endelig kommet tilbake hjem igjen. til senga mi. til pc'n (geek) til tv'n min. til ordentlig middag. Til en varm dusj. til en do MED dopapir. å. maaaaaat.
buss fra arendal kl 3. skulel være i drammen kl 6. buss drit forsinka. var ikke hjemme før halv 9. noe som var kjedeligt siden jeg skulle ta tog til oslo 21.20. hadde bare 30 min på meg å dusje, fikse meg og pakke på nytt. stress.
sov hele veien til oslo. kom dit. sovna på sekundet når jeg la meg hos kompisen min. opp 05:15 dagen etterpå. dusj, t-bane, buss 07:30 til sverige, BAM sovna med engang. sov hele veien til sverige. deilig.
kom til sverige. kjempe kjempe varmt.
metaltown var bra. Bring me the horizon var konge. Manson var konge :D yeah.
cover charlotte
yeah. Venstre hjørne :D oli var dritsøt og hyggelig.

oli
cute cute.
manson
sry for drittbilde. litt kjipt å måtte skrive på bildet for at ingen skal rappe det.


skriver mere om hove seinere og med flere bilder. har ikke energi nå. skal drikke brus, høre på bring me the horizon og slappe av.

kisses! <3;*


Q: HVA HAR DERE GJORT HITTIL I SOMMER?Jeg klarer virkelig ikke å få sagt det nok ganger. HOVE HOVE HOVE
Er det mulig å bli så gal og glad på engang? søstern og muttern er driiiit lei av at jeg bare snakker om hove. Hove ditt, Hove datt. Men ååh.! Nå er endelig dagen her :D

Jeg og Cathrin tar bussen som går fra drammen 14:05 med nesa ned til Arendal sentrum. Der blir vi henta av en kompis av meg som vi skal være med som har vært der siden fredagen. Gleder meg til å se han, for han kommer nok til å være passe fyllesjuk. :D

Jeg har rart nok klart å fått ALLE klærne og tinga mine ned i en vanlig strl bag. Å det som er oppi der skal holde i 6 dager. ! tjukk genser, 1 tjukk jakke, 7 topper, 3 bukser, 1 tights, bikini, håndkle osv osv. I'M GOOD.


Nå skal det bli bittelitte granne mere pakking, så åker vi :D gleder meg gleder meg.

Dette kommer til å bli den beste sommern ever.

Kisses!<3;*


picture 6picture 42Igår hadde jeg en fantastisk dag med mine flotte flotte venner, Ida og Oda :)
vi var ute i sola, spiste nøtter, og sånn ekkel ekkel mango ting og tok bilder i en søt søt park i Drammen i solskinnet. Kan trygt si at de seriøse bildene vi skulle ta, blei nok ikke så serriøse likavell. Blei nok mere hopping og latter.

Kan si at IDAG har vært en deilig dag. SOMMERFERIE :D ååh. digg å sitte på skolen å tenke "om 5 minutter er det ferie" BANG! FERIE :D:D
så jeg sitter hjemme nå å venter på at min mor skal komme hjem fra jobb, så skal vi til Norges hovedstad, nærmere kjent som Oslo for å bruke litt penger. Rettelse; HENNES penger :p Hva har man mødre til?

Nå skal jeg spise litt, ordne meg, så åker jeg inn til oslo.
Jeg håper dere ALLE får en fin fin sommerferie med masse masse sol og varme :)

Q; hva skal dere i sommerferien?

Kisses!<3;*


478411297241575257393075225253521030829n
Moa.

478411297237575257393075225253457871235n
søte søte Oda :)

47841129724007525739307522525350925582n
Å Ida. som vil heller snurre rundt enn å ta bilder med oss andre girls.

478411297242575257393075225253542640827n

GOD SOMMER :DMandag, 15 juni 2009 møttes hele 1 og 2. året opp i gymsalen kl 09;00. 
Venninna mi satt mellom beina mine og2 andre venninner ved siden av meg. jeg satt å klemte venninna mi hardt hardt hardt. Jeg var så redd og nervøs. folk blei ropt opp å gikk ut av gymsalen. tilslutt så satt hele 1. året igjen og 2 IUA (interiør og utstillingsdesign) lærern skravla og skravle. tilslutt sa hun ; ingen av dere får den erfaringa. Jeg klemte venninna mi og skreik ut for full hals. vi klemte hverandre og charlotte gråt.

JEG KOM IKKE OPP I MUNTLIG EKSAMEN!
Dere skal bare forestille dere å nervøs å redd jeg var. Jeg kunne komme opp i matte og naturfag. det er mine to dårligste fag som jeg ligger på en 2'er og kanskje 3 om jeg er veldig heldig. Å jeg kom ikke opp. Dere alle skulle vist å glad jeg var da. Så da er det ferie. Jeg er så fint PERMITERT fra skolen :D jeg har hatt fri siden mandag, å skal på skolen på torsdag for å ha avslutning så. FERIE FERIE FERIE :D ååh. gleder meg såå til denne ferien.
Q: HVA SKAL DERE I FERIEN?

btw. Slenger inn noen bilder av mine nye sko :Ddscn0581
min høyre tattovering skal bli fylt på slik at den blir sånn som den skal!

dscn0586
beklager for mine syktkule sokkememerke på beinet :p


Kisses!<3;*
Jeg, Charlotte Isachsen har begynt med treninga mi igjen. Jeg må få fart på det. Komme i bedre form. Å det er så fint for meg, for 5 mins gåtur fra meg, så er jeg i skogen. Å hva kan være bedre enn en joggetur helt aleine i skogen? Må si det er jævla slitsomt med oppoverbakker, men motstand gjør deg bedre, right?
Var småkaldt når jeg var ute idag. Sol? where are you?
Men skal ikke klage.

Blei et utrolig kort innlegg denne gangen. Grunnet; skal sove.

Kisses! <3;*


dsc01476
Hvor deilig er det ikke å jogge her? :)

dsc01481
å en veldig bleik Charlotte.

ps: jeg vil forsatt ha mere spørsmål til vbloggen min. får ikke lagd den hvis jeg ikke får spørsmål.Åssen skal jeg klare å lære meg å kjøre bil ordentlig hvis mamma skal dirigere rundt. Gir meg hennes uvaner. Holder på brekket 24/7. Hu drar i brekket akkurat når hu vil, og jeg stresser som svarte faen når hu sitter ved siden av meg.
Når jeg sitter med kjærelærer så er det SÅ mye bedre. Han sitter der helt stille og  komenterer ting, rolig og forsiktig.

BLIR GAL.

jeg har ikke penger til bil :(
Det gjør vondt i hjerterota. Jeg har finni drømmebilen min. 16.000,- 91 modell. IKKE DÅRLIG.
Har en liten plan med å prate med familien min og spørre om alle bil spleise på den bilen til meg i jule og bursdagsgave. blir ca 3000,- på hver. Er ikke dårlig det da?

Skal poste seinere om åssen det kommer til å gå :D

Kisses! <3;*

drmmebil
Drømmebilen min <3For de som ikke har fått det med seg. Det er tirsdag. Idag var jeg på skolen ._. så hadde jeg kjøretime. Noe jeg syntes gikk drit med tanke på hvor mye jeg har kjørt med mamma og hvor flink jeg egentlig er. Kommer til denne bilen var jo heelt annderledes. Heeeelt annderledes. Jeg bare satt i bilen å lo av meg selv. Men kjørelærern sa jeg var flink da.
Er det oblikatorisk for han å si det til alle elevene sine?
Uannsett. Det kunne gått bedre. Men. Øvelse gjør mester, right?
Så jeg fikk en kjøretime til Fredag. Gleder meg litt til det :)

Jeg sitter også å nerder matte. Eller. Prøver. Jeg har klart å påne matteboka opp på innholdsfortegnelsen. Godt tegn?
Jeg SKAL gjøre matte før jeg legger meg ikveld iallfall. Jeg har en matteprøve i morgen som jeg må få tatt for jeg har 1 mindre matte prøve som jeg har tatt i motsetning til alle de andre i klassen. Så jeg skal da sitte på et klasserom som er stappa med 1. og 2. klassinger som har heldags. :p

Musikk må man alltid ha. Det kommer jeg til å slite med i morgen på prøven. Sitte å konsentrere seg om matte, funker bare ikke uten musikk. Så jeg lurer på åssen den matten kommer til å gå ._.

DET ER SNART SOMMERFERIE :D ?

Hvem gleder seg til det?

Jeg gjør iallfall det. Skal på hovefestivalen, metaltown (Sverige) på lørdagen (siste dagen) så heimat.
Uka etter skal jeg på rallycross helg på høljes (sverige igjen) Gleder meg noe veldig :D  Heia onkel!

Anyways. Må prøve å få til matte.

Kisses <3;*

dscn0465
Hvor søt er ikke pusen min? Hu ligger å later seg, mens jeg nerder matte.