Som dere sikkert veit så prøver jeg tappert å få slanket meg. Eller iallfall gå ned i vekt. Liker ikke ordet slanking.
Men jeg har aldri klart å finne en bra motivasjon. Jeg har jo shortsen min som henger på døra, men det blir ikke bra nok for meg føler jeg. Så derfor er jeg overlykkelig at jeg blei spørt om å være daten til en kompis på firmafesten til Onkelen min.


Altså. Min onkel eier et firma som feirer 25 år iår. Derfor må det selvfølgelig feires. Jeg spørte mamma om jeg hadde mulighet til å komme selvom jeg ikke jobber i firma. Men det var hun ganske sikker på at ikke var mulig. Så derfor kom jeg på "ååh. Jeg har jo noen kompiser som jobber der". Jeg sendte melding til han ene å spørte om han hadde date for den kvelden. Han hadde ikke det så da meldte jeg meg frivillig. Å plutselig, så blir det firmafest på meg også gitt. Var i en liten "lykkerus" helt til mamma sa "men du veit dette Charlotte at de firma festene der er mere galla middager"? 
Galla? Blei vettaskremt. "Dere må gå i fine kjoler og høyhæla sko og gutta i smoking" Å det er her mitt problem kommer. Det er ikke mange fine kjoler jeg finner ute i butikker som passer meg, eller som sitter bra. De er enten for stramme et sted og litt for stor andre steder. Eller rett og slett for liten. Og da blir det for vanskelig å finne kjole. Spesielt når festen er om 1 mnd. Derfor tenkte jeg at denne mnd skal jeg bli hardbanka kvinnfolk. Fra å med i morgen skal jeg følge NOKA dietten til nesten punkt og prikke, og trene mest mulig. iøpet av neste uke skal jeg klare å få trent 5 ganger. De dagene jeg ikke trener på treningstudio så skal jeg tvinge med meg søstra mi på en gåtur her jeg bor. 
Noen av dere syntes sikkert det er ekstremt å gjøre det. Men jeg har veldig lyst til å prøve. Er egentlig mest for morroskyld. Lite eksperiment kan jeg kalle det. Sjekke hvor mye jeg klarer å gå ned på 1 mnd og hvor stor forandring jeg får til på kroppen min. Jeg tenker at hvis det gir store forandringer, så vil det være en større motivasjon enn den lille shortsen som henger på døra mi.

 

Jeg har faktisk "laget" noen bilder av åssen kroppen min ser ut nå, og hvordan den ca vil se ut til den 2 April. Selvfølgelig så er den ikke helt korrekt, men litt morsomt å kunne se hvor stor forskjell noen kilor gir.

Image and video hosting by TinyPic

 

For å være ærlig, så gleder jeg meg til å begynne.

 

Q: Syntes dere dette er å gå for langt, eller høres det spennende ut?

Kategori: the diet showKommentarer

06.mar.2011, kl.11:25

Åhh, skjønner det blir deilig å begynne iallefall når man har mål å se framover til, så jeg ønsker deg bare masse lykke til! :-)

06.mar.2011, kl.11:26

høres spennende ut:)

06.mar.2011, kl.11:28

kul blogg<3

Hadde blitt glad for en kommentar tilbake?

06.mar.2011, kl.11:28

Så fin blogg! Ha en fin dag:)

06.mar.2011, kl.11:31

fin blogg <3

kos med en komentar tilbake ;)

06.mar.2011, kl.12:25

Charlotte.: Tusen takk :)

06.mar.2011, kl.12:25

susaar: Takk :)

06.mar.2011, kl.13:26
Emilie :)

lykke til ;D


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/26283691