Våknet opp i dagtidlig at min mor sendte meg melding og fortalte at avisa hadde kommet. Jeg hoppet opp av senga, og henta posten. Løm hjem og satte meg i senga for å lese den når. Jeg åpner opp avisen så ser jeg et giga bildet av meg, med dobbelthake. Ikke særlig pent bildet av meg, men wth, right?

Jeg leser litt og ser at hun har skrevet "på fritiden liker jeg og lese aviser". Nja. Jeg leser aviser når jeg kommer over det, men ikke en ting jeg glor i dag inn og dag ut hjemme. No I'm sorry.
Men ellers så var intervjuet veldig fint skrevet. Er litt stolt av meg selv. Kjenner det på meg at jeg føler meg litt ekstra kul idag siden det er en egen side om meg. Om lille meg.


 Litt kult å bli skrevet om syntes jeg. 

For å lese hele intervjuet så klikk HER.

 

Nå må jeg løpe, eller kjøre veldig fort ned til jobb. Blir deilig å få jobbet igjen. Etter jobb så skjer det noe spennende jeg skal fortelle dere alt om seinere.

 

Q: Hva syntes dere om intervjuet?

Hva skal dere idag?

 

Kategori: my lifeKommentarer

09.mar.2011, kl.09:45

Kult! :D Syntes det var fint bilde jeg :)

Er så teit med sånn mobbing. De som driver med sånt har så lite og finne på, og tror de er så mye bedre enn alle andre. Tragiskt! Jeg liker hvertfall bloggen din veldig godt :D

09.mar.2011, kl.15:08

Fint intervju :D *STOLT* Nei du var kanskje ikke så heldig med bildet, men det var ikke så aller verst ;)

10.mar.2011, kl.16:01

Dumt at du blir mobba, så deg i avisa!!!! Ikke bry deg om dem!!

10.mar.2011, kl.21:03

Har lest det, men du har en søster som heter Kristine? jeg er nabo jenta - Andrea ! Og enten du eller søstra di lekte med med meg når jeg var litt yngre. Vi lekte hester på trampolina eller noe. Liker bloggen din veldig godt, leste avisa i dag. Veldig godt poeng. Og jeg føler med deg, stakkar det. Ja, og ikke bry deg om dem. De er bare misunnelige fordi du er så pen, og er så "posetiv" klok : )) trust me, charlotte !

♥ andrea

12.mar.2011, kl.23:58

Marita E. Isachsen: Takk Marita! Så gøy at du er innom bloggen min. Fint med litt familie-støtte :)

12.mar.2011, kl.23:59

Emilie Marte Andrea: Ja jeg har en søster som heter Christine. Jeg må være ærlig å si at jeg ikke helt husker deg desverre. Tusen takk for en søt kommentar :) Setter pris på det :)


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/26378470