Leiligheten har kommet seg. Jeg kan si nå at jeg endelig har flyttet tl Drammen. Deilig å bo i byen med alle barene, restaurantene, jobbene og vennene mine. Deilig å tenke på det at hvis jeg føler meg alene så kan jeg gå nøyaktig 17 skritt til naboen, eller 10 minutter til sentrum. Jeg har det som plomma i egget. Det man pleier å kalle det, right?
Jeg har ofte fått en følelse av ensomhet, men det gir meg tid og rom til å være kreativ. Jeg har endelig begynt å ta bilder igjen, har mere tid til å skrive på boka mi, og lese tusen bøker. 
Jeg har endelig fått ut fingern, og kommet så langt at jeg har sendt inn manuset mitt til et forlag. Krysser fingrene for at jeg får tommelen opp. For meg så hadde det vært en drøm å gått forbi en bokbutikk og sett min bok i hyllene. Jeg ønsker, jeg ønsker, jeg ønsker. Kanskje hvis jeg ønsker hardt nok så går det i oppfylelse?

Vi har alle drømmer vi ønsker skal gå i oppfyllelse. Dette er en av mine. I mange år har jeg holdt dette tett inntil brystet. Men iår lettet jeg endelig på skjørtet og fortalte det til familie og venner. Å kjenne den responsen jeg fikk var fantastisk. Flere har spurt om å lese det jeg har skrevet ned, men det er noe jeg låser inn i safen. Hvis noen skal lese dette, så er det etter de har vært i deres bokbutikk og kjøpt boka mi. Så nå ser jeg fram til noen urolige uker hvor jeg vil sjekke postkassa mi hver dag etter svar ifra forlagene. Jeg ønsker, jeg ønsker, jeg ønsker.

 Kategori: my lifeKommentarer


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/39375449