død over meg og godt nyt år til alle andre.
Jeg har blitt dårligere og dårligere til å blogge og jeg hater meg selv for det. Idag som alle hvet er det nyttårs aften. Hipp hurra for det. Å det blir andre år på rad jeg får en ræva nyttårs aften. eneste som kan hjelpe er å bli beruset i høyeste grad og litt mer føler jeg. Grunnen til dette er personlig og bestemmer å holde det hemmeligt.

her om dagen så jeg den siste filmen til heath ledger. The Imaginarium of Doctor Parnassus. en helt utrolig film. Veldig spesiell. Men helt utrolig. Jeg anbefaler alle til å dra å se den!
Og jeg har sett Sherlock Holmes. Døds kul film! Kino er gøy!


Jeg gidder ikke å gjøre som alle andre å legge ut masse bilder av seg selv gjenom hele året. det har jeg ikke ork til faktisk for å si det på godt norsk. Nå skal jeg fikse meg til i kveld og kose meg.

Og jeg vil benytte denne sjangsen til å gratulerer min gode venninne Tonje med en liten gutt som kom til verden i går :)

Jeg ønsker meg selv faktisk og alle dere andre en fin kveld og godt nyttår :) ♥Michael Bublè - Feeling good.

En utrolig nydelig sang.Idag var det den vanlige tradisjonen der hele familien drar opp til mormor for å spise go gammaldags mølje. Å for dere som ikke veit hva mølje er, så har dere gått glipp av noe stort. Det er go kraft med møljebrød oppi (flattbrød). det anbefales på det sterkeste :)

Hva er jule tradisjonene deres?

"hva er et innlegg uten bilde?"jeg er uber glad fordi jeg sitter å ser på sex and the city sesongene.

kisses ♥
Nå har jeg registrert meg på Bloggurat.Denne uken har vært helt fantastisk syntes jeg. I helgen var jeg i mjøndalen og hadde en helt utrolig morsom helg (berusende) helg.
Jeg har ENDELIG fått Kat von D boka mi og stor koser meg når jeg sitter å leser i den.
Jeg har fått litt mere penger.
Jeg fikk kjøpt billy talent konsertbilletter.
Jeg har endelig blitt blond igjen. Mere bleika blond, men er man blondine, så er man blondine.
sist, men ikke minst
DET ER FERIE.


Kat von D ♥


Billy talent billett ♥


Er super glad for at det er siste skoledag i morgen før ferien.
Så blir litt feiring i morgen kveld på byn i drammens gater.

Nå skal jeg fortsette med Kat von D boka og bli mere og mere inspirert for hvert ord jeg leser.

Ha en fin kveld.
kisses ppl ♥jeg hater mandager av mange grunner.
1) jeg forsover meg nesten alltid
2) føler meg som en dritt hele dagen og spesielt på skolen
3) det skjer aldri noe på mandager

Å selvfølgelig så forsov jeg meg idag. Kom på skolen og føler meg som en dritt. På mandager så får jeg den følelsen at ingen vil snakke med meg eller at jeg ikke vil blande meg inn. Men finner alltid ut tilslutt at det kommer av at det er meg som trekker meg unna ;P

MEN. idag så skjer det faktisk noe på en mandag. Skal møte kjell, BANJO idag i drammen. Kul kæll fra Oslo.

Nå fortsetter dagen på skolen med en uber kjedelig dag. Føne krøller. Woppi for det.

kisses ppl ♥nå er det over 1 uke siden sist gang jeg var her. Det har vært så mye å gjøre i det siste at dere ikke skulle trodd. Å derfor har jeg på en måte skyvi bloggen litt vekk. Har vært skole, jobb, juleshopping osv. Veit alle muligandre folk skriver i innleggene sine "omg. jeg var på juleshopping med bestissen min og vi fant mye fint osv osv" men for alle de som virkelig kjenner meg veit at jeg absolutt ikke liker jula. Jeg har aldri pyntet til jul på rommet mitt, syngi julesanger eller vært begeistra for det. Når julaften kommer er det en helt vanlig dag for meg. jeg sover lenge, kler meg i vanlige klær og tenker ikke noe mere omm det. Jeg sitter ikke å rister av spenning når jeg åpner opp julegaver. Det er en ting jeg faktisk glemmer på julaften. Mange tror jeg er en gledesdreper eller gjør meg til, men nei. Sånn har jeg vært i mange år. Jeg liker rett å slett ikke julen.  Mange tror det ikke er mulig, men det er faktisk mulig.


Meg og Martine


Martine krøller håret mitt på skolen :) I love school


På XL torsdagskveld. Ohyes. TORSDAG. kom på skolen fredagsdag i
liten fin form


ZEBRA STRIPER i håret mitt etter selvpleie dag. Elsker skolen som har
selvpleie dag og vi kan klippe og fargehåret våres for nesten ikke no peng.


Jeg skal love dere alle at jeg skal fortsette å blogge ofte. Gi meg tilbakemeldinger. Jeg elsker å få høre hva dere syntes om bloggen min. om den er bra eller suger. ;P

Jeg avslutter innlegget med en banda som ligger mitt hjerte nært.

Bloodhound gang - Foxtrot Uniform Charlie KiloNå legger jeg meg. Lang dag i morgen.

kisses ppl ♥
allerede etter 1 uke klarer jeg å faile. blei desverre ikke noe musikk-fredag igår. Hvorfor? fordi jeg var ute å "Lufta snøen" som man kaller det sier her. dvs å kjøre rundt å leike seg i snøen. Møtte venner og bare surra rundt. så når jeg kom hjem så jeg noen episoder av Viva la bam. "BAAAAAAAAAM ♥"  også la jeg meg halv 1-1. Var så utrolig trøtt at jeg gikk å la meg. Å sovna på sekundet. Så derfor blir det en sein musikk fredag.


The Strokes - Heart in a cage

The 96 eyes - Lost boys

btw. Bam ♥ kan ses i filmen. 1:19 og 2:42. LOVE

Cradle of filth - temptation

Apocalyptia feat. Ville valo & Lauri Ylönen
 

Have a nice day ♥