jeg satt her på rommet mitt å tenkte litt for meg selv "faen å lite jeg blogger for tiden" å jeg veit. er helt ræva rett å slett (hvis jeg får lov til å snakke rett fra levern) å det er min skyld. virkelig. jeg har så lite kreativitet for tiden. mye stress med skolen, jobb, sosial liv. Eller. Ikke stress men må jo prioritere det også. OG jobbe for å få no peng til å leve på. Men dere får nøye dere med det dere får. har iallfall ikke fått noen klager så jeg bare fortsetter. Blir forhåpentligvis oftere utover i mitt liv.

idag har det vært en tung og ekkel skoledag følt med verdens beste jobb. MAXBO ♥ Åja. dere leste riktig. Maxbo. MEN jeg er ikke en av de handi menneskene som kan ALT om skruer. Er mere den jenta som smiler 24/7 og sitter bak en datamaskin og en ting som sier "pip" oh yes. Kassa. Passer meg perfekt. Å. knis. det er mange kjekke gutter som kommer innom *blush*

men nok maxbo. mere varm saft og CSI:NY.
oink oink.
Min mors favoritt kopp. Drikker kaffe i den hver morgen. Fikk den av meg for ca 500 år siden.
er den ikke søt?
picture 242
Å BTW! Mamma hadde bursdag igår. Gratulerer ♥


adios ♥


PS: komenter mere. hallo? Når jeg skriver blogg vil jeg få komentarer. Mener ikke at jeg få millioner på hvert innlegg. Men iallfall noen! folk leser og stikker. still spørsmål, komenter, fortell meg hva dere syntes er dritt og bra med bloggen. og hvis dere vil (igjen) spørr meg spørsmål så skal jeg komme med en vblogg med spørsmålsrunde :)
jeg har alltid drømt om krøller. Vil ikke leve med rett hår. er ikke mye morsomt. mye styr å fikse. tenk å enkelt det kunne blitt om man hadde krøller hele tiden. VIlle man ha rett hår, ja da tar man fram rettetangen. er enklere å bruke en rettetang enn krølltang. å håret blir så fint om du setter det opp når man har krøller. Vurderer sterkt å ta permanent. Å! det er hot nå!

Jeg skriev i forgie innlegg (som blei skevet for 100 år siden) at jeg skulle klippe meg litt og få noen striper i håret. Det skjedde desverre ikke. Så jeg får nok bare vente lengere på det gitt.

Da er det skole i morgen, og jobb. Jobber på verdens beste sted. MAXBO - Klart du kan!
Så tror det er på tide at jeg legger meg nå.

picture 230
for å være litt selvdigger. Jeg syntes jeg ser flott ut med krøller.

Natta ♥En liten stund siden sist nå. beklager.
for dere som veit, så går jeg på frisørlinja, og denne uken så er jeg utplassert på haarcompagniet i mjøndalen. en veldig veldig fin frisørsalong.
glad jeg fikk utplassering der. Har drømt i flere år om å ta lærlingtia mi der, men desverre så har de ingen ledige plasser.
men da er det bare å gå videre.

Men jo. Det jeg skulle si var at siden jeg er utplassert denne uka så blir det desverre ikke mye blogging. Men prøver så godt jeg kan. virkelig. Så håper dere lesere ikke gir opp.

I morgen skal jeg ha med med hårmodell til frisørsalongen for klipp og striping. Helt gratis :) å til fredagen er det 3 stk som har meldt seg på. Lyder bra for meg :)

jeg skal legge ut før og etter bilder av alle sammen så kan dere selv vurdere :)
Jeg skal også få fikset meg på håret i morgen. litt stussing og mere blondt i håret :D

picture 199kos dere ikveld. 

adios ♥dette innlegget handler egentlig bare om dere leserne mine.
ser på statistikken at det er folk som leser bloggen min ofte og hyppig. og det syntes jeg er drit kult!
Jeg skal fortsette med bloggen. selvfølgelig. har bare hatt 1 ukes pause nå, pga mye stress denne uka. men skal komme seg etterhvert. dere alle ute som leser bloggen min. TAKK. jeg får ikke sagt noe annet enn det.

når jeg sitter i klasserommet på skolen (helt bakerst selvfølgelig) så kikker jeg ut over rommet og har sett at noen leser bloggen min, og da blir jeg døds flau. jeg forteller ganske mye om meg selv ut til dere lesere. det er helt greit for meg. Men når det først er noen som kommer bort til meg å fortelle det jeg har skrivi så blir jeg med engang dødsflau og vil helst ikke snakke om det.

Den eneste tingen jeg savner er komentarer. Hva skjer med at dere ikke kommenterer?
vil jo ha tilbakemeldinger, ris og ros. og ikke minst spørsmål.
har sagt det før, og sier det engang til. Samler dere opp spørsmål så lager jeg en videoblogg. Noe jeg har veldig lyst til å gjøre.

Men eller ut ifra det.

TUSEN TAKK ALLE SAMMEN ♥Fikk vite idag på sesjon at jeg er tjenestedyktig. Å kult er ikke det?
så til høsten av kan jeg få innkalelse til førstegangs tjenesten å komme i forsvaret. Kjenner nå at jeg blir gira bare med tanke på det!
kunne aldri tenkt meg at det var noe for meg, men når jeg var der idag så virka dett alt for kult til at jeg kunne la det slippe unna.
Så jeg håper å ber at jeg blir kalt inn :)

picture 165
I ♥ FORSVARET.Jeg syntes at dere som leser bloggen min kommenterer ALT for lite. Syntes dere kan kommentere litt jeg.
Komme med noen spørsmål så kan vi klinke til med en spørrerunde med en vblogg.

Adios ♥Sitter med datan i senga og nå og gruer meg nesten til å legge meg.
Siden jeg kvinne i norge, kan jeg selv bestemme om å dra på sesjon. 2 gangen jeg fikk invitasjon takket jeg ja. Tenkte "javell?" kan ikke skade å dra på en sesjon. Få mere informasjon og finne ut av om det er noe for meg. Er så utrolig mye å velge mellom innen forsvaret. Har sitti å lest litt i brosjyra jeg fikk og har kanskje fått en viss liten aning.
Finner mere ut i morgen om hva som kommer til å skje.

Nå må jeg legge meg. Kan iallfall IKKE forsove meg i morgen.

Ønsk meg lykketil!

Adios ♥
jeg har finni ut at hver eneste fredag. Den dagen jeg slutter halv 2 på skolen, så sovner jeg ALLTID på bussen heimover. alltid like skummelt. våkner opp på bussholderplassen min, hopper ogg og skriker "STOPP BUSSEEEEEN!" mens allt glor på meg. Lite flaut.

det er endelig helg. noe de fleste regner jeg med, sikler etter hele uka.
denne helgen skal jeg tilbringe masse tid med mine gode venninne Anette som har flyttet for seg selv, og trenger litt selvskap.
pizza baking ikveld, jeg på bursdag til søskenbarna mine, så åker det rett ut på fest :)

jeg har merket at jeg er utrooooolig dårlig til å legge ut bilder av livet mitt som når jeg er i byn, på fest osv osv. Skal bli flinkere til det. LOVER.

nå skal jeg endelig få rota meg til å rydde det rotete rommet mitt. trenger virkelig det nå.

picture 134
fake a smile?kos dere i helgen småbarn.

Adios ♥
Følg min blogg med bloglovin

Herregud. jeg skjønner virkelig ikke åssen det er MULIG å klare å lage en så morsom reklame film. Eller. Det er mulig siden den faktisk er lagd. Men jeg må ærlig si at når jeg sitter nede aleine på rommet å den reklamen kommer, er det vanskligheter for meg å holde kjeft.Hvor mange elsker å forsove seg? not me.
Selvom jeg ikke skal grine over "ååh. deilig å få sove 1 time til" så er det døds irriteranes å forsove seg.
den irritasjonen graver seg innover. så. 07.30 så skal "moa" stå på bussholder plassen. 07.27 VÅKNER jeg.
bummer :(
(men skal ikke nekte for at det er deilig å slappe av litt på morran :P )

picture 126btw. Jeg har endelig fått rota meg til å kjøpe meg webcam! I love it! Syntes det er mega bra. Webcam er kult!

nå skal jeg opp å koke meg kaffe (og kanskje få sjansen til å drikke av koppen før jeg drar) og en fin fin frokost.

Adios ♥
Fant video på youtube fra Dolce & Gabbana's spring/summer  2010 showet fra Milan Fashion Week. 
Man har ikke mange ord etter man har sett det. Det er Fabelaktiv. Fantastisk. hva mere kan jeg si?
Jeg veit hva jeg ønsker meg til jul "mamma? kan jeg pleas få hele sommer kolleksjonen til dolce & gabbana?"
hadde vært en drøm det altså. Tror jeg aldri har sett noe så fantastisk som denne kolleksjonen.

Se filmen og nyt det.sto opp 08.00 idag tidlig for så å dra kl 09.10 ifra meg med venninna mi, retning sandvika, Sandvika senteret. vi var der kl 10.00. På morran. Masse butikker som ennå ikke var åpne. Var så utrolig latterlig. der trassa vi rundt og skulle være kjempe kjappe for å kjøpe tingene vi trenger og fyke ut igjen. Funka ikke greit når de brukte 100 år på åpne butikkene.
Fikk iallfall kjøpt noe;

dscn1392
ELLE. thebest ♥, Depend french look, Isadora foundation,
øredobber gina tricot, sløyfe kjede H&M.


nå skal jeg kome meg med å prøve å ta på løsnegler.

Ha en fin dag.
Adios ♥