Jeg veit ikke hvor mange ganger jeg har sagt, eller skrevet dette, men idag er virkelig en ny start i livet mitt. Nå har både jeg og min mamma blitt enig om at nå er det på tide å slanke vekk noen kilo. Så fra å med idag, så har vi begynt på våres diett. 
En veldig enkel en som skal sakte men sikkert kile oss ned i "drømme vekten" våres.
Frokost så spiser vi knekkebrød med kjøttpålegg, frukt, youghurt/shake til mellom måltid. Sund middag (idag hadde vi fisk med stekt brokkoli og gullrøtter ved siden av), og til kveldsmat, knekkebrød.
Veldig kort fortalt.
Matintaket skal skje med ca 3 timers mellomrom, samtidig som det skal gå mye vann mellom kroppen. Noe som funker helt fint nå, siden sola står på fullt.

Neste tirsdag skal jeg også begynne på et frisklivs kurs her jeg bor, hvor jeg vil få mere info og hjelp når det kommer til kosthold og mosjon.

Jeg kommer til å veie, og måle meg en gang i uka, hvor jeg da skriver det ned i en matdagbok jeg har her hjemme.
Med en slik, kan man lett se hva man har spist iløpet av endag, og da følge nøyere med.

Jeg og mamma vil også begynne å trene på trenings studio 2 ganger i uka i begynnelsen, hvor vi seinere tropper opp til 3 ganger. Rolig start er bra! Vi er også heldig som har flotte stier i skogen ved jeg bor, så det kommer nok til å bli noen turer der også iløpet av sommeren. For å holde motivasjonen min oppe, har jeg finni fram favorittbuksa mi fra ifjor, som ennå er samma størrelsen jeg brukte, men den sitter noe strammere rundt både liv og lår.
Etter det målet er nådd, så henger det en shorts bak som er en strl mindre enn det jeg bruker nå. Så det er mål jeg går for nå i første omgang.

Der jeg står nå, så vil jeg helst ikke legge ut tall på kiloene mine. Men hvis dette går riktige veien, og jeg begynner å føle meg mere komfortabel, så vil jeg kanskje gi dere et litt større innblikk i min "reise".

 


I love blue nail polish.

Av alle ting så skal jeg på Iron Maiden konsert idag. Blei vekt av en venn som ringte meg å sa han hadde en billett til over, og ville ha med meg. Først så svarte jeg NEI med engang, men så tenkte jeg at dette kommer til å bli den eneste sjangsen jeg får til å se dem, så hvorfor ikke? Pluss at min mor var på konsert med de på 80 tallet, så må nesten følge i "hennes fotspor".
fun fun fun.


Bestilte verdens kuleste armebånd fra Asos for en liten stund siden. I love it.
Passer helt perfekt til denne sommeren for å få et lite bohemisk preg over deg.  
Dette tror jeg må være en av mine ultimate favoritt denne sommeren. Nydelig og inspirerende sang. Både tekst og videon oser av inspirasjon. Denne sommeren kommer til å bli fin.