Konserten igår må være noe av det mest fantastiske jeg noen gang har opplevd i hele mitt liv. Christine, min søster maste på meg at jeg skulle bli med. Jeg hadde egentlig ikke sånn veldig lyst. Jeg er ikke noe blod fan av meg. Jeg hadde hørt 2,3 sanger og kunne 2 av dem. Men jeg blei overtalt, så da gikk turen til Oslo. Vi, eller Christine venta spent på at konserten skulle begynne, mens jeg egentlig bare sto der. Etter et ganske "ok" oppvarmingsband var ferdig, så kom gutta i Hurts på scenen. Jeg hadde egentlig ikke helt fått med meg åssen de ser ut, men danm å de var lekre. Spesielt pianisten. Som jeg fant ut seinere het Adam. Adam in my heart.

 

Men de begynte, og jeg blei overrasket hvor utrolig bra live de var. De var helt fantastiske. Jeg kjente på meg at når jeg sto der å hørte så blei jeg forelsket. Trollbundet eller hva jeg skal si. Sangene var fantastiske. Følte at jeg gikk i en eller annen transe.
Jeg og min søster var veldig heldige. Vi fikk plass helt forran, og rett forran kjekke kjekke adam. Nydelig.
Men som de spilte så kom jeg i en eller annen transe. Jeg blei nesten helt borte. Sangene var så vakre. Og plutselig så titter Adam på meg rett i øynene, og bare ser på meg lenge mens hans spiller piano. Jeg smilte, og han smilte, blunka og fortsette å spille piano mens han smilte og flirte for seg selv. Fantastisk øyeblikk. 
Å jeg veit at det er utrolig fjortis, men sånn er det bare. Jeg kan fort bli litt sånn når det kommer til slike øyeblikk. Å dette er en sann historie. Just ask my sister.

 

Jeg tørte selvfølgelig ikke å ta med meg speilrefleks kamera mitt, så blei dårlig bilder med mobil kamera. Skal ikke klage så mye når man har mobil kamera på 12,1 megapixel. Men er ikke lett å ta bilder når folk ikke vil stå/sitte stille.

 

Men jeg fikk noen bilder som ikke var så halvgærne. Lucky me.


Det eneste jeg har gjort i hele dag, er å høre på Hurts. Jeg veit 100% sikkert at den cd'n skal få en fin plass i hylla mi. Jeg virkelig elsker dette bandet. For alle dere som ikke har hørt så mye på dem, så anbefaler jeg dere på det sterkeste å gå inn på spotify og høre mellom albumet. Helt fantastisk.

 

Nå tenkte jeg å prøve å mekke meg en liten havregryn vaffelrøre vil jeg kalle det. Et forsøk på å lage en litt sundere vaffel variant. Om det er noe sundere vil jeg tro. Men åssen det kommer til å smake, er jeg virkelig ikke sikker på. Må bare prøve det ut for å finne ut av det.

 

Q: Er dere fan av Hurts?
Syntes dere "havregryn vaffler" hørtes godt ut?

Kategori: musicKommentarer


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/26330520