Etter en ganske fin helg med pils med venner og jobbing, så våknet jeg opp idag med verdens verste magesmerter. Kramper og stikking. Ble liggende i fosterstilling hele mårran. Jeg beit tenna sammen og begynte å ordne meg til jobb. jeg satt i soffan med klær og ferdig sminket og kjente smertene komme og skjønte tilslutt at jeg ikke kunne dra på jobb idag. Jeg tok smertestillende å la meg i senga igjen. Smertene ga seg ikke. Jeg tenkte for meg selv at jeg er glad jeg er nabo til sykehuset. Så nå ligger jeg i senga mi å håper jeg blir bedre til i morgen. Det for meg å være borte fra jobben endag er ille nok, men 2 dager? Skjer ikke. Ligger med dårlig samvittighet fra før av.
Jeg får bruke resten av tiden idag på å bli bedre, og skrive ferdig manuset mitt før jeg sender det inn til forlager. Yes folkens, jeg skriver bok. Første gangen jeg går offentlig ut å sier det, men er det jeg har gjort siden sommer, å det er å skrive på bok. Får se hva som skjer de nærmeste mnd med boka og forlager. Krysser fingrene og håper selvfølgelig på det beste.

Nå er det på tide å lage seg litt frokost og en kopp te fr skrivinga begynner for fullt. Skal prøve å få skrevet flere tusen ord idag så jeg kan sende det inn i morgen, så her skal det jobbes. Både med sykdommen og skrivingen.  

Kategori: my lifeKommentarer


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/38814391