Wow. Dette er det første innlegget jeg kommer med på en uke eller noe slikt? Jeg må ærlig innrømme at det er utrolig deilig å ha en liten bloggpause. Jeg skal ta til meg tipsene til folk og legge inn et innlegg innimellom. Skjer mye med meg for tiden, så er deilig med pause da. Tid for bare megselv.

 

Men jeg tenkte jeg skulle dedikere hele dette innlegget til NOKA. Som dere fleste sikkert veit så er jeg sponset av dem. Jeg har i mange år prøvd å komme meg ned i vekt. Noen ganger har det funket, andre ganger har det gårr rett vest. Så jeg bestemte meg for å gjøre et tappert forsøk på å søkte litt rundt på nettet for åfinne noen fine "slankekurer". Jeg kom da over en blogg der denne personen hadde testet ut NOKA, og var kjempe fornøyd. Jeg har aldri hatt noe spesielt troa på slike kurer før, men tenkte at det vil ikke skade. Jeg sendte inn en mail til NOKA og blei sponset. Jeg fikk pakkene og testet ut alt som var. Shakene var fine, og veldig friske i smaken. Sjokoladene var himmelske, og crisp barene var utrolig gode.
Siden jeg er så ubesluttsom så viste jeg at jeg ikke ville klare "kick start" kuren der man bare skal spise NOKA produkter. Jeg bestemte meg for å prøve å leve så mest mulig "normal" i matveien som mulig. Så jeg bestemte meg for å: Drikke shake til frokost, ta et fullkorn knekkebrød hvis jeg blei småsulten midt på dagen, spise normal middag med familien og sjokoladen fra NOKA på kvelden når jeg blei småsulten. Når man gjør som meg, så skjer det ikke drastisk mye på vekta da. Å det hadde jeg forventet meg. Gått veldig mye opp og ned. Så jeg har veid meg litt innimellom, og måler meg hver dag.

Når det kommer til å skrive vekta mi, så er det uaktuelt, men kan skrive det halvveis.

Når jeg begynte på denne dietten så lå jeg på en *9,2. Nå ligger jeg på *6,2. 
Jeg har gått inn 5 cm rundt låret, 5 rundt magen og 1 rundt mangen. 
Det syntes jeg er veldig mye. Jeg ser store forandringer på meg selv allerede. Jeg har merker at noen av t-shortene mine og toppene mine sitter litt løsere og bedre på meg. Så dette skal jeg absolutt fortsette med.

Framover nå så skal jeg nok bli flinkere på å spise NOKA produkter. Shake til frokost, crisp til "lunch", middag og sjokolade bar til "kvelds". Så får jeg bare håpe på at det skal hjelpe meg litt mere.

Jeg Har også vært utrolig flink til å trene. Men denne uken her, har det gått rest vest. Grunnet et fysisk "plage/skade".

Så til alle dere unge slankere som meg, så anbefaler jeg dere NOKA. Det smaker godt, og det funker. Kan ikke bli bedre enn det! 
Det er noe som har surret i hodet mitt en stund nå. Vurdert lenge å kanskje slutte, men klarer ikke tanken på å gi det helt opp, så kanskje jeg bare skal ta en liten bloggpause, og komme tilbake seinere?
Hva tror dere?

 

Det er sikkert endel som kommer til å spørre og lure på hvorfor, og det er egentlig fordi akkurat der jeg er nå, så må jeg bruke all tiden og energien på megselv. Jeg er i en tid der jeg vil bruke mest mulig av min energi og tid utenfor jobben til å trene så mye jeg kan. Men jeg veit ikke. Jeg veit at det gir meg litt motivasjon til å poste her åssen mine dager går, men jeg bruker også tid og energi til å gjøre det. Så jeg er egentlig veldig usikker på hva jeg skal gjøre.

 


Når det kommer til trening/dietten så har hatt en fin uke når det kommer til vekta. Iløpet av de 3 første dagene gikk jeg ned 2 kilo og var stor fornøyd, helt til helga der det blei en bytur på lørdagen, og ikke så veldig sund mat på søndagen. Så endte med at jeg gikk opp 1 kilo. Når man går på en "diet" å trener så mye jeg gjør så kan jeg se bedre hvor fort man kan gå opp. Så derfor må jeg bruke tiden på megselv for å klare målet mitt til den 2 April. Akkurat der jeg står nå, så kan det virke klin umulig. Hadde jeg ikke gått opp i vekt for 2 uker siden, og denne helgen, så hadde jeg hatt 5 kilo til målet, men nå er det 7 kilo. Noe jeg veit jeg ikke kommer til å klare hvis jeg ikke skjerper meg veldig, og hever meg på en streng NOKA diett. Noe jeg har vurdert lenge på, og tror jeg skal gjøre så godt jeg kan. jeg har skrevet opp en treningsplan over alt jeg skal gjøre, slik at jeg har et mål. Jeg har også bestemt meg for at 2 eller 3 dager i uka så tar jeg meg en gåtur rundt her jeg bor istede, for å spare på den bensinen jeg har fram til neste lønning. Så jeg skal prøve så godt jeg kan, og prøve mitt beste med å holde dere oppdatert.

 

Q: Syntes dere det er på tide med en pause?
Dette er nok den eneste sangen i verden som kan beskrive hva jeg føler.
(bortsett fra alt det kjærlighet greiene)Slik ser min morgen ut. Jeg våknet og sto opp for ca 15 min siden, og kjenner at det frister veldig å legge meg igjen. Men skal klare å holde meg oppe denne gangen. Igår kveld jobbet jeg fram til kl 8, så dro jeg til en kompis og var der hele kvelden og spiste popcorn og så på film. Kjempe koselig. Å ikveld skal jeg bli med ut på byn med folka og egentlig si hade til kompisen min som skal inn i forsvaret, så han drar på tirsdagen. Bestekompisen min. Å gud å jog kommer til å savne han. Jeg gleder meg aldeles ikke til det. Sitter å tenker på åssen jeg skal klare meg uten han. Han er den som alltid redder meg. Han er den jeg kan komme å snakke med om alt uten å bli dømt. Han er den som kommer på byn for å møte meg hvis jeg kjeder meg. Han er den som begynner å råkline med meg på byn for å gjøre noen visse mennesker sjalu. Det siste har faktisk skjedd, og personen som så på blei syykelig sjalu. Men ja dere skjønner? Han er min bestevenn. Å jeg veit at jeg sikkert kommer til å felle en liten tåre ikveld. Å jeg kommer nok til å ha en slik fin "alvorsprat" jeg alltid har på slike fine kvelder. Dette er nok den første gangen jeg virkelig gruer meg til å dra på byn. 

Men jeg veit at det ikke er siste gangen jeg kommer til å se han. Jeg skal se han helt til siste sekund. Veit at han ikke blir borte for alltid, men det er vanskelig å ta farvell med en som du snakket med nesten hver dag og ser ofte. Hele hverdagen min kommer til å bli forandret. Så jeg må overleve med det at jeg ikke kommer til å se han ofte. Det jeg er helt sikker på er at den dagen han kommer hjem fra perm, så skal jeg løpe til han og gi han er stor bamseklem som han alltid gir meg.
Er ikke rart jeg er glad i han.
Igår skulle jeg være flink å trene. Dro rett fra jobb for å møte bestevenninna mi, forså å trene. Jeg kommer på treningsstudio, og finner ut at jeg har glemt sportsbhn min. Just my luck. Men litt deilig med en fridag. Så nå skal jeg slappe av litt før jobb og se på the biggest loser selvfølgelig. Så etter jobb er det rett på trening. Planen var egentlig å trene nå før jobb, men like greit å ta det etter jobb. Like deilig å trene på kvelden. Å se at alle kaloriene du har fått i deg iløpet av dagen blir borte mens man jogger litt.

 

Men over til meg personlig nå. Jeg har merket at den siste tiden har jeg bare begynt å skrive om trening og slikt. Noe som er fryktelig kjedelig. Men det er liksom det jeg driver med for tiden. Det blir dårlig med bilder siden de ikke vil lastes opp på blogg.no. Merkelig for venninna mi fikk lastes opp akkurat de samme bildene på sin blogg som jeg har prøvd å laste inn her. Så da må det være noe galt med pc'n her. Tror det hadde vært lurt for meg å restarte hele greia tror jeg. Denne bare begynner å klikke, og jeg må ærlig si at jeg syntes det er deilig å få igjen en helt "ny" og rein pc. Tror nok dette er det smarteste jeg har kommet på på lenge. Tommel opp.

Edit: INGEN av bildene jeg har tatt med kamera kan lastes opp her! fuck.

 

Men ellers i livet så jobber jeg mye, og når jeg har fri så trener jeg, eller sitter hjemme i kroken på senga mi og ser på the biggest looser. Jeg må ærlig innrømme å si at hvis dere der ute som trener og trenger mitovasjon og inspirasjon, så ta en titt på the biggest loser. Det må være den største og beste inspirasjonen jeg noen gang har vært borti. Jeg rett å slett elsker det showet. Å se forvandlingen dems uke etter uke, og se de pine seg gjennom forskjellige konkurranser og se at de aldri gir opp. Er rett og slett fantastisk.

 

Men nå skal jeg få i meg frokost som består av litt sjokolade shake. Å jeg må si at jeg gleder meg skikkelig til å gå på vekta til mandagen. For jeg veit at jeg har gått ned i vekt. Jeg kan se små forandringer på megselv. Dette er første gangen jeg faktisk har gledet meg til å gå på en vekt. Men det skal bli morsomt. Føler at all treningen og spisingen begynner å gi gode resultater.

 

 
Jeg fikk inn en kommentar fra ei jente som heter Marlene, som jeg ville svare her på et innlegg slik at andre kan lese og se hva jeg gjør :)


Jeg syntes du virker kjempeflink!

Jeg er ganske overvektig, så må begynne å leve sunnere og trene. men trenhger tips!

Hvordan klarer du å gå på en diett? blir fristet til alt så har aldri klart det.. og det å trene får jeg aldri til..

Hjeelp :)?

KEEP UP THE GOOD WORK, DU VIRKER FANTASTISK :)

 

Mitt svar:

 

Hei Marlene.!

 

Tusen takk for kommentaren! :)

 

Jeg er egentlig ikke flink til å gå på diett selv. Jeg hater å gå på dietter, fordi jeg veit at det ikke kommer til å funke eller så sprekker jeg. Det jeg gjør er at jeg bytter ut noen matvarer. Som f.eks har jeg sluttet å spise brød. Jeg har gått over til fullkorn knekkebrød som inneholder bare 31 kalorir pr knekkebrød. Å det i seg selv kan hjelpe deg veldig. Jeg sier til meg selv at jeg skal klare å drikke 3 flasker med vann hverdag. (flaske som rommer 7 dl). På kvelden hvis jeg får søtsuget så tar jeg meg en appelsin, og en stor flaske som jeg fyller med funlight saft, og masse isbiter. Noe jeg også har lært er at hvis man har søtsug, så alltid ha med en sukkerfri tyggis med en herlig søt smak. Hvis du kjøper Stimerol sugarfree gum Fushion, så kan du velge mellom masse deilige smaker, og hver tyggis inneholder bare 3,6 kalorir. Noe du klarer forbrenne med å gå noen skritt.

 

Siden jeg er et vanlig menneske så selvfølgelig så sprekker jeg noen ganger. Sånn er det bare. Å da har jeg sagt til megselv at hvis jeg sprekker i en ukedag og spiser en sjokolade f.eks, så får jeg mindre "goddis" i helgen.

 

En anna ting som er kjempe smart er å alltid ha med deg frukt eller en gulrot i veska når du skal ut. Når du kjenner at du blir litt småsulten så er det bare å ta opp et eple ifra veska enn å gå innom en butikk der man fort kan ende opp med å kjøpe kjeks og masse anna man egentlig ikka skal ha.

 

Så noen viktige ting man alltid burde ha i veska:

 

  • Vannflaske!
  • Frukt og/eller grønnsaker.
  • Sukkerfri tyggis med en søt smak.

 

Jeg skal love dere at man kan komme langt med små endringer.


Å det med at du ikke får til å trene. Bare tull. Alle klarer det. Det har bare noe med innstillingen din å gjøre. Alle klarer å trene. Ta en gåtur på 20-30 min. DET er trening. Beveg kroppen din mest mulig. Når jeg er på jobb og kjeder meg litt, så kan jeg hoppe litt rundt i butikken. Veit det høres forferdelig teit ut. Men det er trening. Trener muskler, spenst og forbrenner fett. Så alle klarer å trene!Noe som også hjelper på motivasjonen min er å lese forskjellige treningsblogger. Min favoritt for tiden er: http://www.motivated.no/ .

 

Å til Marlene: Hvis du vil kontakte meg, og kanskje snakke litt om tilstanden din, motivasjon og litt mat tips så send meg gjerne en mail: Charlotte.Isachsen@hotmail.com.

Håper dette var lærerikt for noen av dere, og syntes dette var intressant å lese. Å jeg vil takke alle som støtter meg, og oppmuntrer meg til å trene og virkelig stå på.
Min nye favoritt sang. Den er sunget av skuespiller Amanda Seyfried som har spilt i blandt anna Mama mia og Dear John. Hun har en fantastisk stemme, og denne sangen passet henne fantastisk.
Idag dro jeg igjen for å trene. Kjempe digg. Uheldigvis så har jeg pådratt meg en liten "skade" på beinet, så kunne desverre ikke jogge så mye idag. Men jeg klarte å forbrenne 400 kalorir idag, å er kjempe fornøyd med det!
Etter jeg kom hjem lagde jeg meg en utrolig digg middag. Litt fullkorn spaghetti, karbonadedeig, hakket paprikka i forskjellig farger, gulrot og litt bolognese saus. Utrolig digg. Skulle egentlig prøve å regne ut hvor mange kalorir som var i den middagsretten, men glemte det helt. men vil nesten tørre å si at det ikke var så fryktelig mye. Diggdiggdigg.


Jeg kjenner at jeg virkelig gleder meg til hver gang jeg skal trene. Jeg har trenet hver dag i 3 dager nå, og er 100% sikker på at jeg skal trene i morgen også.

 

Om ikke så lenge, så er det jobb på meg, og jeg må nesten si at jeg gruer meg litt pga beinet mitt. Kjenner at det absolutt ikke er godt. Så håper det blir i orden til i morgen. Hvis ikke kan det bli dårlig med trening for meg.

Skulle gjerne ha lagt inn noen bilder, men som jeg har skrevet før så er det noe galt med pc'n min. Den vil ikke laste opp "nye" bilder ifra kamera mitt, så sliter litt.

 
Igår dro jeg for å trene. Tok med meg venninna mi så jeg ikke var helt aleine. Jeg fikk ikke trent meg så mye som jeg håpet på, men var gøy. Blei latter og morroheter. Jeg gikk/jogga på tredemølla i ca 30 min. og resten av tiden brukte jeg på å trene muskler. Kjenner det litt i låra idag, men bare deilig det.


Idag så blir det nok enda mere jogging på meg, siden mine joggesko har kommet tilbake igjen. Det ene benet mitt er litt skeivt, så det er en type sko jeg må bruke når det kommer til joggesko. Så woop woop.
Å jeg føler at denne trenings timeplanen funker bedre når jeg har skrevet meg opp på trening anna hver dag, enn hver dag. Å jeg begynner å kjenne at jeg gleder meg til trening, så dette begynner å se bra ut.
En ting som er minus, er at jeg har vært veldig slurvete med maten. Men jeg lå igår og tenkte at nå må jeg skjerpe meg veldig hvis jeg skal få no resultater av dette. Så framover nå så kommer det til å bestå av nesten bare NOKA produkter. Hvis jeg får sugen på vanlig mat, så går jeg til knekkebrød med skinke, eller frukt.
Forgie gang jeg fikk en NOKA pakke i posten så fikk jeg med meg 2 pakker av suppene de også har. Jeg smakte på den ene igår, og den smakte faktisk godt. Noe jeg klarer å spise en skål av uten å bli kvalm. Å det er et kjempe pluss. Eller så skal jeg holde meg til vanlig middag vi har her i huset, eller med små forandringer fra min side. Vi får se. Mamma har iallfall begynt å bli flink og kjøpe fullkorn spaghetti og slikt. Er sundere og smaker enda bedre enn vanlig spaghetti :)

 

Så skal jeg se en episode av The biggest loser før jeg drar på trening.
Kanskje litt dumt å sitte inne å glo på pc'n når det er så fint vær ute, men men. Sparer solskinnet til en anna dag jeg.

 

Q: Ka ska dokke gjøra idag?
Jeg må være ærlig å si at forgie ukes treningsplan gikk rett i dass for å si det sånn. Jeg endte opp med å trene en gang. Dårlig dårlig.

 

Å fordi jeg bare trente engang, så har det kommet som et bevis på vekta. Jerg målte meg i dag tidlig, og nå har jeg gått opp ca 1,3 kilo. Noe jeg aldeles ikke er fornøyd med. Derfor nå så skal jeg gjøre så godt jeg kan. Siden mitt prosjekt er å se hvor mye jeg kan gå ned til 2 april, så må jeg virkelig jobbe for det. Jeg sliter veldig matmessig nå, for jeg er tom for knekkebrødet jeg spiste som inneholdt bare 35 kalorir pr knekkebrød. Eneste vi har igjen i huset er brød. Jeg har satt et stort X over brødet i denne perioden. Jeg veit at en av hovedgrunnene til at jeg gikk ned i vekt var fordi jeg kuttet ut brødet. Nå må jeg være ærlig å si at jeg lagde meg en toast igår kveld, så kan vel skylde på den, right?

 

Siden vi ikke har knekkebrød, så må jeg innprovisere. En ting som er kjempegodt, enkelt og lite kalorir i?
Riskaker med litt kremost på. Kjempe godt, og lite kalorir. Et fint alternativ hvis man blir lei knekkebrød, eller ikke har.
Men uannsett. Over til ukens oppdatering.

Vekt: Opp 1,3 kilo.
Mål-mage: Det samme. (som forgie uke)
Mål-hofter: Det samme. 
Mål-Bryster: Det samme.
Mål-lår: Ned 2 cm.

Har blitt kvitt noe iallfall på denne tiden. Men nå er det treningsplanen min denne uken. En av grunnene til at jeg skippa hele forgie uke er nok fordi jeg prøvde å presse meg selv for hardt. Så denne uken skal jeg sette opp noen faste dager, mens de andre dagene er valgfritt.
Sånn ser uken ut. Å jeg har en følelse av at dette blir litt mere riktig enn å tvinge meg selv dit hver eneste dag. 
Får håpe jeg klarer dette denne gangen.


Nå er det frokost, og jeg starter hele dagen med en NOKA sjokolade shake. En shake som har begynt å gå lettere ned hver dag, og som begynner å smake bedre og bedre faktisk.
Og etter frokost, og en episode av The biggest loser sesong 10, så er det tid for dagens trening.

 

Sounds like fun, yeah?
På treninga idag så valgte jeg tredemølle. Kanskje litt kjedelig, men jeg liker å gå, så funker helt fantastisk for meg. Pluss at det er en liten tv skjerm rett forran ansiktet mitt som følger med på mølla, så tiden gikk fortere enn det jeg regnet med. Jeg hadde en oppvarming, med en gåfart på ca 5 km/t. Hvor jeg etterhvert økte til 6. Etter en liten stund begynte jeg å småjogge på 8 km/t. Jeg kjenner at knærne mine og framsiden av leggene mine ikke er helt i orden, så når jeg først jogger, blir det lett jogging, eller over kort tid.
Forhåpentligvis klarer jeg å få trent opp bena mine igjen, slik at jeg kan klare å jogge over lengere tid, uten at de skal være vonde.

 Tilsammen så gikk/jogga jeg i 1 time og 15 min ca. Jeg gikk litt over 1/5 mil og klarte å forbrenne ca 350 kalorir. Det skal jeg absolutt ikke klage over. Da tar jeg meg en liten NOKA sjokolade som litt koseing når jeg skal sitte å se på film resten av søndags kvelden.
Jeg må være den eneste i verden som elsker søndager.

 

I morgen blir det mere trening på meg, noe jeg gleder meg til. Da skal jeg ha et mål med å jogge i ca 3 min i strekk.
(Jeg veit at dette ikke er lange tiden og kan virke kjempe lett for mange, men for meg er det ikke lett. Husk på at jeg jogger med ekstra vekt på kroppen, med vond rygg og knær, pluss en alt for dårlig kondis så kan det fort bli vanskelig. Man må sette seg små mål).

 

I morgen så er det offisielt måling og veiing dag, og jeg gruer meg. Jeg må innrømme å si at jeg veide meg igår, og tallene hadde ikke beveget seg mye. Forhåpentligvis så har jeg gått ned litt iallfall. Men tiden vil vise.
Igår og idag har jeg merket at det ikke har tikket inn noen mailer til meg. Noe som er sinnsykt uvanlig. Så jeg leita litt på hotmail konton min og titta litt på innstillinger. Å der fant jeg ut at det tydeligvis har vært noen som har hacket seg inn på hotmailen min og forandret på innstillingene slik at all mailen jeg får vil bli videresendt til en anna mail. Fikk helt panikk, så jeg fjerna adressen hans, og forandret passordet mitt. Og tenker nå hardt imellom om jeg har hatt noe personlige opplysninger om meg i noen av mailene. Jeg er veldig sikker på at det ikke er noe viktig som er på min mail, men man veit aldri.

 

Å når jeg skulle logge meg på facebook igår, så hadde det også vært noen som hadde prøvd å komme seg inn på profilen min. En fra Texas. Litt morsomt, men skummelt. Så nå er alle bruker profilene mine på nettet bytter passord på. Så forhåpentligvis så er det ingenting som jeg vil svi for seinere.

Idag er dert søndag, og en perfekt trenedag! Siden jeg har slumpa meg mellom hele uka uten en eneste treningsøkt (bortsett fra gå/joggeturen på onsdag) så skal jeg trene meg så hardt at jeg spyr. Neida. Men en treningsøkt på 1 - 1 1/2 time idag skal man ikke klage på. Å i morgen. Og på tirsdag! Må virkelig ta meg i skinnet nå.
Men jeg kan si en ting da. Jeg klarer å holde meg til shakene som frokost i ukedagene. På fredag så spiste jeg en NOKA caramell sjokolade, and that's it. Å i går blei det noen kjeks og 1/2 NOKA caramell sjokolade og litt brus. Er flink syntes jeg. Idag blei det desverre noen kjeks, men jeg knuste resten og kasta dem i søpla! Flink å greier! Så da føler jeg meg tvunget til å dra å trene! Forhåpentligvis er det ikke fult av mennesker der. Veit iallfall at på søndager er det greit mange kjekke brannmenn der. Woop woop.

 

Q: Hva skal dere idag?
Vi har alle våre dager, right? Noen gode, noen vonde. Livet og dagene går opp og ned som en berg og dalbane. Som en ungdoms humørsvingninger. Vi har alle våre gode dager man kan snakke om til venner og bekjente. Vi har alle våre vonde dager man aldri deler. Nå har jeg mine vonde dager, som jeg deler med dere. Den tiden jeg er mest sårbar er når jeg er åpen. Når mitt hjerte og mitt hode et vid åpent. Dere er alle velkomne til mitt hjem der dere alle kan se min flotte utstilling av alle mine hemmeligheter. Og hvis vi beveger oss litt lengere inn så kan dere få en titt på tankene jeg har samlet på i mange mange år. De vil aldri bli borte.

 

Gir det noe mening? Gir dette dere noe som helst mening?


Jeg har levd i 20 år. I 20 lange, tunge, vanskelige år. Allerede som ei lita jenta viste jeg at dette livet ville bli langt ifra perfekt. Jeg ville aldri bli den jenta andre mennesker så opp til. Jeg var alltid personen dem så ned til. Hva gjør det med et menneske? Hva gjør det med ei lita jenta som veit bedre? Positive hendelser, kommentarer og snillhet klarer jeg å snu om til noe negativt på 5 sekunder. Men hvorfor? Hvorfor er det en så stor og viktig del av livet mitt? En del jeg ikke kan gi slipp på. En del jeg ikke klarer å gi slipp på. Mitt liv. Mitt dyrebare liv. Det består av et hjerte som er fylt med hemmeligheter og tanker som jeg ikke klarer å glemme. Som jeg aldri kommer til å klare å glemme.
Hvis jeg finner verdens høyeste fjelltopp, klatrer opp, og slipper alt løs. Vil det hjelpe? Vil det hjelpe meg å glemme, å gi slipp og få slutt på en avhengighet som sagte men sikkert vil knuse meg til slutt?
Nå begynner jeg å bli sykelig lei blogg.no. Et eller anna har skjedd, så alle de nye bildene jeg overfører ifra kamera mitt til datan, vil ikke lasta seg opp på blogg.no. Står no feil melding om at filen ikke er ordentlig eller noe slikt. Helt dustete. Jeg får jo ikke lagt inn noen nye bilder.

Jeg vil legge inn bilder ifra shooten jeg var på med Stina her om dagen, men det får jeg ikke gjort.
Jeg fikk meg en ny seng igår, og jeg ville legge inn bilder av den, men det får jeg heller ikke gjort. Hva har skjedd? Hva er galt?
Det kam umulig være kamera. Har ikke gjort noe som helst med det helt siden jeg fikk det. Så jeg aner virkelig ikke. Jeg begynner å bli frustrert når det skal skje sånn.

 

Noen av dere som veit hvorfor det er sånn?

 

 
Våknet opp i dagtidlig at min mor sendte meg melding og fortalte at avisa hadde kommet. Jeg hoppet opp av senga, og henta posten. Løm hjem og satte meg i senga for å lese den når. Jeg åpner opp avisen så ser jeg et giga bildet av meg, med dobbelthake. Ikke særlig pent bildet av meg, men wth, right?

Jeg leser litt og ser at hun har skrevet "på fritiden liker jeg og lese aviser". Nja. Jeg leser aviser når jeg kommer over det, men ikke en ting jeg glor i dag inn og dag ut hjemme. No I'm sorry.
Men ellers så var intervjuet veldig fint skrevet. Er litt stolt av meg selv. Kjenner det på meg at jeg føler meg litt ekstra kul idag siden det er en egen side om meg. Om lille meg.


 Litt kult å bli skrevet om syntes jeg. 

For å lese hele intervjuet så klikk HER.

 

Nå må jeg løpe, eller kjøre veldig fort ned til jobb. Blir deilig å få jobbet igjen. Etter jobb så skjer det noe spennende jeg skal fortelle dere alt om seinere.

 

Q: Hva syntes dere om intervjuet?

Hva skal dere idag?

 
Jeg er faktisk våken. Påkledd, sminkefri og mine tenner er pusset. Grunnen til at jeg faktisk er våken kl 09.00 på en fridag er fordi min bestefar ringte for å si at jeg kunne komme med bilen min for å fikse litt på den. Happy day. Det gleder jeg meg til. Jeg har levd med at den bilen rister hver gang jeg trykker på bremsen i 7 mnd nå, å det begynner å bli veldig kjedelig. Så forhåpentligvis så får de fiksa det. Så da skal jeg trasse litt rundt på et verksted med masse mannfolk og spise opp all frukten og grønnsaken de har. Happy happy!

 

Nå må jeg ordne meg, sminke meg, drikke litt NOKA shake, som jeg fikk ned overraskende lett igår. For håpe det går like bra idag!

 

JEG HAR KLART Å KLÆ MEG SELV VELDIG HARDT I BANNA INATT, SÅ JEG HAR TYDELIGVIS BLØDD LITT. KJEMPE KULT MED ET RØDT SÅT I PANNA HELT OPPE VED HÅRFESTE. YESDAH!Da sier jeg ADIOS bloggen.

 

Q: Hva skal dere idag?
 

Konserten igår må være noe av det mest fantastiske jeg noen gang har opplevd i hele mitt liv. Christine, min søster maste på meg at jeg skulle bli med. Jeg hadde egentlig ikke sånn veldig lyst. Jeg er ikke noe blod fan av meg. Jeg hadde hørt 2,3 sanger og kunne 2 av dem. Men jeg blei overtalt, så da gikk turen til Oslo. Vi, eller Christine venta spent på at konserten skulle begynne, mens jeg egentlig bare sto der. Etter et ganske "ok" oppvarmingsband var ferdig, så kom gutta i Hurts på scenen. Jeg hadde egentlig ikke helt fått med meg åssen de ser ut, men danm å de var lekre. Spesielt pianisten. Som jeg fant ut seinere het Adam. Adam in my heart.

 

Men de begynte, og jeg blei overrasket hvor utrolig bra live de var. De var helt fantastiske. Jeg kjente på meg at når jeg sto der å hørte så blei jeg forelsket. Trollbundet eller hva jeg skal si. Sangene var fantastiske. Følte at jeg gikk i en eller annen transe.
Jeg og min søster var veldig heldige. Vi fikk plass helt forran, og rett forran kjekke kjekke adam. Nydelig.
Men som de spilte så kom jeg i en eller annen transe. Jeg blei nesten helt borte. Sangene var så vakre. Og plutselig så titter Adam på meg rett i øynene, og bare ser på meg lenge mens hans spiller piano. Jeg smilte, og han smilte, blunka og fortsette å spille piano mens han smilte og flirte for seg selv. Fantastisk øyeblikk. 
Å jeg veit at det er utrolig fjortis, men sånn er det bare. Jeg kan fort bli litt sånn når det kommer til slike øyeblikk. Å dette er en sann historie. Just ask my sister.

 

Jeg tørte selvfølgelig ikke å ta med meg speilrefleks kamera mitt, så blei dårlig bilder med mobil kamera. Skal ikke klage så mye når man har mobil kamera på 12,1 megapixel. Men er ikke lett å ta bilder når folk ikke vil stå/sitte stille.

 

Men jeg fikk noen bilder som ikke var så halvgærne. Lucky me.


Det eneste jeg har gjort i hele dag, er å høre på Hurts. Jeg veit 100% sikkert at den cd'n skal få en fin plass i hylla mi. Jeg virkelig elsker dette bandet. For alle dere som ikke har hørt så mye på dem, så anbefaler jeg dere på det sterkeste å gå inn på spotify og høre mellom albumet. Helt fantastisk.

 

Nå tenkte jeg å prøve å mekke meg en liten havregryn vaffelrøre vil jeg kalle det. Et forsøk på å lage en litt sundere vaffel variant. Om det er noe sundere vil jeg tro. Men åssen det kommer til å smake, er jeg virkelig ikke sikker på. Må bare prøve det ut for å finne ut av det.

 

Q: Er dere fan av Hurts?
Syntes dere "havregryn vaffler" hørtes godt ut?
Da er det offisielt første dagen på min tunge mnd vil jeg vell kanskje kalle det?
Fikk egentlig en stor dose med motivasjon sekundet jeg sto opp. Jeg gikk på vekta, og jeg har vist gått ned en hel kilo siden forgie mandag. Jeg har ikke kuttet ut på mye matvarer. Har ikke spist noe godis uken, spist mye flinkere på å spise frukt, og har kuttet ut all brød med knekkebrød. Det har gitt store resultater.

 

Men idag skal det hele begynne. Jeg har allerede startet dagen med NOKA sjokolade shake. Siden jeg ikke klarer å få i meg store mengder med shaken, så bruker jeg en liten kopp der jeg har i 1 dl med skumma lett melk og ca 1 kopp med shake. Det tilsvarer ca 1,5 dl ferdig mikset shake. Dette klarer jeg å få i meg med noen store slurker. Fin start på dagen. Seinere så vil jeg spise blomkålsuppe til middag med masse store blomkål biter i. Kommer sikkert en appelsin snikende inn i bildet idag. Og en Noka Eple crisp bar. Forså å drikke litt shake til kveldsmat. Det er sånn ca. Kan hende det kommer litt mere mat inn. Jeg skal også trene idag. Pleier som regel å ha en treningsøkt på 1 time, men tenkte idag så kunne jeg dra den til 1,5 time. Når jeg først trener, så kan jeg gjøre det ordentlig.
Jeg vil hver uke oppdatere dere alle åssen trening har gått, og spisinge min. Også fortelle dere hvor mye jeg har gått ned i kilo og cm.

 

Her er treningsplanen min for hele uka.

 

Det er sånn ca åssen jeg kommer til å trene. Jeg skal iallfall trene minst 3 ganger i ukene som kommer. Hvis ikke minst 4 ganger. For å få større utbytte av det. Å jeg liker å tenke at jo mere jeg trener, jo mindre sløsing av penger er det. Jeg føler at når man betaler litt over 400 kroner i mnd for å trene 2 ganger i ukene i mnd så blir det veldig sløsing med penger. Da blir det plutselig noen dyre treningsøkter. Siden min mor også liker å si at hun skal trene mere, så kan jeg klare å dra med henne ned for å trene litt. Win-win!

 

 

Så nå skal jeg laste ned enda flere sanger jeg kan legge inn på min "trenings mp3".
Hvis dere har noen bra musikkforslag, så skriv det gjerne ned i kommentar feltet.

 

Q: Syntes dere det er for mye trening?
Begynner jeg å virke som en gal "slanke dame"?
Som dere sikkert veit så prøver jeg tappert å få slanket meg. Eller iallfall gå ned i vekt. Liker ikke ordet slanking.
Men jeg har aldri klart å finne en bra motivasjon. Jeg har jo shortsen min som henger på døra, men det blir ikke bra nok for meg føler jeg. Så derfor er jeg overlykkelig at jeg blei spørt om å være daten til en kompis på firmafesten til Onkelen min.


Altså. Min onkel eier et firma som feirer 25 år iår. Derfor må det selvfølgelig feires. Jeg spørte mamma om jeg hadde mulighet til å komme selvom jeg ikke jobber i firma. Men det var hun ganske sikker på at ikke var mulig. Så derfor kom jeg på "ååh. Jeg har jo noen kompiser som jobber der". Jeg sendte melding til han ene å spørte om han hadde date for den kvelden. Han hadde ikke det så da meldte jeg meg frivillig. Å plutselig, så blir det firmafest på meg også gitt. Var i en liten "lykkerus" helt til mamma sa "men du veit dette Charlotte at de firma festene der er mere galla middager"? 
Galla? Blei vettaskremt. "Dere må gå i fine kjoler og høyhæla sko og gutta i smoking" Å det er her mitt problem kommer. Det er ikke mange fine kjoler jeg finner ute i butikker som passer meg, eller som sitter bra. De er enten for stramme et sted og litt for stor andre steder. Eller rett og slett for liten. Og da blir det for vanskelig å finne kjole. Spesielt når festen er om 1 mnd. Derfor tenkte jeg at denne mnd skal jeg bli hardbanka kvinnfolk. Fra å med i morgen skal jeg følge NOKA dietten til nesten punkt og prikke, og trene mest mulig. iøpet av neste uke skal jeg klare å få trent 5 ganger. De dagene jeg ikke trener på treningstudio så skal jeg tvinge med meg søstra mi på en gåtur her jeg bor. 
Noen av dere syntes sikkert det er ekstremt å gjøre det. Men jeg har veldig lyst til å prøve. Er egentlig mest for morroskyld. Lite eksperiment kan jeg kalle det. Sjekke hvor mye jeg klarer å gå ned på 1 mnd og hvor stor forandring jeg får til på kroppen min. Jeg tenker at hvis det gir store forandringer, så vil det være en større motivasjon enn den lille shortsen som henger på døra mi.

 

Jeg har faktisk "laget" noen bilder av åssen kroppen min ser ut nå, og hvordan den ca vil se ut til den 2 April. Selvfølgelig så er den ikke helt korrekt, men litt morsomt å kunne se hvor stor forskjell noen kilor gir.

Image and video hosting by TinyPic

 

For å være ærlig, så gleder jeg meg til å begynne.

 

Q: Syntes dere dette er å gå for langt, eller høres det spennende ut?
ETTERVEKSTEN!Lol. Oh yes. Jeg skreiv faktisk lol. Hvorfor?
Jeg gjentar. SJEKK DEN ETTERVEKSTEN. Helt forferdelig. Forhåpentligvis så slipper jeg å vente i en hel mnd før jeg får farget håret. Håper jeg på. Hvis ikke så veit jeg ikke hva jeg skal gjøre.


For dere som sikkert ikke skjønner eller har skjønt det, så får jeg max fnatt av ettervekst. På andre og spesielt megselv. Ser jeg snev av orginal fargen min så pleier jeg å farge det med engang. Men grunnet lite penger, så har ikke det kunne være første prioriteringa mi. Utrolig surt, for denne etterveksten tar livet av meg.
Nå har jeg nettopp kommet hjem ifra et intervju med lokalavisen her jeg bor. Var kjempe gøy. Var veldig nervøs, men syntes det gikk veldig bra. Litt vanskelig å snakke og se bra ut på bilder når man har halve kjeften bedøva og man får kramper i kinna, men ellers tror jeg det gikk bra. Håper jeg. Tror avisen kommer ut neste uke, så blir gøy å se resultate. 

For dere som lurer så var det et intervju om blogging, og blogg mobbing. Jeg selv har gjennomgått det i stor grad over lengere tid, og grunnen til at jeg takka ja til intervjuet var fordi jeg vil snakke om det slik at andre blir beviste på det. Jeg fortalte også om når jeg selv gjennomgikk det på det værste. Vi snakket litt rundt det og jeg fortalte hva jeg følte, tenkte og gjore. Vi snakket litt om personene som faktisk sitter på andre siden av pc skjermen og kommenterer. Hun spørte meg: "Men hva tror du vil skje etter detter kommer ut i avisa"? Jeg svarte: "Jeg aner ikke. Jeg har ikke peiling på om det kommer til å bli værre, eller om det kommer til å være helt stille. Jeg aner ikke. Men det er en sjangse jeg vil ta". Å det er sant. Om det blir værre og alt begynner igjen så har jeg bedt litt om det selv. Så spørte hun: "Går det ikke personlig inn på deg når du får kommentarer som er rettet på deg som person"? Jeg svarte: "Nei egentlig ikke. Jeg tar ikke ting til meg så lett. Det er ikke slik at jeg blir lei meg. Men jeg har kjent at motivasjonen og lysten til å blogge synker. Men jeg rister det av meg og tenker jeg er mye bedre enn dem".Hello haters.

 

Vil mest av alt takke alle mine søtere lesere som kommenterer og er innom bloggen min hver eneste dag. Takk for alt. All støtten. Everything. I love you.
Idag hadde jeg den vellkjente tannlegetimen min. Jeg har alltid vært flink til det når det kommer til tannpuss, så jeg trodde jeg skulle ta dette på strak arm, men neida. Her blei det bedøvelse, borring og litt fylling. Så nå sitter jeg å sutter på min egen leppe, uten at jeg selv kjenner det såklart. Å jeg tenkte "jaja like greit at jeg får det unnagjort" MEN etter sprøyta var satt kom jeg på "oh no. Jeg skal på et intervju etterpå". Å jeg tror det kanskje er litt kjipt å komme på et intervju med en avis med leppa hengende og suttanes. Jeg var heldig å fikk flytta kl slettet, men bare en halvtime seinere. Er jeg heldig, så hjelper nok det.

Jeg har nå sitti å søkt på nettet på forum der andre mennesker spørr om bedøvelser og hvor lenge de virker. De fleste sier 2-3 timer. Så jeg får bare håpe på 2 timer jeg da. Liker selv å tro at bedøvelsen går fortere ut hvis jeg beveger leppa mest mulig, men tviler på at det er til stor hjelp. Jeg får bare håpe på det beste.

 

Ang intervjuet. Jeg vil skrive litt nærmere om det etterpå.

 

Nå hadde jeg håpet på å kunne få spist frokost. Men siden man skal vente en time etter borring, så får jeg vell bare nøye meg med kaffe imens.

 

God morgen Charlotte!
Jeg har vært kjempeslapp når det kommer til NOKA dietten. Men siden jeg har begynt å trene, så har jeg begynt på den igjen denne uken. 
Jeg skulle egentlig legge ut et innlegg på mandagen, men desverre så gikk det litt i glemmeboka.


Når det kommer til NOKA så er jeg kjempe fornøyd. Sjokoladen jeg fikk med smakte himmelsk godt. Og de mellom måltidene med jordbær smak var fantastisk gode. Nudlene var heller ikke så veldig ille. De hadde en litt rar lukt, men hvis man det blander det sammen med andre matvarer, så blir den ikke så ille. Jeg skulle gjerne ha testa ut "kickstart" ukene der man har mulighet til å gå ned alt ifra 2-8 kilo iløet av den første uken. Men jeg kjenner megselv så godt, at det blir litt for vanskelig for meg. Jeg har ikke satt opp en spesiell diett, men er enkelte ting jeg har begynt å kutte ut.


Jeg har kuttet helt ut brød. Spiser heller Revita knekkebrød som inneholder bare 31 kalorir i hvert knekkebrød. Som pålegg bruker jeg leverpostei, makrell i tomat og kjøtt pålegg. Minimalt med smør.
Jeg har kuttet helt ut brus i ukedagene. Istede så drikker jeg Fun light hvis jeg får søtsug.
Jeg hart også vært flink på å ikke kjøpe sjokolade, eller noe anna godis. Hvis jeg vil ha noe å spise på om kvelden, tar jeg meg en gulrot eller en appelsin eller to.
Når jeg er på jobb og blir litt sulten, så spiser jeg NOKA sine mellom måltider. Med engang jeg kjenner jeg begynner å bli sulten, så tar jeg noen biter fra den, og plutselig så blir sult følelsen borte. En bar kan holde helt opp i 3 dager. Å det sparer meg for masse penger, og ikke minst masse kalorir.

Jeg jobber i en klesbutikk på et senter med Eurospar rett rundt hjørnet. Der har de alt av boller, kyllinglår og sjokolade. Enkle ting man kan dra med seg når man er småsulten. Men hvis det skal bli sånn flere ganger i uka så blir fort pengene borte, og kalori inntaket økt. Derfor digger jeg NOKA sin sjokolade og mellom måltid.

 

Når det kommer til "dietten min" og treningsplanen min, så vil det nok ikke bli noe PANG forandring. Men er egentlig det jeg vil. Eller det er et viss mål jeg vil nå innen sommern. Å jeg vil gjøre alt for å nå det. Men at jeg fortsatt føler meg glad, sunn og frisk. Jeg veit at dette høres teit ut, men jeg vil helst ikke gjøre store forandringer i spisemåten min. Hvis jeg selv skal begynne å måle innhold, nekte meg selv masse mat, og bare spise suppe til middag hver dag, så vil motivasjonen dale rett ned.

 

Så det jeg egentlig lurer veldig på er om dere har noen super tips når det kommer til diet, slanking og trening?
Nå er kl 04.02, å jeg får ikke sove. Jeg la meg rundt kl 12 og regna med at det ikke kom til å ta så veldig lsng tid før jeg skulle sovne. Tiden gikk, og kl blei fort halv 1, 1, halv 2, 2, halv 3. Så sovna jeg en liten stund, men våkna fort igjen. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Siden jeg åpner butikken i morgen/idag, så trenger jeg virkelig litt søvn inatt.

 

Q: What to do?


Idag har vært en rolig og avslappa dag. Sov lenge, så litt på ski VM og fikk med meg sølv og bronsje til Norge, og jobba noen timer. Nå skal jeg straks hoppe til sengs for å sove litt og pleie den støle ryggen min. I morgen skal jeg jobbe tidlig, og åpne butikken og jobbe aleine noen timer for første gang. Det blir nok bra. Etter jobb, så er det rett på trening. Kjenner at det å jobbe i en klesbutikk er noe som virkelig er no for meg. Gleder meg til hver gang jeg skal på jobb. Og nå som jeg har begynt å trene igjen, er jo forferdelig deilig. Sikkert mange som ikke tror jeg når jeg sier dette, men jeg elsker å trene. 

Nå gjenstår det å finne pysjen min, og krype meg til sengs. Eller vent. Krype meg til madrassen min som ligger på gulvet som et slakt. Oh yes people. I have no bed. I Only have a madras. Lucky me, lycky me.

 

I natt skal jeg drømme om sommerferie, is og sol.

 

Q: Hva skal dere drømme om?
Igår var jeg heldig og fikk 2 av mine sponsorpakker fra Figurstrikk og Fargedelinser. Jeg har venta en stund på de, så var super happy når jeg fikk dem.

 

 

Jeg fikk 4 pakker med Silly bandz. Digger dem :) Utrolig søte og kule. De blir brukt av kjendiser verden over. Kardashian søstrene har faktisk kommet ut med sin helt egen pakke. 
Noen vil kanskje se på dette som barnslig, men jeg syntes disse er helt utrolig tøffe, og kan lett "sprite opp" et antrekk mener jeg.

 

Jeg fikk også de grønne linsene jeg bestilte for en uke siden ca. Morsomt å ta på linser igjen etter så langt tid. For mange år siden hadde jeg noen farge linser jeg brukte hver dag. Men de blei gamle og jeg måtte kaste dem. Så det var veldig uvant å sette på linser igjen. Jeg sleit veldig med å få de på, og gjore vondt når jeg tok de på. Men det er en vane ting man blir vant til seinere. Jeg digga fargen. Syntes den var kjempe bra.

 


Usminket og en liten trutemunn.

 

Syntes linsene var sinnsykt kule. Har alltid ønsket meg grønne øyne, og nå kan jeg få det iløet av 2 minutter. I'm in heaven.

Planene for resten av dagen nå er å se på den nyeste episoden av Gossip girl, ordne meg, og dra på jobb. Kanskje jeg klarer å gå av meg stølheten jeg har fått av gårsdagens treningsøkt?

 

Q: Hva skal dere idag?


 


En pakke med silly bandz blir lagt til i premien av konkurransen jeg har på bloggen. Les mere HER.