For dere som kjenner meg veit at jeg er en stor fan av tattoveringer! Jeg skulle helst ha tattovert hele kroppen min, men det er en ting som stopper meg å gjøre det. Meg selv. Det er så mye jeg vil ta, og jeg drømmer meg bort hvert eneste sekund, men det som stopper meg er at jeg tenker "tenk om jeg gifter meg. Er ikke pen med en stor tattovering på armen". Slike ting stopper meg. Jeg har nå 5 tattoveringer på kroppen, og ingen av dem syntes. Dere alle skulle bare vist hvor sjokka folk blir når jeg forteller hvor mange jeg har, og hvor og hva. Jeg har tidligere lagt ut bilde av alle tattoveringene mine. Å for meg så er ikke det nok! Nå i sommer så skal jeg farge den store påfugelen jeg har på låret (WUHU) noe jeg gleder meg ekstremt til. Jeg ville egentlig ha den på ryggen eller armen faktisk, men det var meg selv som stoppet det. Jeg veit at jeg ikke kan tenke slik hele tiden. Vi lever i en helt anna tid. 

Hvis man hadde tattoveringer før i tiden, blei man sett på som badass. Ofte kriminell eller bare rett og slett skummel. Hvis man møtte på noen som hadde tattoveringer, burde man løpe som bare faen. Men idag så har alle tattoveringer. Til å med min mor har tattoveringer. I den tiden man lever i nå, så er det "unormalt" å ikke ha tattoveringer. Å som oftest så er det synlige tattoveringer man ser. På jenter ofte noe på håndleddet, eller nakken/skulderen. På gutter er det armen eller bein. 
Men mine er det ingen som ser. Jeg syntes det er veldig kjedelig at jeg ikke har tørt å ta noen synlige. Er vell mest redd for hva jeg selv vil syntes. Jeg er redd jeg vil bli lei den, eller rett og slett angre seinere. Er dette den riktige måten å tenke på?


Hva syntes dere?  

Kategori: my lifeKommentarer

20.jun.2011, kl.22:56

Mine første (leggen, skulderbladet og nakken) er tattoos som jeg kan skjule når som helst, men jeg tok også to på håndleddene - de vises hele tiden :) Det gjelder vel å elske tattooene virkelig høyt dersom man skal ha de så synlig :)

20.jun.2011, kl.23:59

Eg har hele tiden tenkt at tatoveringene mine ikke skal synes. Da i forhold til jobbsammenheng. Har et lite tegn på ankelen som fint kan skjules med bukse eller en sokk. Har syv stjerner på hofta - er ikke så mange som ser dem ;) På ryggen har eg den mest fargerike av dem alle: my little pony, carebear, regnbue, u name it ;) Bilder på bloggen under kategorien tatoveringer. Og tilslutt.. i februar begynte eg på armen. Skal ha half sleeve har eg tenkt. Alle disse kan jo skjules med de riktige klærene :) Men eg kan også vise dem frem.. den mest synlige er jo den på armen så klart :)


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/28977695