the baseballs - umbrella


dette kommer til å bli et innholdsrikt innlegg.

på skolen; vi så på en lærer sminka i 3 timer, forså å sminke hverandre. jeg blei sminka, fikk bølger i håret og stakk på jobb. <3
nå skal jeg til anette jenta mi for å proppe i oss pizza, brus, sjokolade, chillinøtter og goddis :D
i morgen blir det oslo med sindre vennen :)


Ifølge mennesker i klassen så får jeg IKKE lov til å gå i mere svarte klær.
dvs. innkjøp av en helt ny garderobe. Thanks.

Kos dere ikveld :)

ps; http://www.djbenjaminbeck.com/
sjekk ut ;)Vil først bruke litt tid på å si; tusen takk for kommentare i innlegget mitt "kreativitet kan læres?"

Vi alle har forskjellige synspunkter på ting og er veldig fint for deg om du mener det. Men det jeg mener må jeg få lov til å mene. Om du er den kællen på plakatene så fint for deg. Søt er du også. Men det jeg mener er som sagt; har man ikke rytme i kroppen så kan man ikke vinne verdensmesterskap i dans. Man kan bli flinkere, men ikke i den forstand at man går ifra strektegninger til mona lisa. Slike egenskaper er noe man er født med. Jeg selv mener at en lærer ikke kan lære mennesker å være kreative. Det er noe man er født med.

OG da begynner nytt innlegg.
Jeg har nå nylig blitt kjent med en utrolig hyggelig og søt gutt som går under navnet benjamin beck. Vi har snakket litt fram og tilbake, og smarte meg fant ut at han er Dj. Å jeg klarte da å snoke meg fram til siden hans. Med masse musikk. hans musikk. Jeg må si at jeg ikke er menneske som hører på slik musikk, men kan ikke nekte på at dette hørtes jævla bra ut i mine ører :)

Annbefaler dere alle til å ta en titt på siden hans og høre mellom.
http://www.djbenjaminbeck.com/Jeg vil også fortelle dere hvorfor det ikke blir lagt ut noen nye bilder her på bloggen.
Tadaa; mobilen min vil ikke sammarbeide med kabelen til pc'n. Siden jeg ikke er data smart så skal jeg få noen til å finne tu av dette fortest mulig slik at jeg får oppdatert dere litt med bilder.

Nåå skal jeg kose meg med popcorn og film. Kom meg aldri så langt igår.

Kos dere ;*jeg har skaffet meg verdens kuleste t-shorte som jeg har blitt alt for glad i.


ohyes, I am soo blogging this.
god morgen

kisses.Dagen min har vært fin, med slitsom lærer, med fine folk, og mye latter, fra min side selvfølgelig.
Dagen har gått ut på å planlegge mere av københavn turen min med gode venner, og lagt planer for året som kommer.

Jeg sitter nå å dagdrømmer inn i det nye året på jobben min, som alle vet er;
MAXBO


mens jeg spiser;
SNICKERS

og planlegger kvelden min som skal bestå av;
POPCORN

og filmen;
PHANTOM OF THE OPERA


Dett blei et veldig stort bilde-innlegg, men mere kreativitet får jeg ikke til når jeg sitter her.
uuh. Slutter om 46 min.
Kos dere

trenger ikke å si mere; God morgensitter hjemme nå med verdens største bolle med salat som jeg skal kose meg max med. Har en dårlig rygg om dagen så liker best å ligge hjemme i soffan med film. Skulle gjerne ha lagt ut bilde, men tror jeg dropper det. Er 19 år og har en rydd til en 90 åring. Føler det på kroppen at jeg begynner å bli gammel.

Nå skal jeg kose meg mere med salaten min og legge ut bilde for å friste dere så mye jeg kan.
NAM


kisses.Jeg har plassert min blogg i Hokksundnorske bloggkart!Nå har jeg registrert meg på Bloggurat.Igår hadde jeg bursdag.
Blei hele 19 år. tenk på deg. Jeg begynner å bli voksen. Gammal kan man heller kalle det. Om 1 år blir jeg 20. Herregud. er så rart å tenke på det at om 1 år så blir jeg 20.
På lørdagen feira jeg bursdag med mine gode venner. Blei mye tulling, bursdagssang, klemmer og øl overalt. Kvelden endre opp med at vi måtte kjøre ei venninne til legevakta. Gikk kanskje litt hardt for seg?
Jeg hadde iallfall en utrolig fin dag. Kom hjem. la meg ikke før kl 9 på morgenen (shaise) og sov til kl 4. Våkna opp til middag. Fløtegratinerte poteter med skinke. namnaam! Så var det å kle på seg og dra til drammen for å møte Rinosaurus Awesome for å spise litt og drikke kaffe. Sovna pent og pyntelig på bussen hjem og la meg når jeg kom hjem. Hadde en fin og rolig dag.

Kjenner at jeg gleder meg veldig til dette året. Jeg føler meg eldre og klokere nå som jeg er 19 år. Har store forventninger til dette året. Det eneste dumme er at jeg må begynne å betale for tannlege besøk :(Nå sitter jeg på jobben og dagdrømmer max. på maxbo (morsom). sitter å tenker mye på hva jeg skal gjøre ikveld. Ta meg ein skikkelig fest? eller være med de nærmeste vennen mine og bare kjøre rundt, som vanlig? aner ikkje et sekund. Min tanke er å dra til byn jeg elsker så mye (liten hvit løgn) å be de nærmeste folka på en kaffe og en pils for å feire litt. Kanskje jeg spanderer et lite kakestykke på meg selv?
Isåfall vil jeg ha en slik en;

Noen som vil gi det til meg? (A)
I morgen blir det også det kjente "feire-bursdag-med-familien" ting som består av god mat, og gode kaker. Drømmer om en hjemmelagd iskake. "bestilling sendt til tante"

Man får mye tid til å tenke litt når man sitter i kassa, helt i enden av maxbo bygget med en data som har sperra facebook og vg (?) av en stygg grunn.
*en liten gutt stirrer intenst på meg. skummelt*
Det eneste jeg gjør i hverdagen min er; skole, jobb, sove, data, slurpe kaffe i drammen dagen lang, og bare gjøre dank.
Er det dette jeg vil tenke tilbake på når jeg sitter aleine, overvektig med 58 katter skrikende katter, mens jeg sitter i go stolen min? ( er sånnn jeg forestiller livet mitt kommer til å ende opp som)
vil jeg da sitte å tenke "den beste tiden av ungdsomstiden min var når jeg var 17,18,19 år. Satt i drammen by og brukte opp alle pengene mine jeg tjente opp ¨på å sitte i kassa på maxbo med å drikke kaffe? jeg har aldri oppnådd noe stort i livet mitt. Er ikke rart når jeg bare er 19 åt gammel, men uannsett. jeg vil sitte å tenke tlbake på den tiden jeg gjore noe stort.
Men jeg sier ikke at jeg ikke liker hverdagen min. jeg elsker den. Å være i drammen å bruke opp alle pengene mine på kaffe er helt greit for meg. For jeg sitter ikke der aleine.Jeg sitter der med mine gode venner. Med noen kort i handa.
:)Salute Your Solution

Hands

Steady, As She GoesFant en flott side som går ut på "verver du venner, få du poeng, som gjør seg om til gavekort"
Hvor flott er ikke det? :)
Meld dere inn og verv venner.
http://KupongKode.com/promo/3586Satt på bussen til skolen en morgen og fikk øye på en mini plakat på bussen. Bilde av en gutt med et kamera i handa og som overskrift sto det "Kreativiet kan læres" fra Norges kreative Fagskole. Er det sant? kan kreativitets læres på en skole med lærere? som forteller deg/dere hva dere skal lære, hva dere skal gjøre? er det å lære å være kreativ? Jeg mener at at kreativitet er noe man er født med. Noe man har i seg. Ikke noe man kan lære. Er akkurat som synging, dansing og tegning. Jeg mener man ikke kan lære seg å bli bedre. Man kan bli flinkere, men ikke bedre. Synger man surt, synger man surt. Har du ikke rytme i kroppen, har man ikke rytme i kroppen. Klarer man ikke å tegne, så burde man holde seg til strekmennesker.
jeg sier ikke at hvis man er dårlig så er det umulig å bli bedre. Jeg mener at man kan bli flinkere, men ikke bedre. Kreativitet og evne er noe man er født med og ikke noe man kan lære seg på en skole med slitne lærere. Fortsett med det du selv er flink i. Sat på det! Det er mitt råd. Go for it.
snow patrol - crack the shutters


Idag cræsha (oh yes. cræsha med æ) pc'n min. Den ville liksom bare være i hvilemodus. ikke av eller på. Bare hvilemodus. Så jeg reinstalerte pc'n min. OG det beste av alt. Alt blei redda! Miste ingenting OG alt blei oppdatert på pc'n OG jeg har kabal. Verdens beste dag.

Når jeg kom hjem så kom jeg til den fine overraskelsen med å finne en H&M pose i gangen. TIL MEG.ogsååå. er det å åpne opp for å se hva som er inni...

Leopard sengetøyet mitt jeg bestilte natt til 1.januar (en smule full kl 5 på morran)
Jeg elsker det.

Nå sitter jeg å koser meg forran peisen på rommet mitt med sex and the city :)


Denne helgen var jeg og min gode venninne ute på byn i Hønefoss. Utestedet har navnet Alfreds. Jeg hadde aldri vært der før, og kommer nok heller aldri til å dra dit igjen. er et greit sted for de som liker å danse og slikt.
blei masse dansing på meg og venninna mi (som hadde drukket en smule mere enn meg).


yes anette.

etter bytur så blei det slikt vi bygdefolk gjør i helgene. Kjøre rundt og drekke. Vi kjørte fram og tilbake mens jeg og andre mennesker i bilen blei mere og mere beruset. Jeg kom meg heldigvis hjem tilslutt.
jeg sov og sov og våknet at fyllesjuke anette ringte meg. Kvart på 4. da var det å ture opp til henne for å ha en kose kveld.

Nå skal jeg ture til bs med anette å se på henne svi av penger. I love my life.

Blogges.

kisses ♥Hellu!

Nå er jeg (endelig?) på twitter. Skjønner ikke en damn shit, men tenkte jeg skulle prøve det ut en liten stund før jeg uttaler meg noe om siden.
Nå er det er tappert forsøk på å legge ut linken til "profilen" min.
http://twitter.com/frkIsachsen

Å igår når jeg var på vei hjem fra Drammen så jeg noe merklig på en måte når jeg gikk inn på bussen. Buss-sjåføren hadde på seg sæla. Første gang i hele mitt liv jeg faktisk ser en buss-sjåfør har på deg sæla når han kjører bussen. Blei faktisk veldig overraska når jeg så det. er det teit å syntes det? hvor mange har opplevd det å se buss-sjåføren bruke bil belte?

Å jeg skal legge til en ting til. Hva skjer med denne kulda? nærmer seg 30 minus der jeg bor. den dagen den blir 30 minus hos meg så tar jeg på meg dressen og drar til skolen i den. Den er ikke mye fin, men den er VARM. jeg vil heller være varm enn å bry meg åssen jeg ser ut (når jeg venter på buss) hehe.


kle deg etter været.

kisses ♥


Jeg elsker denne videon.
Fant den på min søster sin blogg.
www.christineisachsen.blogg.noWhite lies - To lose my life