Som dere vet så skal jeg begynne å blogge igjen. Jeg har jo selvfølgelig klart å faile allerede, men har vært litt mye fram og tilbake, så skal gjøre så godt jeg kan. Som dere sikkert vet, så har jeg en kategori som heter "The diet show". Der skrev jeg om mine trenings økter, og min diett. Men etter en stund mista jeg helt gnisten, og lysten, så det blei slutt på all trening, og dietten gikk helt skeivt. 
Nå har jeg brukt hele dagen min på å tenke og planlegge, og har bestemt meg for 100% at nå må jeg virkelig begynne igjen.
Jeg skal kjøre på med NOKA produkter, så da skal jeg begynne på kick start, der jeg spiser bare noka produkter i 2 uker. men vil mulig anna hver dag spise "vanlig" middag. Grunnen er fordi da føler jeg at det er lettere for meg å holde meg til dietten, enn å sprekke.

Jeg skal prøve å holde dere oppdatert, men jeg vil hovedsakelig konsentrere om meg selv, at jeg faktisk skal klare dette.

 

Hva syntes dere? Tror dere jeg kommer til å klare det? 
Endelig så er jeg tilbake igjen. For fullt forhåpentligvis. 
Jeg har vært borte i nesten 2 hele mnd. Stille og kjedelige mnd. Men nå er jeg tilbake. Grunnen til pausen var fordi jeg virkelig trengte det. Jeg fikk en ny jobb, hvor jeg dedikerte mye tid til det. Jeg var utbrent og orker rett å slett ikke å blogge. Men nå har gnisten min komme tilbake, å jeg skal bli bedre enn det jeg var før.

 

En liten oppdatering.

Jeg fikk meg en ny jobb som sagt. Å jeg trives veldig. Morsomt å lærerikt.
Jeg bestemte meg for å gå ifra mørkebrunt, til blond. På 3 dager. Endte opp med platina blondt hår på 3 dager. Men jeg mistet mye av håret mitt i prosessen, og det blei veldig slitt. Jeg bestemte meg for å klippe meg. KORT. Ikke gutte kort, men kortere. Jeg sa til frysøren hvor mye hun kunne ta av, å jeg så hvor sjokka hun blei. Så nå er jeg kort og blond, og veldig fornøyd med det. Jeg elsker frisyren min. Om ikke så alt for lenge, så skal jeg tynne ut litt av det nederste av håret slik at det ikke ser ut som en palme.

 

Desverre så har jeg det samme problemet, der jeg ikke kan laste opp bilder jeg har tatt med mitt kamera opp på bloggen. Det er noe jeg skal prøve å fikse fortest mulig, slik at jeg kan begynne å dele livet mitt med alle dere igjen.


Ellers enn det så bor jeg fortsatt hjemme, men har begynt å titte etter leiligheter. Forhåpentligvis kan jeg snart fortelle dere alle at jeg skal flytte ut av mitt rede. 


Jeg håper dere er like psyched som meg for å være tilbake.  

Kisses