Jeg må være ærlig å si at forgie ukes treningsplan gikk rett i dass for å si det sånn. Jeg endte opp med å trene en gang. Dårlig dårlig.

 

Å fordi jeg bare trente engang, så har det kommet som et bevis på vekta. Jerg målte meg i dag tidlig, og nå har jeg gått opp ca 1,3 kilo. Noe jeg aldeles ikke er fornøyd med. Derfor nå så skal jeg gjøre så godt jeg kan. Siden mitt prosjekt er å se hvor mye jeg kan gå ned til 2 april, så må jeg virkelig jobbe for det. Jeg sliter veldig matmessig nå, for jeg er tom for knekkebrødet jeg spiste som inneholdt bare 35 kalorir pr knekkebrød. Eneste vi har igjen i huset er brød. Jeg har satt et stort X over brødet i denne perioden. Jeg veit at en av hovedgrunnene til at jeg gikk ned i vekt var fordi jeg kuttet ut brødet. Nå må jeg være ærlig å si at jeg lagde meg en toast igår kveld, så kan vel skylde på den, right?

 

Siden vi ikke har knekkebrød, så må jeg innprovisere. En ting som er kjempegodt, enkelt og lite kalorir i?
Riskaker med litt kremost på. Kjempe godt, og lite kalorir. Et fint alternativ hvis man blir lei knekkebrød, eller ikke har.
Men uannsett. Over til ukens oppdatering.

Vekt: Opp 1,3 kilo.
Mål-mage: Det samme. (som forgie uke)
Mål-hofter: Det samme. 
Mål-Bryster: Det samme.
Mål-lår: Ned 2 cm.

Har blitt kvitt noe iallfall på denne tiden. Men nå er det treningsplanen min denne uken. En av grunnene til at jeg skippa hele forgie uke er nok fordi jeg prøvde å presse meg selv for hardt. Så denne uken skal jeg sette opp noen faste dager, mens de andre dagene er valgfritt.
Sånn ser uken ut. Å jeg har en følelse av at dette blir litt mere riktig enn å tvinge meg selv dit hver eneste dag. 
Får håpe jeg klarer dette denne gangen.


Nå er det frokost, og jeg starter hele dagen med en NOKA sjokolade shake. En shake som har begynt å gå lettere ned hver dag, og som begynner å smake bedre og bedre faktisk.
Og etter frokost, og en episode av The biggest loser sesong 10, så er det tid for dagens trening.

 

Sounds like fun, yeah?

Kategori: the diet showKommentarer

14.mar.2011, kl.11:17

Hei :-) Har en ganske ny blogg, så hadde vært kult om du hadde giddi og sett på den om det kanskje er noe jeg kan gjøre bedre osv, hehe! :p

14.mar.2011, kl.18:15

stå på ! :)

Forresten, har the biggest loser sesong 10 startet?

14.mar.2011, kl.22:32

Cecilie: Takk! :D

Ikke på tv. De er nettopp ferdig med sesong 8 nå. På norsk tv.

Jeg har lastet ned hele sesong 10 å ser på den hjemme :)


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/26529161