Q: Hvem likte du best?
Musikkvideon er klin ny! Kom ut for ca 15 min siden.


Jeg veit ikke helt hva jeg skal si om den. er ikke sikker på om jeg liker den eller ikke. Den er voldsom må jeg si. Men på en kul lady gaga måte. 


Q: Hva syntes dere om videon?
Jeg har vært kjempe slapp denne siste uken ang noka dietten. Jeg har holdt meg til mellom måltidene, og det er egentlig det eneste. De er sinnsykt gode, så jeg må bestille meg flere snart.
Men når det kommer til shakene så er jeg veldig skeptisk. Jeg blir utrolig kvalm av dem, og får ikke i meg alt jeg skal ha i meg. Så jeg fant på noe smart igår. Tror det er smart iallfall. Siden jeg ikke får i meg all shaken, så tenkte jeg skulle lage "shake shotter". Jeg lager shaken, men at jeg lager de i mindre mengder slik at det blir lettere for meg å få de i meg. Jeg skal begynne med det fra å med i dag, og skjerpe meg veldig.
Jeg skal også melde meg inn i et treningsstudio i dag med ei venninne, så da blir det masse trening framover.


I går kveld satt jeg å laget meg en liten treningsplan. Jeg tegna opp og ordna timeplanen for treningsstudioet og hengte det over pulten. Da vil jeg lett kunne se hva som er når, og det er en fin påminnelse på at jeg må trene. Jeg har også fått skrevet ned i min kjære avtalebok alle dagene jeg jobber og når, OG skrevet ned når og hva jeg skal trene 2 uker fram i tid. Føler at jeg var veldig effektiv og smart. Så forhåpentligvis så vil jeg klare dette og fort se resultater.


Jeg har hengt opp en shorts jeg har bestemt meg 100% på at jeg skal passe til sommern.
Det er shortsen jeg brukte når jeg var på Kreta, sommern 2009. Da satt den helt perfekt. Var ikke stram rundt låra og hofta mi. Helt perfekt med andre ord. Nå så får jeg ikke knappen igjen, og den sitter like klistra fast til kroppen som latex. Så der har jeg motivasjon nr 2. 
Har tenkt mye på å lage noen motivasjons "plakater" å henge det her ved pulten min, men er ikke helt sikker ennå. Jeg får se åssen det går i begynnelsen, så kanskje det kommer opp seinere.

 

Er jeg ikke flink?


 

Jeg skal gjøre så godt jeg kan med å komme med en ukentlig oppdatering hver mandag om jeg har gått ned noe kilo, og hvor mange cm rundt magen, hoftene og låra. Jeg skal også legge ut en hel ukes treningsplan her på bloggen slik at det også kan motivere meg litt.Som dere kan se så er den ikke helt i orden, men det kommer seg etter en stund. Nå i første omgang så vil jeg starte med å trene 3 ganger i uka. Etter det har gått en stund, så vil jeg nok øke det med 4 ganger i uken. Av egen erfaring så har jeg lært at det ikke er bra å begynne med 5 ganger i uken. Da blir man fort lei, og ender opp med å ikke trene noe i det hele tatt. Så for alle som skal begynne å trene eller gjør det: Begyn i det minste, og legg på en dag til etter en stund når du kjenner at du kan klare det.

 

Q: Trener dere?
Hva liker dere å trene?
Five O'clock heroes ft Agyness Deyn - Who.

Kim Kardashian.
Verdens beste band.
HIM - The path P.S Version

Jeg har lenge leitet etter den perfekte sko look-alike fra favoritten man finner fra Acne. Jeg rett og slett elsker disse ankel støvlettene. Helt perfekte. Alt jeg ønsker meg. Men en smule dyr. Dette parret ligger på 2995,- og er i det dyreste laget for meg desverre.

Nydelige, right?
Men jeg fant noen billige look-alike ifra Økonomisko som ikke var så halvgærne for å ordlegge meg slik. Å her kommer problemet mitt når det kommer til sko. 
Jeg er glad i høyde, men ikke alt for høyt. Jeg er glad i tykke/kraftige hæler på skoene. Føler meg mere sikker når jeg går. Men jeg er også veldig glad i den litt tynnere varianten også. Så her er problemet.

Hvem skal jeg velge?Q: Hvilke syntes dere jeg skal velge?
Nr 1 til 399,- eller nr 2 til 499,-?
 

Nei fy f. Nå gir jeg snart opp. Er klin umulig å lasta opp noen nye bilder.... Alle de gamle bildene får jeg lasta opp. Men ikke de nye bildene mine. Flott. Åh jeg elsker livet mitt.

 

Idag var det min første dag på jobben. Jobba i 8 timer. Flinke meg. Så jeg har grisevondt i beina mine nu. Skal gå minst mulig resten av dagen veit jeg. Men jobben syntes jeg var kjempe morsomt. Gleder meg virkelig til jeg har fått satt meg ordentlig ned i alt der. Da kommer alt til å gå på skinner. I morgen så jobber jeg ifra 12-20, å kjenner jeg ikke helt gleder meg til det. Ikke pga menneskene eller jobben, men av erfaring så er "sein" vaktene alltidseige. Men man får alltids tiden til å gå når man jobber i en klesbutikk.

 

 

Men jeg fikk også det etterlengtede kjedet mitt idag fra H&M. Var døds kult. Men skulle ønske det var litt lengere. Siden blogg.no er fucked up så får jeg desverre ikke lagt ut noe bildet idag. Men forhåpentligvis snart. Resten av dagen nå skal jeg dedikere til min pc med masse serier å se på.

 

 

Q: Hva skal dere ikveld?
Hva har dere gjort idag?
Jeg lovet dere et outfit bilde før jeg dro på jobb. Å her sitter jeg med frokosten i kjeften og har overført bildet over på datan. Men vil blogg.no lasta det opp? ehneeei!

Så desverre blir det ikke noe outfit bildet akkurat nå! Det er ca 20 min før jeg skal kjøre ned til jobb. Alt er ferdig. Jeg er ferdig sminka, kledd på meg, spist frokost. Så det eneste som mangler da er å se dagens episode av How I met your mother!

 

Q: Skal dere på jobb idag?
Jeg rett og slett hater blogg.no idag. Jeg har prøvd å logge meg inn i hele dag, og ingenting har skjedd. Helt til nå. Nå endelig. 21.30 så kommer jeg meg inn på blogg.no. Så hvis det er noen som lurer så er det grunne til null blogging idag.

 

Dette kommer nok også til å bli det eneste innlegget idag. I morgen er første dagen min i den nye jobben, og jeg gleder meg helt sinnsykt. Gleder meg til bare det å jobbe. Å stå opp om morgenen å vite at "idag skal jeg jobbe". I 5 mnd har jeg gått rundt og rett og slett kjeda meg. Jeg har ikke hatt noe av sosialt liv. Har ikke kommet meg mye rundt pga mangel av penger. Uten penger, kommer man seg ikke mye rundt.

En ting jeg gleder meg enda mere til, er første lønning. Blir så deilig å få penger igjen. De siste 5 mnd har jeg levd på nesten ingenting. Har brukt minimalt med penger, fordi jeg ikke har hatt noe. Jeg har vært heldig å hatt en snill mor og venner som har lånt meg penger. Så selvom det hadde vært deilig å dulla meg litt med penger, så skal jeg betale tilbake alle menneskene jeg skylder penger med engang. Å jeg tror det kommer til å bli enda mere deilig å få "slettet" de låna før jeg begynner å bruke penger på megselv.


Nå skal jeg sette på en klesvask før jeg skal titte litt på pc'n, før jeg legger meg. Jeg gleder meg nesten litt til å stå opp 08.30 i morgen.

 

Outfit innlegg i morgen tidlig. Stay tuned.
Jeg har tatt en liten bloggfri helg kan jeg kalle det. Må si at det var fryktelig deilig egentlig. Å jeg fikk masse tid til å tenke litt. Å jeg har lenge sitti nå å tenkt om jeg kanskje skal slutte å blogge? Jeg veit ikke helt. Er veldig usikker. Har mistet all av inspirasjon for tiden. Å jeg syntes det blir for teit om jeg skal blogge og poste innlegg uten betydning bare for å gjøre det. Jeg selv gidder ikke å sitte å lese side opp og side  ned om... ingenting. Har hatt tid til å tenke litt på mitt eget liv. Jeg har aldri blottet meg eller åpnet meg for dere lesere her på bloggen. Kan vell si at jeg har ett kort innlegg der man kan se et snev av blotting av mine tanker og mine følelser. HER kan dere lese det.
Grunnen til at jeg holder alt av slike ting for meg selv er fordi jeg er redd. Redd for at andre skal vite om alt jeg tenker og føler. Hva som svirrer rundt i mitt hodet dag inn og dag ut. Vi alle er sårbare. Noen sår kan leges, men ikke alle. Ikke mine.

Jeg har en stund tenkt på å slutte å blogge. Men også tenkt på å bli mere åpen om mitt liv og meg på bloggen. At jeg blogger om meg, og bare meg. Hva jeg tenker, føler og være helt åpne mot dere. Men jeg veit ikke om jeg tørr. Jeg har mistet helt inspirasjonen til å blogge. Hva gjør jeg da?

 

Q: Hva vil dere at jeg skal gjøre? Slutte, eller fortsette?

Hva vil dere at jeg skal blogge om, blogge mindre/mere om?


Idag skal jeg ha det morro med gutter, øl og viva la bam. GOD HELG.
Jeg har en konkurranse pågående på bloggen min nå. Å her kan alle delta. For å være med på dere gjennom 2 veldig enkle trinn for å være med.

1. Lik meg på facebook ved å trykke på facebook knappen i sidemenyen. ------->
2. Kommenter bloggen min.

 

Vanskeligere er det ikke :) 
Å vinneren er personen som er kommentar nr 1000 på bloggen. Så jo mere dere kommenterer, jo større sjanse er det for at akkurat DU vinner.

 

Siden jeg har fått ny sponsor, og jeg er i kontakt med andre firmaer så er det stor mulighet for at det blir trekt ut flere vinnere. Stay tuned.

 


Så da er det bare å begynne å kommentere i vei, og for meg å si LYKKE TIL.
Satt på pc'n, og plutselig så var det en katt som var på rommet mitt. Feil katt! Dette er min mor sin katt, og hu er aldri på rommet mitt. Dette tror jeg er 3 gangen på 5 år jeg ser hu er på rommet mitt. Hun hoppet på fanget mitt med engang og kosa. Gammal tjukk katt som egentlig kan være veldig slitsom i lengden.
Hele dagen idag endte ikke sånn som den skulle egentlig. Jeg skulle egentlig noe helt annet idag. Skulle være en støttespiller for min bestevenn som gjennomgår noe veldig tungt for tiden, men pga lite med bensin og penger og alt så endte alt en helt anna vei.


Som dere sikket alle veit så hadde Fam Irvoll et fashion show som åpna hele BY:alarm idag. Så alle som ville kunne komme å se barne og voksenshowet. Å når det kommer til dette så gikk ikke planen sånn den skulle. Vi hadde skrevet oss opp på en gjesteliste som gjore det slik at vi kunne få sitteplasser.
Siden vi var på lista så gikk vi til inngangen der vi skulle. Venter der i over 30 min i kulda. DET BLÅSTE MYE i Oslo idag. Og snødde. Ikke minst. Men når de først får lista, så sier hu kjærringa (ja jeg sier kjærring. Er ennå forbanna) at jeg ikke står på lista. Det skulle stå mitt navn + 1. Men det gjorde det plutselig ikke. Jeg har på mail der hu skriver "da setter jeg opp deg +1 på gjestelista". Men nei. Ifølge henne så sto ikke mitt navn på den dritt lista. Så vi endte jo da selvfølgelig med dustete stå plasser der man ikke kunne se noe som helst. Men iallfall av det vi så, så var det en helt fantastisk visning.


Meg, Fam Irvoll og Stina Bakken.

 

Men jeg skal ikke klage. Var en morsom og KALD dag. Fikk møtt en venn jeg ikke har sett på ufattelig lenge. Og når man er i Oslo så ser man masse rare mennesker. Kan vell kalle det en selvfølge?

 

Så heldige som vi er så fikk vi gratis seigmenn pakker. Nomnom.
Heia!

 

Q: Hva gjorde dere idag?
Nydelig video.
 

 

Marilyn Monroe. 1926-1962.

- "What do I wear in bed? Why, Chanel No. 5 of course"

 
 

Q: You like?Nå skal jeg koble helt ut med duftlys, te og costume i den deilige senga mi. Eller madrassen som ligger på gulvet....


I know. I look like a dead person.
For dere som ser denne videon, så yes. Det er Spice Girls. Jeg var en suuuuuper fan av dem når jeg var lita. Jeg levde for Spice Girls. Å Victoria Beckham// Posh var mitt store idol. Å denne sangen syntes jeg er utrolig nydelig. Digger den ennå.

Idag er det offisielt første dag på NOKA dietten. Til frokost valgte jeg jordbærshaken. Jeg smakte på den, og syntes ikke den var noe for meg, så tilsatte fryste bær og gjorde den om til smoothie. Man kan ennå kjenne konsistensen, men ellers veldig god. Det blei veldig mye, så veit ikke helt om jeg orker å drikke/spise opp alt. Det er fortsatt første dag, så jeg har flere shaker å smake på. Jeg kan også blande de sammen og mikse litt så jeg klarer nok å finne meg en favoritt.


Jeg er vell en av dem som ikke bryr meg så mye om denne dagen. Jeg klarer ikke å se grunnen til at personen skal bli dulla bort 1 gang i året med goddis, gaver og blomster av sin kjære. Hvorfor ikke gjøre det litt oftere? Kan ikke skjønne at folk syntes det er en så koselig dag. Er man i et forhold så er det en dag man kan si tvinger deg til å bruke penger på bamser, blomster og alt. Å hvis man kommer hjem uten så blir det bråk. Hvorfor bry seg? 
Som jeg kan huske så har det aldri vært no stort oppstyr rundt den dagen når jeg hadde kjæreste. Dagen kom, og dagen blei borte. Enkelt og greit. Det kommer en ny dag der man kan få sin kjære til å føle seg spesiell og elsket.
Man kan nesten si at jeg har tatt litt bloggfi denne helgen. Noe som er utrolig kjedeligt for meg vil jeg si. Men jeg kan iallfall fortelle dere hva jeg har gjort i helgen. 

På fredagen fikk jeg en tlf der jeg blei spørt å bli med på beerpong med 2 kompiser. Jeg takket nei å sa jeg ikke kunne. Som da endte med at jeg satt å så på sex and the city. litt etterpå kom min søster hjem, og vi var greit rastløse og ville finne på noe. jeg sendte en melding for å spørre om de ennå hadde begynt med beerpong. det hadde de ikke, og de ville at vi skulle komme over. Bli med på morroa. Vi kom.
Første gangen jeg og søstra mi har spilt beerpong. Men shit å morsomt det er. Lo ganske mye kan jeg si. etter det så blei det guitarhero, forså litt kortspill, og dansa på bordet med Kaptein Morgan.

Dagen derpå. Hva mere kan jeg si? Jeg blei ordentlig dårlig. Lå rett ut på soffan mens de 2 kompisene mine spilte spell. Jeg sovna pent og pyntelig på soffan jeg. Våkna opp til at vi skulle bestille pizza og se på film. Var masse godt på bordet da. 2 pizzar, sjokolade, smash og pepsi max. Vi storkoste oss.

Desverre så blei det ikke noe bilder. Jeg klarte å glemme kameraet hjemme. Kjedelig, I know.Siden det er søndag så skal jeg fortsette med Sex and the city. Finnes ikke noe bedre enn det.
Legge meg ned i senga med littebittegranne godis, og starte med sex and the city sesongene. Igjen.

Tumblr_legtthtwtr1qb6qyro1_500_large

Q: Hva skal dere ikveld?


Caroline Maria.

&

 Martine Rødland Egeland.

 

I denne runden av Dagens blogger, så må jeg si at jeg virkelig ikke klarte å bestemme meg for hvem som skulle "vinne", så måtte se meg slått med å ha 2 bloggere idag.

 

De begge har det jeg liker i en blogg. Fint design. Oversikt. Utrolige fine bilder, og innlegg med mening. 
Er to bloggere som man absolutt må følge med på. Det er bloggere jeg faktisk er lesere av selv.

 

Så alle må ta turen innom.
Skriv inn bloggadressen deres i kommentarfeltet på dette innlegget og dere er med :)

Vil kåre vinneren rundt 22.00 ikveld.
Jeg veit ikke helt hva jeg syntes om sangen ennå. Men akkurat nå her jeg står så må jeg si at... Den ikke er særlig bra.
Idag så var jeg nede å henta pakka jeg hadde fått fra NOKA. med engang jeg kom hjem reiv jeg opp pakka for å se hva som var inni. Har gleda meg lenge til dette. Å blei overraska over hvor mye jeg faktisk har fått.


Ikke verdens beste tryne, men what the hell.

 Som dere ser så fikk jeg to store pakker med Sjokolade og jordbær shake. 4 nudlerpakker. 2 med kylling, og 2 med biff smak. 4 sjokolader. 2 med banan smak, og 2 med karamel. og mellom måltids snacks med smak av sjokolade, eple og jordbær hvis jeg husker helt riktig. Og en shake flaske.

 

Jeg smakte på sjokolade shaken ista, og jeg må virkelig si at det er den beste jeg har smakt hittil av alt det andre. Den smakte ordentlig sjokolade og var ikke like kvalmanes som alt anna jeg har smakt. Men mna kjenner konsistensen, men jeg likte den veldig godt. Skal smake jordbær etterpå, og gleder meg veldig :)
Jeg skal begynne å drikke shakene i helga, og begynne for fullt på Mandagen med NOKA middager og alt. Gleder meg veldig.

 

Ellers idag, så skal jeg sette meg ned for å planlegge de 2 første ukene på denne kuren. jeg har lest så utrolig mye positivt om dette, så jeg har store forhåpninger.
Jeg må virkelig legge meg flat, og beklage på det sterkeste for lite og dårlig blogging idag.

Idag har jeg tilbringet hele dagen men min besteste venninne. Er så glad for at hun er min venn. Og som venner gjør, så støtter man hverandre i vanskelige stunder. Hva som har skjedd, vil jeg virkelig ikke legge ut her pga henne og hennes familie. 
Så hele dagen har jeg vært med henne. Titta rundt og tatt en kaffe. Så dro vi hjem til henne for å bruke tiden vi har sammen. Til å se på sex and the city. Det morsome med meg og henne er at det er da vi bruker tiden på å ha jentesnakk. Bevis på at vi klarer å gjøre flere ting samtidig.

 

Å når jeg kom hjem så lå det en hentelapp fra posten i gangen. Den er fra NOKA. Som jeg har nevnt tidligere så blir jeg sponset derfra. Å jeg må virkelig si at de får sendt ting fort. Så i morgen skal jeg stå opp tidlig for å hente pakka. Jeg har gledet meg til å begynne med dette. Så i morgen så er det rett på NOKA dietten. Gleder meg veldig. Lest på masse blogger om folk som har brukt den, og er stor fornøyde. Ikke rart jeg gleder meg da.

Føler ikke for å ta noen bilder idag, så da endte det opp med dette.

 

Å jeg beklager virkelig for at det ikke blei noe "dagens blogger" idag. Men jeg kan si at påmeldingen er åpen nå hvis dere vil være med. Som sagt så vil jeg publisere det rundt kl 22.00 i morgen.

 

Q: Hva har dere gjort idag?
For en god stund siden fant jeg drømmekjedet mitt fra H&M på en random blogg. Å jeg gikk inn på H&M sin hjemmesidet med engang, for den skulle jeg kjøpe. Jeg kommer inn, og selvfølgelig så er den utsolgt. I alle H&M butikker jeg har gått innom så har jeg leitet etter kjedet. Men selvfølgelig så er det helt bortevekk. 
Også
Går jeg inn på H&M sin hjemmesiden med engang jeg står opp. Og for morroskyld så skal jeg titte om de har fått det inn.
Å det har de.
Super glad som jeg er nå, så er det et lite problem.
Jeg har ikke penger for øyeblikket til å kjøpe det. Men jeg har en snill mor som skal låne meg penger til jeg får min første lønning. Også har jeg av en eller anna stygg grunn gjort det slik at når jeg bestiller ting på H&M så har jeg 30 dager å betale det på meg eller noe slikt. Syntes dere at jeg skal bestille det kjedet og kanskje noe flere ting jeg tat titta en stund på?

Q: Hva syntes dere jeg skal gjøre?

Carina Hagen.

Gratulerer som dagens blogger!

 

Grunnen til at hun blei valgt er fordi hun har en veldig fin og oversiktelig blogg. Med nydelige farger, og store og fine bilder. Hun poster også "ordentlige innlegg" som jeg vil kalle det. Innlegg med en mening. Kort fortalt så er det derfor. Dere burde alle ta en titt innom bloggen hennes.

 

Q: Er dette noe jeg burde fortsette med?
Hvis du vil det, så legg igjen bloggadressa din HER.

Legger dere igjen adressa deres på dette innlegg, så vil dere ikke bli med i vurderinga! Grunnen er fordi da vil jeg kunne ha orden på alle adressene hvis de er på det samma stedet.
 Jeg har bestemt meg for å begynne med "dagens blogg". Der dere skriver inn bloggadressa deres i kommentar feltet, og jeg vil titte innom bloggen deres. Å den jeg liker best, vil bli dagens blogg.

Jeg vil holde en åpen påmelding fra nå, og til kl 22.00 ikveld. Da er påmeldelsen avsluttet å jeg vil poste kort tid etter hvem som er dagens blogg. Etter jeg har postet innlegg så vil påmeldingen bli åpnet igjen.

Dette er en kjempefin reklame for dere bloggere som vil bli sett.

 

Jeg vil minne dere alle om at hvis dere vil bli med på en konkurranse så kan dere trykke på facebook ikonet i sidemenyen og legge igjen bloggadressa deres her som sagt så er dere med i en konkurranse!

 

 

 

 

TRYKK DER ------------------------->

Smart?

 

Første kommentar til 1000 vil vinne en premie som vil bli sendt hjem til dere. Så her gjelder det å kommentere så mye dere kan. Jeg skal poste å fortelle når vi nærmer oss slutten. Siden jeg har begynt å få noen bra sponsorer, så er det stor sjangse for at det vil bli trekt 2 til i denne konkurransen. Men da må dere være flinke å kommentere!

 

HØRTES ALT DETTE KULT UT?
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Audrey Heppurn. The big fashion icon that still lives in our closet.
Titta innom bloggen til Christine ista, å sa at hun har begynt med "Dagens blogger" eller kveldens blogger. Husker ikke helt. Men det syntes jeg hørtes ut som en kjempe ideè. Så tenkte jeg skulle prøve meg på det selv. Kjempe fin reklame for meg, og selvfølgelig for de som melder seg på, og får et eget innlegg skrevet av meg postet på bloggen min.

Siden det er litt seint nå, så vil jeg holde denne "påmeldingen" åpen til i morgen kveld. Kan si at kl 22.00 så er det stengt, og jeg vil da poste dagens blogger.

Hørtes det kult ut?


Samtidig kan jeg slenge inn at hvis dere liker meg på facebook med å trykke på ikonet i sidemenyen og slenge igjen bloggadressen deres på dette innlegget så er dere også med i en konkurranse på bloggen her.!
Jeg trenger virkelig noen flere og nye blogger jeg kan lese. Trenger mere inspo i hverdagen. Vil ha flere venner på blogg.no.
Å jeg vil få flere blogger jeg kan lese.

Så det store spørsmålet er dette:

SKAL JEG BEGYNNE Å LESE BLOGGEN DIN?


Skriv bloggadressen din i kommentar feltet. Hvis jeg finner en jeg virkelig liker, så poster jeg et eget innlegg om det her på bloggen.


Som jeg har helt glemt å nevne, så har jeg lest ferdig denne boka. Jeg klarte det akkurat. Det endte da opp med at jeg satt i senga i 3 1/2 time å leste i strekk for å bli ferdig med boka. Å jeg må si. En helt fantastisk bok. Blei helt oppslukt av boka. De 3 1/2 blei borte iløpet av noen sekunder føler jeg. Jeg blei så oppslukt av boka at jeg virkelig glemte både tid og sted. Kjenner jeg megselv så kommer jeg nok til å lese den igjen om en stund. Muligens år? Men den boka er helt fantastisk. Og slutten var helt sinnsykt. Slutten fikk meg til å tenke. Jeg måtte til å med lese de siste sidene om igjen for å skjønne at det faktisk var det som sto der. Utrolig bra bok.

 

For dere som følger med på One tree hill så gjenkjenner dere sikkert igjen sangen fra når Brooke danser i butikken sin. Og på bryllupsdagen.
Mens jeg gjenkjenner igjen sangen fra den fantastiske filmer "The breakfast club". En absolutt alle må se.

 

Q: Har dere lest denne boka?
Har dere sett "The breakfast club"?
For dere som har fulgt med, så veit dere kanskje at jeg har en egen kategori som jeg kaller for, "the diet show". Det er en kattegori der jeg vil poste innlegg om min "kamp mot kiloene" når det kommer til trening, og mat. Jeg var flink og posta innlegg i begynnelsen, men så ga deg seg lett. Jeg mista lysten. Så var jeg innom min venn Benedicte sin blogg for noen dager siden, å så at hun hadde fått seg en ny sponsor. En sponsor som hadde vært mitt i blinken for meg. Så idag så jeg at jeg hadde fått en mail fra NOKA. De skreiv de gjerne ville sponse meg med shaker, middager og alt. Kan godt si at jeg er super happy nå. Så iløpet av kort tid så vil jeg motta en pakke fullt av NOKA produkter. Gleder meg sykt til å begynne på dietten. Så da vil det bli mere posting i kategorien, slik at dere kan følge bedre med. Jeg vil (prøve) å oppdatere hver uke åssen uken har gått. Om jeg har fått spesielt sug på noe, om åssen formen har vært, og for å skrive om jeg har gått opp, eller ned i vekt. Forhåpentligvis så vil vekttapet være stort hver uke.


Siden jeg ikke har penger ennå til å melde meg inn i et treningsstudio, så skal jeg gjøre så godt jeg kan med å trene her hjemme på sykkelen, og gå turer.

 

Jeg gleder meg fryktelig til å begynne på dette.

 

Q: Har dere hørt om NOKA før?
Har dere prøvd noen slike produkter før?


Blake lively. The fashion icon we will remember for a long time.
King of leon - Radioactive
Jeg blir så utrolig inspirert når jeg titter innom alle sminkebloggene som er ute å gå nå. Det får meg til å dra ut på butikken og kjøpe masse sminke. Jeg elsker å sminke megselv og andre. Morsomt å se hva man får til. Men uannsett hvor mye jeg digger det, så får jeg det aldri helt ordentlig til føler jeg. Men som de alle sier Øvelse gjør mester.

Her er 2 av bloggene jeg leser:Linda Hallberg - Make up artist.

 Iselin Pettersen.

 

Siden jeg har mye med fritid, så er det stor mulighet for at jeg setter meg ned for å teste ut litt. Men først så trenger jeg et bra lys jeg kan bruke. Uten bra lys, går alt dårlig. Kanskje jeg faktisk tørr å legge ut noen sminke bilder etterhvert?

 

Q: Leser dere noen sminkeblogger?

 


Blir nesten litt flau når jeg legger ut dette bildet. Sjekk å bleik jeg er. Er helt forferdelig. Slik ser jeg ut året rundt. Bortsett fra når jeg møtern sommern. Da er jeg så heldig at jeg får litt farge, som blir like fort borte som den kom. Når pengene begynner å strømme inn, så har jeg bestemt meg for at jeg skal steike kroppen min. Dra på solarium, å ligge der å koke. Kan ikke gå rundt å være så bleik som jeg er nå! Er helt.. ja. Har ikke ord lengere.

 

For første gang på lenge så har jeg brukt rouge idag.

For dere som leste det forgie innlegget, så dro jeg ned på biblioteket. Fant fram boka jeg ville lese og satte meg ned. leste 20 sider, så blei jeg rastløs å brukte resten av tiden på å titte på andre bøker. Endte selvfølgelig opp med at jeg lånte med meg 2 filmer istede for bøker! Bra Charlotte!

 


 

Som alle har fått med seg (håper jeg) så har jeg en konkurranse pågående på bloggen. Å her kan alle delta. For å være med så må dere gjøre 2 enkle ting:

1. Lik meg på facebook med å trykke på ikonet oppe i sidemenyen.

2. Kommenter bloggen min.


Det trenger ikke å være dette innlegget.

Førstemann til 1000 vinner :) Jo mere du kommenterer, jo større sjangse er det for at akkurat

 

Vanskeligere er det ikke :)


Den som vinner vil få tilsend en liten pakke med premier fra meg. Siden jeg har blitt sponset av figurstrikk så vil vinneren få en pakke derfra. Å resten vil bli avslørt jo nærmere slutten vi kommer :)

 

Å jeg vil annbefale dere om å kommentere så mye dere kan. For med engang denne konkurransen er ferdig så starter jeg opp en ny konkurranse i sammarbeid med nettsiden Pilus. Hva premien vil bli har jeg ikke fått vite ennå, men det er noe de kommer til å bestemme. Så kommenter masse masse.

 


Så da er det bare for meg å si LYKKE TIL.

 

 

 


Kan man kalle et annet menneske for nerd hvis man bestemmer seg for å dra ned på biblioteket for å lese en bok? I deilig stillhet. Helt for seg selv. I sin egne lille bobble?

 

Siden jeg ikka har begynt å jobbe helt ennå, så er det jo ingenting jeg gjør om dagen. De siste to dagene har jeg sitti forran tv og sett på endel filmer. Men som nå f.eks? Hva skal jeg gjøre i hele dag? Sitte å glo?
Så derfor vil jeg dra ned på biblioteket for å lese litt. Jeg har skrevet i nyttårsforsettet mitt at jeg skal lese minst 10 bøker iår. Så kanskje greit å begynne da?

 

Q: Syntes dere det er nerdete å dra på biblioteket for å lese?
Er dere mye på biblioteket?
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens musikk.
Den nye sangen jeg har fått dilla på.

Ikveld så skal jeg virkelig kose meg. Poppe masse popcorn, finne fram de beste filmene, og glo i flere timer. Rigge til med tepper, puter og alt i senga og legge meg godt tilrette. Man trenger virkelig noen sånne dager i året. Der man bare kan slappe helt av, og ikke bry deg om noe anna enn bare filmen og at du skulle ha kjøpt med mere snacks på butikken. Man burde alle bruke tid på å glede deg selv engang iblant med kos. Å det skal jeg bruke denne kvelden på. Kose meg masse på en lørdags kveld. 

Q: Har dere ofte kosekvelden?
Hva skal dere gjøre ikveld?


Jeg elsker å ha langt hår. Jeg mener selv at jeg kler det mye bedre enn kort hår. Så jeg sparer å sparer så mye jeg kan.

 

 

 

Men igår så hadde ikke jeg, eller venninna mi den beste dagen i livet våres. Ting skjedde. Triste ting. Vil ikke snakke om alt dette her på bloggen. Men håper dere alle skjønner hvis jeg ikke poster like mye innlegg idag som jeg gjør til daglig. Jeg kommer tilbake for fult i morgen.
Så da vil jeg legge ut denne sangen til alle som ikke har det så bra. Jeg elsker denne sangen over alt. Å jeg mener selv at den hjelper meg i triste eller tunge stunder. Pass godt på vennene deres.

 


Så absolutt ikke det beste bildet av meg, men nå er jeg så glad at jeg rett og slett driter i åssen bildet jeg legger ut av meg selv. Jeg kom for ca 1 time siden fra mitt "andre intervju" med butikken jeg skreiv om for 2 dager siden. Og etter ca 30 min med snakking så måtte jeg spørre. "Har jeg fått jobben?" "Ja" sa han. Å jeg kjente hjertet mitt hoppa over noen slag. Herregud så glad jeg blei. Å er like glad nå også. Er helt forfjamsa nesten :D
Deilig å tenke på at snart skal jeg begynne å jobbe. Tjene penger slik at jeg kan gjøre ting jeg vil. Dra steder. Kjøpe ting jeg ønske meg, og ikke gå rundt å tenke på "nei jeg kan ikke dra til Drammen å møte venninner for jeg må spare bensinen jeg har på bilen". Å det blir så fryktelig deilig. Jeg gleder meg som en unge til å begynne. Gleder meg fryktelig mye.

 

Det er forresten en kles butikk, så det gjør jo også saken enda bedre :D

Dagen idag så har jeg ikke helt følt som om jeg har vært meg selv. Hele dagen har føltes som en drøm. En drøm der du svever rundt, og man ser seg selv. Ser seg selv, løpe, snakke og gå rundt. Som om alt var normalt. Men hva om det ikke er slikt. Hva om alt ikke var normalt? Så absolutt ikke. Jeg prøver å lege mine sår, men jeg kommer ingen vei. Jeg står stille. Alle kan se. Alle kan se mine åpne sår. De stirrer. De kan ikke forstå hva som skjer. De kan ikke forstå hva som har skjedd. De kan ikke forstå hva som foregår. De kan ikke forstå hva som foregår i dette øyeblikk. Ingen kan. Ikke engang jeg. Så åssen skal jeg kunne da klare å lege mine sår?
Jeg har en konkurranse pågående på bloggen min nå. Å her kan alle delta. For å være med på dere gjennom 2 veldig enkle trinn for å være med.

1. Lik meg på facebook ved å trykke på facebook knappen i sidemenyen. ------->
2. Kommenter bloggen min.

 

Vanskeligere er det ikke :) 
Å vinneren er personen som er kommentar nr 1000 på bloggen. Så jo mere dere kommenterer, jo større sjanse er det for at akkurat DU vinner.

 

Siden jeg har fått ny sponsor, og jeg er i kontakt med andre firmaer så er det stor mulighet for at det blir trekt ut flere vinnere. Stay tuned.

 


Så da er det bare å begynne å kommentere i vei, og for meg å si LYKKE TIL.
Endelig langt og deilig hår.  Syntes nok ikke så bra på bildene, men jeg har vært nede å henta pakka mi fra Butterfly Hairextension som jeg vant for noen dager siden. Å det er utrolig deilig å endelig ha langt hår igjen. Sparer som bare det nå. Langt hår er best.

 

Jeg har også fått ny sponsor. Fargedlinser som har alt mulig av linser. Farge linser med og uten styrke, linser man kan bruke til halloween å alt. Å jeg har fått lov til å velge et par linser som jeg får tilsendt. Men jeg er ikke sikker på hvem jeg vil ha. Jeg er egentlig veldig glad i blåfargen jeg har fra før av, men vil ha de enda lysere så kunne ha valgt noen lyseblå. Men har også kjempe lyst til å prøve grønne linser. Hva syntes dere jeg skal velge?

Blå eller grønne?
Er det en ting jeg virkelig ønsker meg, så er det dette statement smykke av So B av Børre Olsen. Kjedet er fantaastisk lekkert. Det er rett og slett nydelig. Jeg veit iallfall at hvis jeg får jobben jeg var på intervju med idag, så skal jeg spandere dette kjedet på meg selv ved første lønning.

So B by Børre Olsen//1999,-
Min søster (Christine) var på Bik bok idag for å svi av noen penger. Hun fant den hvite Lady Gaga t-skjorta som kom inn for noe uker siden og fant ut at "den ville hun ha". Hun kom hjem for å organisere rommet sitt for alle klærne hun hadde, og hun fant da innimellom tårnet av klær, en hvit Lady Gaga t-skjorte. Hun tok den opp, la den på sengen ved siden av den nye bik bok posen. Hun tok ut innholdet, og der datt det ut enda en Lady Gaga t-skjorte. Som dere sikkert skjønner, så fant hun fort ut at der lå det 2 kliss like t-skjorter. Så da kommer jeg til saken. Er det noen som vil ha en lady gaga t-skjorte? Den er kjøpt for full pris, 199,- og aldri brukt.Strl L.
Aldri brukt.
Ny pris: 199,-
Selges for: 150,-

 

Legg igjen en kommentar hvis du er interessert, eller kontakt henne på mail: Christine_Isachsen@hotmail.com.


Keira Knightley.

Jeg har så kul data. Den har bestemt seg for å ikke kunne rotere enkelte bilder.

 

Dette brukte jeg på jobb intervjuet idag.

 

Bukse//Cubus.
Genser//BikBok.
Blazer//BikBok.
Skjerf//BikBok.
Clutch veske//Glitter.

 

Når det kommer til intervjuet, så syntes jeg at det gikk bra. Jeg håper at de syntes det samme. Er ikke mere jeg kan si egentlig. Tørr ikke å få noen forhåpninger ennå. Men finner ut åssen det gikk iløpet av 1 dag eller 2.

Men etter intervjuet så dro jeg innom butikken for å kjøpe litt mat. Også fikk jeg øyet på starbucks kaffen. Og kjøpte den med engang selvfølgelig. Kommer hjem og gleder meg til å drikke den. Gledet meg til å få sommerfølelser fra jeg var på Kreta å drakk starbucks kaffe. Jeg åpner den opp og tar den første slurken. Det stoppa i halsen min. DET SMAKTE DRITT. Sorry mac. Jeg er glad i starbucks, men denne vil jeg absolutt ikke anbefale til mennesker. Den jeg kjøpte heter så mye som "Mocha latte chocolate flavour". Jeg skal aldri kjøpe den igjen. Etter noen få slurker, havna den i vasken. Å jeg sitter med en helt forferdelig ettersmak i munnen.Jeg har alltid vært glad i disney filmene. Spørr dere meg en dag idag så kan jeg si med hånda på hjerter at det er noen av mine yndlings filmer. Å for å være helt ærlig så syntes jeg at det rett og slett suger at disney har gått over på "ekte" filmer med ordentlige skuespillere. Jeg syntes det rett og slett suger. Også så mye dårlig som blir lagd. 
Greit. Pirates of the caribbean er noen sykelige bra filmer, men jeg skulle ønske at det blei laget utenfor disney. Hvorfor? Fordi disney er disney. DIsney er eventyr filmene med prinsesser og onde hekser, i animasjon. DET er disney. Men det er mitt synspunkt. Uansett om dere liker det eller ikke.

 

Men iallfall. Nå har jeg funnet noen bilder fra mine favoritt disney filmer. Eller egentlig så kan jeg si at alle disney filmene er mine favoritter, men her et noen.I love it.

 

 

Q: Hva syntes dere om disney?
Hvilke disney-filmer er deres favoritt?
ENDELIG så har jeg fått et jobbintervju. Jeg har gått hjemme i 4 mnd nå og ikke hatt noe å gjøre. Nesten ikke noe penger. Alt gikk bare rett ned. Også idag så fikk jeg beskjeden at en kles butikk i Hokksund her jeg bor ville ha meg inn til intervju. Dette er virkelig lykkedagen min. Jeg er super glad. Helt oppi skyene. Jeg bare krysser fingrer og alt som kan krysses for at morgendagen går bra, og at jeg får jobben. for å være ærlig så gruer jeg meg max. Syntes det er flaut og ubehagelig. Grunnet at jeg er så redd for å si noe feil og rett å slett drite meg selv helt ut. Men jeg får håpe på det beste. At jeg får jobben Da skal jeg feire. Da skal det virkelig feire.


Nå skal jeg gjøre ferdig med å vaske klær, og ordne alt ferdig til i morgen med antrekket og alt!


Q: Har dere vært på jobb intervju før?

Jeg har en konkurranse pågående på bloggen min nå. Å her kan alle delta. For å være med på dere gjennom 2 veldig enkle trinn for å være med.

1. Lik meg på facebook ved å trykke på facebook knappen i sidemenyen. ------->
2. Kommenter bloggen min.

 

Vanskeligere er det ikke :) 
Å vinneren er personen som er kommentar nr 1000 på bloggen. Så jo mere dere kommenterer, jo større sjanse er det for at akkurat DU vinner.

 

Siden jeg har fått ny sponsor, og jeg er i kontakt med andre firmaer så er det stor mulighet for at det blir trekt ut flere vinnere. Stay tuned.

 


Så da er det bare å begynne å kommentere i vei, og for meg å si LYKKE TIL.

 Jeg våkner opp å finner ut at jeg har vunnet extension.

 

Jeg ligger som nr 3 på topplista over bloggere fra Øvre Eiker.

 

Jeg fikk et jobb intervju på butikken jeg vil begynne å jobbe i.

 

Å jeg lagde middag som endte opp med å smake døds godt.

 

 

Dagen kan nesten ikke bli bedre.


Verdens største kaffekjede er endelig på vei inn mot Norge. Starbucks som finnes i over 50 land, og med ca 17.000 butikker så var det på god tid at de kommer til Norge.Men dessverre nok så må vi nok vente muligens opptil 3 år før de er å se på flyplasser og jernbanestasjoner.

Jeg veit at jeg gleder meg sinnsykt iallfall. Jeg er en stor fan av starbucks. Drakk det når jeg var på Kreta, å jeg må si at det er noe av det diggeste jeg har vært i nærheten av.

 Q: Gleder dere til starbucks kommer til Norge?
Har dere noen gang smakt kaffe dra Starbucks?
Kat von D. Kuleste dama i hele verden.
Hair extension fra butterfly hair. Hvor morsomt er ikke det? Jeg har aldri vunnet noe i hele mitt liv. 
Deilig følelse. Jeg sto opp av senga drit trøtt og sliten. Setter meg på datan for å sjekke på facebook, og der får jeg helt tilfeldig øye på navnet mitt som sto på et bilde ifra butterfly hair. Jeg måtte titte nærmere på hva det var, å der står det farin meg at jeg har vinni. Det var random trekning mellom 2213 personer. Å DET VAR JEG SOM VANT.Woop woop woop.

 

 

Å så måtte jeg titte litt på hvor på lista jeg ligger når det kommer til kommunen jeg bor i. Å der ligger jeg på en tredje plass. Kjempe morsomt. Dagen kan ikke bli bedre. Forhåpentligvis så er dette en av de dagene der ingenting kan gå galt. Karma maybe?

 

Ikke vet jeg. Eneste jeg vet er at starten på denne dagen kan nesten ikke bli bedre :)

 

 

Q: Har dere noen gang vunnet noe?

 


psssst: konkurranse på bloggen. Lik meg på facebook med å trykke på linken litt lengre opp i sidemenyen, kommenter bloggen  min. Kanskje du er den heldige vinneren?