Nå har jeg nettopp kommet hjem ifra et intervju med lokalavisen her jeg bor. Var kjempe gøy. Var veldig nervøs, men syntes det gikk veldig bra. Litt vanskelig å snakke og se bra ut på bilder når man har halve kjeften bedøva og man får kramper i kinna, men ellers tror jeg det gikk bra. Håper jeg. Tror avisen kommer ut neste uke, så blir gøy å se resultate. 

For dere som lurer så var det et intervju om blogging, og blogg mobbing. Jeg selv har gjennomgått det i stor grad over lengere tid, og grunnen til at jeg takka ja til intervjuet var fordi jeg vil snakke om det slik at andre blir beviste på det. Jeg fortalte også om når jeg selv gjennomgikk det på det værste. Vi snakket litt rundt det og jeg fortalte hva jeg følte, tenkte og gjore. Vi snakket litt om personene som faktisk sitter på andre siden av pc skjermen og kommenterer. Hun spørte meg: "Men hva tror du vil skje etter detter kommer ut i avisa"? Jeg svarte: "Jeg aner ikke. Jeg har ikke peiling på om det kommer til å bli værre, eller om det kommer til å være helt stille. Jeg aner ikke. Men det er en sjangse jeg vil ta". Å det er sant. Om det blir værre og alt begynner igjen så har jeg bedt litt om det selv. Så spørte hun: "Går det ikke personlig inn på deg når du får kommentarer som er rettet på deg som person"? Jeg svarte: "Nei egentlig ikke. Jeg tar ikke ting til meg så lett. Det er ikke slik at jeg blir lei meg. Men jeg har kjent at motivasjonen og lysten til å blogge synker. Men jeg rister det av meg og tenker jeg er mye bedre enn dem".Hello haters.

 

Vil mest av alt takke alle mine søtere lesere som kommenterer og er innom bloggen min hver eneste dag. Takk for alt. All støtten. Everything. I love you.

Kategori: my lifeKommentarer

04.mar.2011, kl.22:42

Enkelte mennesker kan være dritt, men ikke noe å bry seg om. Du er bedre en dem søs :D

05.mar.2011, kl.01:50

Tom-Daniel: I know! :) Thanks!


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/26190411