Livet kan alltids ta en usving. Man kan alltids komme i mørke perioder. Man kan alltids føle seg sliten og lei. 
Livet kan virke ubetydelig til tider. Alt rundt deg vil ikke virke så viktig lengere.
Well. Just smile. Why? Because you can


 

Can't wait.
For dere som kjenner meg veit at jeg er en stor fan av tattoveringer! Jeg skulle helst ha tattovert hele kroppen min, men det er en ting som stopper meg å gjøre det. Meg selv. Det er så mye jeg vil ta, og jeg drømmer meg bort hvert eneste sekund, men det som stopper meg er at jeg tenker "tenk om jeg gifter meg. Er ikke pen med en stor tattovering på armen". Slike ting stopper meg. Jeg har nå 5 tattoveringer på kroppen, og ingen av dem syntes. Dere alle skulle bare vist hvor sjokka folk blir når jeg forteller hvor mange jeg har, og hvor og hva. Jeg har tidligere lagt ut bilde av alle tattoveringene mine. Å for meg så er ikke det nok! Nå i sommer så skal jeg farge den store påfugelen jeg har på låret (WUHU) noe jeg gleder meg ekstremt til. Jeg ville egentlig ha den på ryggen eller armen faktisk, men det var meg selv som stoppet det. Jeg veit at jeg ikke kan tenke slik hele tiden. Vi lever i en helt anna tid. 

Hvis man hadde tattoveringer før i tiden, blei man sett på som badass. Ofte kriminell eller bare rett og slett skummel. Hvis man møtte på noen som hadde tattoveringer, burde man løpe som bare faen. Men idag så har alle tattoveringer. Til å med min mor har tattoveringer. I den tiden man lever i nå, så er det "unormalt" å ikke ha tattoveringer. Å som oftest så er det synlige tattoveringer man ser. På jenter ofte noe på håndleddet, eller nakken/skulderen. På gutter er det armen eller bein. 
Men mine er det ingen som ser. Jeg syntes det er veldig kjedelig at jeg ikke har tørt å ta noen synlige. Er vell mest redd for hva jeg selv vil syntes. Jeg er redd jeg vil bli lei den, eller rett og slett angre seinere. Er dette den riktige måten å tenke på?


Hva syntes dere?  
Jeg og denne bloggingen min! Blir serriøst kvalm og sjokkert over meg selv. Før så kunne jeg ikke se for meg en dag uten et blogg innlegg, mens nå tar det meg en mnd før jeg klarer å komme meg inn på blogg.no.
Ikkje bra.

Å som alltid så skjer det mye. Jeg har fått ny jobb som servitør på en super resturant i Drammen. Stor-koser meg. Er noen fantastiske mennesker som jobber der. Kjempe snille, hjelpsome og morsome. Klarer å presse meg selv litt mere for hver gang jeg jobber, og er deilig å kunne allerede nå se fremgang. Jeg ser virkelig fram til hva tiden vil bringe.

Ellers så lova jeg meg selv og alle andre for en mnd siden med å blogge om min helse, og min "resie" ned i vekt. Vell det som iallfall er bra er at jeg har gått ned 2,5 kilo på 1 mnd. Istede for å sette meg store mål, så setter jeg meg selv små mål, slik at jeg ikke mister gnisten. Jeg har egentlig en shorts som henger på døra som jeg så gjerne ville inn i denne sommern, men tror jeg kan glemme det! Men jeg fant igjen min favoritt bukse som er i den samme strl jeg bruker nå, men som er strammer litt for mye når jeg har den på. Mitt mål nå er å kunne ta på meg buksa, og kneppe den igjen slik at det ikke strammer for mye på hoftene mine. Vil nok ta en liten stund før den sitter perfekt, men som jeg sier. Små mål.
Jeg påsto også for 1 mnd siden at jeg skulle begynne på NOKA dietten. Det kunne jeg bare glemme. Men fra å med i morgen, blir det ornings på det. Da blir det shake til frokost, protein rik middag med lite kalorir, litt frukt til mellom måltid, og noe lett på kvelden.

Har vært flink å klart å komme inn på den gamle sporet jeg kjørte i før. Jeg har kutta ut brus i ukedagene. Nå så sier jeg til meg selv at helgene er greit. Fredag-Søndag. Ellers så blir det lite med goddis og potetgull i ukedagene. Litt merkelig at jeg gjør det med tanke på at jeg var i sverige forgie Mandag. Men så "heldig" som jeg er, så blir jeg fort kvalm når jeg spiser litt goddis, så da klarer jeg fint å holde den dealen med meg selv. Tommel opp!


Nå så står høy musikk, og rydding av rommet på planen! Etter det er ferdig skal jeg sette meg godt ned i senga og kose meg med supernatural. Fått max dilla på serien! Utrolig bra serie!

 

Jeg prøver fortsatt å finne ut feilen med pc'n min hvorfor den ikke vil laste opp bilder jeg tar, så nå så kommer det bare gamle bilder ut, eller ifra random sider på nettet! Irriterer meg max at jeg må gjøre det, men bedre enn ingenting!