Etter en ganske fin helg med pils med venner og jobbing, så våknet jeg opp idag med verdens verste magesmerter. Kramper og stikking. Ble liggende i fosterstilling hele mårran. Jeg beit tenna sammen og begynte å ordne meg til jobb. jeg satt i soffan med klær og ferdig sminket og kjente smertene komme og skjønte tilslutt at jeg ikke kunne dra på jobb idag. Jeg tok smertestillende å la meg i senga igjen. Smertene ga seg ikke. Jeg tenkte for meg selv at jeg er glad jeg er nabo til sykehuset. Så nå ligger jeg i senga mi å håper jeg blir bedre til i morgen. Det for meg å være borte fra jobben endag er ille nok, men 2 dager? Skjer ikke. Ligger med dårlig samvittighet fra før av.
Jeg får bruke resten av tiden idag på å bli bedre, og skrive ferdig manuset mitt før jeg sender det inn til forlager. Yes folkens, jeg skriver bok. Første gangen jeg går offentlig ut å sier det, men er det jeg har gjort siden sommer, å det er å skrive på bok. Får se hva som skjer de nærmeste mnd med boka og forlager. Krysser fingrene og håper selvfølgelig på det beste.

Nå er det på tide å lage seg litt frokost og en kopp te fr skrivinga begynner for fullt. Skal prøve å få skrevet flere tusen ord idag så jeg kan sende det inn i morgen, så her skal det jobbes. Både med sykdommen og skrivingen.  
Jeg har sikkert sagt dette en million ganger, men føler at jeg har startet et nytt kapitel i mitt liv nå som jeg har flyttet til en helt "ny" by. Jeg bor for meg selv midt i Drammen, og starter på egenhånd. Da føler jeg det er riktig for meg å starte å blogge igjen og ta det derfra. Blir nok en litt mere "seriøs" blogg fra nå av, men det skal komme ut flere og bedre bilder fra nå av. Aldri noe mere mobil bilder. Eller kanskje noen ganger.
Jeg har endelig klart å finne en liten løsning på internett problemet i leiligheten, så er jo greit fornøyd med det. Bare jeg slipper mobil blogging så er jeg evig takknemlig. Nå så sitter jeg midt i et flytte kaso "enda" men om en uke så har nok alt kommet seg på plass, og leiligheten ender med å se fantastisk ut. Gleder meg til å legge ut bilder av den ferdige leiligheten min.

 

Da begynner leiligheten å ta form. Endelig. Ordentlige bilder kommer ut når alt er fiks ferdig, å som det ser ut nå så blir det ikke så lenge til. Nye senga har kommet inn, klærne er hengt opp, kjøkkenet er ryddet og ordnet, sofaen står fint forran tv, og duft lysene mine er på plass.
For øyeblikket så ligger jeg i sofaen å blogger ifra iPhonen min, men det er det beste jeg får til nå. Som dere vet så er jeg avhengig av instagram, så hvis dere vil følge min hverdag så følg meg: CharlotteIsachsen.
Da har jeg endelig flyttet ut av mors rede. Jeg flyttet fra et lite dødt sted til Drammen by. Jeg bor 10 minutter unna sentrum og kan gå til matbutikken. Jeg kan dra på meg jakken og dra ned til byn når jeg vil for å ta en matbit, kaffe eller en øl uten å måtte tenke på bil og parkering. Jeg bor alene i en søt leilighet med et stort og fint bad, åpen kjøkkenløsning med 2 trappetrinn ned til en hvit stue, og et lite rom med plass til senga mi og småtteri. Jeg har satt opp min egen Get dekoder, og hengt opp gardiner. Reier opp senga hver dag, og lager middag til meg selv. 
Har bodd der en uke, og ting ligger ennå i esker, men det skal vekk fortest mulig. Jeg har ennå ikke bord, så bruker gulv til å sette glass og tallerker for øyeblikket. Men jeg skal ikke klage. Jeg bor fortsatt alene hvor ingen kan klage på at det står et glass på gulvet i noen timer. Noen fridager nå skal bli bra for både meg og leiligheten.