Igår dro jeg for å trene. Tok med meg venninna mi så jeg ikke var helt aleine. Jeg fikk ikke trent meg så mye som jeg håpet på, men var gøy. Blei latter og morroheter. Jeg gikk/jogga på tredemølla i ca 30 min. og resten av tiden brukte jeg på å trene muskler. Kjenner det litt i låra idag, men bare deilig det.


Idag så blir det nok enda mere jogging på meg, siden mine joggesko har kommet tilbake igjen. Det ene benet mitt er litt skeivt, så det er en type sko jeg må bruke når det kommer til joggesko. Så woop woop.
Å jeg føler at denne trenings timeplanen funker bedre når jeg har skrevet meg opp på trening anna hver dag, enn hver dag. Å jeg begynner å kjenne at jeg gleder meg til trening, så dette begynner å se bra ut.
En ting som er minus, er at jeg har vært veldig slurvete med maten. Men jeg lå igår og tenkte at nå må jeg skjerpe meg veldig hvis jeg skal få no resultater av dette. Så framover nå så kommer det til å bestå av nesten bare NOKA produkter. Hvis jeg får sugen på vanlig mat, så går jeg til knekkebrød med skinke, eller frukt.
Forgie gang jeg fikk en NOKA pakke i posten så fikk jeg med meg 2 pakker av suppene de også har. Jeg smakte på den ene igår, og den smakte faktisk godt. Noe jeg klarer å spise en skål av uten å bli kvalm. Å det er et kjempe pluss. Eller så skal jeg holde meg til vanlig middag vi har her i huset, eller med små forandringer fra min side. Vi får se. Mamma har iallfall begynt å bli flink og kjøpe fullkorn spaghetti og slikt. Er sundere og smaker enda bedre enn vanlig spaghetti :)

 

Så skal jeg se en episode av The biggest loser før jeg drar på trening.
Kanskje litt dumt å sitte inne å glo på pc'n når det er så fint vær ute, men men. Sparer solskinnet til en anna dag jeg.

 

Q: Ka ska dokke gjøra idag?

Kategori: the diet showKommentarer


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/26558960