Jeg kom over denne artikkelen på seher.no sin nettside, og jeg må ærlig si at jeg reagerte. Hvem denne jenta er eller hvilke gruppe det er aner jeg ikke, men hva som har blitt skrevet om og til henne reagerte jeg sterkt på. 
Hun har blitt hetset og hengt ut som overvektig og tykk, noe jeg IKKE er enig i.
Å kalle denne flotte jenta overvektig og tykk syntes jeg er langt ifra sannheten.
Jeg syntes hun ser helt fantastisk ut, og de flotte markerte magemusklene.
Dette er sannheten på hvordan en normal person ser ut. Kjendis eller et vanlig menneske. Dette er en jente man skal ha som forbilde. Det er dette som er vakkert, og som faktisk er mest ønsket av gutta rundt om i verden.

Jenter skal hylle sine kurver og ikke sulte deg ihjel! 

 Vil dere kalle denne jenta overvektig og tykk?  
Kommentarer

20.feb.2012, kl.17:28

Syntes hun er nyyydelig.l Fint med kvinner med former :) En 'EKTE KVINNE :)

20.feb.2012, kl.17:34

Hater slike sladresider... seriøst, hun ser veldig pen ut og har former! Nydelig kropp :) Eg skulle gjerne sett slik ut :) Sliter med å legge på meg!

20.feb.2012, kl.18:29

Ingen skal bli mobbet uansett om de er tykke, tynne, svarte, homser eller hva som helst. Men denne jenta her ville jeg aldri kalt tynn. Hun er kanskje litt over normalen vil jeg si.

20.feb.2012, kl.19:42

denne jenta er akkurat det jeg ville ha sett etter om jeg hadde vært gutt! jeg er sikker på det at henne er en utrolig snill person og å kalle henne overvektig er ikke SANT! de som gjør det burde slutte! det er mange her i verden som har tatt selvmord p.g.a nettmobbing.. så dere som gjør det burde slutte!

20.feb.2012, kl.19:42

Nei, det ville jeg ikke.

20.feb.2012, kl.21:00

STINA.BLOGG.NO: Nei det er sant. Absolutt ingen skal bli mobbet. Hun går ikke innenfor kategorien tynn nei. Hun er helt normal. Pga høyden så ligger hun innenfor normalen. Og det at hun er "over normal" sier ikke jeg meg enig i ;)

20.feb.2012, kl.21:05

linda: flott flott :) Ingenting er bedre enn å se ei ordentlig jente med litt formen, spørr du meg.

22.feb.2012, kl.17:37

Kunne ikke vært mer enig, det er dette kroppsidealet som burde hylles! Se på henne da.. utrolig pen er hun også!

22.feb.2012, kl.22:48

Martine: Så absolutt! Det er dette som skal hylles!! Det er dette som er flott! Man ser frisk, sund og fantastisk ut! Det som er synd er at det ikke er sånn, men HELDIGVIS så begynner sånne fantastiske jenter å komme fram forran kamera og på catwalken! Fantastisk :D


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34908658