Det er noe som har surret i hodet mitt en stund nå. Vurdert lenge å kanskje slutte, men klarer ikke tanken på å gi det helt opp, så kanskje jeg bare skal ta en liten bloggpause, og komme tilbake seinere?
Hva tror dere?

 

Det er sikkert endel som kommer til å spørre og lure på hvorfor, og det er egentlig fordi akkurat der jeg er nå, så må jeg bruke all tiden og energien på megselv. Jeg er i en tid der jeg vil bruke mest mulig av min energi og tid utenfor jobben til å trene så mye jeg kan. Men jeg veit ikke. Jeg veit at det gir meg litt motivasjon til å poste her åssen mine dager går, men jeg bruker også tid og energi til å gjøre det. Så jeg er egentlig veldig usikker på hva jeg skal gjøre.

 


Når det kommer til trening/dietten så har hatt en fin uke når det kommer til vekta. Iløpet av de 3 første dagene gikk jeg ned 2 kilo og var stor fornøyd, helt til helga der det blei en bytur på lørdagen, og ikke så veldig sund mat på søndagen. Så endte med at jeg gikk opp 1 kilo. Når man går på en "diet" å trener så mye jeg gjør så kan jeg se bedre hvor fort man kan gå opp. Så derfor må jeg bruke tiden på megselv for å klare målet mitt til den 2 April. Akkurat der jeg står nå, så kan det virke klin umulig. Hadde jeg ikke gått opp i vekt for 2 uker siden, og denne helgen, så hadde jeg hatt 5 kilo til målet, men nå er det 7 kilo. Noe jeg veit jeg ikke kommer til å klare hvis jeg ikke skjerper meg veldig, og hever meg på en streng NOKA diett. Noe jeg har vurdert lenge på, og tror jeg skal gjøre så godt jeg kan. jeg har skrevet opp en treningsplan over alt jeg skal gjøre, slik at jeg har et mål. Jeg har også bestemt meg for at 2 eller 3 dager i uka så tar jeg meg en gåtur rundt her jeg bor istede, for å spare på den bensinen jeg har fram til neste lønning. Så jeg skal prøve så godt jeg kan, og prøve mitt beste med å holde dere oppdatert.

 

Q: Syntes dere det er på tide med en pause?

Kategori: my lifeKommentarer

22.mar.2011, kl.00:52

Jeg syns du skal ta pause hvis du føler at det blir stress, fokuser på trening og jobb. Men kom gjerne med noen korte innlegg en gang iblant så jeg får vite hva som skjer :D

22.mar.2011, kl.10:43
Marlene

Hvis du føler at du trenger en pause, så gjør du det og fokuserer på deg selv isteden.

Uansett så er du kjempeflink og motiverende!

Men som tom daniel skriver, gjerne korte innlegg for å se hva som skjer :)

28.mar.2011, kl.22:32

du har nå blitt vurdert på min blogg :-)


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/26756544