jeg håper og tror at sommern 2011 kommer til å bli uber awesome. Store planer. Hovefestivalen er et must. Masse soling, bading. Beer drinking 24/7. Drømme sommer. Bare kose seg utrolig mye med gode, og nære venner, og slappe av og ta livet helt med ro. Jeg har alt nå begynt å planlegge mesteparten av sommeren min, fordi sommern iår blei a total disaster, så derfor skal jeg slå håret ut, og gjøre det beste jeg kan neste år.

 

Q; Hva skal dere sommern 2011?
 

 

 

 

 

 

 

 

Ikke at jeg har allverdens med penger for tiden, men jeg får alltids skrapa sammen litt så jeg får kjøpt noe fint til meg selv inni mellom. Fortjener det nå syntes jeg, etter at jeg har vært syk og jobba hardt med noe her hjemme, jeg holder hemmelig inntil videre.

 

Q: Hva skal dere idag cupcakes?
please send me to NYor at least Paris.


 
Jeg har store planer om å forandre rommet mitt, og gjøre det mere om til et rom. et ordentlig rom. Soverom med andre ord. Nå for øyeblikket ser det ut som et roterom. Weheartit.com er en super side hvis du trenger litt inspirasjon. Så nå gleder jeg meg til å få en seng der det ikke finnes "madrass sprekk" kriser. en mindre soffa. En større pult (?) og en litt bedre ordning når det gjelder alle sakene mine.Jeg håper virkelig jeg får gjort alt det jeg ønsker i begynnelsen av neste år. Nytt år, nye muligheter. Begynner med nye ark.


Blir bra.passer utrolig dårlig at jeg har blitt sjuk nå,

Flott at jeg har masse bøker hjemme jeg kan lese i.
Eller se imellom alle filmene mine igjen? Ikke at det frister så veldig. 
Jeg har klart å drikke opp nesten all av teene vi har hjemme, så må vel ned på butikken for å kjøpe mere. Og slenge på ca 100 appelsiner når jeg først er ute av huset.

Q: Har dere noen filmforslag?


kom på at det er 61 dager til jeg blir 20 år.


Forfatter; Bernhard Schlink
-Høytleseren. 
Mine favoritt bloggere jeg leser hver dag;

Thea Ukkestad.

En blogg jeg kom over når hun lå som "ukas blogg" på blogg.no sin forside. Jeg digger bloggen hennes. Utrolig pen jente, men super fete bilder. Hennes blogg er den første jeg stikker innom når jeg åpner pc'n.

 

Ulrikke Lund.

Har lest bloggen hennes helt siden jeg selv begynte å blogge. Liker at hun klarer å balansere fint mellom litt "person blogg" og fashion, og produkter hun prøver og anbefaler. Er er blogg for mennesker som er intressert i mote og sminke.

 

Anna Edwin.

Leser den fordi hu er ei lita og søt jenta :) morsom blogg.

 Benedicte Haugaard.

Benedicte er ei venninna av meg som har en søt personlighet. Er morsomt å lese bloggen for å se hva hu gjør til hverdags.

 Christine Isachsen.

Fordi hu er søstra mi.

 Marie Amanda.

Jeg har lest bloggen hennes lenger. Å det vil ikke si fra når OsloGirls begynte å gå på nett. dvs ca 1 år FØR hun var med på den teite mini serien. Hun har en fin og enkel fashion-personlig blogg som jeg liker. Vi får et innblikk i livet hennes av hva hun gjør, og liker. Anbefales å ta en titt på bloggen hennes.

På søndag dro jeg tidlig opp til Stina for å sminke henne og fikse håret hennes før hu skulle på shoot i Oslo :)
Hvis dere har lest bloggen min, så er det dette jeg kommer til å drive med framover i tid. Jeg sendte mail til Stina en morgen og rett å slett lurte på om hun vill ta meg inn som stylist. Noe hu gjore. Siden jeg ikke har mye å gjøre om dagen så passa det meg perfekt. Også fordi at det er kanskje noe jeg har lyst til å drive av med seinere.

 

Uannsett. På søndagen var hu på shoot, og igår blei bildene lagd ut. Har sitti lenge å venta på de. Jeg syntes de blei super kule.


Fotograg; Remi Salievski. Modell; Stina Bakken. Styling; Me.

 

Q; Hva syntes dere?
Jeg er med i sunsilk konkurranse, og ved å hjelpe meg så trykk på linken å stem på meg :)

Jeg har mulighet til å vinne et års forbruk av sunsilk produkter (yey) og muligens en Macbook pro. Noe som hadde gjort meg super glad, siden jeg sitter med en slitt og treig skole pc.
Trykk her for å melde dere på konkurranse som gir dere sjangsen til å vinne et gavekort fra brun og blid til en verdi av 100 kroner + sol lotion fra Playboy glam.

Stem masse på meg for beste sunsilk bidrag :D

STEM HER!!!

sunsilk 123

Klikk her for konkurransen om årsforbruk av Sunsilkprodukter!I'm speechless
LYST TIL Å VINNE EN IPHONE 4? TRYKK HER.
For å fortelle det fra begynnelsen. For 2 år siden hadde jeg langt, fint hår som jeg elska over alt på jord. For å måle i cm så hadde jeg ca  45-50 cm langt hår. (hvis du måler ifra nakken). Så var det endag jeg ville bestemte meg for at nå ville jeg forandre meg på håret. Jeg farga håret mitt mørkt, og klipte det. Bob. En kort bob. Håret var 10 cm langt bak på hodet. Etter en stund angra jeg meg, og bestemte meg for å kjøpe hair extension. Jeg hadde hørt mye bra om butikken "bobby" som er i Oslo, så jeg bestemte meg for å dra inn dit å kjøpe. De første dagene var jeg stor fornøyd, men etter noen dager så syntes jeg høret blei så utrolig tørt og ekkelt. Jeg vaska håret og tok i en kur akkurat sånn det sto på pakka. Etter jeg hadde greit forsiktig mellom det og lot det tørke så blei det stivt og ekkelt. etter en liten stund så forandra fargen seg. Da bestemte jeg meg for å slutte å bruke det og bare gå med kort hår.

Meg med kort hår, sommern 2009.

Etter 1 år så hadde ikke håret mitt vokst så mye som jeg hadde håpa på. Så jeg bestemte meg for å bestille keratin extension fra en nettside. Håret var greit i seg selv, men det jeg ikke tenkte mye på, var at håret mitt kom til å bli sinnsykt slitt etter jeg tok de ut. Det eneste jeg tenkte på da var å få tilbake det lange håret mitt. Jeg satte de på og storkoste meg de 2 mnd jeg hadde de i. Håret tugga seg fast, og håret blei slitt og bare ekkelt å ha i. Etter ca 2 mnd som sagt så tok jeg de ut, og håret mitt har aldri vært så slitt, ødelagt og tynt før. Siden det var så slitt så måtte jeg klippe meg litt så håret mitt var like kort som året før når jeg klipte meg.

Å når jeg endelig fant nettsiden PILUS med utrolig bra kvalitet på håret og til en rimelig pris, så håpa jeg kunne bestille derfra. Men siden jeg desverre ikke har noe utdannelse, så er jeg arbeidsledig, og har desverre ikke råd til å bestille meg extension. Det eneste jeg ønsker er å kunne unne meg selv litt luksus, og pynte meg litt. Dette er det jeg ønsker meg. Hår er viktig for meg, og med langt hår så kan jeg storkose meg dag inn, og dag ut.

Dette er noen få bilder der dere kan se hvor sakte håre mitt vokser. Det har så å si nesten ikke forandra seg på 2 år. Bortsett fra hårfargen :)

Hår ifra Pilus hadde vært midt i blinken for meg. Fargene er perfekte. Siden det er flere lengder så kan man bestemme selv akkurat hvor mye hår man vil ha i håret. dvs at det passer for folk med tynt og tykt hår. Kvaliteten er helt ypperlig. Man kan krølle, rette og style det uten at det blir tuggete og ødelagt.

Håret er rett og slett perfekt!
Min største drøm er å kunne skrive, og gi ut en bok.
Morsom morgen. Jeg våkna kl halv 9 av at mamma vekte meg. Jeg skulle kjøre henne ned til toget, for hun skal på julebord i sverige. Da blir det frihelg fra mamma! Kommer til å bli en spennende helg ;)

Men det første jeg gjør er å gå på datan. Msn stikker opp, facebook åpner seg, og jeg bare MÅTTE sjekke topplista over øvre eiker. Det morsomste jeg ser er at jeg ligger nå på 5 plass, Igår var det 22 plass, idag 5 plass. Kanskje det blir 4 plass imårra? :)
Jeg tester det ut! :) Men det hadde gått bedre om alle dere lesere kunne ha begynt å kommentere bloggen min! Da hadde jeg blitt super glad, og det hadde gitt meg et lite kikk med å blogge mere i framtiden. 

Q: Jeg har spurt dere før, men spørr igjen. Hva syntes dere jeg skal blogge mere/mindre om?

 Jeg fant dette kjedet på internett, og falt pladask på det. Jeg er virkelig forelsket. Den personen som klarer å finne en butikk eller et nettsted man får kjøpt dette på skal virkelig få credz fra meg. ♥

 

Bildet er lånt av http://www.cathinthecity.com/
Gleder meg til helgen :) Da kommer det til å skje mye morro. For dere som har lest bloggen min tidligere har fått med seg at jeg har inngått en liten business arrangement med en anna blogger, så følg med for å finne ut hva det er!
Nye sangen til Ke$ha. I love it ♥ Kan ikke beskrive å mye jeg gleder meg til albumet kommer ut.
For første gang så skal jeg bli personlig på denne bloggen. Jeg vil ikke anse dette som en typisk "dagbok/personlig blogg". Jeg har aldri skrivi noe om åssen jeg har følt, føler meg når det kommer til spesielle ting. Men etter at jeg så noe på tv'n så tenkte jeg "what the hell"- Hvorfor ikke gjøre en personlig blogginnlegg. Kan umulig skade.

Siden jeg ikke har gjort det før så skal jeg ikke gå dypt inn i temaer, men så mye at noen kanskje får en liten peil.

Til alle dere som kjenner meg, så veit dere at jeg er et musikk-frelst menneske. Musikk har og betyr utrolig mye for meg. Har alltid gjort, kommer alltid til å gjøre. Noe dere kanskje skjønte fra gårsdagens visdomsord. Og jeg mener det virkelig.

Some people believe in God, I believe in music. Some people pray, I turn up the radio.

For dere som kjenner meg godt forstår akkurat hva jeg mener. Musikk har hjulpet meg mellom livet mitt. I gode og onde dager. Jeg mener ikke sånn som når jeg er sinna så hører jeg på metall, og når jeg er lei meg hører jeg på sippe sanger osv som folk fleste gjør. Når jeg sier at det har hjulpet meg så mener jeg selve musikken. harmonien i låtene. Tekstene. Meningene bak musikken og budskapet i tekstene. Er det som har hjulpet meg. Jeg kan si at det musikk har gjort til den personen jeg er idag.

Ungdomstiden min var ikke så flott som alle andre sine. Min var vanskelig, vond og hard. Jeg vil ikke gå ned i mere detaljer fordi jeg syntes det er utrolig ubehagelig og vanskelig for meg og brette ut det til alle. (Det jeg skriver nå er ikke ment som "buhu det er så synd på meg". Grunnen til at jeg skriver dette er for at dere skal få et innblikk og skjønne det jeg skriver om bedre.) 
Siden min ungdomstid var slik så blei det til at jeg hadde masse av fritid hjemme. Da pleide jeg å sette meg på rommet mitt og bli slukt opp av musikken jeg hadde i mine ører. Enkelte band/artister-sanger ga meg et helt nytt syn på hele verden, og min lille verden. Når det kommer til hvilke band og artister så kan jeg ikke si så veldig spesifikk hvem, for det var alt ifra Marilyn Manson til Antonio Vivaldi. Det jeg elsker med musikk er at hver eneste sang kan bety så utrolig mye forskjellig for hver enkel person her i verden.

30 seconds to mars er et band som har stått med nært og kjært i flere år, og gir meg ennå inspirasjon og glede. Det jeg elsker med dette bandet er at dette er noen virkelige, jordnære mennesker som bryr seg om andre. Dere tenker sikkert "lol åssen kan hu si det? hu kjenner de ikke". No that's true. Men hvis dere følger med og ser så kan du virkelig se og skjønne at fansen er de dem bryr seg mest om. Dette er virkelig et band som er til for å inspirere og hjelpe.

Bandet har en sang som gir meg ennå goosebomps er "Closer to the edge". Her er det fans som snakker og deler noen setninger med bandet og hele verden i begynnelsen, midt i og slutten av videon.

Det jeg også syntes er fantastisk er at bandet har en egen "cult" eller fangruppe de kaller for The Echelon

Fra Wikipedia;

The Echelon is a street team for the band 30 Seconds to Mars, which helps in bringing friends to the shows, phoning local radio stations to request the band's songs, putting up posters, posting to band forums or related bulletin boards online, voting for the band in official award nominations and maintaining magazines or websites dedicated to the band. It is also the name of one of their songs in their debut album 30 Seconds to Mars.
I love them ♥

Og det skader heller ikke at vokalisten, Jared Leto er grisefin da.
Dette tror jeg er det lengste innlegget jeg har skrivi i mine 2 år jeg har hatt denne bloggen. Flaut som det er. Har hatt den i 2 år, og er fortsatt utrolig dårlig til å blogge. Jeg lover megselv nesten hverdag at "nå skal jeg begynne ¨å blogge mere". Men hver eneste dag finner jeg på en unnskyldning til å bryte det løfte. 
Jeg savner at dere kommenterer innleggene mine. Kommentarene dine er min drivstoff. Uten deres kommentarer så mister jeg lysten til å blogge. Det er dere som bestemmer dette.
BLI FAN AV BLOGGEN MIN PÅ FACEBOOK VED Å TRYKKE HER HER HER HER HER HER HER!

 

Det bildet var så søtt at jeg måtte ha det med.
Swedish House Mafia - One

 

Kan ikke akkurat kalle meg et bloggmenneske om dagen. Jeg har blitt en skikkelig huleboer. Lover dere.Jeg er arbeidsledig for øyeblikket. Noe som suger hvis noen var nysgjerrig på det! Jeg har snudd HELT om døgnrytmen. Jeg ser på serier, filmer og suser på datan helt til mårrakvisten, så legger jeg meg og sover til langt uttpå dagen. Idag (torsdag. teoretisk sett fredag) så sov jeg til kl 5 på dagen. eller kvelden eller hva dere vil kalle det. Helt tragisk. Å som dere kan se på kl slette på innlegget så er kl 03.34 og jeg sitter fortsatt oppe lys våken. MEN jeg har en god grunn til det. Jeg skriver jobb søknader som hakka møkk. Jeg sitter med min 4 jobbsøknad nå, Så vi får krysse fingra for at jeg får en av de jobbene. Hadde vært super bra :)

Hurra!

Å idag har jeg inngått en liten avtale/opplegg med en anna blogger. Så tiden vil vise hva det går utpå :)

Hurra igjen.
Visdomsord;

Some people believe in God, I believe in music. Some people pray, I turn up the radio.

 

Q; Hva syntes dere jeg skal blogge mere om?
noen som kan hjelper meg med åssen man klarer å lage annonser helt øverst på bloggen? Over header og alt!
I NEED HELP.
Hadde vært supert om noen kunne legge igjen en kode eller link til en kode. HADDE HJELPA MEG KJEMPE MASSE :D :D

 

http://livingdoll.blogg.no/

GÅ INNOM  DENNE BLOGGEN Å SE. Å FÅ BANNEREN HELT ØVERST SLIK. ER DET NOEN SOM VEIT ÅSSEN MAN GJØR DET?
Ke$ha kommer det ut en deluxe-versjon av albumet hennes Animal. Dobbelplata skal hete Animal+Cannibal, og venter da i butikkene fra å med 22.November. Plata består av hele Animal plata pluss 8 nye låter. Hver uke (tirsdag) så blir en ny sang slippet. Idag ble den tredje låta lagt ut, og jeg må si at den plata kommer til å havne i cd hylla mi.
Under så ligger de tre nye låtene hennes. Jeg må innrømme at We r who we r og Cannibal er mine favoritter. 

Som hennes tidligere album, så vil jeg si at det nye kommer til å bli en super plate som kommer til å bli resten av dette året, og det nye årets party cd.

-I love her.
.
morsomt å se hvor fort man raser ned på "mest leste blogg i din kommune" ting. Jeg har liggi greit på 5,6 plass og siden jeg ikke har blogga på en stund så har jeg rast ned på 45 plass. Gud å jeg lo når jeg så det. Jeg er ikke personen som blogger bare for å få masse masse lesere (men jeg må innrømme at det hadde vært kult). 
Jeg trakk på smilebåndet da.
Grunnen til at jeg ikke har blogga er rett å slett fordi jeg ser på One tree hill dag og natt. Derfor har det ikke blitt blogging. Kan vell kalle det for ladetid. Men jeg lover dere alle at jeg kommer snart tilbake for fullt.

-Love
Jeg gleder meg.