Idag dro jeg igjen for å trene. Kjempe digg. Uheldigvis så har jeg pådratt meg en liten "skade" på beinet, så kunne desverre ikke jogge så mye idag. Men jeg klarte å forbrenne 400 kalorir idag, å er kjempe fornøyd med det!
Etter jeg kom hjem lagde jeg meg en utrolig digg middag. Litt fullkorn spaghetti, karbonadedeig, hakket paprikka i forskjellig farger, gulrot og litt bolognese saus. Utrolig digg. Skulle egentlig prøve å regne ut hvor mange kalorir som var i den middagsretten, men glemte det helt. men vil nesten tørre å si at det ikke var så fryktelig mye. Diggdiggdigg.


Jeg kjenner at jeg virkelig gleder meg til hver gang jeg skal trene. Jeg har trenet hver dag i 3 dager nå, og er 100% sikker på at jeg skal trene i morgen også.

 

Om ikke så lenge, så er det jobb på meg, og jeg må nesten si at jeg gruer meg litt pga beinet mitt. Kjenner at det absolutt ikke er godt. Så håper det blir i orden til i morgen. Hvis ikke kan det bli dårlig med trening for meg.

Skulle gjerne ha lagt inn noen bilder, men som jeg har skrevet før så er det noe galt med pc'n min. Den vil ikke laste opp "nye" bilder ifra kamera mitt, så sliter litt.

 

Kategori: the diet showKommentarer

15.mar.2011, kl.20:36
Marlene

Jeg syntes du virker kjempeflink!

Jeg er ganske overvektig, så må begynne å leve sunnere og trene. men trenhger tips!

Hvordan klarer du å gå på en diett? blir fristet til alt så har aldri klart det.. og det å trene får jeg aldri til..

Hjeelp :)?

KEEP UP THE GOOD WORK, DU VIRKER FANTASTISK :)

18.mar.2011, kl.13:43

Når du går/jogger, har du noe helling på mølla? Et lite tips er å ha 2% helling oppover, for å dempe presset på bena. Fysioterapeuter har litt forskjellige meninger her, men det skader ikke å ha mer motstand! Sett gjerne på mer helling også, men MINST 2. Veit ikke hva som er problemet med benet ditt, men mitt problem finnes ikke lenger etter at jeg begynte å løpe oppover :)

18.mar.2011, kl.13:49

Anonym: Jeg har ikke hatt noe helling på mølla, men kanskje jeg skal begynne med det! Kjempe bra! Tusen takk for tipset :)


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/26566472