På treninga idag så valgte jeg tredemølle. Kanskje litt kjedelig, men jeg liker å gå, så funker helt fantastisk for meg. Pluss at det er en liten tv skjerm rett forran ansiktet mitt som følger med på mølla, så tiden gikk fortere enn det jeg regnet med. Jeg hadde en oppvarming, med en gåfart på ca 5 km/t. Hvor jeg etterhvert økte til 6. Etter en liten stund begynte jeg å småjogge på 8 km/t. Jeg kjenner at knærne mine og framsiden av leggene mine ikke er helt i orden, så når jeg først jogger, blir det lett jogging, eller over kort tid.
Forhåpentligvis klarer jeg å få trent opp bena mine igjen, slik at jeg kan klare å jogge over lengere tid, uten at de skal være vonde.

 Tilsammen så gikk/jogga jeg i 1 time og 15 min ca. Jeg gikk litt over 1/5 mil og klarte å forbrenne ca 350 kalorir. Det skal jeg absolutt ikke klage over. Da tar jeg meg en liten NOKA sjokolade som litt koseing når jeg skal sitte å se på film resten av søndags kvelden.
Jeg må være den eneste i verden som elsker søndager.

 

I morgen blir det mere trening på meg, noe jeg gleder meg til. Da skal jeg ha et mål med å jogge i ca 3 min i strekk.
(Jeg veit at dette ikke er lange tiden og kan virke kjempe lett for mange, men for meg er det ikke lett. Husk på at jeg jogger med ekstra vekt på kroppen, med vond rygg og knær, pluss en alt for dårlig kondis så kan det fort bli vanskelig. Man må sette seg små mål).

 

I morgen så er det offisielt måling og veiing dag, og jeg gruer meg. Jeg må innrømme å si at jeg veide meg igår, og tallene hadde ikke beveget seg mye. Forhåpentligvis så har jeg gått ned litt iallfall. Men tiden vil vise.

Kategori: the diet showKommentarer


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/26513945