Wow. Dette er det første innlegget jeg kommer med på en uke eller noe slikt? Jeg må ærlig innrømme at det er utrolig deilig å ha en liten bloggpause. Jeg skal ta til meg tipsene til folk og legge inn et innlegg innimellom. Skjer mye med meg for tiden, så er deilig med pause da. Tid for bare megselv.

 

Men jeg tenkte jeg skulle dedikere hele dette innlegget til NOKA. Som dere fleste sikkert veit så er jeg sponset av dem. Jeg har i mange år prøvd å komme meg ned i vekt. Noen ganger har det funket, andre ganger har det gårr rett vest. Så jeg bestemte meg for å gjøre et tappert forsøk på å søkte litt rundt på nettet for åfinne noen fine "slankekurer". Jeg kom da over en blogg der denne personen hadde testet ut NOKA, og var kjempe fornøyd. Jeg har aldri hatt noe spesielt troa på slike kurer før, men tenkte at det vil ikke skade. Jeg sendte inn en mail til NOKA og blei sponset. Jeg fikk pakkene og testet ut alt som var. Shakene var fine, og veldig friske i smaken. Sjokoladene var himmelske, og crisp barene var utrolig gode.
Siden jeg er så ubesluttsom så viste jeg at jeg ikke ville klare "kick start" kuren der man bare skal spise NOKA produkter. Jeg bestemte meg for å prøve å leve så mest mulig "normal" i matveien som mulig. Så jeg bestemte meg for å: Drikke shake til frokost, ta et fullkorn knekkebrød hvis jeg blei småsulten midt på dagen, spise normal middag med familien og sjokoladen fra NOKA på kvelden når jeg blei småsulten. Når man gjør som meg, så skjer det ikke drastisk mye på vekta da. Å det hadde jeg forventet meg. Gått veldig mye opp og ned. Så jeg har veid meg litt innimellom, og måler meg hver dag.

Når det kommer til å skrive vekta mi, så er det uaktuelt, men kan skrive det halvveis.

Når jeg begynte på denne dietten så lå jeg på en *9,2. Nå ligger jeg på *6,2. 
Jeg har gått inn 5 cm rundt låret, 5 rundt magen og 1 rundt mangen. 
Det syntes jeg er veldig mye. Jeg ser store forandringer på meg selv allerede. Jeg har merker at noen av t-shortene mine og toppene mine sitter litt løsere og bedre på meg. Så dette skal jeg absolutt fortsette med.

Framover nå så skal jeg nok bli flinkere på å spise NOKA produkter. Shake til frokost, crisp til "lunch", middag og sjokolade bar til "kvelds". Så får jeg bare håpe på at det skal hjelpe meg litt mere.

Jeg Har også vært utrolig flink til å trene. Men denne uken her, har det gått rest vest. Grunnet et fysisk "plage/skade".

Så til alle dere unge slankere som meg, så anbefaler jeg dere NOKA. Det smaker godt, og det funker. Kan ikke bli bedre enn det! 

Kategori: the diet showKommentarer


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/27008493