Jeg har lenge ønsket meg å få det savnede lange fine bølgete tjukke håret tilbake. Jeg var dum og bestemte meg for å klippe en kort bob for nesten 2 år siden. men etter den dag har jeg begynt å spare til langt hår. Men det vil ikke bli langt. Har ikke vokst mye iløpet av den tiden og jeg tenker "hvorfor har ikke håret mitt blitt lengere når jeg har prøvd å spare i 2 år?"
Håret mitt har ligget på en skulderlengde alt for lenge nå! Å jeg ønsker meg så inderlig å få langt hår igjen. Jeg kler mye bedre å ha langt hår og jeg føler meg mye bedre med det som de fleste jenter gjør.
Jeg elsker å ha langt hår jeg kan dulle med. Flette, krølle, lage fine frisyrer som er kledlig for meg. Nå har jeg bare et utrolig kjedelig hår som er kort og bare veldig stusselig. Med litt lengde på håret så forandrer jeg meg helt når det gjelder utseende messig. Langt hår former mere mitt ansikt og ser finere ut!

Dette er egentlig ikke en unnskyldning, men jeg skulle gjerne ha kjøpt meg extension før, men jeg er en blakk og fattig student. Så jeg har rett å slett ikke råd til å kjøpe det.
Så kom jeg over en konkurranse som det står at man kan vinne extension fra Butterfly HairExtension å jeg tenkte "dette passer meg perfekt"

Så siden jeg er fattig student så håper jeg virkelig at de vil finne denne teksten bra, og kanskje vinne hele shiten!
alle vennen mine veit at nesten det eneste jeg snakker om er at jeg savner det lange håret mitt. og alle sier at jeg kler langt hår mye bedre!

Så jeg får bare sitte å håpe på at de ser på denne teksten som en vinner!

http://www.butterflyhairextension.com/.

Gustav Lorentzen døde onsdag av hjertestans under et orienteringsløp utenfor Bergen.

Han ble 62 år gammel. Lorentzens sønn bekrefter dødsfallet over for nyhetsbyrået.

Jeg vait ikke hva jeg skal si.
Jeg husker når jeg var liten når jeg løp rundt med knutsen og ludvigsen cd'n min og sang på den hele dagen!
Har alltid likt dem. Uannsett hvor barnslig musikken er, så er det en del av min barndom. Og jeg kjenner det at jeg kommer nok til å savne han litt!

Er utrolig trist at en folkekjær mann skal dø som 62 åring.


 
Knutsen og Ludvigsen - kanskje kommer kongen

 
Knutsen og Ludvigsen - Grevling i taketIdag så fikset jeg og Rikke Gajda mor noe morsomt på skolen som er super hemmlig :D
om eksakt 8 dager så skal jeg vise dere alle sammen hva det er :D
Gleder meg super mye :)


verdens diggeste genser.


Jeg og Martine satt i norsk timen og så på drømmebikkjene våres. Og jeg har hatt en klar favoritt i mange år.
Pembroke Welsh Corgi


Verdens nydeligste hund.
Gi meg?

Nå skal jeg slappe av i soffan med en kopp te og glede meg til frustrerte fruer :)

Onsdag 21 april slipper vakre Charlotte Thorstvedt sin kolleksjon for Bik Bok! Her er en liten sneakpeek på kolleksjonen.

-Alle jenter som er moteinteressert har vel en drøm om å lage egen kolleksjon! Det var ikke snakk om å si nei.
Bik Bok har butikker i London og Stockholm, så det var også utrolig spennende at klærne ville  bli solgt i utlandet i tillegg til her hjemme i Norge, sier Charlotte-Inspirasjonen var hovedsakelig klær som jeg selv ville gått med, og som jeg skulle ønske fantes der ute. Selv om jeg elsker å gå i svart,så er dette en vårkolleksjon så det er masse hvit, pudderrosa og mintgrønn. Sorbetfarger. Miami Vice og studio 54 er inspirasjonskilder. Det er fokus på skuldre, skulderputer og kjettingdetaljer. Detaljer er det som virkelig kan gjøre et plagg spesielt, så jeg har både fjær, sløyfer og kjetting i kolleksjonen. Jeg elsker selv å gå med kjoler, så det er 6 kjoler med!


Alt i alt består kolleksjonen av 11 plagg: 6 kjoler, 1 genser, 1 skjørt, 1 playsuit og 2 t skjorter.Foto:Isabel Watson
Hår/make: Linda Wickman
Styling: Charlotte selv
Art Director: Renate Bjørnsti
 
 Built for sin - Blood Shot Eyes

Idag var det turen til UKM i Hønefoss for å se verdens beste lokalband Built for sin, fra rocke-byn Drammen.
Her er fansiden dems på Facebook.

Sto opp kl 7 og blei henta av guttaboys kl 8 på morran. Veien til hønefoss var stille og sovefull? Rigga oss inne i kulturhuset i Høneføss og satte oss ned for å sjekke showet.
Var morsomt. Mye morsomt, Mye bra, og mye.. rart.
Høydepunktet var jo selvfølgelig når Built for sin kom på scena. Blei også beskrevet som de peneste kledde idag, noe jeg er fullstendig enig i. Var fine og kjekke alle sammen :)


Kjekke gutter i dress.

Var utrolig bra lyd, så de hørtes helt fenomenale ut.

Gleder meg max til fredag 23.04. Der blir det konsert med Built for sin, pluss flere på G60. Anbefaler alle å ta turen innom :)

 
 
Klovner i kamp - valsen

For tredje gang lanserer H&M en fashion Against Aids kolleksjon hvor hele 25 % av inntektene går til ulike HIV organisasjoner. Hele kolleksjonen er inspirert av sommerens mange festivaler og den innholder faktsik alt fra sko og klær til telt og sovepose! Er man en fashionista så er man en Fashionista!

Kolleksjonen kommer for salg  i Divided-avdelingene hos H&M fra og med 20. mai

Å jeg syntes dette telte og soveposen er råkul
Jeg har vært veldig bloggfri nå om dagen og det er bare en enkel grunn til hvorfor. For å ta livet mitt med ro. Finne inspirasjon. Tenke mellom ting.
inspirasjon så jeg skal inspirere dere til ting. Inspirere meg selv.
For å stresse mindre. For å leve livet akkurat slikt som det er nå. Med sola som steiker og solbrillene som henger fint på nesetippen min. Det er så utrolig vakkert og deilig vær nå! Iløpet av de 30 min jeg satt ute i sola med venninner så har jeg blitt brun. Fått skille etter singletten min. Så skal love dere at i morgen så blir det soling for full pupp.

Jeg har også tatt meg tid til å tenke litt fram i tid. Hva jeg skal gjøre med livet mitt. Som de fleste veit så går jeg siste året mitt på skole (frisør) og har ikke store planer om å gå mere skole. Men jeg skal ikke bli frisør. Så nå sitter jeg å tenker igjennom hva jeg skal gjøre. Er greit med 1 års friår eller kanskje 2, men hva gjør jeg når jeg har sløst bort det? Jeg må klare å få meg en kariere. Er så mye jeg har lyst til å gjøre her i verden. Men er selvfølgelig ikke alt som er oppnålig.
For å ta et eksempel på noe min søster gjore for en stund tilbake. skrive opp "drømmene" mine. Eller rettere sagt. Hva jeg vil oppnå.

- Skrive en bok
- Sy en kles collection
- Bygge drømmehuset mitt
- bli en flink fotograf
- Oppleve mye

Jeg har ikke mange drømmer. Men store. Jeg vil ikke sette listen for høyt. For da veit jeg at jeg aldri klarer å oppnå dem!
Jeg er allerede i fullgang med en av dem og jobber på spreng (holder det hemmlig foreløbig)

Å jeg har vært smart å åpna noe som heter BSU (bolig sparing for ungdom). Trekker av et fast beløp fra konton min i mnd. Rentefritt. Og det beste av alt. Når du først skal bygge/kjøpe et hus så kan det hjelpe deg 100 000-200 000 på vei :) Jo mere du setter inn, jo mere penger blir det. Annbefaler alle det.


For å gå over på noe helt annet så kan jeg bare si at;


Dette må være drømmetapeten min. Se så nydelig. *Ønske*


Inspo for uken:


Elsker jakkaJakka rocker sykt.Jeg skal herved love dere at jeg skal bruke mere tid på å blogge mere, og gi dere litt mere innholdsrike innlegg enn ;idag gjore jeg ingenting, natta.

Kisses
Nå har jeg registrert meg på Bloggurat.Jeg blei nettopp medlem her som gjør at man får flere lesere :)
Allerede nå så har jeg fått endel som har vært innom siden!
Skader ikke å teste.


The fratellis - Chelsea Dagger

som gjør at folk blir gira på å lese bloggen. Jeg tenger inspo føler jeg. Noe veldig.

Men igår så var jeg på bursdagsfest til en god venn av meg med masse andre mennesker. Var kjempe koseligt. Så kjedelig som jeg er så har jeg desverre ikke noen bilder fra kvelden! Er så opptatt med å gjøre alt anna.
Men det var en veldig morsom kveld. Blei kjent med nye mennesker. Blei bedre kjent med mennesker :) så jeg hadde en veldig fin og koselig kveld!

Nå skal jeg sitte å slappe av hjemme. Ikke gjøre noe som helst idag er planen min :) fortsette med russebuksa mi og bare storkose meg :)
TRENGER VIRKELIG IKKE Å SI MOE MERE FØLER JEG!
CAPS LOCK IS ON FOR 24 HOURS.kl er 06:53 og jeg er så å si ferdig med å pakke sammen, ordne meg og alt! Litt deilig å tenke på. Men også litt kjedelig, for det betyr at jeg kunne ha sovet litt lengere!
Er jeg heldig så sovner jeg på bussen :)
Sitter å ser på svampebob å storkoser meg. "det var bare en hyssing hele tiden"
Eneste jeg har igjen er å sminke meg.. Greit å bryke lang tid på det vanskligste. hehe
Idag så skal det bli tatt bilder, så jeg satt lenge igår bare for å finne en genser jeg kan bruke. Hvor teit er ikke det?
Fant iallfall noe å bruke! Nå skal jeg sminke meg så jeg slipper å tenke at ansiktet mitt ser sånn ut


Ha en fin dag :)dedigere dette innlegget til alle mine venner jeg har rundt meg.
For å bli utrolig klisje så vil jeg ærlig si at; Uten dere så hadde ikke jeg klart å være den jeg er.
Uten dere hadde jeg ikke hatt noe grunn til å bruke energi eller idet heletatt stå opp av senga på morran.
Dere får meg til å glede til å komme på skolen. Glede meg til å tilbringe en kveld med helt utrolige gode mennesker. Glede meg til å ha en kjedelig tur. Å bare fordi det er dere, mine venner jeg kommer til å være med når jeg gjør og opplever alt dette.

Her er det noen få bilder av meg og noen venner.
(har tusen flere, men ligger på en anna hard disc)


Meg og Martine søta på skolen :)

Meg og Martine. Jeg er varm, hu er kald.

Thomas, Daniel og jeg som prøver å se mest serriøs ut.

Daniel og Meg på Halloween.

Hansiboy og Meg.

Meg, Caroline og Paulina søta :)

Martine og Meg :) Nice!


Kl har runnet 04;45, så jeg føler det er på tide å legge seg.
Der jeg kommer ifra så sier man ikke "harry å dra til sverige" ånei. Her så er man harry hvis man IKKE drar til sverige. Så herfra kan ingen si at jeg er harry for idag var det min 2 dag i sverige. Å gud som jeg elsker det landet :)
etter jobb igår fikk jeg meg en overraskelse når de som satt i bilen kjørte å sa "sverige here we come".
Det blei goddis, øl og alt mulig anna man ikke trenger.
Idag blei jeg vekt av min søster kl 10 når hun kom med at hun plutselig litt før hun skulle bli henta fikk beskjeden "du kan ikke være med"
En mld til en anna person å vi var på vei til sverige :)
Vi kom inn. Blei mere øl, goddis, brus. Å jeg er blakk!
Så nå sitter jeg å gomler goddis og kikker på all den ølen jeg har kjøpt. (for dere som lurer. Ja jeg er veldig glad i øl)
Morsomt å finne ut av tollen tydeligvis har tatt seg ferie :)

Å jeg er lei av header'n min så jeg lagde en til som er utrolig kjedelig, men enkel :)