Endelig så er jeg tilbake igjen. For fullt forhåpentligvis. 
Jeg har vært borte i nesten 2 hele mnd. Stille og kjedelige mnd. Men nå er jeg tilbake. Grunnen til pausen var fordi jeg virkelig trengte det. Jeg fikk en ny jobb, hvor jeg dedikerte mye tid til det. Jeg var utbrent og orker rett å slett ikke å blogge. Men nå har gnisten min komme tilbake, å jeg skal bli bedre enn det jeg var før.

 

En liten oppdatering.

Jeg fikk meg en ny jobb som sagt. Å jeg trives veldig. Morsomt å lærerikt.
Jeg bestemte meg for å gå ifra mørkebrunt, til blond. På 3 dager. Endte opp med platina blondt hår på 3 dager. Men jeg mistet mye av håret mitt i prosessen, og det blei veldig slitt. Jeg bestemte meg for å klippe meg. KORT. Ikke gutte kort, men kortere. Jeg sa til frysøren hvor mye hun kunne ta av, å jeg så hvor sjokka hun blei. Så nå er jeg kort og blond, og veldig fornøyd med det. Jeg elsker frisyren min. Om ikke så alt for lenge, så skal jeg tynne ut litt av det nederste av håret slik at det ikke ser ut som en palme.

 

Desverre så har jeg det samme problemet, der jeg ikke kan laste opp bilder jeg har tatt med mitt kamera opp på bloggen. Det er noe jeg skal prøve å fikse fortest mulig, slik at jeg kan begynne å dele livet mitt med alle dere igjen.


Ellers enn det så bor jeg fortsatt hjemme, men har begynt å titte etter leiligheter. Forhåpentligvis kan jeg snart fortelle dere alle at jeg skal flytte ut av mitt rede. 


Jeg håper dere er like psyched som meg for å være tilbake.  

Kisses

Kategori: my lifeKommentarer

23.mai.2011, kl.12:13

Wow, godt å høre at du er tilbake :) Gleder meg til å se bilder av den nye deg! :)

23.mai.2011, kl.12:35

Elizabeth Michelle: Tusen takk :) Kjempe hyggelig å høre.


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/28280127