Denne helga har vært helt konge. Først så var det bursdagsfesten til Nicolay shekkasen som var virkelig noe for seg kan man trygt si! pilsing, husking, gåtur for enkelte og piercing stikk.

BURSDAGSBARNET.Søte Julia


Ole Martin sitter på gulvet fordi? svar: bomma på stolen


Awesome fucker.

Oh yes. Christine var også der.


foshooEtter en heftig kveld der, så sovna jeg i stolen forran en varmeting (jada hat meg for at jeg ikke kommer på hva det heter). Blei vekt med at SIMEN knipsa meg i panna. Men kom meg helskinna hjem og slang meg rett i senga når jeg kom hjem. fant ut at det blei passe seint, så like greit det da.

Dagen etter, eller dagen derpå kan man si så blei den en aldri så liten Sverige tur med goddis og øl shopping. Så blei det ein hei dundranes fest i Geithus (SØK DET OPP) med masse awesome folk, og pils så langt du kunne se.

Gutta boys slår til. igjen


Smørbukken & bursdagsbarnet
Kan trygt si at jeg har hatt en fantastisk og døds kul helg. Og denne uka kommer til å bli enda bedre bare ved å si "jeg har ferie" en uke ferie fra jobbing for å bare slappe max av og forhåpentlig tilbringe litt tid med venner. Kan også si at det ikke er lenge til jeg skal inn i forsvaret. Hvis jeg ikke har nevnt dette før så skal starter et år med førstegangs tjeneste for meg 29. september i Madla ved Stavanger. Så det kommer til å bli døds kult.
 
For å si det så kan dere som er intressert i å vite litt om det å se åssen jeg kommer til å ha det der, lese litt på bloggen min når jeg er der nede. Skal lage en ny mappe når jeg har kommet inn og fått fiksa alt som skal fikses. Kan bli spennende.

Nå er det soffa tid og goddis tid.
dvs at teoriprøve i klasse B er bestått! Nå sitter jeg bare å venter spent på å få oppkjøringsdato å rocke det max :D
har fått meg bil, så gleder meg til å ta den første kjøreturen aleine! :) Overraske vennene mine med å møte opp i bilen min og tute på de!


Super glad Charlotte!

Jeg har også fått sett den nyeste musikkvideon til 30 seconds to mars.
siden youtube er teit så får jeg ikke lagt inn musikkvideon, MEN jeg kan legge inn sangen forsåå å legge inn en link til musikkvideon. Livet skal ikke være lett nei.


http://www.youtube.com/watch?v=AQHv-fhHq9YSommermusikken som har sneket seg inn på min mobil min sommer, som man kommer til å høre ferien lang.


Jason Casto - Fall in love again

One night only - Say you don't want it

Travie McCoy - Billionaire ft. Bruno Mars

B.o.B - Airplanes ft. Hayley Williams

Pendulum - Watercolour

Pendulum er et band jeg har stor tro på dette året.

Legg gjerne igjen kommentarer og tips til deres sommermusikk

Dette er den nyeste sangen til Brandon flowers. Å for dere nerdsa så er det vokalisten i det verdenkjente bandet the killers som btw er mitt yndlingsband.

Gidder ikke å skrive om heile historie bak at det bare er brandon å ikke hele bandet. enkelt å greit. Han har laget et solo album som kommer 2 september hvis jeg husker riktig. Det betyr ikke at the killers har splitta eller noe sånt, men the killers dudene ville ta en litt lang pause etter dems siste album day & age som kom i 2008, noe brandon ikke var helt fan av. Så derfor; Brandon kommer med solo album. Noe jeg er super gira på. digger sangen.

ferie ftw