One night only - Say you don't want it

Dette tror jeg er min nye yndlingssang for sommern :) en søt, fengende, litt rocka sommerlåtForgie torsdag hadde vi i klassen avslutning på lizzi's i drammen :) kl 11 gikk vi innenfor dørene på en pizzaresturant- Jeg syntes det høres helt teit ut, men go pizza har de iallfall.
Martine hadde tatt med seg kamera, så blei mange flotte bilder :)


Som sagt,. God mat :)

x 2

Rikke og meg stappmett etter 1 time med spising :)

JEG HAR LOMMER! Intern

Dino

søte DinoMeg og Martine mor ♥

Tonje, Malene, Caroline og Paulina :) go'jentene.

Etter vi hadde spist bevegde vi oss til Bowling 1 i drammen for å bowle litt å ha det morro. Jeg har ikke hatt det så morsomt på lenge, men tror vi alle kjente det på oss at etter hver runde blei vi mer alvorlig og gjore alt for å vinne. Det var så utrolig morsomt. Mista kula, klarte å gjøre den klassiske feilen med å glippe den når man skal kaste eller skyyve den bortover bane shiten :)

Bowlingting maskot

Tonje digga skoaKanskje det bringer lykke å kyssa bowlingkula?

ingen kommentar

malene var ikke særlig glad i å bli tatt bilde av.

Når jeg satt på lizzi's å så på klassen og jentene mine fra klassen så tenkte jeg. Jeg kommer virkelig til å savne folka. Får bare gjøre det beste ut av de få dagene vi har igjen.

fått max dilla på denne sangen :)Gårsdagen er glemt!!
Jeg elsker Alexander Rybak. Alle de som kjenner veit at han alltid kommer til å ha en stor plass i hjerte mitt for alltid. Jeg har aldri sett en så søt gutt før. Man kan ikke si at han ikke er nydelig. Smelta sekundet jeg så smilet hans. Å fela :)

Uannsett hva folk sier. Alexander, fele og norsk rap passer jæskla bra sammen.
Alexander Rybak & Opptur - Fela igjenFår bli med på detta jeg også å få tilsendt et kult bilde.


'
Jeg digga dette bilde :)

Finn din favoritt her

TINE IsKaffe inneholder den beste kaffen fra Brasil.

TINE ønsker at IsKaffe skal være litt inspirasjon som gir deg påfyll og ny energi. Derfor har TINE har invitert designere fra Brasil til å lage design som kan gi oss nordmenn litt inspirasjon. Den eneste føringen Brasilianerne fikk var at designet skulle inneholde IsKaffens rutemønster, ellers fikk de frie tøyler. Det har kommet inn mange hundre bidrag fra ivrige designere og bildene stilles nå ut i Norge. TINE har nå en konkurranse på Blogg.no hvor alle som følger de enkle punktene HER får sitt favorittbilde i posten!

Trykk her for mer informasjon om Tine IskaffeSommertider. er da jeg pleier å gå amokk når det gjelder å bestille ting på nette. Nå har jeg nettopp rota meg til å bestille en beauty blender. Har sikla på en slik en utrolig lenge, å har endelig klart å bestille en. Nå er det bare å få penger (noe jeg virkelig trenger) så jeg får betalt for den og andre ting. Det eneste som er utrolig kjipt er at jeg ikke får lønning før 1 Juli. Så jeg må leve med alt for lite penger i en mnd. Det er utrolig kjipt siden jeg skal på hove. Men man klarer alltids å skaffe seg penger. derfor det er fint at jeg har en konto som er tilgjengelig med litt penger liggende.

Beauty blender fås kjøpt her
                                                                                    

Men det som er fint med lønninga er at jeg får ferie penger samtidig å mens hove foregår. Å jeg gleder meg kjempe. Men en ting som ødelegger veldgig er den årlig sverigeturen. Min onkel kjører rallycross og nå er det en ny EM runde får tur. Og det foregår i sverige fra 2-4 Juli. Å hove varer til 2 juli. Å jeg sitter her å lurer veldig på åssen jeg skal klare å komme meg dit. Rallycrossen i sverige er noe jeg SKAL oppleve iår. jeg skal få dette til å gå. er ikke spørsmål om det.

Nå blir det en liten filmkveld på meg som jeg også hadde igår. så da legger jeg fra meg datan å synker ned i soffan. Gleder meg til i morgen. Klasseavslutning med pizza. Skriver et nytt innlegg om det i morgen med bilder.
til å la være å blogge. Nå er det ikke russeshit. ikke eksamen shit. ikke foreløbig iallfall. Nå sitter jeg på nettet å leiter etter inspo. så tenkte jeg. Det er sommer og sol. Det er inspirasjon i seg selv! Jeg er så glad for at det endelig er sommer! Snart er det sommerferie! Da blir det utepils, soling, festivaler og bare kos.

Har allerede hatt utedager med Martine og RIkke som besto av bading for dem, grilling og håp på at sola skulle stikke fram for fult slik at det kunne bli litt soling, men så dårlig ut. Å nå som ferien nærmer seg med stormskritt så tenker jeg " YES! snart siste skoledag" så tenker jeg "ånei. snart siste skoledag." jeg kommer til å savne klassa. eller for å være veldig ærlig så kommer jeg til å savne noen i klassen! Syklubb-jentene mine, og de andre skrullene.
Ser mellom bilder fra året og det eneste jeg kan tenke på er "detta har vært et utrolig fint år.


Meg og Martine på skisprinten i Drammen.

Jeg og Martine har det gøy med webcamenBunad girls

Sliten rikke og glad charlotte

Rikke som kom løpende

vinflaske på 15 min.

fin utedag med martine og rikke

peneste i hele verdenSuperglade badekar sittere :) her satt jeg å koste meg i 6 timer.

Det er så masse flere bilder jeg vil legge ut, men føler det kommer til å bli alt for masse bilder.
Poenget er at jeg kommer til å savne Martine, rikke og noen andre småjenter :)Denne mnd har vært så utrolig stappa at jeg ikke har hatt tid til dette. Å det er så utrolig kjedeligt at når jeg virkelig brenner for dette, så har jeg ikke tid eller ork til å gjøre det. men skal prøve å fortsette nå i go fart opp :)

men herregud. samtidig som jeg skriver dette innlegget så failer jeg. denne siden har vært oppe på pc'n min i 2 dager... men kan skylde på teori. nerder som svarte faaarin til teoriprøva på bil :) fått litt motivasjon nå som jeg var å besøkte den nyydelige bilen min idag :D legger snart ut bilder!
Jeg er serriøst helt støl i arma fordi jeg har skrivd så mye på datan! støl etter en ivrig gymtime med slåball i solsteka :) nydelig!

I morgen skal jeg og Martine snuppa nyte sola i drammen by og bare slikke sola og prøve å få litt farge på den bleike kroppen min! Kjøpe en pils og en is og bare nyyte det fine været :)

nå hopper jeg i senga. natta