Igår skulle jeg være flink å trene. Dro rett fra jobb for å møte bestevenninna mi, forså å trene. Jeg kommer på treningsstudio, og finner ut at jeg har glemt sportsbhn min. Just my luck. Men litt deilig med en fridag. Så nå skal jeg slappe av litt før jobb og se på the biggest loser selvfølgelig. Så etter jobb er det rett på trening. Planen var egentlig å trene nå før jobb, men like greit å ta det etter jobb. Like deilig å trene på kvelden. Å se at alle kaloriene du har fått i deg iløpet av dagen blir borte mens man jogger litt.

 

Men over til meg personlig nå. Jeg har merket at den siste tiden har jeg bare begynt å skrive om trening og slikt. Noe som er fryktelig kjedelig. Men det er liksom det jeg driver med for tiden. Det blir dårlig med bilder siden de ikke vil lastes opp på blogg.no. Merkelig for venninna mi fikk lastes opp akkurat de samme bildene på sin blogg som jeg har prøvd å laste inn her. Så da må det være noe galt med pc'n her. Tror det hadde vært lurt for meg å restarte hele greia tror jeg. Denne bare begynner å klikke, og jeg må ærlig si at jeg syntes det er deilig å få igjen en helt "ny" og rein pc. Tror nok dette er det smarteste jeg har kommet på på lenge. Tommel opp.

Edit: INGEN av bildene jeg har tatt med kamera kan lastes opp her! fuck.

 

Men ellers i livet så jobber jeg mye, og når jeg har fri så trener jeg, eller sitter hjemme i kroken på senga mi og ser på the biggest looser. Jeg må ærlig innrømme å si at hvis dere der ute som trener og trenger mitovasjon og inspirasjon, så ta en titt på the biggest loser. Det må være den største og beste inspirasjonen jeg noen gang har vært borti. Jeg rett å slett elsker det showet. Å se forvandlingen dems uke etter uke, og se de pine seg gjennom forskjellige konkurranser og se at de aldri gir opp. Er rett og slett fantastisk.

 

Men nå skal jeg få i meg frokost som består av litt sjokolade shake. Å jeg må si at jeg gleder meg skikkelig til å gå på vekta til mandagen. For jeg veit at jeg har gått ned i vekt. Jeg kan se små forandringer på megselv. Dette er første gangen jeg faktisk har gledet meg til å gå på en vekt. Men det skal bli morsomt. Føler at all treningen og spisingen begynner å gi gode resultater.

 

 

Kategori: my lifeKommentarer

17.mar.2011, kl.10:59

håper du får en flott torsdag!

18.mar.2011, kl.22:46

HEY.

Du vant en goodiebag i Canon konkurransen min! Vil du sende meg adressen din ? :)


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/26615661