Dagens plan: Koke meg tusen kopper med te. Lage pannekaker, og se sesong 8 av Project Runway ♥


 

For å være ærlig så syntes jeg den sangen her er kongekul.
Akkurat nå for øyeblikket så hater jeg blogg.no. Det er KLIN umulig å forandre en bitte liten ting på designet uten at hele siden rett og slett fucker seg opp! Er det forresten noen som veit om en anna og kanskje litt mere blogg side? begynner å bli lei alt detta surret..
 Må være ærlig å si at jeg har falt pladask for han her. Liten, søt, fin stemmer og en super søt sang.
 

Kisses
Jeg har forresten laget ein slik ein "like" side på facebook for bloggen min. Så jeg hadde blitt glad hvis dere alle gikk inn på siden min og liker den. Eller bli fan eller hva jeg kan kalle det. bare trykk HER.


Digger denne genseren. Fra H&M, 349,- 
Alle bilder fra stocholm street style

Vil vinne. lol

Trykk "Play" under for å se traileren til The Social Network!

Klikk her for konkurransen om kinobilletter du også!I love her ♥

 
Siden facebook er noe av det største som finnes nå for tiden, og det samme med Moods of norway. Derfor har jeg lagt til Moods of norway til sånn "jeg liker" side. Å der tikka det inn noe jeg falt her for igår kveld/dag tidlig eller noe slikt. 
Moods of Norway vaffelgjern. Tenk så kult. Nå er det ikke lenge til jul heller. Tenk dere å få et rosa Moods of Norway vaffelgjern til jul? Give me.

 

 


Nice and pink.


Tenk å kult det hadde vært å spist slike vaffler til frokost?

Vaffler ruler.

For dere som fikk veldig lyst på vaffler, så legger jeg ut et oppskrift her.

 

ENJOY
Blir så utrolig fasinert av denne videon. Åssen den er spilt inn og alle detaljene. Pluss at sangen er awesome.
my dream house
 

Litt morsomt å tenke på at når jeg har så mye fritid som jeg har, så blogger jeg så å si aldri på dagen. Bare på natta. Jeg må ærlig innrømme at ikveld/natt så kommer det til å bli det tidligste jeg har lagt meg på ganske lenge. I morgen så skal jeg ut å søke jobb. Kanskje jeg er heldig og får "napp" noen steder. Er det 2 ting denne jenta her virkelig trenger så er det penger og jobb. Og av jobb så blir det penger. Jeg krysser fingra for meg selv. Juhuu!

 

-Good night my sweet friends.

 
http://bloggurat.net/minblogg/registrere/a75aca93099d2ddde79b662282044eb9b530a750

uannsett hvor fjortiss dette er. Han er drømme-mannen min ♥
Kort og greit. Farga håret mitt rød brunt. Det ser helt rødt ut på bildene, men er en grei blanding av brunt og rødt. Jeg er kjempe fornøyd til at det er kjøpe hårfarge. Noe jeg er helt imot. Men man ty til dårlige ting når man er en liten fattig lus. 
Som jeg sa så var det ikke helt sånn farge jeg var ute etter. Men er fortsatt veldig fornøyd.

 

Dette var egentlig fargen jeg var mere ute etter. Men man kan alltids forandre hårfarge.


Er det en ting jeg elsker å gjøre er å plutselig bestemme seg endag. "Idag skal jeg klippe meg kort". feks. Å få innfall. Være spontan. Man lever bare en gang. Gjør noe ut av det. Gjør ting man kan sitte å le av seinere og angre på at man gjore. Når jeg sier det så mener jeg ikke å drepe mennesker eller noe slikt. Men som f.eks å farge håret sitt rølig som jeg har gjort.
Jeg pleier å si til vennene mine "Jeg vil heller angre på noe jeg har gjort, enn å angre på noe jeg ikke gjore"

Veit ikke om det gir dere veldig mye mening, men det gir meg veldig mye mening. Og den regelen har jeg følgt så lenge jeg kan huske, og har store planer om å fortsette å følge. Det er min lille personlige gylne regel kan jeg kalle det.

Å jeg må innrømme at jeg gleder meg til å se reaksjonen til familien og venner når de ser fargen.

Idag var jeg på Buskerud storsenter på en utrolig liten shopping runde med Søstra mi. Kjøpte noe småting. Men siden jeg ikke finner digitalkamera mitt nå, så gidder jeg ikke å ta cam bilder eller med mobilen min. Når jeg ser på alle innleggene mine så er det nesten alltid cam bilder. Stakkars dere som må leve med det.

 

Idag var jeg forresten på "gamlejobben" å trygla om å få den tilbake. Kanskje noe av det flaueste jeg har vært med på. Men vi får håpe jeg får den tilbake. Greit å ha en jobb jeg kan fordrive tiden min på. Å penger er jo ikke noe å klage på. 
I morgen skal jeg møte Tonje snuppa. Shoppe litt, og ta et glass vin. Blir kos.

-Have a nice day.
 

Overskrifta sier seg selv egentlig. Som dere alle veit så dro jeg til Stavanger, Madla på tirsdag for å begynne min tid innen forsvaret. Rekruttskola. Men etter 2 dager der nede og i snakk med 2 leger så blei det en enighet mellom oss alle at jeg skulle dimme, forså å komme tilbake i Mars. Å jeg tror ikke alle skjønner helt det med å dimme. Det betyr ikke at jeg ga opp, blei kasta ut, eller kom til å klare det. Pga søvnproblemer, hodepine og litt mere som kan komme av stress eller noe slikt er ikke lurt å ha når man skal inn. Der inne er det ordentlig hardtrening hver dag, og hvis jeg hadde starta med dette så hadde alt blitt mye værre for meg selv, og hadde gått ut over de rundt meg. Så derfor fikk jeg valget "bli igjen for å prøve, eller å dimme og komme tilbake igjen når jeg er "bra" igjen." Å da tok jeg det valget.

Dette tror jeg er det peneste senga jeg noen gang har sett som JEG har reid opp. Å jeg lover dere. Den senga der hadde ALDRI blitt godkjent på rom inspeksjon. never... Men litt morsomt å se at jeg faktisk klarer å reie opp en seng sånn nogelunne.

Jeg selv syntes det er kjipt selvfølgelig, men er fortsatt det beste for meg. Så når jeg kom hjem halv 7 på morgene på fredag så var det deilig å slenge seg i sin egen seng og sove godt ut. Seinere den kvelden så dro jeg ut på byn med min gode venninne Tonje, og hennes kjæreste som for tiden er i forsvaret. Så mens Tonje og de andre snakka jobb, så snakka jeg og Pål om forsvaret, militære og slikt. Gøy. Kvelden gikk som den gikk. Ikke min beste kveld.

Men livet går videre. Nå er det hardtrening som står for tur. Må få smiske meg til å få tilbake jobben min, skrape sammen penger forsååå å begynne med hardtrening. Målet mitt er å gå ned 10-15 kilo og få bygd på musklene mine før jeg skal inn igjen. Oppdateringer kommer selvfølgelig. Dette tror jeg og håper jeg kommer til å bli et høydepunkt og vende punkt i livet mitt.

<<Alt orna seg>>