Love the hair & the style.
Elsker fargene for vår og sommerkampanjen. Sukkersøt og fantastisk.
Runway highlights from Jenny Packham FALL 2012 Collection at Mercedes-Benz Fashion Week in New York.


Het fantastisk. Man kan se skarpe skuldre, paljettbesatte skuldre, bare skuldre og draperte skuldre. Ingen til om hva som er det som skal fremheved denne gangen. Åå som jeg gleder meg. Kan ikke vente. Er det en ting jeg elsker, så er det å fremheve skuldrene. For meg som har brede skuldre og brede hofter så passer det fabelaktiv.


Her er noen av mine favoritter.Jenny Packham  er også en av designerene som Hertuginne Kate har lagt sin elsk på. Man har ved flere anledninger sett henne i Jenny sinne flere kreasjoner, men det var den blekrosa og glitrende kreasjonen hun bar på en veldedighetsgalla ike etter bryllupet som har fått mest oppmerksomhet. (Bilde nr 1)

 Bestilte verdens kuleste armebånd fra Asos for en liten stund siden. I love it.
Passer helt perfekt til denne sommeren for å få et lite bohemisk preg over deg.  
 

Can't wait.


Q: Hvem likte du best?
Jeg har lenge leitet etter den perfekte sko look-alike fra favoritten man finner fra Acne. Jeg rett og slett elsker disse ankel støvlettene. Helt perfekte. Alt jeg ønsker meg. Men en smule dyr. Dette parret ligger på 2995,- og er i det dyreste laget for meg desverre.

Nydelige, right?
Men jeg fant noen billige look-alike ifra Økonomisko som ikke var så halvgærne for å ordlegge meg slik. Å her kommer problemet mitt når det kommer til sko. 
Jeg er glad i høyde, men ikke alt for høyt. Jeg er glad i tykke/kraftige hæler på skoene. Føler meg mere sikker når jeg går. Men jeg er også veldig glad i den litt tynnere varianten også. Så her er problemet.

Hvem skal jeg velge?Q: Hvilke syntes dere jeg skal velge?
Nr 1 til 399,- eller nr 2 til 499,-?
For en god stund siden fant jeg drømmekjedet mitt fra H&M på en random blogg. Å jeg gikk inn på H&M sin hjemmesidet med engang, for den skulle jeg kjøpe. Jeg kommer inn, og selvfølgelig så er den utsolgt. I alle H&M butikker jeg har gått innom så har jeg leitet etter kjedet. Men selvfølgelig så er det helt bortevekk. 
Også
Går jeg inn på H&M sin hjemmesiden med engang jeg står opp. Og for morroskyld så skal jeg titte om de har fått det inn.
Å det har de.
Super glad som jeg er nå, så er det et lite problem.
Jeg har ikke penger for øyeblikket til å kjøpe det. Men jeg har en snill mor som skal låne meg penger til jeg får min første lønning. Også har jeg av en eller anna stygg grunn gjort det slik at når jeg bestiller ting på H&M så har jeg 30 dager å betale det på meg eller noe slikt. Syntes dere at jeg skal bestille det kjedet og kanskje noe flere ting jeg tat titta en stund på?

Q: Hva syntes dere jeg skal gjøre?
Er det en ting jeg virkelig ønsker meg, så er det dette statement smykke av So B av Børre Olsen. Kjedet er fantaastisk lekkert. Det er rett og slett nydelig. Jeg veit iallfall at hvis jeg får jobben jeg var på intervju med idag, så skal jeg spandere dette kjedet på meg selv ved første lønning.

So B by Børre Olsen//1999,-

PART 1

 

PART 2

 

Jeg rett å slett elsker dette. Veldig 40-,50- og 60-talls inspirert, og jeg syntes det er fantastisk nydelig. 
Var mange av kjolene jeg klarer helt fint å se for meg Dita Von Teese bruke på den røde løperen, og se helt fantastisk ut. Jeg elsker dette.Jeg veit ikke helt hva jeg skal si om de skoa. På en eller anna måte så syntes jeg de er utrolig kule. Men jeg ville aldri i verden ha brukt dem. Iallfall ikke offentlig. Tror jeg? Vipper veldig. Hva syntes dere?

Q: Hot or not?
Her er det noen forskjellige tips for hva som kommer til å være det store innen moteverden året 2011.

  • Håret. Hårballen har kommet inn for fult. Der kan du selv prøve ut forskjellige teknikker, eller accessories å ha i håret. Enten om du vil ha ballen, lavt, høyt, stor, liten, løs eller stram. En annen frisyre som jeg tror aldri kommer til å gå av moten, er flettene. Flett i vei håret ditt på alle mulige måter. Store fletter, eller små. Fletter er like hot nå, som det alltid har vært.  • Leppene. Fargen oransje, eller koral er det store som tar over trenden for de røde leppene vi så overalt i 2011. Veit ikke helt åssen det er med dere, men jeg veit at den leppestiften kommer til å havne fort i sminkepungen min. Koral er en nydelig farge, og kommer til å se super hot ut til sommern.  • Klær. Når vi kommer innenfor tema "klær" så er det mye å nevne. Men hvis vi skal nevne noen av de store trendene så vil det bli de gode og gamle slengbuksene. Igjen. I noen butikkene rundt om i landet kan du se sakte men sikkert at moten beveger seg over til en kanskje litt "bonde" stil, eller texas/cowboy?. Flere butikker har jeg sett at snekkerbokser er tilbake igjen, noe jeg er super glad for. Det som også begynner å sige inn er den lille hvite t-skjorte. Ifølge moteverden så kan du bruke den til alt mulig. Skal du på shopping? Ta på deg en slengbukse, den hvite t-skjorte. Skal du ut på byn? Hvis t-skjorte, og et fest fint skjørt. Jeg digger iallfall den hvite t-skjorte. Men om jeg ville ha brukt den som et fest antrekk, er jeg ikke fult så sikker på.
  • Sko. Ekspertene har spådd at stiletthælene kommer til å bli mindre brukt i denne året vi har siget   oss sakte men sikkert inn i. I år så skal vi bruke lave sko som gjør at vi såvidt kommer oss over bakken.   Dumt for de som er lave, bra for oss som er høye. 


 

 

Q: Hva syntes dere om tipsene? 
Hot or not?

Leopard print = love.

Ring//Bikbok. Kjede//Bikbok.Real beauty.
Som dere ser, så er slengbuksa på vei inn i bildet igjen i moteverden. Motehuset Marc Jacobs og motehuset Chloè har spådd at dette kommer til å bli neste års vår- og sommermote. Stram rundt låra og mye vidde nedover leggene.

Jeg personlig liker ikke disse buksene, for det får mine bein og andres bein til å se ut som hovne pølser, men det er bare meg.

 

Q; Hva syntes dere om denne moten?


I love Kim Kardashian ♥
 

Ankellange bukser er supertrendy denne vinteren. Man kan lett piffe opp et antrekk til å bli super hot med noen ankellange bukser, strømper og fete boots. Man kan enten brette opp kanten, eller ta tak i saksa å klippe løs. Er kanskje en smule kaldt for øyeblikket, men i butikkene så finner man super hote strømper om dagen med freshe farger og mønster. Man velge den klassiske looken med noen flate åpne sko, noen kule strømper/sokker, og ankellange bukser. Eller hvis du er lei av alt som har med kjoler å gjøre, så kan du ta en svart bukse, brette (eller klippe) de opp, og ha noen utrolig kule sko til som trekker oppmerksomhet. Det jeg syntes er fint da, er hvis det er "mellomrom" fra skoen og buksen, slik at man faktisk kan se anklene. Selv om det er kaldt om dagen, så kan man vise litt hud.
Jeg veit iallfall at jeg skal få kjøpt meg et par, og klippe litt!

 

Q: Hva syntes dere? Hot?
I'm speechless
Jeg fant dette kjedet på internett, og falt pladask på det. Jeg er virkelig forelsket. Den personen som klarer å finne en butikk eller et nettsted man får kjøpt dette på skal virkelig få credz fra meg. ♥

 

Bildet er lånt av http://www.cathinthecity.com/
Jeg gleder meg.


Digger denne genseren. Fra H&M, 349,- 
Alle bilder fra stocholm street style


Idag henta jeg en pakke på posten som inneholdt verdens kuleste briller.Som også sett på Mary Kate Olsen
Onsdag 21 april slipper vakre Charlotte Thorstvedt sin kolleksjon for Bik Bok! Her er en liten sneakpeek på kolleksjonen.

-Alle jenter som er moteinteressert har vel en drøm om å lage egen kolleksjon! Det var ikke snakk om å si nei.
Bik Bok har butikker i London og Stockholm, så det var også utrolig spennende at klærne ville  bli solgt i utlandet i tillegg til her hjemme i Norge, sier Charlotte-Inspirasjonen var hovedsakelig klær som jeg selv ville gått med, og som jeg skulle ønske fantes der ute. Selv om jeg elsker å gå i svart,så er dette en vårkolleksjon så det er masse hvit, pudderrosa og mintgrønn. Sorbetfarger. Miami Vice og studio 54 er inspirasjonskilder. Det er fokus på skuldre, skulderputer og kjettingdetaljer. Detaljer er det som virkelig kan gjøre et plagg spesielt, så jeg har både fjær, sløyfer og kjetting i kolleksjonen. Jeg elsker selv å gå med kjoler, så det er 6 kjoler med!


Alt i alt består kolleksjonen av 11 plagg: 6 kjoler, 1 genser, 1 skjørt, 1 playsuit og 2 t skjorter.Foto:Isabel Watson
Hår/make: Linda Wickman
Styling: Charlotte selv
Art Director: Renate Bjørnsti


For tredje gang lanserer H&M en fashion Against Aids kolleksjon hvor hele 25 % av inntektene går til ulike HIV organisasjoner. Hele kolleksjonen er inspirert av sommerens mange festivaler og den innholder faktsik alt fra sko og klær til telt og sovepose! Er man en fashionista så er man en Fashionista!

Kolleksjonen kommer for salg  i Divided-avdelingene hos H&M fra og med 20. mai

Å jeg syntes dette telte og soveposen er råkul
Jeg har vært veldig bloggfri nå om dagen og det er bare en enkel grunn til hvorfor. For å ta livet mitt med ro. Finne inspirasjon. Tenke mellom ting.
inspirasjon så jeg skal inspirere dere til ting. Inspirere meg selv.
For å stresse mindre. For å leve livet akkurat slikt som det er nå. Med sola som steiker og solbrillene som henger fint på nesetippen min. Det er så utrolig vakkert og deilig vær nå! Iløpet av de 30 min jeg satt ute i sola med venninner så har jeg blitt brun. Fått skille etter singletten min. Så skal love dere at i morgen så blir det soling for full pupp.

Jeg har også tatt meg tid til å tenke litt fram i tid. Hva jeg skal gjøre med livet mitt. Som de fleste veit så går jeg siste året mitt på skole (frisør) og har ikke store planer om å gå mere skole. Men jeg skal ikke bli frisør. Så nå sitter jeg å tenker igjennom hva jeg skal gjøre. Er greit med 1 års friår eller kanskje 2, men hva gjør jeg når jeg har sløst bort det? Jeg må klare å få meg en kariere. Er så mye jeg har lyst til å gjøre her i verden. Men er selvfølgelig ikke alt som er oppnålig.
For å ta et eksempel på noe min søster gjore for en stund tilbake. skrive opp "drømmene" mine. Eller rettere sagt. Hva jeg vil oppnå.

- Skrive en bok
- Sy en kles collection
- Bygge drømmehuset mitt
- bli en flink fotograf
- Oppleve mye

Jeg har ikke mange drømmer. Men store. Jeg vil ikke sette listen for høyt. For da veit jeg at jeg aldri klarer å oppnå dem!
Jeg er allerede i fullgang med en av dem og jobber på spreng (holder det hemmlig foreløbig)

Å jeg har vært smart å åpna noe som heter BSU (bolig sparing for ungdom). Trekker av et fast beløp fra konton min i mnd. Rentefritt. Og det beste av alt. Når du først skal bygge/kjøpe et hus så kan det hjelpe deg 100 000-200 000 på vei :) Jo mere du setter inn, jo mere penger blir det. Annbefaler alle det.


For å gå over på noe helt annet så kan jeg bare si at;


Dette må være drømmetapeten min. Se så nydelig. *Ønske*


Inspo for uken:


Elsker jakkaJakka rocker sykt.Jeg skal herved love dere at jeg skal bruke mere tid på å blogge mere, og gi dere litt mere innholdsrike innlegg enn ;idag gjore jeg ingenting, natta.

Kisses

 
 Fant video på youtube fra Dolce & Gabbana's spring/summer  2010 showet fra Milan Fashion Week. 
Man har ikke mange ord etter man har sett det. Det er Fabelaktiv. Fantastisk. hva mere kan jeg si?
Jeg veit hva jeg ønsker meg til jul "mamma? kan jeg pleas få hele sommer kolleksjonen til dolce & gabbana?"
hadde vært en drøm det altså. Tror jeg aldri har sett noe så fantastisk som denne kolleksjonen.

Se filmen og nyt det.gratis makeup

http://www.gratismakeup.no/Register.asp?r=35228


bli medlem og få gratis makeuip og gavekort.2. saken

Hva skjer med rihanna? jeg klarer virkelig ikke de klærne hennes. Jeg skjønner ikke hva som har skjedd med henne. jeg likte henne bedre før når hun hadde "girl next door" stilen.380
Hva skjer med øredobbene? og "strømpene" / sko eller hva det er?


rihannasalmostnippleslip15732
hva er dette?


3. saken

lørdag 1.august var jeg på bursdagsfest til min gode venninne, Lena.
Hun hadde leid et lite lokale og bedt de nærmeste vennene på middag. vi satt og spiste. koste oss masse. så kl 10 så kom resten av folka. Vi fikk lånt ordentlig lys og annlegg og mixebord så blei full party. og strippestang. Det blei faktisk montert opp en strippestang som blei fint brukt masse på kvelden.

Var en sinnsyk fin kveld.


dscn9123


adios ♥Idag brukter jeg laaang tid på å finne klær. Fant ingenting. Tilslutt så slang jeg bare på meg noe. Ikke mitt beste valg, men men. Care.
dscn0411
Bukse: H&M
Topp/T-shorte: BikBok
Cardigan: H&M
Jeg har vært treig når det gjelder å legge ut "klesvalget for dagen"
Skal begynne å legge ut det fast nå. Prøve iallfall :)

FREDAG
dscn0387
Bukse:BikBok (mange år siden)
Topp: dunno (søss sin)
Cardigan: H&M
MANDAG
dscn0405
Alt ifra H&M