Robert Pattinson's neste film. Trenger ikke å si noe mere.Bestemt meg for at hver fredag skal jeg legge ut noen sanger som jeg digger og sanger av band som er vært å sjekke ut :) en m usikk-fredag :) helg musikk vil jeg vell si.
Siden jeg har en hjemmedag idag så skal jeg bare kose meg med film og rote litt innpå youtube :)

enjoy ♥


Carpark North - Human

Mew - Special 

Lydia - Always Move Fast

The Pierces - Secret

The all-American Rejects - Move Along

Plain White T's - Hey There Delilah

Boys Like Girls - The Great Escape


Kommer nok mest til å legge ut sanger som jeg hørte mye på før, og noen "nye"
Musikk fredag ♥

Ha en fin helg.

kisses ppl ♥I går fikk jeg min nye mobil, levert på jobb. DET kaller man service.Jeg er SUPER happy:) Elsker den skikkelig. endelig så er det min tur til å få en ny mobil :D

picture 273
My phone in my nose ♥

Jeg elsker den. Bildekvaliteten er helt utrolig. 12,1 megapixel kamera! Å det er ganske bra :D

Nå sitter jeg å tenker på brownies og drømmer meg litt borte. å det skal jeg fortsette med.

Kisses ppl ♥Kompisene mine blei DØDSFLAUE over meg på twilight premiera. Jeg var gira. Jeg skalv og pusten min steig no jævli. Jeg var så utrooolig gira. Når noe skjedde så skreik jeg, lo eller bare sukka. Kan jo da trøste meg med at det er plass til flere hundre i kinosalen, den var stappfull og jeg satt bakerst!

Filmen var helt utrolig. Jeg har så lyst til å se den igjen, så spørr alle folk jeg kjenner. Kjenner jeg megselv riktig, så kommer jeg sikkert til å spørre alle mulige folk jeg kjenner opp til flere ganger. Vil så veldig se den. I'm in love.

Å så fan som jeg er så har jeg selvfølgelig cd'n og musikken innpå der er sinnsyk! Elsker sangene. Legger ut mine personlige favoritter så dere andre kan høre litt.

Death Cab For Cutie - Meet Me On The Equinox
The Killers - White Demon Love Song
 
Black Rebel Motorcycle Club - Done All Wrong
Anya Marina - Satallite Heart

Muse - I Belong To You

Sea Wolf - The Violet Hour
 Det var jo nesten hele cd'n det. jeg rett å slett ELSKER CD'N.
Enjoy

kisses ppl ♥denne dagen har jeg ventet på lenge. Idag er endelig Twilight; new moon premiera! å som jeg gleder meg! Er helt vilt. Våkna opp flere ganger inatt og bare tenkte for meg selv "twiliiight" alle vennene mine og meg selv har klart å innse at jeg er en alt for stor twilight fan. Litt sånn fjortiss fan. Hadde jeg sett robert pattinson hadde jeg nok hyla og skrika på det høyeste. Men er ganske sikker på at dere andre også hadde gjort det. For han er niiice.

Men nå må jeg sminke meg og gjøre meg pen til skolen. Skal ha min første betalende kunde idag som jeg ikke kjenner, så kjenner at jeg gruer meg mere enn jeg gleder meg.

Ha en fin dag twilight fans.

kisses ppl ♥


4 dager igjen til twilight; new moon premieren :D gleder meg som en liten unge. Har kjøpt den nye twilight cd'n og hører på den 24/7. Er jo uber glad for at the killers er med (favoritt bandet mitt for de som ikke veit) og sangen er jo kongebra. Veldig dem!
Men anyways. Jeg tror jeg aldri har hatt det morsomere på skolen enn det jeg har hatt det hittil. Er så utrolig ålright folk som går der, og jeg kommer jo fryktelig bra overens med de. Er utrolig kult å være med de på skolen, og fritiden av den grunn :)

I forgie uke var jeg på kino med Martine å så A christmas carol. Den var helt sinnsyk bra. Var en utrolig koselig dag/kveld med kaffe på favoritt stedet mitt Pigen i Drammen som er kaffè og resturant! Blir nok mange flere sånne kvelder iløpet av året.

caroline og charlotte
Caroline og meg i timen etter vi hadde sitti i tusen timer å rulla hår.


Kiss kiss ♥Jeg elsker den nye låten og musikkvideon til Lady Gaga. Den er spesiel ja, men er DET som gjør musikkvideor kule :)
enjoy.Jeg har stått i hele dag og tenkt "er det virkelig dette jeg skal drive med hele livet mitt? er det dette jeg har valgt å drive livet mitt med?" å det betyr å bli frisør. Jeg er en person som tenker alt for mye, og funderer for mye. Å det er akkurat det jeg gjør nå. Tenker. Skal jeg vaske hår, klippe, stripe, føne hele livet mitt? Dag inn og dag ut?
Jeg kan jo trøste meg med at jeg ennå er ung, selvom jeg føler meg gammel. Jeg er 18 og har hele livet forran meg så jeg har hele livet forran meg og kan når som helst bytte yrke. Begynne på skolen igjen og tilåmed gå på universitet.

Føler meg kanskje litt alene når det gjelder detta, men er jeg egentlig det?

picture 252
måtte legge inn et korny tenke bilde.

Ha en fin kveld ♥
for dere som var nysgjerrig så var jeg infeksjonssyk. Fikk bronkit. masse slim i lungene og hoster hele tiden. Er ikke til å ambefale hvis du vil beholde halsen sin i fin stand.
Er heldigvis over nå, og jeg lever et veldig fint liv. gjore ikke mye i sykeuka mi. Lå i senga og soffan og glodde og så på tv. Var ikke sånn veldig mye mere enn det jeg fikk gjort. Blei frisk til en ny skoleuke (yey?) og jobb. YEY.

Å jeg jobber da på MAXBO! Å etter jeg har begynt der, så ser jeg maxbo OVERALT! på biler, reklame på bussen, reklame i posten, i drømmene mine å. Elsk på maxbo I guess?
picture 242
oink oink. Vet jeg har lagt ut dette bildet før, men skader ikke å ta det ibruk igjen.tittelen sier egentlig alt. Å det er grunnen til at jeg ikke har skrevet. Jeg så ista atte lesere har gått DRAMATISK ned så uannsett å dårlig jeg er så måtte jeg skrive dette innlegget for å fortelle dere dette.

Jeg har vært senge liggende siden tirsdag og vært rett å slett helt jævli. Jeg håper på at formen og humøret ikke minst kommer seg litt etterhvert, men det får tiden vise.
Jeg håper at dere fortsetter å lese bloggen min (og reklamere for andre). For er det en ting jeg bryr meg om så er det lesere. Jeg syntes det er drit fett at folk kommer opp til meg å sier "hei. Blogger ikke du? lest bloggen din" ogyes. That's happend. Å det syntes jeg er drit fett. Her om dagen opplevde jeg at samboern til onkelen min kommer til meg "Er det du som blogger? Nina (søstern hennes) har lest bloggen din" å jeg bare "wow". kanskje litt klisje men jeg tenkte. Har henne ikke på msn (ofc) eller facebook. jeg tekster henne ikke. så jeg tenkte "åssen har hu fått tak i bloggen min?" sikkert på et enkelt hvis men jeg syntes fortsatt at det er drit fett. Jeg bare smiler av det. Så derfor betyr det så mye at dere leser bloggen min. Er dere jeg blogger for. :)

Men nå stuper jeg til sengs før jeg begynner å se dobbelt.

Natta. ;*