er noe jeg hater over alt på jord. spiller ingen rolle om det er 2 min forsinka eller 2 år. Like irriteranes hver gang det skjer.
Så jeg sitter på en krakk som er full av snø på et lite sted som heter gulskogen (gullskæven som vi kaller det) 00:59 å ventet på mitt tog i en smålig beruset tilstand vil jeg kalle det.
toget var selvfølgelig forsinka. duste snø. vil ha sommer.
Å til alles informasjon;  forsinkelsene har INGENTING med nsb å gjøre, det er all snøen og jernbaneverket. Så hvis dere skal være forbanna på noen, så vær forbanna på dem!!
Nå kommer mamma til å bli glad :)

Som dere leste i det forgie innlegget så skulle jeg ut på byn (XL) med noen venner. Men de planene blei endra når vi fikk vite at hele suppa blei avlyst.
vi fikk vite dette av xl; "Det blei surr i papira, så de viste ikke at noen skulle ha arangemang igår. Vi kunne ha det, men da blei det uten alkoholservering"
den ORDENTLIGE grunnen; http://dt.no/nyheter/skjenket-18-aringer-uten-lov-1.4239513

Ikke bra å juge.

Iallfall. Nå sitter jeg på jobb og kjeder meg max ihjel. er en smuuule redusert etter igår og tenker bare på feit mat, potetgull, cola, en god film og seng. Alt det mixa sammen i en stor bolle så får man ordet; -Fantastisk!Siden jeg sitter på jobb, så blir det et random gammalt bilde jeg slenger inn.

salat frista også max nå.

fint smil og nydelig **** sprekk xDNå gjør jeg meg klar for å dra ut på byn med alle mine venner og kose oss max. Så blir det jobbing i morgen tidlig fra 07:30 til 12:00. Vi tester det ut :)

nydusjen og ... pen?


pent


savner det mørke håret litt.er det en ting jeg hater, er sure gamle mennesker (spesielt mannfolk) som skal være rappkjefta mot kjærringer som sitter i kassa på maxbo (som jeg gjør) som er et mannsdominerende jobb. no shit? jeg fikk nettopp slengt i tryne ang en fuckings brusautomat som sikkert har stått her å støva ned i 1000 år som slukte 10 kroningen dems.
han; <<Ja? automaten slukte penga mine>>
jeg; <<eeh jaok? jeg tror ikke jeg får gjort så veldig mye med det>>
han; <<ja kan jeg få tilbake 10 kroningen min da?>>
Jeg; <<Jeg er egentlig ikke helt sikker på det når det gjelder den brus automaten>>
HAN; (hever stemmen sin); <<Ja kan du FINNE noen som liksom jobber her som KAN ting litt bedre enn deg?>>

what the fuck?

bare fordi jeg er kjærring så betyr det at jeg ikke kan en shit da eller? er det sånn verden er? jesus kristus.
Bare vent. Den dagen jeg ser en dude jobbe i en stappafull matbutikk eller noe i den duren skal jeg slenge ut det samme og se åssen HAN reagerer på det da.
Ja jeg sitter bare i kassa på maxbo. Men ALDRI kødd med personen som sitter med data og penger, sier jeg bare.

Klikk her for å bli med på konkurransen du også!
Jeg har vurdert å skifte adresse til min blogg. så dere lesere der ute. Jeg vurderer å skifte til Lunchbox.blogg.no. Grunn; enklere å huske. Jeg skjønner det blir slitsomt å skrive hele navnet mitt for å lese om alt det shite jeg gjør hver dag. som feks; www.christineisachsen.blogg.no (som er min tvillingsøster hvis dere ikke så det)

Q; Hva syntes dere? skal jeg skifte adresse?Jeg har vært så utrolig lite aktiv her på bloggen nå, og det beklager jeg virkelig.
Det blir litt kjedelig å blogge når man ikke får lagt inn bilder fra mobil. Den har jeg med overralt, der ligger det bilder.

Det er igjen søndag. Hater søndager. Grunnet det aldri skjer noe. Har absolutt ingenting å gjøre. kl er 18;34 og jeg har ennå ikke gjort noe "viktig".- bare sitti å lest. Rydde rommet? pff.

På fredagen så fikk jeg endelig det jeg har ventet ¨på lenge.
Mary Kate & Ashley Olsen boka - Influence.
etter 2 mnd ventetid.

Så jeg har iallfall mye å gjøre i ferien.
lese


Denne sangen får meg virkelig til å ta til tårer. Å at de har tatt med klipp av Micheal Jackson var så utrolig. Det gjore sangen så utrolig nydelig, at jeg ikke har ord.

Jeg har virkelig ikke mere å si enn; se og hør.for alle dere som kjenner meg, veit at jeg er 3/4 halling, og kommer ifra Ål. Et bitte lite sted med.. ingenting i. nesten. Jeg, Min gode venn Martin tog toget til ål for å møte tøffeste Ådne for å dra på en go gammaldags hyttetur.
Den samme som skjedde i september (tidligere innlegg). Men denne gangen var det ikke sol, gress og sauer. Det var vind, kalt og masse snø. Jeg vil ikke vite hvor lang tid jeg brukte på å komme meg fra bilen og ned til den lille hytta. Var skikkelig jobb for å si det sånn. Kom inn i hytta som forøvrig var veeldig kald, så da var det fyring for harde livet. Credz til martin som fikk fyr på den, i motsetning til meg. Blei en liten romantisk forestilling med at jeg satte meg på teppe forran peisen med martin, og øl. Godt og varmt. Lå der å slappi av med god musikk og snakk og bare loking.

Dagen etter var det å komme seg til ål for å ta de siste innkjøpa og hente ådne. Vi kom oss te hytta etter mye pes og slit og fikk fyra opp jæver'n "peisen". Vi drakk og hadde det gøy sammen med userriøs og ulogisk snakk med øl og go gammaldags Jägermeister, blandet ut med battery. No som forresten er super godt.

Etter myyye snakk om syke drømmer om drager, lastebiler og alt mulig annet endte den ulogiske snakken med at vi skulle ut for å snøbade. Vi alle sto klare i døra og telte til tre. Vi alle løp ut og hoppa i snøen. Første sekundet vi lå der tenkte vi "ååh dette var deilig" så begynte hodet og jobbe for så å si "kaaldt" jeg prøvde å komme meg opp av snøen. Og når jeg var halveis oppe, komme løpende martin og dytter meg neddi snøen igjen. Dobbel dose med snøbading for meg. Løp inn igjen og planta meg pent og pyntelig forran peisen. Resten av den kvelden endte i masse masse snakk.

Så nå sitter jeg hjemme, døds sliten etter 2 t og 30 min med tog ifrå Ål og tenker tilbake på en morsom helg.

Dette er helger man aldri kommer til å glemme.


ps; Desverre blir det ikke noe bilder fra denne turen pga dødt batteri på mobilen min.Billy talent konserten på sentrum scene i Oslo var awesome.
Det skal mye til før noen klarer å slå den konserten!
Å med det legger jeg meg i senga for å fortsette å være sjuk, og drømme søtt om Billy Talant.
Natta!Dette er et bilde av meg og min tvillingsøster på bursdagsfeiringa våres på søndagen.


www.christineisachsen.blogg.no