Denne helgen har jeg vært i Ål på et sted som heter Vats, med min utrolig gode venn Martin som har perm fra forsvaret.
Fredag kveld dro vi til ål og skravla og lo hele veien. Kom til et utrolig vakkert sted med gårder, hus og masse sauer i skråning. Dro til hytta dagen etterpå. På et sted som var enda finere (åssen er det mulig?) på en bitte liten hytte. Vi lagde grill, eller strengt talt, Martin gjore det mens jeg sto å klappa sauer.

Utover dagen henta vi resten av folka, og den minneverdig kvelden kunne begynne. Tror jeg aldri har hatt det så morsomt før. løpet av kvelden bestemte 2 karer seg for at de ville badet, så ut vi dro alle sammen, gode og fulle og skulle gå i mørket uten å se noe. Jeg trassa i sump/myr, nesten plompa i en liten dam og tryna rundt mens jeg snakka i tlf (er ganske sikker på at det hørtes utrolig bra ut når jeg ramla over gjerdet og tryna og alt) menmen. noen må jo gjøre det.

Var utrolig glad for at jeg fikk møtt Martin igjen. Hadde ikke sett han på nesten 1/2 år. Verdens koseligste kar altså. Kan ikke finne noe bedre enn han altså.

94322421132952618312352618511276282305n
Også så kjekk som han er da.

hehe :)!


Blogges seinere. Nå er det tid for å rydde rommet og late seg.

Adios <3Har ikke blogget på tusen år følelses det ut som. Har ikke hatt inspirasjon føler jeg. Tester ut nå om jeg klarer å få til noe.

13.september blei min onkel Sverre Isachsen Europamester i rallycross. Noe jeg syntes er dritt fett. Kanskje ikke alle helt aner når det gjelder den sporten. men jeg er født og oppvokst med den sporten rundt meg, så jeg syntes detta er dritt rått.
Flere venner av meg har kommet og gratulert meg og det syntres jeg er kjempe kult.
http://www.vg.no/sport/motor/artikkel.php?artid=589822
for de som vil lese :)

idag har jeg hatt et kurs om hårprodukter fra Cutris, Ref. Likte det produktet utrolig. Har en følelse at jeg kommer til å kjøpe MASSE fra den serien.

tenker jeg kanskje burde legge meg snart, men siden jeg sovna som en stein i senga rett etter skolen og sov noen timer, så kommer ikke jeg til å sovne ikveld.
Men da blir det tid til i kose i senga med katta mi, en kopp te og boka mi.

picture 110
jeg er kjempeglad på kvelden.


God natt.

Adios ♥
the city
29 september begynner kanskje en av favoritt seriene mine igjen. The city. for alle dere som ikke har sett the city før, burde absolutt gjøre det. Handler om alt det girls loves. så vi alle gleder oss til.


Over til noe annet.
Helga har vært .. spennende. Masse moro heter og masse tull. Men helger er alltid sånn, right? Jeg dro på en fest i jevnaker hos en god venn av meg. Blei dårlig iløpet av kvelden (ikke full) og ringte etter mine reddende engler, Laila og Tom Andrè som kjørte helt ifra Hokksund til Jevnaker som er litt over 1 time å kjøre. Med en sølv volvo med turbo. Alltid like kult.
Vi kjørte og var sammen hele natta og bare koste oss.

Nå idag ligger jeg hjemme småsyk så jeg håper på å bli bedre. Bare det ikke er svineinfluensa.

Jeg var også heldig og fikk meg jobb igår kveld. Så alle som er i nærheten må stikke innom Gro's gatekjøkken i Mjøndalen. Åja! JEG jobber på et gatekjøkken. Blir iallfall penger ut av det :)

Adios ♥
dette er mitt 2. videoblogg innlegg. Jeg ser HELST at jeg ikke får noen
komentarer slengt til meg. Jeg vil helst ikke slette dette innlegget også fordi
jeg får så mye slengt til meg.


Å se på denne søte jenta daaa :D ♥Caroline søta.
Blogg; http://caul.wordpress.com/


Natta. ♥Jeg blir så irritert når folk kommer å slenge til meg "herregud å du har fritidsproblemer når du lager videoblogg" kanskje vbloggen var teit, ja hva så? Peace merke og det teite halloet var ikke serr. Det var en venn av meg som sa jeg skulle gjøre det så fjortiss. Men siden ingen hadde noe fint eller morsomt å si om det så bestemte jeg meg for å slette det innlegget.

Neste gang jeg legger ut en ny videoblogg så forventer jeg andre kommentarer. Det handler om å respektere andre mennesker.