Jeg og denne bloggingen min! Blir serriøst kvalm og sjokkert over meg selv. Før så kunne jeg ikke se for meg en dag uten et blogg innlegg, mens nå tar det meg en mnd før jeg klarer å komme meg inn på blogg.no.
Ikkje bra.

Å som alltid så skjer det mye. Jeg har fått ny jobb som servitør på en super resturant i Drammen. Stor-koser meg. Er noen fantastiske mennesker som jobber der. Kjempe snille, hjelpsome og morsome. Klarer å presse meg selv litt mere for hver gang jeg jobber, og er deilig å kunne allerede nå se fremgang. Jeg ser virkelig fram til hva tiden vil bringe.

Ellers så lova jeg meg selv og alle andre for en mnd siden med å blogge om min helse, og min "resie" ned i vekt. Vell det som iallfall er bra er at jeg har gått ned 2,5 kilo på 1 mnd. Istede for å sette meg store mål, så setter jeg meg selv små mål, slik at jeg ikke mister gnisten. Jeg har egentlig en shorts som henger på døra som jeg så gjerne ville inn i denne sommern, men tror jeg kan glemme det! Men jeg fant igjen min favoritt bukse som er i den samme strl jeg bruker nå, men som er strammer litt for mye når jeg har den på. Mitt mål nå er å kunne ta på meg buksa, og kneppe den igjen slik at det ikke strammer for mye på hoftene mine. Vil nok ta en liten stund før den sitter perfekt, men som jeg sier. Små mål.
Jeg påsto også for 1 mnd siden at jeg skulle begynne på NOKA dietten. Det kunne jeg bare glemme. Men fra å med i morgen, blir det ornings på det. Da blir det shake til frokost, protein rik middag med lite kalorir, litt frukt til mellom måltid, og noe lett på kvelden.

Har vært flink å klart å komme inn på den gamle sporet jeg kjørte i før. Jeg har kutta ut brus i ukedagene. Nå så sier jeg til meg selv at helgene er greit. Fredag-Søndag. Ellers så blir det lite med goddis og potetgull i ukedagene. Litt merkelig at jeg gjør det med tanke på at jeg var i sverige forgie Mandag. Men så "heldig" som jeg er, så blir jeg fort kvalm når jeg spiser litt goddis, så da klarer jeg fint å holde den dealen med meg selv. Tommel opp!


Nå så står høy musikk, og rydding av rommet på planen! Etter det er ferdig skal jeg sette meg godt ned i senga og kose meg med supernatural. Fått max dilla på serien! Utrolig bra serie!

 

Jeg prøver fortsatt å finne ut feilen med pc'n min hvorfor den ikke vil laste opp bilder jeg tar, så nå så kommer det bare gamle bilder ut, eller ifra random sider på nettet! Irriterer meg max at jeg må gjøre det, men bedre enn ingenting!

  

Kategori: my lifeKommentarer

19.jun.2011, kl.20:52

er herlig at du har hatt så fin fremgang..:D


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/28948262