Dagen idag så våknet jeg med at min mor vekte meg. Kjørte henne ned til stasjonen. Dro hjem. Satte meg ved spisebordet med min søster for å titte mellom posten. Fikk kasta et fort glimt på Lefdal sin avis rett før jeg skulle kaste den. På forsiden så var det bildet av kamera jeg serriøst har sikla på døds lenge. Var super tilbud på det til 3500,-. Å det koster egentlig nesten 5000,-. Jeg ringte til venninna mi, overførte penger, dusja, kledde på meg, og satte meg inn i bilen for å kjøpe inn drømmekamera mitt. Å som jeg gleda meg til å ta i kamera, og fortelle hele verden at jeg eide det. Jeg løp nesten inn på lefdal, og jeg leita. Jeg gikk bort til en ganske kjekk herremann, og spørte etter kamera, mens jeg smilte og hoppa. 
"Desverre så har vi ikke flere igjen." sier han. Smilet forsvant, og jeg hadde lyst til å legge meg ned for å grine. Vi sto og snakka litt, og han fortalte meg at de får inn flere med samma tilbudet i Januar. Så jeg håper virkelig at jeg kan bli en stolt eier av det kamera da. 
I morgen så skal jeg ringe til Sandvika senteret for å høre om de muligens har noen igjen der. Har de det så kaster jeg meg inn i bilen, og kjører fort som faen. Jeg krysser både fingre og tær og håper jeg er heldig, og kan bli eier av et nytt kamera i morgen.

Skulle ha lagt inn bilder i dette innlegget, men blogg.no har bestemt seg for å ikke samarbeide, og vil ikke laste opp bildene mine. Sorry lovers.
Bare begynn å gjett på hva det kan være.
Laurent Wolf - I walk the line


Rihanna - S&M


Shakira - Loca


B.o.B ft Rivers Cuomo - Magic

 

Sangene jeg har dilla på nå for tiden.

Q:Hvilke er dine favoritt sanger for tiden?
Jeg absolutt digger denne reklamen. Så den nettopp på tv, og følte jeg måtte dele den med alle andre.
Kos dere ♥
Idag dro jeg, min søster, og min bestevenn Tonje på gulskogen senteret for å svi av noen penger nå i romjula. Masse salg overalt. Happy face.
Jeg endte opp med et utrolig digg, svart skjerf fra bikbok.
Oversize strikke genser fra Cubus.
Kokebok fra Ark.
dere leste riktig. Jeg har faktisk kjøpt meg en kokebok. Falt pladask for den. Den er helt fantastisk. Den er utrolig søt. Masse fine oppskrifter. Enkle. Og det ser jo utrolig fantastisk ut. Så framover nå så blir nok jeg sett oftere på kjøkkenet her hjemme!

Fås kjøpt på ark for 99,-.
Vi holder oss til tradisjoner, å idag er det 1. juledag, så da er det tidlig opp til mormor og goffa for å spise julefrokost. Blir godt med masse god mat i magan.
Hadde en ganske fin julaften med god mat, og godt øl, og fine gaver og penger. Veldig fornøyd med gavene. Skal legge ut bilde seinere.

Tumblr_lcvdqtj74k1qzkfbpo1_500_large

Q: Hva fikk dere i julegave?

GOD JUL
kl viser nå 02.10, og jeg rydder ennå rommet. Siden det nå er offisielt lille julaften så dro jeg fram goddiset jeg har kjøpt, og koser meg litt med det mens jeg rydder. Her finnes det surt, søtt, salt og selvfølgelig sjokolade ♥.

kjøpte litt for mye goddis, så har sikra meg fram til nyttår. Blir mye julekos da!
Har vell en "tradisjon" med å ha en skål med goddis på morgenen på lille julaften. alltid like bra.

 

Q: Har dere tradisjon med å spise goddis på morgen kvisten på lille julaften?

Nå rydder jeg rommet mitt som hakka møkk kan jeg si. Og jeg begynner nesten å bli litt fornøyd. Pulten er rydda, og jeg har satt datan min på den. Noe jeg ikke har hatt på ca 1/2 år nå! Får håpe den holder seg her, og ikke blir flytta til soffan igjen! Jeg bestemte meg for å ta ned alle bildene jeg har hengende på rommet mitt, og få bytta de ut. Å jeg må si at rommet mitt vokste en størrelse større etter de blei borte. Endelig så kan jeg se litt vegg her inne.

Det som gjenstår nå er å rydde vekk alt dritte som ligger på bordet mitt, og i soffan. Ohyes. Jeg må rydde soffan! Ligger julegaver, poser, genser, flasker og kaffe kanne på gulvet. Så er det skapet som står for tur. Der flyter det klær ut av skapet, så greit å få hengt det opp, eller lagt det på lofte. 
Planen min er å bli ferdig idag/kveld, så jeg har mye å gjøre. Kjenner at beina mine allerede verker etter at jeg har satt på min 3 klesvask nå, og flydd rundt, og hoppa over esker.

I morgen, eller om litt over 1 time så er det offisielt lille julaften, og jeg gleder meg sinnsykt. Da blir det opp til mormor med hele familien og la de små pynte juletreet som en tradisjon vi i familien har hatt i alle mulige år, forså å spise mølje, og kose meg med øl.Q: Har dere noen spesielle tradisjoner på lille julaften, eller julaften?
1) Sov lenge.

2) Dro på gulskogen senteret med min søster, og min gode venninne, Tonje, og kjøpt litt julegaver.

3) Lage middag - Taco.

4) Rydde det jævli rotete rommet mitt. Har drivd av i ca 20-30 min nå, og er fortsatt masse rot igjen! Gir meg ikke før jeg er fornøyd :)

 
Q: Hva har dere gjort idag?
Hadde ikke sagt neitakk om jeg får noen harde pakker på julaften som inneholder noen killer sko.


Rart å tenke på at det er bare 4 dager til julaften, og det finnes ikke en eneste julefølelse eller julestemning i meg eller rundt meg. Så vi får se åssen denne jula blir. Jeg veit at jeg gleder meg utrolig mye til nyttårsaften. Nytt år, nye muligheter, nye sjanser. Får håpe det blir et bedre år.

Q: Hvor/Hva skal dere på nyttårsaften?
Q: Hva håper dere får på julaften?Denne helgen vil jeg ta meg litt fri fra bloggen. Mangler inspirasjon.
Men en ting som hadde hjulpet meg utrolig er hvis alle dere kommenterer på dette innlegget hva dere vil jeg skal blogge om framover. Om det er noe dere vil jeg skal blogge mere, mindre om. Noe jeg skal droppe, eller muligens noe dere vil jeg skal gjøre, forså å blogge om det. :)

Så da skal jeg sitte denne helgen å vente på å få masse tips fra dere lesere.

GOD HELG.
1) Grine over at jeg bruker de siste pengene jeg har på kortet til å fylle bensin på bilen.

2) Hente Tonje.

3) Dra på gulskogen og BARE kikke, ikke kjøpe.

4) muligens rydde rommet, og bare slappe av hele dagen.Q; Hva skal dere idag?

 
Jeg har nå fått fikset meg et nytt design på bloggen min! :)
Er ikke et jeg kommer til å ha så alt for lenge håper jeg. Er mere midlertidig design til jeg får tak eller hjelp til å lage et anna :) Men til nå så er jeg veldig fornøyd med det. Bloggen er fortsatt under "oppbygging". Så hvis det er noen der ute som kan koder og slikt, hadde det vært veldig fint om dere kunne hjelpe meg.

 

Vil veldig gjerne fått fikses slik at jeg kan ha et hjerte under profilbildet mitt som jeg kan skrive ved siden av, og det samme med en musikknote.


Q: Hva syntes dere om designet?

Real beauty.Som dere ser, så er slengbuksa på vei inn i bildet igjen i moteverden. Motehuset Marc Jacobs og motehuset Chloè har spådd at dette kommer til å bli neste års vår- og sommermote. Stram rundt låra og mye vidde nedover leggene.

Jeg personlig liker ikke disse buksene, for det får mine bein og andres bein til å se ut som hovne pølser, men det er bare meg.

 

Q; Hva syntes dere om denne moten?

Elsker den grå oversize genseren ♥

 

I love Kim Kardashian ♥
 

Ankellange bukser er supertrendy denne vinteren. Man kan lett piffe opp et antrekk til å bli super hot med noen ankellange bukser, strømper og fete boots. Man kan enten brette opp kanten, eller ta tak i saksa å klippe løs. Er kanskje en smule kaldt for øyeblikket, men i butikkene så finner man super hote strømper om dagen med freshe farger og mønster. Man velge den klassiske looken med noen flate åpne sko, noen kule strømper/sokker, og ankellange bukser. Eller hvis du er lei av alt som har med kjoler å gjøre, så kan du ta en svart bukse, brette (eller klippe) de opp, og ha noen utrolig kule sko til som trekker oppmerksomhet. Det jeg syntes er fint da, er hvis det er "mellomrom" fra skoen og buksen, slik at man faktisk kan se anklene. Selv om det er kaldt om dagen, så kan man vise litt hud.
Jeg veit iallfall at jeg skal få kjøpt meg et par, og klippe litt!

 

Q: Hva syntes dere? Hot?

jakkjakk ♥

For en uke siden fikk jeg en kul mail som handlet om at jeg har vunnet et års forbruk av sunsilk minerals produkter. Bildet jeg sendte inn var dette. Så jeg dro ned på posten å henta en liten pakke, men tung, som var stappa med produkter.


Som dere ser så har jeg fått to av hvert slag. Perfekt.

Så gårsdagen så var jeg og min søster, Christine på Buskerud Storsenter for å handle litt. Det var nattåpent, så var endel gode tilbud der. Happyface. Først kjøpte jeg en genser og en ramme fra Bikbok. Syntes det er døds kult at de har begynt å selge toalett mapper, lys, rammer.Så måtte jeg innom citybag får å titte litt. Og jeg fikk øye på en veske jeg har hatt lyst på lenge. å med 50% avslag så er det nok å tenke imellom 1 gang. Så da ender det opp med å koste slett og ingenting. Happyface.

Fant også noen utrolig cute sko til 99,- Kommer til å bli brukt mye fram i tid. Enda bedre er at skoa er fora inni.

Langt innlegg med masse bilder, og lite tekst. Forresten. Jeg ler av bildet med veska. Sjekk skapet mitt. Ser ut som det har vært krig der. Men det er bare rot ♥

 

Q; Hva syntes dere om innkjøpet?
Jeg er en evig spotify fan. Å så lenge det legges ut ny musikk der, skal jeg bruke det! For øyeblikket så har jeg 10 selvlagde spillelister der, så har greit mye å velge imellom. Har laget en egen spilleliste med alle sangene til The killers som er min ultimate favoritt gruppe. Finnes ikke noe bedre. Trykk her for å komme inn på spillelisten.

one of many.
cute, right?
Jeg fant for en stund tilbake verdens kuleste hjemmeside med ting og tank man ikke har så fryktelig bruk for, og ting man absolutt har bruk for i hjemmet. Jeg har selv bestilt ting jeg er veldig glad i. F.eks den råkule nøkkelringen jeg har på knipet mitt.


Kjent ifra den kjente filmen Kill bill, og musikkvideon til Lady Gaga - Telephone. koster 59 kronet stykket. Kjempe billig for fet ting.

Anyways. Siden heter http://www.coolstuff.no/, og det er virkelig en side for alle. Så bestemte meg for å lage en liten julegave tips-liste. Perfekte gaver til venner og bekjente.

1) Vi har noe som kalles for putehøytaler. Noe jeg skal bestille meg i dette øyeblikk. Helt perfekt for kvelder man kanskje ikke får sove. Man kobler den til mp3 spilleren, og legger de små høytalerne ved siden av puta, og er dømt til å sove. Kjempe snedige. Koster 75 usle kroner.


Trykk på bildet for å komme rett inn på siden.

2) UBS koppvarmer. Det sier seg selv. Du sitter på datan. Har en kopp med varm kaffe eller gløgg i disse tidene og vil sitte å nyte koppen mens du ser på en serie/film. Men etter en liten stund begynner den å begynner å kald. TADA. UBS koppvarmer. Du kobler den til datan via UBS, setter koppen på plata, og innholdet i koppen vil holde seg varmt så lenge du vil. Koster så mye som 85 kroner.

Trykk på bildet for å komme rett inn på siden.

3) Blåse-ape negletørker. Drit søt ape, som blåser på fingrene dine etter du har tatt på neglelakk. Har den selv, og bruker den ofte. Praktisk og drit søt. 59 kroner.


Trykk på bildet for å komme rett inn på siden.

4) Kjølekrus. Helt perfekt. Et glass du legger i frysern, fryser seg, holdet glasset og innholdet kaldt lenge. 45 kroner.


Trykk på bildet for å komme rett inn på siden.

Så hvis du har en venn/kompis du ikke aner hva du skal kjøpe til, så ta en titt på siden å se om du finner noe. Jeg garanterer dere at dere finner noe dere har lyst på.

Noe anna som er supert er at de kan tilby:

  • 2 års garanti.
  • 90 dagers åpent kjøp.
  • Enhetsfrakt for usle 39 kroner.
  • Og alle ordne som kommer inn før 13.00 sendes ut samme dagen. 

Vil du ha langt hår, fyldig hår og er over 18, ja da har du sjansen til å bli produkt-tester for Pilus.

Siden jeg har kort, og kjedelig hår, så passer dette meg perfekt. Alt jeg ønsker meg er å få langt og fyldig hår igjen. Har testa ut extensions før som jeg har vært någelunde fornøyd med. Så fant jeg Pilus og har hatt lyst til å teste håret dems ganske lenge nå.

 

Det du skal gjøre vis du blir en produkt tester er:
De sender deg hår og tilhørende produkter (i din farge) UTEN NOEN KOSTNAD FOR DEG - som du tester ut ved å montere det i ditt eget hår. Du følger "bruksanvisning" for daglig pleie. Du tar FØR- og ETTERBILDE, samt NYTT BILDE etter at håret er brukt i ca 4-8 uker. UNDERVEIS, ønsker vi tilbakemelding på hvordan DU syns at dette håret fungerer. 

Så må du fulle ut litt informasjon. Som jeg har gjort under.

1) Farge på ditt hår: Min farge er #2, men skal bli blond, å vil da ha farge #60 på håret.
2) Lengde på håret ditt + struktur (slett, bølger, krøller) : Skulder lengde med rett/litt naturlig fall i håret.
3) Hvilken type extension DU ønsker å teste (clips, punkt etc): Jeg ønsker å teste ut alle forskjellige extension typene.
4) Din alder: Jeg er 19 år.

 

Jeg prøver og melde meg på og håpe jeg blir en produkt tester, fordi jeg som sagt har kort og kjedelig hår, og ønsker meg langt og fyldig hår.
Meld deg på du også da vel, på pilus.blogg.no

 
DETTE ER BARE NOEN AV DE TILBUDENE DU FINNER HOS www.pilus.no!

CLIPON-SETT 399,-| PUNKT 89,-| LOOP 139,-

Sjekk ut vår webside for å se alle våre JULE TILBUD!

Kvalitet i alle prisklasser - Flott hår til lave priser! Du finner det hos PILUS

Vi holder prisene lave, men vi FIRER IKKE PÅ KVALITET!!!

Hos oss finner du extensions som gjør håret ditt enda vakrere - uanset om lommeboken er på slanker'n eller god å fet!

Vi har lynrask pakketid (pakkes og sendes samme dag eller neste dag på vanlige arbeidsdager, avhengig av når på dagen din ordre kommer oss i hende) Frakt-tid kommer i tillegg.

I ♥ pilus.

Bra kvalitet på håret.
Billig.
Kort leveringstid.
Og nevnte jeg billig?
Ultimate julesang. Digger julereklamene som går på tv for tiden. Er så i begynnelsen, at jeg ikke har gått lei de sånn heelt ennå. Men er vell ikke så alt for lenge til.
Igår kveld så fikk jeg endelig fart på veaomen min på rommet, så kosa meg med masse varme, og god film på tv. Kommer nok til å gå i masse ved denne vinter'n. Blir deilig å ligge ved siden av veaomen og kose seg med boka jeg leser på.

Igår som sikkert mange veit, så var det bok signering med Kat von D i oslo og selvfølgelig så var jeg sånn ca den eneste i hele verden som ikke viste om det før 2 timer før det hele starta. løp inn i dusjen og funderte leenge på om jeg skulle dra innover. Jeg hadde vært aleine. Måtte stå drit lenge i kø. Var sikkert helt stappa. Det var nok lite sannsynlighet for at det var noen bøker igjen, så med et surt ansikt bestemte jeg meg for å droppe det, og si til meg selv "Null stress. Hun kommer nok tilbake en anna gang". Smilet mitt blei verre når venninna mi sa "Hvorfor spørte du ikke meg? Jeg hadde lett blitt med!". Å hele min verden braste sammen.

Vell. Jeg får bare håpe på det beste om at hun igjen kommer tilbake til Norge som hu er så glad i.
For alle dere som muligens lurer på hvor jeg finner alle de flotte, og nydelige bildene jeg legger ut her, så finnes de på nettsiden http://weheartit.com/. Her finner dere utrolig mye inspirasjon og flotte bilder dere kan bruke. Jeg har virkelig forelska meg i denne nettsiden.

Den dagen vintern kan se slik ut der jeg bor, så blir jeg boende her.

Som dere veit, så begynte jeg å lese på den nye boka mi igår kveld. Og må si at selvom jeg ikke har kommet langt, så må jeg si at den virker veldig bra. Jeg tenkte for meg selv at hvis jeg skal klare å lese den ferdig så må jeg sette meg på et stille sted der jeg kan være for meg selv å lese, så hvorfor ikke biblioteket? Men kjenner jeg meg selv, så kommer ikke det til å skje idag. Men kanskje jeg klarer å tvinge meg ned neste uke?  har 3 uker og 6 dager på å lese den ferdig, så må virkelig stå på da!

 


Q; Hva er deres favoritt bok?
Trykk på bildet, eller linken her for å delta i Pilus sin konkurranse :)

Her har akkurat DU sjansen til å vinne extension fra Pilus.
Nyeste musikkvideon til Ke$ha. Sangen kommer fra hennes "nye" album Animal+Cannibal. Jeg syntes sangen er kongebra. Musikkvideon kan diskuteres.

 

Q; Hva syntes dere?
20 min før biblioteket stengte var jeg ferdig med å lese boka. Nydelig og fin bok. Slutten er veldig annerledes fra filmen, men utrolig fin. Anbefaler dere på det sterkeste å lese denne boka. Den var på 175 sider, så man blir ferdig fort hvis man setter av tid til det. 
Jeg har vært å lånt en ny bok som jeg gleder meg fryktelig til å begynne å lese på. Yann Martel er forfatteren, og boka heter "Historien om Pi". Jeg har sett og hørt om boka før, men som mange andre bøker helt glemt. Jeg kom over boka igjen på Internett, og bestemte meg for å lese den.boka er på 347 sider, så skal sette meg et mål med å lese den ferdig innen 30 desember. Må nesten også, for det er forfall datoen. Gleder meg. Siden det er nyttår om ikke så alt for lenge, så skal jeg være flink å skrive ned nyttårs forsettene mine, og holde de, fullføre og klare de.

 

Q; Har dere noen spesielle nyttårs forsett?
Nå leser jeg som hakka møkk for å bli ferdig med boka jeg lånte for 1 uke siden "Høytleseren". Utrolig bra bok. Det har kommet en film som er basert på boka. "the reader" heter filmen,  med Kate Winslet i. Liker å lese boka veldig godt. Den er lettlest, detaljert og utrolig fin. Boka er bedre enn filmen må jeg si, men det pleier som regel å være slik. Kjenner jeg megselv godt nok, så kommer jeg til å dra ned på biblioteket å låne en ny bok jeg kan kose meg med i jula. 
Hadde vært koselig å lånt en ordentlig jule bok, så kanskje jeg hadde kommet i litt jule stemning?

 

Q: Har dere noen bra boktips?
Jeg rett å slett hater håret mitt for tiden. Vil skaffe meg extension, ny hårfarge, muligens en hårklipp, og nyte det nye året, med nytt hår. Så jeg sitter å vurderer hva jeg skal gjøre med det, når det gjelder farget. 
Jeg står splitta mellom 3 farger. brunt, blondt eller rødlig som jeg har nå (bare litt bedre).

 

Q; Hva syntes dere jeg skal gjøre?
Hver dag i hele desember så skal jeg legge ut en av mine favoritt julesanger.

Please legg igjen deres favoritt julesanger så kanskje den dukker opp iløpet av 24 days.

så her kommer spørsmålet;

Q; Hva er deres favoritt julesange?