Jeg veit ikke hvor mange ganger jeg har sagt, eller skrevet dette, men idag er virkelig en ny start i livet mitt. Nå har både jeg og min mamma blitt enig om at nå er det på tide å slanke vekk noen kilo. Så fra å med idag, så har vi begynt på våres diett. 
En veldig enkel en som skal sakte men sikkert kile oss ned i "drømme vekten" våres.
Frokost så spiser vi knekkebrød med kjøttpålegg, frukt, youghurt/shake til mellom måltid. Sund middag (idag hadde vi fisk med stekt brokkoli og gullrøtter ved siden av), og til kveldsmat, knekkebrød.
Veldig kort fortalt.
Matintaket skal skje med ca 3 timers mellomrom, samtidig som det skal gå mye vann mellom kroppen. Noe som funker helt fint nå, siden sola står på fullt.

Neste tirsdag skal jeg også begynne på et frisklivs kurs her jeg bor, hvor jeg vil få mere info og hjelp når det kommer til kosthold og mosjon.

Jeg kommer til å veie, og måle meg en gang i uka, hvor jeg da skriver det ned i en matdagbok jeg har her hjemme.
Med en slik, kan man lett se hva man har spist iløpet av endag, og da følge nøyere med.

Jeg og mamma vil også begynne å trene på trenings studio 2 ganger i uka i begynnelsen, hvor vi seinere tropper opp til 3 ganger. Rolig start er bra! Vi er også heldig som har flotte stier i skogen ved jeg bor, så det kommer nok til å bli noen turer der også iløpet av sommeren. For å holde motivasjonen min oppe, har jeg finni fram favorittbuksa mi fra ifjor, som ennå er samma størrelsen jeg brukte, men den sitter noe strammere rundt både liv og lår.
Etter det målet er nådd, så henger det en shorts bak som er en strl mindre enn det jeg bruker nå. Så det er mål jeg går for nå i første omgang.

Der jeg står nå, så vil jeg helst ikke legge ut tall på kiloene mine. Men hvis dette går riktige veien, og jeg begynner å føle meg mere komfortabel, så vil jeg kanskje gi dere et litt større innblikk i min "reise".

 

Kategori: the diet showKommentarer


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/29473117