Nå kan du gjøre et superkupp på Blush.no. Som et sammarbeid med Blush.no så har jeg fått tilsendt en kode jeg vil gi til dere flotte lesere. Det gjør at dere får 50 kr rabatt på dine ordre. Å det blir bedre. Det er gratis frakt. 

Blush.no er en fantastisk side når det kommer til hårprodukter. Her kan man kjøpe store salongflasker for en billig penge, og flere hårprodukter. Det er alltid salg og man vil garantert finne noe man absolutt MÅ ha på badet sitt.
Og hvor bedre blir det ikke da når jeg da gir dere en rabattkode? 

Så nå er det bare å shoppe løs jenter og gutter :)

Skriv koden: blush Tilbudet gjelder til 31.mars 2012.  

Norges offisielle bloggawards vil bli arrangert på Norefjell Spa & Resort. 
2-4. November vil alle landets blogger hylles med en weekend med fagdag, prisutdeling og fest.

Under BloggAwards 2012 vil de inkludere alle bloggerne, uannsett sjanger. Om man er rosablogger, bedriftsblogg eller en ivrig meningsytrer, er uvesentlig. Alle bloggere skal feires.

Man kan allerede nå begynne å nominere sin favorittblogg og jeg hadde blitt så ufattelig glad hvis dere ville gi min blogg litt oppmerksomhet med å nominere den :)
Det tar bare noen sekunder. Bare klikk inn på DENNE linken og skriv inn navnet mitt og min bloggadresse i høyre felt. Så er man ferdig. De 30 sekundene vil sette et stort smil på mitt ansikt.

En ting som også kan glede dere stort er: Alle som nominerer en blogg er med i trekning av en MacBook Pro.
Så nominer meg å vær den heldige som kan vinne en MacBook Pro. Win win.
Igår tok jeg meg en bloggfri dag. Hadde møter å gå på, og var rett og slett ikke i form til å legge ut happy innlegg med humor, søte og morsome bilder. Men det kommer seg. 
Jeg føler absolutt ikke for å gjøre noe i hele dag. Skulle helst vært hjemme hele helgen under dyna og se sex and the city men jeg må være sterk nok til å dra meg selv på jobb. Jeg skulle mest ønske jeg kunne dra med meg en stor bag, fylle den med klær og bare sette meg på det første flyet jeg ser. Uannsett hvor det skal, jeg vil dit.
Jeg vil komme meg vekk fra alt dette tullet, dette stedet her og alle vanene man legger seg.
Kan vell si at jeg vil ta meg en lang ferie der jeg bruker tiden på å koble ut og ikke på å sole seg og shoppe. Hva skal man gjøre? Tørr jeg det? Er vell det som surrer oppi hodet mitt. Er det en ting jeg virkelig tørr å gjøre helt alene? De sier at man må jo bli voksen en gang, men er jeg klar for det? Er det min tid nå til å bli voksen? Jeg er ikke så sikker. 


Today is the day:
Nå står masse kaffe koking for tur, samt å skrape sammen litt frokost. Så får jeg besøk av en som kommer til å hjelpe meg med å drikke opp all kaffen. Så skal vi sladre og og le.

Senere idag så skal jeg på et jobb inntervju nr 2 på den samme butikken, men hva og hvor vil jeg ikke si :) Eneste jeg veit er at jeg er absolutt bestemt på å få den jobben!
Så skal jeg være litt sofistiskert å dra til drammen for å sitte å drikke litt mere kaffe og lese en bok og kanskje spise litt før jeg skal gjøre Drammen by utrygg. Åå herlige Onsdag.

Hva skal dere idag? 

Maybe I will.
Jeg har testet ut litt forskjellige farger og former når det kommer til redigering.
Bildene blir alt for kjedelig uten redigering, så da leika jeg meg litt i photobucket.com og kom fram til 5 forskjellige redigeringer av det samme bilde :)

Mine favoritter er nr 2 og 3.
Hvilke er deres?


1.


2.


3.


4.


5.Trykk på Fan knappen min som ligger i høyre menyside.
På min fan side så kommer alle oppdateringer av nye innlegg, konkurranser (som jeg planlegger) og alt mulig annet. Dere får med dere det aller siste jeg gjore på bloggen min via facebook, kjapt og super enkelt. 


Så kom igjen folkens. Trykk :) Jo fortere dere trykker, jo fortere vil en konkurranse komme fram :)
Legg gjerne ut link på deres blogg/facebook eller send linken min videre. Super kult! 

Kjede/GinaTricot
Jeg kom over denne artikkelen på seher.no sin nettside, og jeg må ærlig si at jeg reagerte. Hvem denne jenta er eller hvilke gruppe det er aner jeg ikke, men hva som har blitt skrevet om og til henne reagerte jeg sterkt på. 
Hun har blitt hetset og hengt ut som overvektig og tykk, noe jeg IKKE er enig i.
Å kalle denne flotte jenta overvektig og tykk syntes jeg er langt ifra sannheten.
Jeg syntes hun ser helt fantastisk ut, og de flotte markerte magemusklene.
Dette er sannheten på hvordan en normal person ser ut. Kjendis eller et vanlig menneske. Dette er en jente man skal ha som forbilde. Det er dette som er vakkert, og som faktisk er mest ønsket av gutta rundt om i verden.

Jenter skal hylle sine kurver og ikke sulte deg ihjel! 

 Vil dere kalle denne jenta overvektig og tykk?  

Skjorte/bikbok.
Det er noe spesielt med denne sangen som får meg til å føle en viss ro i kroppen min. Stemmen hans er helt fantastisk, og hvordan den går opp i refrenget får meg til å dagdrømme. 

Det skal også sies at dette er favoritt bandet mitt. Love the hair & the style.Ashley & Mary Kate Olsen.

my fashion idols.
Elsker fargene for vår og sommerkampanjen. Sukkersøt og fantastisk.
Helt fantastisk.

Er det en side jeg virkelig esker når det kommer til sminke, så er det e.l.f. De har masse å veldig mellom. Både hverdags sminke, studio og mineral. De er fantastiske på prisen, og frakt. Handler du for under 200 kroner, slipper du unna med frakt, men går du over så må du betale 35,-. Noe som faktisk er ingenting iforhold til mange andre nettsider.

Nå så har e.l.f salg på hjemmesiden sin. 30% avslag på ALT. Det kan man virkelig komme langt med. Så jeg annbefaler dere alle til å handle derfra, eller iallfal ta en titt innom.

 Trykk HER for å komme inn på nettsiden.

Bruk rabattkoden: DIOLCH300K for å få 30% avslag på ALT! Super deal dere virkelig ikke burde se bort fra! 
Runway highlights from Jenny Packham FALL 2012 Collection at Mercedes-Benz Fashion Week in New York.


Het fantastisk. Man kan se skarpe skuldre, paljettbesatte skuldre, bare skuldre og draperte skuldre. Ingen til om hva som er det som skal fremheved denne gangen. Åå som jeg gleder meg. Kan ikke vente. Er det en ting jeg elsker, så er det å fremheve skuldrene. For meg som har brede skuldre og brede hofter så passer det fabelaktiv.


Her er noen av mine favoritter.Jenny Packham  er også en av designerene som Hertuginne Kate har lagt sin elsk på. Man har ved flere anledninger sett henne i Jenny sinne flere kreasjoner, men det var den blekrosa og glitrende kreasjonen hun bar på en veldedighetsgalla ike etter bryllupet som har fått mest oppmerksomhet. (Bilde nr 1)

 


inspo til sommeren.

 Ååh som jeg elsker hippie stilen. Det skriker sommer, sol, øl og frihet. Jeg kan ikke beskrive med ord hvor mye jeg gleder meg til sommern hvor jeg kan piffe opp hele min garderobe med flotte plagg som utstroler "peace".
Inspirasjons bilder


   

 Jeg leitet lenge, men endelig så fant jeg det igår. ENDELIG!! 

H&M/29,50,-


Det ser selvfølgelig ikke like fashion ut på meg som det gjør på inspirasjons bildene, men jeg skal klare det tilslutt.

For alle dere som leste at jeg skulle på Vixen blog awards. Jeg måtte desverre melde avbud. Har liggi sjuk siden søndag, og klarte ikke å bli frisk nok til å dra meg inn til Oslo. Får håpe neste år er mitt år. 
Ironisk nok så henger ikke hodet så mye etter som det har gjort de siste dagene, men halsen har blitt værre. Hoster mye og har fått en funky hes stemme. Men det får gå.

Idag skal jeg møte en venninne for å ta en litt sein lunch, så skal jeg på jobb intervju. Iih. Får håpe alt går etter planen da. 

Wish me luck. Å jeg håper virkelig at jeg blir frisk til i morgen..
De siste to dagene har jeg ligget rett ut på soffan og hosta, harka, brukt opp alt av papir vi hadde i huset og knaska litt paracet og ibux. Dagen idag har gått bedre, men merker det nå jo nærmere kvelden jeg kommer jo værre blir jeg.
Så jeg håper jeg kan bli bedre til i morgen. I morgen er jeg bedt med på vixen blog awards. Noe jeg MÅ dra på. Hva jeg skal bruke har jeg aldeles ikke aning om, men skal klare å finne noe awesome å bruke :)

Resten av kvelden skal jeg bruke på å pleie meg selv og ønske meg selv god bedring!!

Skal du/dere på vixen blog awards? :)

akkurat i dette øyeblikk her jeg sitter så absolutt elsker jeg håret mitt. Høres jo fantastisk teit ut, men når man har halvlangt hår som meg som henger såvidt over skuldrene (noe det har gjort i ca 4 år nå) så er det vansklig å faktisk elske sitt hår, føler jeg. Jeg har ikke valgt selv å ha så kort hår. Jeg føler jeg har spart i 5 år nå, men det blir ikke lengere enn til skuldrene mine.  

Flott man har extension!

Men over til den barnslige overskiften. Jeg elsker håret mitt idag. Det er rufsete, volum,litt bølger og ja. Det man kunne ønske deg med så kort hår. Fantastisk! Føler at dette gjore dagen min så mye bedre! hah!..

 

Dream..

 Reality..


haha ser hvit ut. 
VIXON BLOG AWARDS!!

hihi kjempe gøy! Sendte melding til min søster med engang å spurte om hun ville bli med. Tenker at det kommer til å super gøy å se/møte andre bloggere, så supre mennesker med awesome outfits, hår og sminke. Blir jo en bombe aw inspo når det kommer til outfits som sagt, men også for blogging. Har lovet meg selv og alle dere om at jeg skal begynne å blogge igjen, men har ikke akkurat gått etter planen! Skal virkelig ta meg i skinnet nå. Sitter å pønsker ut litt planer og ideèr for tiden som kunne ha blitt en kjempe suksee, men trenger å drøfte og planlegge litt mere før jeg kan gå videre med saken! Er ufattelig spennende... for meg.
Så forhåpentligvis vil det bli masse gøy å lese om her i framtiden! yey!