Alle mine lesere (hvis jeg har noen) beklager for den lange ventetiden til et nytt innlegg. Har væt mye å gjøre i det siste.
Fredag 13 - Onsdag 18 var jeg i oslo på Elevting med over 500 elever fra hele norge. var sinnsykt spennende og lærerikt. Å kjedeligt og treigt. Skal innrømme det. Delte et bittelite hotell rom med en kompis av meg som jeg var med. Hadde sinnsykt dårlig nett, så var umulig for meg å blogge :(
Blei lange dager i Oslo. Møte fra kl 9 på morgenen til kl 10 på kvelden. Blir passe sliten da. Men overlevde :) fikk ikke shoppa i det hele tatt :O man er i Oslo i 6 dager, og fikk ikke kjøpt meg en eneste topp engang. var ikke mye morsomt.
Men neste mnd skal det bli shopping. Blir litt penger daaa :D

Å på skolen så har jeg hatt mye å tatt opp så har blitt mye skolearbeid.
Har begynt på de siste 3 sesongene av SEX AND THE CITY.
Har begynt på 5'ern nå, så er ikke lenge igjeeen :)sexandthecity
Idag brukter jeg laaang tid på å finne klær. Fant ingenting. Tilslutt så slang jeg bare på meg noe. Ikke mitt beste valg, men men. Care.
dscn0411
Bukse: H&M
Topp/T-shorte: BikBok
Cardigan: H&M
Jeg har vært treig når det gjelder å legge ut "klesvalget for dagen"
Skal begynne å legge ut det fast nå. Prøve iallfall :)

FREDAG
dscn0387
Bukse:BikBok (mange år siden)
Topp: dunno (søss sin)
Cardigan: H&M
MANDAG
dscn0405
Alt ifra H&M
Var på skolen idag, men utoverdagen blei jeg utrolig dårlig. :( sitter hjemme nå med vondt hode, uggen halsog litt forkjøla. Bare jeg ikke får feber så er jeg fornøyd. tenkte jeg skulle legge meg litt nå. er så utrolig trøtt.
Tok noen kjedebilder av megselv. Kos dere :)

bilder blogg


Q: Hva skal dere i helgen?

XOXO

Scarlett <3;*
Idag har jeg sittet i møte på skolen ang elevrådsstyre (er en geek så jeg er med i styre på skolen. Nest Leder) fra 09.15-11.35. Jeg og min gode venn som er leder, vi satt innpå elevrådsrommet drit lenge og bare hørte på musikk og prata og alt mulig rart :) utrolig koseligt. Vi skal snart ut på en liten tuuuur på EO (elevorganisasjon) som varer i 5 dager. 8-9 timer med foredrag hver dag :P hehe. håper jeg får noe godt ut av det daaa.

Nå sitter jeg å ser på tv og tenkte jeg skulle lage meg te og sette meg i senga og lese <3

skal legge meg litt tidlig ikveld siden jeg lå våken i heeeele gårkveld. Folk sendte meg masse mld. Og en utrolig go venn av meg ringte meg kvart over 3 på natta for å fortelle meg at han var utrolig glad i meg :D<3 ååh. Jeg elsker han. Hvor søtt og utrolig nusselig er ikke det?  Glad jeg har han.
UTROLIG GLAD I DEG, PHILLIP <3

Så det blir en tidlig kveld på meg, håper jeg :)
sov godt alle sammen :D<3
dscn0249

XOXO.

Scarlett.
dscn0312
Nå sitter jeg hjemme å drikekr FantaEcotic og spiser rett i koppen :) deilig å komme hjem igjen etter en utrolig lang skoledag. sitter å ser på tv og switcher endeeeel. finner ingenting bra å se på :O
Jeg føler at jeg er en utroooolig matmoms idag. blir aldri mett. spiser og spiser og spiser. Er vell bare sundt det? :P

Q: Hva ser dere på? hva skal dere idag?
Dette er den første posten på min nye blogg ;)