Hva kan jeg si? Min helg i bilder. Bortsett fra eventyret jeg og min kollega opplevde etter en nattvakt hvor ingen hadde nøkkel til å låse bygget. Vell da går Charlotte ut ei dør, kollega låser, klatrer ut vinduet, går til terrasen, over taket og nei ei trapp ved søpple bøtter. Litt irritert når jeg kom hjem, og skrev et litt sinna innlegg på jobbens facebook side. Dagen etter, TADA så fikk jeg utdelt nøkkel gitt. Måtte bare jobbe der i 1 1/2 år før jeg fikk nøkkel, men det kom tilslutt.
Jeg har sovet masse. ALT for mye. Både på Lørdag og idag, Søndag så sov jeg til 4. kl 4 på dagen ja! nå er kl  23.21 og jeg finnes ikke trøtt. Iløpet av dagen har jeg strikki ut 3 garn nøster, og klart å dra på meg en blemme på lillefingern. Merker at da er man gira på å få ferdig gensern. Etter ufattelige mange strikke prosjekt jeg har hatt iløpet av mine år, så har jeg endelig klart å komme ordentlig igang. Jeg strikker min første genser. Å jeg gleder meg til å få den ferdig (veldig kjapt forhåpentligvis). Gleder meg til å ta den på meg for første gang å se hvor kul den er. 
Selvom jeg ikke har kommet halvveis, så har jeg allerede bestemt meg for at dette kommer til å bli den kuleste genseren som noen gang har blitt strikki.  Imorgen er det Mandag igjen, og en ny uke er ved mine føtter. Det som står på min agenda om dagen er å strikke. Sove, komme meg opp på jobb og strikke. Finne fram brillene mine så blir jeg ordentlig bestemor. Så fort den er ferdig så skal jeg selvfølgelig poste bilde om det. Både på bloggen og instagram.
For dere instagram avhengige mennesker, følg meg.
CharlotteIsachsen

Kategori: my lifeKommentarer


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/39602825