Favoritt sangen min for tiden.
Sitter på jobb med hodet i henda og merker at jeg har mest lyst til å slepe meg hjem med bamsen i handa og stupe i senga mi mellom putene og dynene mine. Slukke lyset, og se stjerner i taket, mens ole lukkøye spilles i bakrunnen. Å så herlig livet hadde vært da. 
Pga ALT FOR MYE øvn i helga, så lå jeg våken til kl 03 inatt og stirret enten i taket, på mobilen eller ugle sengetøyet mitt. Fantastisk sengetøy fra HM. Billig og søtt, og ikke minst DEILIG. Å herre, jeg føler meg som et spebarn sveve på en sky i senga mi.
Men for øyeblikket sitter jeg med telefon til øret, øynene på dataskjerm og finga på tastaturet. Det er Mandag.
Hva kan jeg si? Min helg i bilder. Bortsett fra eventyret jeg og min kollega opplevde etter en nattvakt hvor ingen hadde nøkkel til å låse bygget. Vell da går Charlotte ut ei dør, kollega låser, klatrer ut vinduet, går til terrasen, over taket og nei ei trapp ved søpple bøtter. Litt irritert når jeg kom hjem, og skrev et litt sinna innlegg på jobbens facebook side. Dagen etter, TADA så fikk jeg utdelt nøkkel gitt. Måtte bare jobbe der i 1 1/2 år før jeg fikk nøkkel, men det kom tilslutt.
Jeg har sovet masse. ALT for mye. Både på Lørdag og idag, Søndag så sov jeg til 4. kl 4 på dagen ja! nå er kl  23.21 og jeg finnes ikke trøtt. Iløpet av dagen har jeg strikki ut 3 garn nøster, og klart å dra på meg en blemme på lillefingern. Merker at da er man gira på å få ferdig gensern. Etter ufattelige mange strikke prosjekt jeg har hatt iløpet av mine år, så har jeg endelig klart å komme ordentlig igang. Jeg strikker min første genser. Å jeg gleder meg til å få den ferdig (veldig kjapt forhåpentligvis). Gleder meg til å ta den på meg for første gang å se hvor kul den er. 
Selvom jeg ikke har kommet halvveis, så har jeg allerede bestemt meg for at dette kommer til å bli den kuleste genseren som noen gang har blitt strikki.  Imorgen er det Mandag igjen, og en ny uke er ved mine føtter. Det som står på min agenda om dagen er å strikke. Sove, komme meg opp på jobb og strikke. Finne fram brillene mine så blir jeg ordentlig bestemor. Så fort den er ferdig så skal jeg selvfølgelig poste bilde om det. Både på bloggen og instagram.
For dere instagram avhengige mennesker, følg meg.
CharlotteIsachsen
Hvis dette ikke er den beste måten å få fram et smil på om morgenen, så veit ikke jeg.


Leiligheten har kommet seg. Jeg kan si nå at jeg endelig har flyttet tl Drammen. Deilig å bo i byen med alle barene, restaurantene, jobbene og vennene mine. Deilig å tenke på det at hvis jeg føler meg alene så kan jeg gå nøyaktig 17 skritt til naboen, eller 10 minutter til sentrum. Jeg har det som plomma i egget. Det man pleier å kalle det, right?
Jeg har ofte fått en følelse av ensomhet, men det gir meg tid og rom til å være kreativ. Jeg har endelig begynt å ta bilder igjen, har mere tid til å skrive på boka mi, og lese tusen bøker. 
Jeg har endelig fått ut fingern, og kommet så langt at jeg har sendt inn manuset mitt til et forlag. Krysser fingrene for at jeg får tommelen opp. For meg så hadde det vært en drøm å gått forbi en bokbutikk og sett min bok i hyllene. Jeg ønsker, jeg ønsker, jeg ønsker. Kanskje hvis jeg ønsker hardt nok så går det i oppfylelse?

Vi har alle drømmer vi ønsker skal gå i oppfyllelse. Dette er en av mine. I mange år har jeg holdt dette tett inntil brystet. Men iår lettet jeg endelig på skjørtet og fortalte det til familie og venner. Å kjenne den responsen jeg fikk var fantastisk. Flere har spurt om å lese det jeg har skrevet ned, men det er noe jeg låser inn i safen. Hvis noen skal lese dette, så er det etter de har vært i deres bokbutikk og kjøpt boka mi. Så nå ser jeg fram til noen urolige uker hvor jeg vil sjekke postkassa mi hver dag etter svar ifra forlagene. Jeg ønsker, jeg ønsker, jeg ønsker.