Da er det offisielt første dagen på min tunge mnd vil jeg vell kanskje kalle det?
Fikk egentlig en stor dose med motivasjon sekundet jeg sto opp. Jeg gikk på vekta, og jeg har vist gått ned en hel kilo siden forgie mandag. Jeg har ikke kuttet ut på mye matvarer. Har ikke spist noe godis uken, spist mye flinkere på å spise frukt, og har kuttet ut all brød med knekkebrød. Det har gitt store resultater.

 

Men idag skal det hele begynne. Jeg har allerede startet dagen med NOKA sjokolade shake. Siden jeg ikke klarer å få i meg store mengder med shaken, så bruker jeg en liten kopp der jeg har i 1 dl med skumma lett melk og ca 1 kopp med shake. Det tilsvarer ca 1,5 dl ferdig mikset shake. Dette klarer jeg å få i meg med noen store slurker. Fin start på dagen. Seinere så vil jeg spise blomkålsuppe til middag med masse store blomkål biter i. Kommer sikkert en appelsin snikende inn i bildet idag. Og en Noka Eple crisp bar. Forså å drikke litt shake til kveldsmat. Det er sånn ca. Kan hende det kommer litt mere mat inn. Jeg skal også trene idag. Pleier som regel å ha en treningsøkt på 1 time, men tenkte idag så kunne jeg dra den til 1,5 time. Når jeg først trener, så kan jeg gjøre det ordentlig.
Jeg vil hver uke oppdatere dere alle åssen trening har gått, og spisinge min. Også fortelle dere hvor mye jeg har gått ned i kilo og cm.

 

Her er treningsplanen min for hele uka.

 

Det er sånn ca åssen jeg kommer til å trene. Jeg skal iallfall trene minst 3 ganger i ukene som kommer. Hvis ikke minst 4 ganger. For å få større utbytte av det. Å jeg liker å tenke at jo mere jeg trener, jo mindre sløsing av penger er det. Jeg føler at når man betaler litt over 400 kroner i mnd for å trene 2 ganger i ukene i mnd så blir det veldig sløsing med penger. Da blir det plutselig noen dyre treningsøkter. Siden min mor også liker å si at hun skal trene mere, så kan jeg klare å dra med henne ned for å trene litt. Win-win!

 

 

Så nå skal jeg laste ned enda flere sanger jeg kan legge inn på min "trenings mp3".
Hvis dere har noen bra musikkforslag, så skriv det gjerne ned i kommentar feltet.

 

Q: Syntes dere det er for mye trening?
Begynner jeg å virke som en gal "slanke dame"?

Kategori: the diet showKommentarer

07.mar.2011, kl.15:15

Syns du er flink jeg :D Har vært på et lite fitness kick jeg også etter at jeg flytta hit. Bare pass på å fyll opp med energi etter trening, f. eks. frukt. Jeg trener 1 1/2-2 timer og tar alltid en proteinshake etterpå ;) #STOLT av deg

07.mar.2011, kl.15:26

Tom-Daniel: Frukt har vi masse av her, så det er null stress :)

Har ikke fått tak i noe proteinshake ennå, men det kommer nok seinere når jeg har fått litt mere penger :)

Syntes dette egentlig er skikkelig morro!

Tusen takk :D


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/26321056