Idag hadde jeg den vellkjente tannlegetimen min. Jeg har alltid vært flink til det når det kommer til tannpuss, så jeg trodde jeg skulle ta dette på strak arm, men neida. Her blei det bedøvelse, borring og litt fylling. Så nå sitter jeg å sutter på min egen leppe, uten at jeg selv kjenner det såklart. Å jeg tenkte "jaja like greit at jeg får det unnagjort" MEN etter sprøyta var satt kom jeg på "oh no. Jeg skal på et intervju etterpå". Å jeg tror det kanskje er litt kjipt å komme på et intervju med en avis med leppa hengende og suttanes. Jeg var heldig å fikk flytta kl slettet, men bare en halvtime seinere. Er jeg heldig, så hjelper nok det.

Jeg har nå sitti å søkt på nettet på forum der andre mennesker spørr om bedøvelser og hvor lenge de virker. De fleste sier 2-3 timer. Så jeg får bare håpe på 2 timer jeg da. Liker selv å tro at bedøvelsen går fortere ut hvis jeg beveger leppa mest mulig, men tviler på at det er til stor hjelp. Jeg får bare håpe på det beste.

 

Ang intervjuet. Jeg vil skrive litt nærmere om det etterpå.

 

Nå hadde jeg håpet på å kunne få spist frokost. Men siden man skal vente en time etter borring, så får jeg vell bare nøye meg med kaffe imens.

 

God morgen Charlotte!

Kategori: my lifeKommentarer


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/26185869