idag blir det party i. bærum.
av alle steder så måtte det bli bærum. pub i sandvika. resten av drikkinga skjer i bærum. Kommer ikke over at JEG skal til bærum for å drikke. Første gangen jeg var i bærum var på mandag.

I morgen skal jeg til Oslo til en god kompis på bursdagsparty hans. Gleder meg sykt! Jeg og han var nesten som søsken før. Selvom han bor i Oslo og jeg Hokksund. Når vi først var sammen så skulle vi helst gå OPPÅ hverandre. Husker så godt første gangen jeg møtte han. 19. August 2007. Husker det så godt. 5 minutter etter vi hadde møttes så blei det første bilde av meg og han sammen tatt. Etter den dagen snakka va med hverandre konstant. Møttes veldig ofte og hadde det best sammen.

Savner den tiden.

Men er veldig glad jeg har han. Tor arne beste ♥


Nå skal jeg inn å ta en lang varm dusj og begynne å pakke litt.

Adios ♥

img1127
long long time ago.I går dro jeg til drammen for å ta tattoveringa mi. jeg satt der å grua meg noe sinnsykt. Herregud. Tror jeg aldri har vært så nervøs før. Snakka med han ene jeg kjenner der og han bare lo av meg. WTF? jeg er ei 18 år gammal jenta som skal ta tattovering på ribbeina. Rart jeg er nervøs?
men anyways. Når jeg først kom inn etter forsinkelser og tull så la jeg meg ned og blei tattovert. Det var ikke SÅ jævli som jeg trodde det var, men skal ikke nekta på at det var vondt. Det var veldig vondt. når han kom til skygge legginga så var det ikke så ille. som tattovøren sa hele tiden til meg "ååh. Er det ikke deilig?" han lo godt av meg der jeg lå og småhyla for meg selv.

etter ribbeina var det igang med foten. det er 3 gangen jeg tar på foten så var ikke sånn kjempe ille. vondt, men ikke ille.

Nå er det gjort. det gror. Jeg er nesten blakk. og planlegger min neste tattovering.

Adios ♥


dscn1249ok ok ok. Jeg sitter nå på rommet mitt før jeg skal løpe til bussen. DRIT REDD. jeg skal ta min 3 tattovering idag og er drit nervøs. fordi jeg skal ta den på ribbeina. å ja. Jeg er kjempe kvalm. Jeg skjelver. og er bare rett å slett kjempe redd :O
jeg har 2 fra før av. en stjerne på vær fot så jeg skalfikse på den ene. dvs. auau smerte i 15 min på foten. så AUAU smerte på ribbeina i maybe 30 min elns. Jeg gruer meg :O jeg veit jeg ikke har noe å klage over for jeg har valgt dette selv, men er lov til å være redd, right?

Men jeg tenker det heller sånn her. Jeg har på føttene. Etter jeg har tatt på ribbeine så har jeg tattovert de stedene som er de VONDESTE stedene å tattovere seg på. tenker det sånn. etter det. finito. Da er de stedene tattovert.

Lover dere at jeg skal legge ut et bilde ikveld :D

må løpe til bussen
adios ♥jeg beklager mye for at jeg ikke har klart å surret meg inn git før nå. Har gått langt over 1 uke nå.
pga: kreta. Blei mye farting de siste dagene at jeg ikke lenger hadde tid til å stikke innom i noen få min. Beklager.
Når jeg har kommet hjem til kalde, regnende norge så har jeg vært mye fram og tilbake. Vært mye borte. og når jeg først er hjemme så ligger jeg i senga å ser på en film.

For Charlotte har blitt litt syk. Min mor er redd for at jeg har fått innfluensa. Jeg vil ikke ha innfluensa. Skal ta tattovering på tirsdag og på bursdagsfest til min gode venn Tor Arne; http://www.torarnenjaamo.no/ på fredag i Oslo. Så jeg KAN ikke få innfluensa. Skal også til Sandvika for å møte en venn jeg blei kjent med på hove. Under slipknot konserten faktisk. Passa på meg så jeg ikke blei borte. :)

For å fortelle litt mere om hva som har skjedd den siste tiden.

For dere som kjenner meg veldig godt kommer ikke til å le av meg om dette og dere som ikke kjenner meg så godt, eller ikke kjenner meg 1 sekund må ikke le.
Jeg elsker å skrive. Å helt siden barneskolen har jeg drømt om å gi ut en bok. Å endelig nå har jeg klart å starte på boka mi. Etter jeg var på kreta og leste en storartet bok jeg har lest for 2 gang nå.  HYPER av: Pernille Dysthe (moren til en veldig god kompis av meg)
Så har jeg klart å få meg igang. Jeg elsker måten hennes å skrive på. Dere burde lese den. Den er fabelakti.

Så nå veit dere det. Forhåpentligvis innen 40 år så har jeg klart å gi ut en bok.

name blogg

 Jeg beklager veldig for at jeg ikke har blogget på en go stund.
Hvorfor? Har ikke hatt noe nett, eller hatt tid til å blogge. Men har det nå :)
Har desverre ikke mye bilder herfra. Jeg glemmer helt å ta bilder når jeg er her nede. Men han ene kompisen min som er med, har none bilder. Så når vi har kommet hjem, så skal jeg love dere å legge ut noen bilder.
Nå hamrer jeg på tastaturet for å bli fort ferdig, slik at jeg kan gå ned til bassenget å bade og sole meg :)

dscn1059
Soler meg på ballkongen. Er ikke skille dere ser, men skygge.

dscn1110
vaffel med is :D namdesverre for at jeg ikke har skrevet på ca 2 dager. strømmen på hotellet har gått 3 netter på rad nå, og i 2 dager var nettet nede. Lite nervesammenbrudd?
men nå er det tilbake.
kl er halv 2 (snart lunch time) og jeg sitter på hotellrommet aleine. jeg våknet av at folka sa "vi går ned på stranda, hadebra" så gikk de, og jeg lå aleine i senga.
Har egentlig ingenting å klage på. Er utrolig deilig å få være her aleine noen timer. Ha på musikken så høyt jeg vil, og gjøre litt sånn akkurat som jeg vil.

Jeg beklager mye for at jeg nesten ikke har lagt inn noen bilder. Jeg glemmer helt å ta bilder når jeg er her og ute på kvelden. Men ikveld skal vi inn til The big city, Chania, så da blir det noen bilder. Lover dere alle sammen. Vil at dere skal se akkurat det jeg også ser her.

stopper innlegget her slik at det ikke blir alt for kjedeligt for dere å lese. Jeg legger inn noen bilder nå.

name bloggdscn1020
litt av utsikten fra min lille væranda. (den øya er freda. masse geiter på
den. Det er IKKE lov å gå på øya for å se som en turrist. er 1 dag i året
det faktisk er lov til å være der. FACT)

dscn1026
verdens beste frokost? loff, med go ost (mc donalds ost) og cola light.

dscn1024
en veldig trøtt og VELDIG ufresh meg på morran.

les overskriften. yez. 45 grader sitter jeg i nå! Har kommet en hetebølge. dvs. VARMT. er ca 40 grader i skyggen. Er nesten litt flaut å si, men savner norge. Savner rommet mitt. Tinga mine. Senga mi. og været. Er nesten umennsklig å gå her ute i gatene. I norge er det. Ja. Uannsett hvor man er så klager man. er man i norge er det for kaldt. er man i kreta er det for varmt. Anyways. DEILIG MED FERIE :D Iløpet av denne lille skrive tiden har jeg klart å pimpe 1 liter med vann. VARM.
Jeg har desverre ikke fått tatt så mye bilder ennå som dere kan sitte å le av, men er ennå 2 uker igjen, så ikke få panikk.

Skal legge ut noen få bilder, så tenkte jeg at jeg skulle legge meg litt i senga og slappe av. Blir så sinnsykt trøtt og sliten i denne varmen. Ettermiddags lur er godt :)

Adios.
name blogg
dscn0993
ute 03:40 på natta/morran.

dscn1001
stooooor Heineken glassflaske. Hva skal man si? ELSKher fant jeg på flotte gardemoen en pc som er til alles bruk :D nydelig,
står nå på gardemoen å venter på flyet til flotte flotte varme kreta :D
jeg skal ha en fin fin ferie.

Q: Hva skal dere i ferien?

Ha en flott ferie mine småbarn :D<i morgen drar jeg til gode gamle kreta. gleder meg utrolig mye. Blir deilig å komme seg vekk fra kalde, gråe norge. Mye bedre å komme til sol, varme og milevise lange strender.
Jeg har pakka en god stund, men føler jeg ALDRI blir ferdig.
føler dere det også sånn?
dscn0957
det lille jeg har klart å pakke ned hittil.


siden jeg er geek så kommer jeg definitivt til å ta med meg pc'n til kreta for å blogge litt og legge ut koselige, søte feriebilder. Og noen dirty natt party bilder. (ikke ta det på en pervers måte)

Så for now. Adios.

name blogg