen syntes jeg er utrolig nydelig. Digger den ennå.
Jeg veit ikke helt hva jeg syntes om sangen ennå. Men akkurat nå her jeg står så må jeg si at... Den ikke er særlig bra.
King of leon - Radioactive
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens musikk.
Taio Cruz ft. Kylie - Higher

 

 

Flo Rida - Turn around

 

 

Pitbull ft. T-pain - Hey baby

 

 

Carpark North - The beasts

 

 

Calvin Harris - I'm not alone
Verdens nydeligste sang. Hver gang jeg hører på denne sangen så får jeg en utrolig god følelse inni meg. Veit ikke hva jeg skal kalle det, men det siste jeg vil er at det skal slutte.
Pitbull ft. T-pain - Hey baby

 

Pitbull ft. Akon - Shut it down

Auburn - La la la

Tinie Tempah ft. Swedish house Mafia - Miami 2 Ibiza

Laurent Wolf - Walk the line

Rihanna - S&MSangene som blir spilt mye idag.
Q:Hvilke sanger er det som blir spilt mye hos deg idag?
Laurent Wolf - I walk the line


Rihanna - S&M


Shakira - Loca


B.o.B ft Rivers Cuomo - Magic

 

Sangene jeg har dilla på nå for tiden.

Q:Hvilke er dine favoritt sanger for tiden?

Jeg er en evig spotify fan. Å så lenge det legges ut ny musikk der, skal jeg bruke det! For øyeblikket så har jeg 10 selvlagde spillelister der, så har greit mye å velge imellom. Har laget en egen spilleliste med alle sangene til The killers som er min ultimate favoritt gruppe. Finnes ikke noe bedre. Trykk her for å komme inn på spillelisten.

one of many.
Nyeste musikkvideon til Ke$ha. Sangen kommer fra hennes "nye" album Animal+Cannibal. Jeg syntes sangen er kongebra. Musikkvideon kan diskuteres.

 

Q; Hva syntes dere?
 
Nye sangen til Ke$ha. I love it ♥ Kan ikke beskrive å mye jeg gleder meg til albumet kommer ut.
For første gang så skal jeg bli personlig på denne bloggen. Jeg vil ikke anse dette som en typisk "dagbok/personlig blogg". Jeg har aldri skrivi noe om åssen jeg har følt, føler meg når det kommer til spesielle ting. Men etter at jeg så noe på tv'n så tenkte jeg "what the hell"- Hvorfor ikke gjøre en personlig blogginnlegg. Kan umulig skade.

Siden jeg ikke har gjort det før så skal jeg ikke gå dypt inn i temaer, men så mye at noen kanskje får en liten peil.

Til alle dere som kjenner meg, så veit dere at jeg er et musikk-frelst menneske. Musikk har og betyr utrolig mye for meg. Har alltid gjort, kommer alltid til å gjøre. Noe dere kanskje skjønte fra gårsdagens visdomsord. Og jeg mener det virkelig.

Some people believe in God, I believe in music. Some people pray, I turn up the radio.

For dere som kjenner meg godt forstår akkurat hva jeg mener. Musikk har hjulpet meg mellom livet mitt. I gode og onde dager. Jeg mener ikke sånn som når jeg er sinna så hører jeg på metall, og når jeg er lei meg hører jeg på sippe sanger osv som folk fleste gjør. Når jeg sier at det har hjulpet meg så mener jeg selve musikken. harmonien i låtene. Tekstene. Meningene bak musikken og budskapet i tekstene. Er det som har hjulpet meg. Jeg kan si at det musikk har gjort til den personen jeg er idag.

Ungdomstiden min var ikke så flott som alle andre sine. Min var vanskelig, vond og hard. Jeg vil ikke gå ned i mere detaljer fordi jeg syntes det er utrolig ubehagelig og vanskelig for meg og brette ut det til alle. (Det jeg skriver nå er ikke ment som "buhu det er så synd på meg". Grunnen til at jeg skriver dette er for at dere skal få et innblikk og skjønne det jeg skriver om bedre.) 
Siden min ungdomstid var slik så blei det til at jeg hadde masse av fritid hjemme. Da pleide jeg å sette meg på rommet mitt og bli slukt opp av musikken jeg hadde i mine ører. Enkelte band/artister-sanger ga meg et helt nytt syn på hele verden, og min lille verden. Når det kommer til hvilke band og artister så kan jeg ikke si så veldig spesifikk hvem, for det var alt ifra Marilyn Manson til Antonio Vivaldi. Det jeg elsker med musikk er at hver eneste sang kan bety så utrolig mye forskjellig for hver enkel person her i verden.

30 seconds to mars er et band som har stått med nært og kjært i flere år, og gir meg ennå inspirasjon og glede. Det jeg elsker med dette bandet er at dette er noen virkelige, jordnære mennesker som bryr seg om andre. Dere tenker sikkert "lol åssen kan hu si det? hu kjenner de ikke". No that's true. Men hvis dere følger med og ser så kan du virkelig se og skjønne at fansen er de dem bryr seg mest om. Dette er virkelig et band som er til for å inspirere og hjelpe.

Bandet har en sang som gir meg ennå goosebomps er "Closer to the edge". Her er det fans som snakker og deler noen setninger med bandet og hele verden i begynnelsen, midt i og slutten av videon.

Det jeg også syntes er fantastisk er at bandet har en egen "cult" eller fangruppe de kaller for The Echelon

Fra Wikipedia;

The Echelon is a street team for the band 30 Seconds to Mars, which helps in bringing friends to the shows, phoning local radio stations to request the band's songs, putting up posters, posting to band forums or related bulletin boards online, voting for the band in official award nominations and maintaining magazines or websites dedicated to the band. It is also the name of one of their songs in their debut album 30 Seconds to Mars.
I love them ♥

Og det skader heller ikke at vokalisten, Jared Leto er grisefin da.
Dette tror jeg er det lengste innlegget jeg har skrivi i mine 2 år jeg har hatt denne bloggen. Flaut som det er. Har hatt den i 2 år, og er fortsatt utrolig dårlig til å blogge. Jeg lover megselv nesten hverdag at "nå skal jeg begynne ¨å blogge mere". Men hver eneste dag finner jeg på en unnskyldning til å bryte det løfte. 
Jeg savner at dere kommenterer innleggene mine. Kommentarene dine er min drivstoff. Uten deres kommentarer så mister jeg lysten til å blogge. Det er dere som bestemmer dette.
Ke$ha kommer det ut en deluxe-versjon av albumet hennes Animal. Dobbelplata skal hete Animal+Cannibal, og venter da i butikkene fra å med 22.November. Plata består av hele Animal plata pluss 8 nye låter. Hver uke (tirsdag) så blir en ny sang slippet. Idag ble den tredje låta lagt ut, og jeg må si at den plata kommer til å havne i cd hylla mi.
Under så ligger de tre nye låtene hennes. Jeg må innrømme at We r who we r og Cannibal er mine favoritter. 

Som hennes tidligere album, så vil jeg si at det nye kommer til å bli en super plate som kommer til å bli resten av dette året, og det nye årets party cd.

-I love her.
For å være ærlig så syntes jeg den sangen her er kongekul.
 Må være ærlig å si at jeg har falt pladask for han her. Liten, søt, fin stemmer og en super søt sang.
Blir så utrolig fasinert av denne videon. Åssen den er spilt inn og alle detaljene. Pluss at sangen er awesome.
The Pretty Reckless - Miss Nothing
 
Enrique Iglesias ft Pitbull - I Like It
 
Anine Stang - Trying You On
 
Brandon Flowers - Crossfire
 
Eminem ft Rihanna - Love the way you lie
 
Keri Hilson - I Like

Kanye West - Power

Taio Cruz - Dynamitedvs at teoriprøve i klasse B er bestått! Nå sitter jeg bare å venter spent på å få oppkjøringsdato å rocke det max :D
har fått meg bil, så gleder meg til å ta den første kjøreturen aleine! :) Overraske vennene mine med å møte opp i bilen min og tute på de!


Super glad Charlotte!

Jeg har også fått sett den nyeste musikkvideon til 30 seconds to mars.
siden youtube er teit så får jeg ikke lagt inn musikkvideon, MEN jeg kan legge inn sangen forsåå å legge inn en link til musikkvideon. Livet skal ikke være lett nei.


http://www.youtube.com/watch?v=AQHv-fhHq9YSommermusikken som har sneket seg inn på min mobil min sommer, som man kommer til å høre ferien lang.


Jason Casto - Fall in love again

One night only - Say you don't want it

Travie McCoy - Billionaire ft. Bruno Mars

B.o.B - Airplanes ft. Hayley Williams

Pendulum - Watercolour

Pendulum er et band jeg har stor tro på dette året.

Legg gjerne igjen kommentarer og tips til deres sommermusikk

Dette er den nyeste sangen til Brandon flowers. Å for dere nerdsa så er det vokalisten i det verdenkjente bandet the killers som btw er mitt yndlingsband.

Gidder ikke å skrive om heile historie bak at det bare er brandon å ikke hele bandet. enkelt å greit. Han har laget et solo album som kommer 2 september hvis jeg husker riktig. Det betyr ikke at the killers har splitta eller noe sånt, men the killers dudene ville ta en litt lang pause etter dems siste album day & age som kom i 2008, noe brandon ikke var helt fan av. Så derfor; Brandon kommer med solo album. Noe jeg er super gira på. digger sangen.

ferie ftw
One night only - Say you don't want it

Dette tror jeg er min nye yndlingssang for sommern :) en søt, fengende, litt rocka sommerlåtJeg elsker Alexander Rybak. Alle de som kjenner veit at han alltid kommer til å ha en stor plass i hjerte mitt for alltid. Jeg har aldri sett en så søt gutt før. Man kan ikke si at han ikke er nydelig. Smelta sekundet jeg så smilet hans. Å fela :)

Uannsett hva folk sier. Alexander, fele og norsk rap passer jæskla bra sammen.
Alexander Rybak & Opptur - Fela igjen

Gustav Lorentzen døde onsdag av hjertestans under et orienteringsløp utenfor Bergen.

Han ble 62 år gammel. Lorentzens sønn bekrefter dødsfallet over for nyhetsbyrået.

Jeg vait ikke hva jeg skal si.
Jeg husker når jeg var liten når jeg løp rundt med knutsen og ludvigsen cd'n min og sang på den hele dagen!
Har alltid likt dem. Uannsett hvor barnslig musikken er, så er det en del av min barndom. Og jeg kjenner det at jeg kommer nok til å savne han litt!

Er utrolig trist at en folkekjær mann skal dø som 62 åring.


 
Knutsen og Ludvigsen - kanskje kommer kongen

 
Knutsen og Ludvigsen - Grevling i taket 
 Built for sin - Blood Shot Eyes

Idag var det turen til UKM i Hønefoss for å se verdens beste lokalband Built for sin, fra rocke-byn Drammen.
Her er fansiden dems på Facebook.

Sto opp kl 7 og blei henta av guttaboys kl 8 på morran. Veien til hønefoss var stille og sovefull? Rigga oss inne i kulturhuset i Høneføss og satte oss ned for å sjekke showet.
Var morsomt. Mye morsomt, Mye bra, og mye.. rart.
Høydepunktet var jo selvfølgelig når Built for sin kom på scena. Blei også beskrevet som de peneste kledde idag, noe jeg er fullstendig enig i. Var fine og kjekke alle sammen :)


Kjekke gutter i dress.

Var utrolig bra lyd, så de hørtes helt fenomenale ut.

Gleder meg max til fredag 23.04. Der blir det konsert med Built for sin, pluss flere på G60. Anbefaler alle å ta turen innom :)

 
 
Klovner i kamp - valsen


Denne sangen får meg virkelig til å ta til tårer. Å at de har tatt med klipp av Micheal Jackson var så utrolig. Det gjore sangen så utrolig nydelig, at jeg ikke har ord.

Jeg har virkelig ikke mere å si enn; se og hør.