En ny uke med skole slit. Forsov meg 1 time idag :O holy. Men rakk skolen. Så flink som jeg er.
Jeg har hatt en liten tenkestund og finni ut at jeg har lyst til å bli russ :D charlotteruss. russecharlotte. Blir phett.
føler at frisørlinja er meg. Er dette jeg har lyst til å drive av med. Er en utrolig deilig følelse når jeg står der og klipper og styler håret. Du får verdensbeste følelse. "dette her er meg"

Jeg har min lille kosestund med miami ink som jeg har hver kveld. the best of the best :)
discovery love «3

Slenger inn et trutemunn bilde av meg. enjoy.

Adios ♥

dscn1358
Jeg har tenkt lenge på å få en ny header. eller en ordentlig kul header. Jeg spørte min gode venn, Tor Arne om han kunne lage en header. og så søt og snill som han er så sa han ja :)
Er den ikke kul?
www.torarnenjaamo.net
Verdens søteste dude ♥

Tusen Takk Tor Arne.


Skolebilde imorgen. wish me good luck.
natta.

Adios ♥kl er 23.02, og jeg skulle egentlig ha lagt meg 22.00. Siden jeg går på skolen langt vekke, så må jeg opp kl 06.00 i morgen tidlig.Jeg har brukt dagen på å daffe og ikke gjort noe som helst. Siste halvtimen har jeg brukt på å skrive jobbsøknader. Spennende? no..

For alle dere som ikke viste det. JEG ER BLOND IGJEN. ikke helt blond, men nesten helt blond, hvis det ga noe mening? forgie uke satt jeg 2 timer i frisørstolen og bleika og farga masse masse striper i håret mitt. Etter litt så blir det enda mere striper i håret mitt. Så jeg blir en Blond Charlotte igjen. (orginalfargen min er blond)

å nå begynner livet mitt å gå framover. Eller. Selvfølgelig så gjør det det, men mine planer begynner å lage bane nå. Dere får vite mere seinere. Dette er en liten hemmlighet.

Nå laller jeg. Natta ppl.

Adios ♥


dscn1285
Blond Charlotte. taffel sticks ♥ og masse sminke.dscn1292
er alt for mørkt til å se blondfargen ordentlig. Slenger inn et bedre bilde
i morgen.onsdag for ca 2 uker siden så slo lynet ned ikke langt fra meg, så nettet blei borte. kjempe lenge. Så har ikke fått muligheten til å blogge :(
men nette er tilbake nå og jeg er super duper glad. endelig kan jeg blogge igjen. Har fått mark i fingra.
Så blir masse blogging framover i tiden. Så dere lesere skal ha noe morsomt å lese på. Jeg har også hatt lyst til å fikse en spørrerunde så kanskje få lagt ut en vblogg. Å jeg tenkte "hmm. får jeg masse lesere så skal jeg slenge ut en liten konkuranse" Å det er ikke noe jalla stuff. Skal få til noe fett.

Skolen har begynt igjen som alle veit. Tror dette kommer til å bli et utrolig kult skoleår men kommer nok til å bli slit.
For alle dere som ikke veit det, så går jeg Frisørlinja på st.hallvard skole. For dere som veit at jeg bor i hokksund og st.hallvard er i lier så tenker dere "damn hu må opp tidlig" ja det må jeg. må stå opp kl 6 hver dag. reisetiden min til skolen er på ca 1 time og 15 min 1 vei. Så blir super deilig når jeg får lappen :D (btw. Skal ha glattkjøring i begynnelsen av september)
Jeg er så gira. Tenk å deilig det blir å få lappen?

Jeg har også lagt noen store planer for livet som jeg håper kommer til å gå akkurat som jeg vil det. Jeg skal blogge om det seinere om mine drømmer går i oppfylelse.

Den siste tiden av sommerferien så hart jeg sitti hjemme å tenk "jeg må få til noe stort i livet mitt" jeg vil ikke gå et helt liv uten å få til noe skikkelig. Slå imellom som et eller annet. Gjøre noe, gjennomføre noe som andre mennesker kan se opp til meg for. Jeg har aldri vært et englebarn. Jeg har vell vært den værste ungen man kunne få. Men jeg tenker. Om jeg får til noe stort i livet mitt. Så kan folk se opp til meg som "den jenta der var et null før. hu fikk ikke til noe. Hun var bare en av de andre umulig kidza. Men nå ser jeg opp til henne. jeg vil være som henne" tenk å deilig og fint det hadde vært? jeg vil være en person som kan inspirere andre mennesker med å si "selvom andre sa du var et null og umulig, så betyr det ikke at du kan ikke kan bli stor når du blir eldre"
Dette er kanskje noe som virker veldig fjernt. Men dette er noe jeg vil gjøre. Jeg vil inspirere andre menneske. Jeg vil gjøre noe stor med livet mitt. Jeg vil oppleve nye og store ting i livet mitt.


Dette blei utrolig mye skriving til å være meg i et innlegg.

Jeg legger ut bilde senere for jeg er døds sliten. Blei vekt av min fulle tvillingsøster kl 4 inatt og noen som ringte på døren kl 11. så jeg legger meg litt i senga igjen og legger ut et bilde senere. Natta.

Kisses ♥Fredagen fikk jeg besøk av en veldig go venn fra Oslo som kom for å ligge over. (derfor jeg ikke har fått blogget før nå)
jeg brukte hele dagen på å rydde. bestemte meg for å bli veldig kreativ med senga mi. Jeg har en stor dobbeltseng. Men ikke en dobbeltseng madrass. dvs at jeg har 2 forskjellige madrasser i senga. Jeg fant ingen dobbeltmadrass laken igjen så da satte jeg meg i det kreative hjørne.

dscn1256
søtt, right?


dscn1264
Ole Brum er et must.

dscn1266
Jeg er veldig glad idag for nå skal jeg snart ha glattkjøring. DVS lappen
er på go vei inn i mine hender. Å jeg får kanskje kjøpt meg bil kjempe fort :D

adios ♥
gratis makeup

http://www.gratismakeup.no/Register.asp?r=35228


bli medlem og få gratis makeuip og gavekort.2. saken

Hva skjer med rihanna? jeg klarer virkelig ikke de klærne hennes. Jeg skjønner ikke hva som har skjedd med henne. jeg likte henne bedre før når hun hadde "girl next door" stilen.380
Hva skjer med øredobbene? og "strømpene" / sko eller hva det er?


rihannasalmostnippleslip15732
hva er dette?


3. saken

lørdag 1.august var jeg på bursdagsfest til min gode venninne, Lena.
Hun hadde leid et lite lokale og bedt de nærmeste vennene på middag. vi satt og spiste. koste oss masse. så kl 10 så kom resten av folka. Vi fikk lånt ordentlig lys og annlegg og mixebord så blei full party. og strippestang. Det blei faktisk montert opp en strippestang som blei fint brukt masse på kvelden.

Var en sinnsyk fin kveld.


dscn9123


adios ♥